Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarr herkese...
canlar beni listede bildirim konusunda 5 mayısa kadar mazur görün diyetisyen tartıyı kaldırttı evden yoksa psikolojim bozulacak o yüzden haber vereyim dedim

esselmun aleykuum
hayırlı cumalar canlar
umarım herkez iyidir beniim unlerım çok yoğun geçıyor pazartesıye kadarda boyle olur herlde geçmişi okuyamadım hemn çıkıcam yıne hepınızı öpüyorum
kılom 128.4(istedığım gıbbı olmadı ama bunada şükür)
spor 125 dk
şimdiden ellerınıze sağlık meyra gökçe hakkınızı helal edın kılo veren spor yapan hatunlar kuutlarım

Günaydın herkese 😊 canım nerde yaşıyosun bilmiyorum atasun optiğe gitmeni tavsiye ederim ne kadar hesaplı olduğunu görünce daha önce gözlüğe verdiğin paralara bi iç geçirceksin.

Listeye yazılmıyodum sanırım bu hafta ama bildirim yapim 96.2 kg sadece 60 dk spor.. Tüh bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
günaydınlaar inş. tartıda gurupça hepimizin yüzü güleer:) kendim için istediğim sonuç tabiki bu değildi ama hafta içi yediklerimi düşününce buna da şükür diyelim keşke hergün perşembe modunda geçse çünkü dün annemin yaptığı gözlemelere hayır diyebildim

Vefasızlık yapıyorum bu aralar farkındayım ama inanın yoğunluktan hepiniz iyisinizdir İnşallah :)
Ben gram hesabı eriyorum bu aralar artık öyle haftada 1-2 kg gitmiyor yaa korkuyorum eylül 75 hedefime ulaşamayacak gibiyim ama hayırlısı yine de önce sağlık..
Spor: 150 dk
Kilo: 99.00

Günaydın;
işteyim. bu gün ofisi bekleme günüm. genelde dışarda koşuşturuyor oluyorum..

önce bildirim yapayım..

spor 90 dak
kilo 92

çok teşekkür ederim... evet çocuklara güzel bir hayat vermek adına çalışıyoruz. hatta gün geçtikçe daha çok... ama bu yaştan sonra daha prensipliyiz. hafta sonlarını ailemize ayırıp, eve iş ve iş stresini götürmemeye çalışarak.. iş yeni ama güzel gidiyor.. zaman zaman ortaklık sorunları yaşıyoruz sadce. onlarda çözülmeyecek şyler değil. ben az daha kendime vakit ayırıp düzenli şekilde spor yapabilmeyi istiyorum şimdi. o kadar :44::44:

Omega 3 ü eğer gece yatmadan aç karına alırsan kilo vermede yardımcı. yağ yakan iyi bir yağdır omega 3. kronik yorgunluğa iyi gelir ama aynı derecede calcium da önemli..

tekrar başın sağ olsun. memuriyette 20 yıl doldu. ama emekliliğe 5 yıl var . ssklı olsaydım 3 yıl önce emekliydim.. şimdi tekrar ssk ya geçeceğim. 3.5 yıl sonra emekli olacağım inşallah...

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar güzeller

Yenam internete bugünlük giremediğinden rica etti

Yena arkadaşımızın

KG :98,3
SPOR: 125 DK

gökçe& meyram ellerinize sağlık

Merhabalar
Cumamiz mubarek olsun.
Ben ilk defa dun yazmistim sayfaya. Biraz kendimi tanitiyim sizlere.
23 yasindayim. Bir hafta sonra iki senelik evli olacagiz. Kendimi bildim bileli ben de o hic zayif olamayanlardanim. Evlendigimde 83-85 kg arasindaydim. ( simdi diyorum meger o zaman ne zayifmisim diye:) ) bu iki yil zarfinda 25 kg aldim malesef. Simdi buyuk bir cabaya vermek icin ugrasiyorum. Iki ay once dahiliyeye gittim zor kg vetdigimi de dusunerek iyiki gitmisim. Tiroit bezlerimin yavas calistigini insulin direncimin oldugunu ve iki nodulumun oldugunu ogrendim. Doktorum b12 ignesi tiroit ilaci ve metformin iceren bir ilac yazdi. Bu ilaci da arastirdim. Kullanan herkes kg verdigini belirtmis. Fakat bende gr oynamadi iki aydir. Vucudum ilaca direnc mi gosterdi anlayamadm. Yarin yine kontrolum var. Klasik olsun pazartesi gunu yediklerimle yaptiklarimla tamamen aranizdayim insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamün aleyküm.....

rgl oldum karnım ağrıyo((
bi yandan kafam sersem gibi....
komşu çağırdı apartman oturmasına birazdan oraya gidicem.....
görüşürüz kızlar.

biten perşembe günüm(başarılı)
64434

6tahıl
4et
4süt
3meyve
4yağ

ve aleykümselam
selam verenlerin selamını topluca alayım dedim

selamun aleyküm kızlar
sabah aile hekimine gittim. adımsayar için.ortalamamı pek bulamadık beşbinle onyedibin arası yürümüşüm
sonrada pazara uğradım.
kilo bildirimi yapayım

kilo : 88. 5
spor : yok

aslında çok sporum var belkide rekor bende ama saat tutmadığım için yok yazdım. köyde hergün tarlaya bahçeye gittim . hergün öğleye kadar çapa yaptım.

Kızlar selam gece uyku tutmadı öğlene yakın uyandım.sonra koştur koştur yetiştim islerime :) Canim Ankara'da yasıyorum atasun a baktım zaten :) var ekonomik modeller aslında ama sadece istedigim cama + 100 tl fark istiyorlar sürekli kullanmasam onemsemiycem de farklı seçeneklere bakmak lazım. :)
Canimcim Bir arkadasımda kiyafetteki yag lekesi icin üzerine sut dokun demişti sütun yağı diğer yağı eritirmis :) ne alaka diyebilirsiniz yag yakan bir yağdır omega 3 yazmışsınız oradan aklıma geldi
Oh ne güzel emeklilik hesaplamaları yapılıyor... Darısı basımıza ..
canim insallah sende hedeflerine cabucak ulaşırsın.ama önce saglık ..

Kuzum ilk uç gun yataktan çıkasim gelmez benim . Birde reglden bir gun oncesi cok asabi oluyorum.sanirim hanımlar bu donemde suc işlerse regl hafifletici sebep sayılıyormuş tövbe tövbe ne garip seyler geliyor aklimda ... Dikkat et kendine canim..
wwaaawww süper ben 2 ayda 2 kere 10 bin adımı geçebildim ancak :) maşallah diyorum.. Gerçi sadece disarda kullanıyorum ama yinede 15 bin adım süper valla tebrikler canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…