Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim Bursa'da yıllar önce yasamıştım bı süre..lise bitince universiteyi ilk yil kazanamadim.bizimkiler ablan bursada yanliz kalmasin diye yanina yolladilar.hayatimda ilk is yani calisma tecrubem bursada olmustu pastanede kestane sekeri satıyordum :) bu kilolarin onunla bir alakasi yok ama ...sonra unv.icin yine ankaraya dondum.birkaç sene oncede uludaga gitmiştik esimle.. Hiç unutmamışim merkeze indik esime tarif ettim ...esim hayret etti :)
Benimki pek iyi degil.
Esim sehir disina cikacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum noldu ? Hayirdir... Hayırlı düşünelim hayırlı olsun.. Gecen ay gelinimizin annesi aldırdı .1 sene kadar oncede yigenin eşi aldırdı ... Allah'a şükür hiçbir sıkıntıları yok... İnsallah hayırlısıyla sende kurtulursun... Canını sıkma lütfen...

selamün aleyküm.....

tünaydın cicişler:)
benim bugünki 5333ümde güme gitti tamda tahmin ettiğim gibi:)
neyse sağlık olsun bakalım, ama pazara tekrar devam inşaallah, rgl rayı bozdu.

Ben bayağıdır geçmişe inemiyorum maşallah bir haftada 4 küsür kilo vermişsin sırrını sorabilir miyim belki de söylemişsindir ama ben geçmişe inemedim çook tebrik ediyor devamını diliyorum canım

Merhaba baaağyanlar

Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..

--

Daficim,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...

Zeynepçiğim,doğum günün kutlu olsun.

Gökçe ve meyra ellerinize sağlık....

egedeniz,daha sık uğra lütfen..

Üsküplü, oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun...

Herkese sevgiler,öpücükler..

MEyraaammm kutlarım seni
Şampiyonum benim..saymak ise yarıyor gördüğüm kadarıyla ... Ben isvec diyetini bıraktım artık bakalım ne yapıcam.biraz dinlensin vücut yeni biseyler deniycem :)
Sabahtan beri gezmelereyim.bidaha cikip yurusemmi diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Nilüüü ( adının kısaltması yada sevimli hale getirlmesi böyle yapılmamalıydı kanımca hadi niloş olsa neyse hehehe) nerdesin sen kaç gündr diycektim misafirin varmış eyi ses etmiyorum daha. Yav he he kısmına sesli güldüm. Haftasonu benimde hiç parlak geçmedi yarın zabahtan bomba gibi başlıycam topiği havaya uçaracam işşallah çok cansız kalmış bensiz topic ah citolde olaydı topyekün uçardık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bi ara yapıyoduk yine yapalım yapabildiğimiz kadar müsait olanlar öğünlerde yediklerimizin resmini çekelim koyalım iyi olur bence ne dersiniz? Yapan varmıydı?

Bugün hurmamı aldım şükür pahalıydı biraz zor verdim parayı adama 😄😄

Kahvaltı ve sonrasında hurma yoğurt yapmayı düşünüyorum. Tatlı ve diğer herşeyi yeme isteğimi geçireceğini umuyorum. Deniycem artık yapamazsam başka bi formül bulucam.

Son düzenleme:
Hurma diyetine mi basliyorsunuz.

Allah diyet takımlarıma zeval vermezse inş başlıycamda hurma yetişmez ona azaltcam biraz :))

Sadece hurma ve yogurt mu?
Ben bisey sormak istiyorum, meyvesiz diyet dogru olur mu sizce?

Uzun bir ismim var ya zorlanıyorlar tümünü söylemeye ) Eski mahallede bir komşumuzun (bey) bana serpil hanım demişliği var..
yasemin e alıştım zaten
hayır neden zorlanırlar anlmaıyorum...

Bonmusçum citolü biliyorsun değilmi.? tüp mide ameliyatı oldu. en son 74 kilo idi...Şimdi iyice zayıflamış olabilir...
nursena bu ara izinli..Seçil'in bebeği oldu..
beyzuş ara ara gelir sonra tekrar yok olur..
bir de cimcime geldi bir ara sonra hususi problermlerim var deyip gitti...
Bizim jenerasyondan bir ben bir de beysuş geliyoruz

Bonus,

Sen bilirsin ama hurma yoğurt yapma bence...Hurmanın glisemik indeksi yüksek..Senin daha düşük beslenmen gerek insülin direncinden dolayı...
Böyle tek tip beslenecek kadar iradeliysen ölçülü bir şekil de beslenmene devam etmen kafi...
Çok istiyorsan bir gün yap sonra normale dön...

Aaa evet hatırladım sen demiştin yine serpil D

Ya ben beyzus ablamı hep en büyüğümüz diye görüyodum sen aynı jenerasyon olamazsın kanımca 😜😜 ben 85 liyim 30 u görüyorum burdan bakınca pehhh. Hurma için haklısın bende bi iki gün yapim sonra sadece tek öğün yapim diyorum bi hafta

doğum tarihinden bahsetmedim ki ben ) topikte ki gruptan bahsetmiştim.. citol, nursena, sen, seçil, hüzün, cimcime başka kimler vardı ha bir de buse26 var dı...
Sen söyle bakiiim kimleri hatırlıycan )

Yav bu telefondan yazmak takip etmek çok kolay ama pc den başka oluyodu ifadeleri göremiyorum böyle allah bilir benim yaptıklarımda görülmüyodur allahımm ne kadar ifadesizim beyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…