Benimki pek iyi degil.
Esim sehir disina cikacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Bursa'da yıllar önce yasamıştım bı süre..lise bitince universiteyi ilk yil kazanamadim.bizimkiler ablan bursada yanliz kalmasin diye yanina yolladilar.hayatimda ilk is yani calisma tecrubem bursada olmustu pastanede kestane sekeri satıyordum :) bu kilolarin onunla bir alakasi yok ama ...sonra unv.icin yine ankaraya dondum.birkaç sene oncede uludaga gitmiştik esimle.. Hiç unutmamışim merkeze indik esime tarif ettim ...esim hayret etti :)hayırlı geceler güzeller
bugün yine yoğun geçti kk ya girecek zaman bulamadım. sabah erken çarşıya çıktım.
geç saat geldim birde yemeğe misafir geldi. koşturmaca geçti zaman. bugün adımsayarım 10 bin yazdı. ama bogazım durmadı yine. börek yapmıştım bir parça yedimama iki yıldır çarşaf böreği yapmamıştım iki yıl sonra yapınca yemeden edemedim diğer yemeklerden yemedim sadece 1 tabak bamya yedim ekmeksiz. 2 kaşıkta tatlı yedim. bizim bir kod adlı tatlımız vardı ismi lazım değil
işte bu günüde kötü kapattıkoysa sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir,ve yeşil salatayla başlamıştım güne akşam kötü geçti
ben bursa da oturuyorum canım. köyümde inegöle bağlı ama inegöl yenişehir arasında. balkona oturduğumda yenişehir hava alanının ışıkları görünüyor. inegöle 17 km. bursaya yarım saat
meyracım, gökcecim ellerinize sağlık canlar
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
benim boğazımdada var
fındık kadar birşey yıllardır duruyor orda. dr. a söylüyorum sana bir zararı yok dursun diyor
Kuzum noldu ? Hayirdir... Hayırlı düşünelim hayırlı olsun.. Gecen ay gelinimizin annesi aldırdı .1 sene kadar oncede yigenin eşi aldırdı ... Allah'a şükür hiçbir sıkıntıları yok... İnsallah hayırlısıyla sende kurtulursun... Canını sıkma lütfen...Benimki pek iyi degil.
Esim sehir disina cikacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamün aleyküm.....
tünaydın cicişler:)
benim bugünki 5333ümde güme gitti tamda tahmin ettiğim gibi:)
neyse sağlık olsun bakalım, ama pazara tekrar devam inşaallah, rgl rayı bozdu.
Nilüüü ( adının kısaltması yada sevimli hale getirlmesi böyle yapılmamalıydı kanımca hadi niloş olsa neyse hehehe) nerdesin sen kaç gündr diycektim misafirin varmış eyi ses etmiyorum daha. Yav he he kısmına sesli güldüm. Haftasonu benimde hiç parlak geçmedi yarın zabahtan bomba gibi başlıycam topiği havaya uçaracam işşallah çok cansız kalmış bensiz topic ah citolde olaydı topyekün uçardık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben beyzus ablamı hep en büyüğümüz diye görüyodum sen aynı jenerasyon olamazsın kanımca 😜😜 ben 85 liyim 30 u görüyorum burdan bakınca pehhh. Hurma için haklısın bende bi iki gün yapim sonra sadece tek öğün yapim diyorum bi hafta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?