Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben iyiyim canım, sen nasılsın?? koşturuyorum bildiğiniz gibi. Ama bahar bana iyi geldi... bi dekilo versek

bende iyiyim şükür, teşekkürler.
aynen birde kilo versek:)))
kolay gelsin ayrıca işlerin....

evet akıbet hep önemli bencede....
birde pekmez ekmek karbonhidrat yenmicekse yaradan onu neden yaratsınki... ama dozunu doğallığını koruyarak yemek, hani bunu ifade ederkende sadece fikrimi ifade ediyorum amacım asla muhalefet olmak yada vs değil.
yani meyve 1tane veriyo galiba, amaaa 1çok az bence ve bendede başka ve ve veler baya var karatayda....
bilim ışığında ilerlemek en doğrusu gibi geliyor bana....

amin teşekkür ederim bende tüp bebekle hamile kaldım.allah seninde kucağına almayı nasip eder inşallah

Yok cnm 1 hafta once bittide anlamadim neden bide sewmem serbetli tatliyi belki migrenle ilgili olabilir migrenim gecince seker kola peynir cips ister cnm ne kaybediosa vucut bunlarda migreni tetikleyen gidalar

hımmm, migren geçince mutlu oluyosundur doğal olarak, o mutluluğun verdiği bir istektir belkide canım.
benim bazen böyle dediğim gibi olur, ama tabiki sadece bir yorum bu benimkisi.
bizim buranın soğukları keskin olur, artık yenilerde dışarlar genelde sıcak ama bu mevsimde evler buz olur, ev buz gibi, 4gündür kaloriferde yanmıyor, e havalar güzel olunca yakında diyemiyorum
zaten hassasım hasta olcam diye korkuyorum, ev buz ama, aynı buzhane gibi....

Ben yeme islemi icin saatler ayiramiyorum. O nedenle ara ogun yada satinde yemek olayi bana ters geliyor. bu nedenle diyetisyenlerle aram iyi olmadi :) ama karatayin en guzel olayi bu sanirim . İki ogun ara uzun..

Canım başın sağ olsun. kim vefat etti bilemiyorum. geçmişi okuyamadım. Allah rahmet eylesin gidene..

Ben hastanede değilim. Açtığımız iş yerindeyim. Ücretsiz izne ayrılmaya çalışıyorum. Vermiyorlar. Aslında hep çok şanslıyımdır. işim rast gider ama bunda bi aksaklık oldu. Bunun da bir anlamı vardır diyorum. Ya bir an önce gemileri yak ,istifanı ver. kendi işinin başına geç diyorlar yada Delete onca yıl hizmet verdin ama biz adam olmayız sana bunu yapmak istemiyoruz sen işine git diyorlar başka alternatif düşünmüyorum. sonuçta aklıma koyduğumu yapıcam.

bu arada karatay tartışması var topicte. bence de omega 3 alınmalı. biz çok fazla balık yiyoruz. ama kronik yorgunlukkta, depresyonda ve kilo vermede omega 3 ün yararları kanıtlanmış.

Ayrıca Karatayın çok çelişkili olduğu da konuşulmuş. ben denk gelirsem dinliyorum. kitabını da okudum. son drece bilimsel yazılmış bir kitap. alıntıları hep amerikanın en ünlü dahiliyeci ve diyetisyenlerinden. akademik kalıpta bir kitap. ama kadın o kadar kaptırdı ki kendini neyi ne zaman anlattığını bilmiyor. o yüzden herkesin kafası karışıyor. parça parça olunca anlamak zorlaşıyor.
mesela meyve yemeyin diyor ama zeytin, sebze yeşillik çok yediriyor. kuru meyve de. gerekli tüm vitamin ve mineralleri sağlıyoruz bunlarla. günde 5 meyve yesek alacağımız fruktoz bizde zamanla insülin direnci olmasına sebep olur. günde önerdiği tek bir meyvey yerine 1 kaşık pekmez yemek gerçekten de sabaha dinç başlamamızı sağlar. ayrıvca içerdiği krom zayıflamaya yardımcıdır. fazlaca da potasyum calsiyom ve yanlış hatırlamıyorsam magnezyum içerir. Karatay işi bviliyor. ama anlatmasını bilmiyor. sorunu bu..

ben de mi başlasam karataya... daha başlayamadım diyete..

Egedenizcim bilgilendirme icin teşekkürler .son derece iyi oldu :) ben zor bir diyet yapıyorum birkacgunum kaldı .isvec diyeti .proten agirlikli bir program.sonra degisiklik yapıcam ama arada kacircam cunki gözümün önünden patetes kızartmaları börekler geçiyor su anda bile sonrasında yeni bir yol haritası çizcem insallah..
Sizinde cocuklar vardı sanirim.yeni bir işyeri acmak gözüme cok zaman alıcı göründü nedense.. İnsan geliri ne kadarsa okadar harcıyor .biriktiriyor yatırım yapiyor ama bu hayatta geçiyor..çalışalım cocuklar icin gelecek icin derken bugünün keyfini suremiyoruz gibi geliyor.. Ama herkesin durumu farklı sen kendin icin en iyi olanı yaptığın zaman mutlu olursun cunki.. İnsallah gönlüne göre olur

Son düzenleme:

sıkı giyin bu havalar cok tehlikeli ...
migrenede hic bu acidan bakmamisdim sanirim haklisin uzun sure cikarmakdan sekerim dusuo ve tatliya saldiriyorum galiba

Ben yeme islemi icin saatler ayiramiyorum. O nedenle ara ogun yada satinde yemek olayi bana ters geliyor. bu nedenle diyetisyenlerle aram iyi olmadi :) ama karatayin en guzel olayi bu sanirim . İki ogun ara uzun..

