tünaydınnn güzellerr
umarım herkesler iyidir.
Gökçe arkadaşımız kg listesini yapamadığı için özür diliyor.Türkiyede tatilde olduğundan vakit bulamamış dünyapmak için, çok çokkk özür diledi gün içerisinde veya akşam listeyi yapabileceğini söyledi.sevgilerr
kargocu neden sinirlendirdi ki? her gelen kargo değişik çalışanlar değişik kimi çok kibar ve işini düzgün yapan insan oluyor çeşit çeşit yaniii....
Vuuu kargocuyu yemekmi 😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın 7 gün hurma yoğurt diyetine başlıycam inş bi aksilik olmazsa bi arkadaşım gaza getirdi merak ettim biraz değişik geldi ama böyle sanki çok ilerliyorumda pehh 😕 hem hurma kan şekerni dengeliyo diye biliyorm inş faydası olur iştahıma falan
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=606923 bi bakıp fikir veren olursa sevinirim 😊
tünaydınnn güzellerr
umarım herkesler iyidir.
Gökçe arkadaşımız kg listesini yapamadığı için özür diliyor.Türkiyede tatilde olduğundan vakit bulamamış dünyapmak için, çok çokkk özür diledi gün içerisinde veya akşam listeyi yapabileceğini söyledi.sevgilerr
Hayirli gunler
Bugun benim doktor kont.vardi. insulin direncime falan baktirmistm tekrar onu kontrole gittim. Doktora gr veremedigimi soyleyince mutlaka biryerlerde hata yapiyorsundur dedi. Metabolizma hizlandirici ozel diyetler oluyor onlari uygulamayi dene dedi. Oyle yapicam galiba.
Daykonun yazdigi icecek ttarifini gordum. Bir ara yapmistim disarda tuttugum icin pek icemeden bozulmustu. Acaba yeniden denesem mi?
Bu arada kan verdim ama sonuclarimi pzt. Alicam ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HAFTANIN 1.si _________ - 4,4 kg. ________Meyra__[/FONT]
HAFTANIN 2.si _________ - 2,6 kg_________ Sozen:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 2,1 kg. _________ Derin
Hayirli gunler
Bugun benim doktor kont.vardi. insulin direncime falan baktirmistm tekrar onu kontrole gittim. Doktora gr veremedigimi soyleyince mutlaka biryerlerde hata yapiyorsundur dedi. Metabolizma hizlandirici ozel diyetler oluyor onlari uygulamayi dene dedi. Oyle yapicam galiba.
Daykonun yazdigi icecek ttarifini gordum. Bir ara yapmistim disarda tuttugum icin pek icemeden bozulmustu. Acaba yeniden denesem mi?
Bu arada kan verdim ama sonuclarimi pzt. Alicam ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?