Ben iyiyim canım, sen nasılsın?? koşturuyorum bildiğiniz gibi. Ama bahar bana iyi geldi... bi dekilo versek
basim gecti sukur gerci pazarda gecmis gibiydi yeniden basladi ama bnce bu sefer gecmisdir artik karatay var melekde insulini anlatiyor benim bilimsel verillerime uygun degil ama tip ilerliyor belki solediklerinin bilimsel kaniti yok ama dogru olabilir yumurta kilo diolardi 10 yil gecti aldirmaz diolar bu kadinda birseyler dio bilimsel calismasi yok dunya saglik orgutu onaylamamis ama belki dogrudur ben bir tek meyve vermemesine takigim meyveler onmli vitamin kaynaklaridir birde tutarsiz aciklamalari var seker yemeyin sabah enerjik uyanirsiniz dio snra dioki pekmezdeki sekerden dolayi enerjik hissedersiniz ya derdini anlatamio ya eksik anlatio yada dediklerinde yanlislik var butun kitaplarinida okudum ama emin olamadim bildigim tek sey soledikleri universitelerde anlatilan bilimsel kitaplara uymuo ama cok insan var kilo veren ama 5-10 sene sonraki akibetleri belli deil
canim cok fena serbeetli tatli istio 2 gundurrr napsamda tatli istegim gecse?
rglmisin?ondandır belki....
amin canım inşallah
lıcanım içebiliyosan tarcınlı bişeyler iç tatlı isteğini gideriyo
inşallah canım yaa azıcıkta sabır gerekiyo
Allah hayırlı evlat etsin cocuklarını canım..
bende suanda 94 filan geliyorum tüp tedavilerinde cok kilo aldım ben
Yok cnm 1 hafta once bittide anlamadim neden bide sewmem serbetli tatliyi belki migrenle ilgili olabilir migrenim gecince seker kola peynir cips ister cnm ne kaybediosa vucut bunlarda migreni tetikleyen gidalar
ya iste bilim adamlarina sorsan şaklaban diolar bnde bilemedim aslinda tavsiye ettigi seyler saglikli gidalar ama bazi tutarsizliklarida var mesela tereyaginin damar cidarinda plak olusturma yetisi daha fazla yada gunde 10 yumurta yersen(yada protein agirlikli) ilerde bobrek yetmezligi ihtimalin fazla....
canim cok fena serbeetli tatli istio 2 gundurrr napsamda tatli istegim gecse?
aminn canım inşallahamin teşekkür ederim bende tüp bebekle hamile kaldım.allah seninde kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhaba canım...
İyiyim sağol sen nasılsın.? hastanedemisin.?
Hadi bakalım nafiye üçer beşer gider kilolar inş..
Evet nevincim kullananlar var...Antioksidan falan birşeyler de yazıyorlar ama ben kullanmıyorum düşünmüyorum da...
Bir çoğu şeker ihtiyacını giderdiği için kullanıyormuş..ben de çok şükür tatlı ataklarım olmuyor arık..Olsa da belli dönemler de oluyor ve kısa sürüyor.
balığı seviyorum mevsimin de tüketiyoruz da...Sen sevmiyormusun.?
Bu arada beslenmen nasıl gidiyor.?
Egedenizcim bilgilendirme icin teşekkürler .son derece iyi oldu :) ben zor bir diyet yapıyorum birkacgunum kaldı .isvec diyeti .proten agirlikli bir program.sonra degisiklik yapıcam ama arada kacircam cunki gözümün önünden patetes kızartmaları börekler geçiyor su anda bileCanım başın sağ olsun. kim vefat etti bilemiyorum. geçmişi okuyamadım. Allah rahmet eylesin gidene..
Ben hastanede değilim. Açtığımız iş yerindeyim. Ücretsiz izne ayrılmaya çalışıyorum. Vermiyorlar. Aslında hep çok şanslıyımdır. işim rast gider ama bunda bi aksaklık oldu. Bunun da bir anlamı vardır diyorum. Ya bir an önce gemileri yak ,istifanı ver. kendi işinin başına geç diyorlar yada Delete onca yıl hizmet verdin ama biz adam olmayız sana bunu yapmak istemiyoruz sen işine git diyorlarbaşka alternatif düşünmüyorum. sonuçta aklıma koyduğumu yapıcam.
bu arada karatay tartışması var topicte. bence de omega 3 alınmalı. biz çok fazla balık yiyoruz. ama kronik yorgunlukkta, depresyonda ve kilo vermede omega 3 ün yararları kanıtlanmış.