Ewet bnce kilo vermek icin herkesin kendi yasam bicimine uygun bir yontem vardir onmli olan senin ne sekilde rahat ettigin hangi diyetle kndini mutlu hissettigin ilk hedef kilolardan kurtulmak olmali😄

selamun aleyküm güzeller
evde bebiş olunca net e girecek zaman olmuyor
ben bir türlü mod a gşiremedim bu günlerde çok ekmek tüketiyorum
bir şekilde diyet moduna girmem lazım
çok sağol meyracım ablam iyi çok şükür

başınız sağolsun canım

yenacım ayağın nasıl oldu gittinmi dr. a

yoruldum.....
pencereler demirli olunca silmesi çok zorlaşıyor, elini rahatca hareket ettiremiyorsun silerken, demiride ayrı iş
demirli camı silmek, 2cam silmek gibi oluyo.
bizimde 1.kat olduğu için camlar kapılar hep demirli.
bende 2demir bir cam sildim, 2saati geçti ancak bitirdim, ve çok yoruldum... ahhh ah şu kilolar yokmuuu
zayıfken silseydim böyle bu kadar yorulmazdım.....
bu arada karnımda acıktı:))))

Selamlar
Uzun suredir kadinlar kulubunu takip ediyorum. Yeni uyeyim.
Ben de araniza katilabilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilgilendirme için sağolun gayet açıklayıcı olmuş benimde karatay hakında ki kendi fikrim normal diyetlere göre daha az kilo verdirdiği bide ekmeği tatlıyı tamamen kestiği(gerçi diğer diyetlerdede öyle ama meyvanın bile olmayışı bütün bir hayat boyunca böyle beslenilmesi gerektiği , karataya başlamak için, insanın gözünü korkutuyor) yönünde hıım bide şöylee ki ben karatayı yapıcam diyerek de hiç araştırmadım. yalnız hocanın bilgilerini dağınık bir şekilde verdiğini ve kendine uygun programlara çıkmadığını bizde farkediyoruz bunu daha öncede nilüferle koşmuştuk .....

bişey daha sormak istiyorum bu omega 3 bizlerde kulansak yararlı olur mu yeterince balık ve meyva tüketmeyen kronik yorguluğu yaşıyan biri olarak soruyorum:)

iş konusunda da kararlar verilmiş ümit edelim aklınıza koyduğunuz sizin için en doğrusu olur kolay gelsiin

Selamlar

hoşgeldiniiz:)

Nilüfer'im canim basın sagolsun . Allah rahmet eylesin. Her ölüm erken ölümdür ...
Elden birsey gelmiyor malesef...

Allah razı olsun arkadaşlar...

nevinciğim kullan bakalım faydasını görürsün muhakak...
Karatay yapanların çoğu kullanıyor...

bir de haikaketen düzen çok önemli beslenme konusun da..ben dikkat etsem bile düzensizlik psikolojik olarak beni şişiriyor...

anne tarafından bir akrabamız vefat etti 3 gün öce...

Ben yıllardır yap boz yaparak her türlü şekil de beslendim en çok bun da rahat ve mutluyum...
Ayrıca hiç birşey şişmanlığın verdiği zararı vermez..

İş konusun da hakkında hayırlı neyse o olsun...
Çok varmı emekliliğine,daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum...ben 2017 de emekli olabiliyorum yaştan dolayı

Allah razı olsun canım....

PAzartesi gitmiştim..mr çekildi yarın sonucu alıcam umarım gösterebilirim doktora...
bir de kan tahlili verdim karşılaştırma yapmak için...

Selamlar

Hoşgeldiniz aramıza...

Son düzenleme:
Bugün ham yaptıklarım

Sabah,
Karatay kahvaltı..

2 kahve
yeşilçay

Akşam,
KAbak sote
tavuk
yoğurt ( artık kendimi çok zorluyorum yoğurt yemeye )

bir sıkıntı yoktur inşallah canım

Ayyy cok sessiz buralar.. Herkes yarın eksi çıkmak icin spormu yapıyor acep
Arkadasla buluştuk disarda yedik gezdik azicikta.. Sohbet iyi geldi valla
Bugun Dr a gittim gozluk yenilemek icin ,gozluk yazdırdım.mahelledeki gozlukculere baktım icime sinmedi bide Kızılay'a hazirmgitmisken oradan baktım beğendim beğenmesinler de onlar beni beğenmedi sanirim.cunku cam ve çerçeve net 360 tl üüüfff
Begenmeseydim keske aklım orda kalacak.kararsiz kaldım... Zaten benim huyumun herhangi bir mağazaya girdiğimde ürün cok pahalıya içimden insallah beğenmem derim.yoksa aklım kalıyor.
Ben keyifli bir gun geçirdim insallah herkesinde gunü yarını güzel gecer.... Herkese sevgiler..
Melegim benim evim cadde üzeri sorma pencere kenarları silmesem 1 ayda toprak oluyor sanki...
Gerçi pek silmem ama
Selamlar

Hosgeldin cankuscum..

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar kimin kaybı var anlamadım ama başı sağ olsun rabbim geride kalanlara ömür versin hasta varsa onada şifa versin uzun zaman oldu girmeyeli yeni arkadaslar gelmiş hoş gelmisler neyse kilo bildirim artık çok verdiyse sanki kilom 77 spor yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…