Ayrıca Karatayın çok çelişkili olduğu da konuşulmuş. ben denk gelirsem dinliyorum. kitabını da okudum. son drece bilimsel yazılmış bir kitap. alıntıları hep amerikanın en ünlü dahiliyeci ve diyetisyenlerinden. akademik kalıpta bir kitap. ama kadın o kadar kaptırdı ki kendini neyi ne zaman anlattığını bilmiyor. o yüzden herkesin kafası karışıyor. parça parça olunca anlamak zorlaşıyor.
mesela meyve yemeyin diyor ama zeytin, sebze yeşillik çok yediriyor. kuru meyve de. gerekli tüm vitamin ve mineralleri sağlıyoruz bunlarla. günde 5 meyve yesek alacağımız fruktoz bizde zamanla insülin direnci olmasına sebep olur. günde önerdiği tek bir meyvey yerine 1 kaşık pekmez yemek gerçekten de sabaha dinç başlamamızı sağlar. ayrıvca içerdiği krom zayıflamaya yardımcıdır. fazlaca da potasyum calsiyom ve yanlış hatırlamıyorsam magnezyum içerir. Karatay işi bviliyor. ama anlatmasını bilmiyor. sorunu bu..
ben de mi başlasam karataya... daha başlayamadım diyete..
hımmm, migren geçince mutlu oluyosundur doğal olarak, o mutluluğun verdiği bir istektir belkide canım.
benim bazen böyle dediğim gibi olur, ama tabiki sadece bir yorum bu benimkisi.
bizim buranın soğukları keskin olur, artık yenilerde dışarlar genelde sıcak ama bu mevsimde evler buz olur, ev buz gibi, 4gündür kaloriferde yanmıyor, e havalar güzel olunca yakında diyemiyorum
zaten hassasım hasta olcam diye korkuyorum, ev buz ama, aynı buzhane gibi....
Ben yeme islemi icin saatler ayiramiyorum. O nedenle ara ogun yada satinde yemek olayi bana ters geliyor. bu nedenle diyetisyenlerle aram iyi olmadi :) ama karatayin en guzel olayi bu sanirim . İki ogun ara uzun..
çok sağol meyracım ablam iyi çok şükürhımmm:) o ince dallar asmanın dalları işte:)
yok benim sorduğum şuydu, insülün direncinde de kan şekeri değerinde belli oynamalar oluyormu acaba demek istemiştim?
iyi olmana sevindim ablacım:)
inşaallah aldırırsın köyede interneti.... kiloyu verirsin inşaallah sen, ama birazda çaba gerek değilmi?:)
ablacığın nasıl oldu? daha iyi mi?
başınız sağolsun canımNevinciğim başınız sağolsun....
biz de bugün bir ölüm haberi aldık..Anne tarafımdan bir akrabamız kalp krizinden vefat etmiş iki gün önce..
Zaten hasta ziyaretine gidecektik önce taaziyeye gittik sonra hasta ziyaretine.;(
Canım başın sağ olsun. kim vefat etti bilemiyorum. geçmişi okuyamadım. Allah rahmet eylesin gidene..
Ben hastanede değilim. Açtığımız iş yerindeyim. Ücretsiz izne ayrılmaya çalışıyorum. Vermiyorlar. Aslında hep çok şanslıyımdır. işim rast gider ama bunda bi aksaklık oldu. Bunun da bir anlamı vardır diyorum. Ya bir an önce gemileri yak ,istifanı ver. kendi işinin başına geç diyorlar yada Delete onca yıl hizmet verdin ama biz adam olmayız sana bunu yapmak istemiyoruz sen işine git diyorlarbaşka alternatif düşünmüyorum. sonuçta aklıma koyduğumu yapıcam.
bu arada karatay tartışması var topicte. bence de omega 3 alınmalı. biz çok fazla balık yiyoruz. ama kronik yorgunlukkta, depresyonda ve kilo vermede omega 3 ün yararları kanıtlanmış.
Ayrıca Karatayın çok çelişkili olduğu da konuşulmuş. ben denk gelirsem dinliyorum. kitabını da okudum. son drece bilimsel yazılmış bir kitap. alıntıları hep amerikanın en ünlü dahiliyeci ve diyetisyenlerinden. akademik kalıpta bir kitap. ama kadın o kadar kaptırdı ki kendini neyi ne zaman anlattığını bilmiyor. o yüzden herkesin kafası karışıyor. parça parça olunca anlamak zorlaşıyor.
mesela meyve yemeyin diyor ama zeytin, sebze yeşillik çok yediriyor. kuru meyve de. gerekli tüm vitamin ve mineralleri sağlıyoruz bunlarla. günde 5 meyve yesek alacağımız fruktoz bizde zamanla insülin direnci olmasına sebep olur. günde önerdiği tek bir meyvey yerine 1 kaşık pekmez yemek gerçekten de sabaha dinç başlamamızı sağlar. ayrıvca içerdiği krom zayıflamaya yardımcıdır. fazlaca da potasyum calsiyom ve yanlış hatırlamıyorsam magnezyum içerir. Karatay işi bviliyor. ama anlatmasını bilmiyor. sorunu bu..
Selamlar
Uzun suredir kadinlar kulubunu takip ediyorum. Yeni uyeyim.
Ben de araniza katilabilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çok uzun yıllar bekledim çocuklarımı birazcık sabırla herşey olur,tabi gittiğin doktorunda çok önemi var.ben 95 kg ile hamile kaldım.115 ile doğum yaptım.
nilüfercim başınız sağolsun,allah sabır versin
Nilüfer'im canim basın sagolsun . Allah rahmet eylesin. Her ölüm erken ölümdür ...
Elden birsey gelmiyor malesef...
ben balık sevmiyorum fazla özellikle yazın nerdeyse 2 ayda bir ancak tüketiriz... bu beslenme modelinde tatlı krizi olmadı ama zaten başladım 1 hafta sonra cenaze memlekete gidiş geliş düzen kalmadı normal olarak...bu hafta başı tekrar başladım ilkkez dün öğle yemeği az geldiği için eve varmadan yedim hemde tatlı şeyler...
omega 3 ün iştah açtığı görüşüde var ama denicem bir süre...ben özellikle halsizlik ve bitkeinlğime çare olurmu diye alıyorum...
.
Canım başın sağ olsun. kim vefat etti bilemiyorum. geçmişi okuyamadım. Allah rahmet eylesin gidene..
selamun aleyküm güzeller
evde bebiş olunca net e girecek zaman olmuyor
ben bir türlü mod a gşiremedim bu günlerde çok ekmek tüketiyorum
bir şekilde diyet moduna girmem lazım
çok sağol meyracım ablam iyi çok şükür
başınız sağolsun canım
yenacım ayağın nasıl oldu gittinmi dr. a
Selamlar
bir sıkıntı yoktur inşallah canımAllah razı olsun arkadaşlar...
nevinciğim kullan bakalım faydasını görürsün muhakak...
Karatay yapanların çoğu kullanıyor...
bir de haikaketen düzen çok önemli beslenme konusun da..ben dikkat etsem bile düzensizlik psikolojik olarak beni şişiriyor...
anne tarafından bir akrabamız vefat etti 3 gün öce...
Ben yıllardır yap boz yaparak her türlü şekil de beslendim en çok bun da rahat ve mutluyum...
Ayrıca hiç birşey şişmanlığın verdiği zararı vermez..
İş konusun da hakkında hayırlı neyse o olsun...
Çok varmı emekliliğine,daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum...ben 2017 de emekli olabiliyorum yaştan dolayı
Allah razı olsun canım....
PAzartesi gitmiştim..mr çekildi yarın sonucu alıcam umarım gösterebilirim doktora...
bir de kan tahlili verdim karşılaştırma yapmak için...
Hoşgeldiniz aramıza...
Melegim benim evim cadde üzeri sorma pencere kenarları silmesem 1 ayda toprak oluyor sanki...yoruldum.....
pencereler demirli olunca silmesi çok zorlaşıyor, elini rahatca hareket ettiremiyorsun silerken, demiride ayrı iş
demirli camı silmek, 2cam silmek gibi oluyo.
bizimde 1.kat olduğu için camlar kapılar hep demirli.
bende 2demir bir cam sildim, 2saati geçti ancak bitirdim, ve çok yoruldum... ahhh ah şu kilolar yokmuuu
zayıfken silseydim böyle bu kadar yorulmazdım.....
bu arada karnımda acıktı:))))
Hosgeldin cankuscum..Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?