Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bacılarım ben geldim köyde bahçe yapıyoruz orda net olmadığı için giremedim....geçm,işede bakamadım başım ağrıyo ve yorgum oluşum uyurken bende biraz yumim gözlerimi

Günaydınnn kahvaltıya eltim geldi yazamadım lesli ile başladım güne

Kahvaltı 5 kaşık nesfit+1 bardk süt+2 hurma ve biraz salata

Hurma yoğurt yapamıycam ben çünkü hurmadan biraz yiyince çok kötü oluyo içim baya tatlı ama tek öğünde mutlaka yoğurtla deniycem yapabilirsem iki öğün olur bi hafta boyunca nolcak görücem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende mama yapıyorum kıza sağol gözüm konuşmak iyi geldi allah kolaylık versin hepimize iyi geceler mucik

Bonuuuuusssss ben geeeellldddiiimmmmmm

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
netbuk ta sorun var ara ara kapanıyor.
üç kapanmayla geçmişe göz atabildim alıntılarımda kaybolmuş
nilüfercim minik kadın sen o ayağını çok ihmal ettin artık ciddiyetini anla ve dinlendir hafif hafif güçlendirme egzersizleri yap. ameliyata gerek kalmasın

ay yazarken yine kapandı son anda farkedip mesajımı gönderebildim
diclecim annene maşallah Rabbim azmini daim etsin. daha linkine bakamadım ama kapanmadan kaydetmiştim.

dün hiç giremedim yine köye gittik. yeğenlerde geldiler bayaa kalabalıktı. ben mangalı yaktım yemeklerini hazırladım onlar yakan top oynadılar erkekler birlik oldu. gelinlerde onlara karşı birleştiler nefes nefese mücadele çocuklarda top toplayıcıydı çok yoruldular ama çok eylendiler. eylenceli bir gündü. ama diyet falan masal oldu
kızlar ben bu haftada almaya devam edicem sanırım. bugün alışverişe çıkıcam . yarında yolluk birşeyler hazırlarım. kısmetse çarşamba günü yolculuk var.
artık döndükten sonra kaldığım yerden alırım.
cumaya buralarda olmıycam sanırım onun için beni izinli yazın. gittiğim yerlerde net olursa bir el sallarım size
şimdilik çıkayım alışveriş sonrası vaktim olursa yazarım yine

Bende bonuscugumla beraber birbirimize destek olarak vede sizdende destek alarak tabiri cahise birbirimize gaz vererk bu sorunun ustunden gelicez :)

Beni de listenize alirsaniz cok sevinirim.:)

Kahvaltimi yazayim. 2kucuk domates bi salatalik biraz peynir 2dilim kepek ekmegi sekersiz 2fincan cay.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara ogun yesil cay ve leblebi

Eklentiler

• $1398074969020.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 68
Ara ogun yesil cay ve leblebi

Kız o ne çok limon öyle limonlu su seninki :))))

Sanane kizim ben belki boyle seviyom huh

İyi be iç işte :)) erken kahvaltı yapaydık bu saatte yemek yirdik neyse artık öğünlerin arasında mutlaka 4 saat olmalıymış

İyi be iç işte :)) erken kahvaltı yapaydık bu saatte yemek yirdik neyse artık öğünlerin arasında mutlaka 4 saat olmalıymış

Ayarliycaz kizim daha ilk gunumuz dur hele

nur1835

Güzeller :)))

1 kase yoğurt
7 hurma

Şimdilik ne açım ne tok :)

I love Bonus

Asuman ablamı deseem hey asumu desem yaş kısmını göremiyorumda : utanma şeysi:

I love Bonus

Ben ogle yemegi olarak bunu yedim. Tavuklu salata.

nur1835

Eklentiler

• $1398082444857.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 55
Selamün aleykümm...

ben geldimm..yoğun bikaç günden sonra evimdeyim ama çok işim varr az oturmuşken bakayım dedim size geçmiş gene çok birikmiş bikaç sayfa anca okudum....ikinci bir fırsatta kalanı okumaya devam edicem..sanırım benimde yenam gibi topuk dikenim varr çok acıyo ayağım otururken bile acıyo...kemikleriminde benimle bi alıp veremediği var herhal sürekli ağrılı geziyorum....randevu alabilirsem enkısa zamanda gidicem ortopediye...

meyracımm bende doğum günü hedefine ulaşamayanlardanım ufakta olsa umudum vardı..anneme gitmeden 80,5 görmüştüm bugün gene 82,5...evin dışına çıktımmı mutlaka iki kilo oynuyo anlamadım ben bu işten hiçbişey...

sağol canım....

ayağın içinde çok geçmiş olsun tekrardan..bencede çok ihmal ettin ama koşturmacan çok nasıl dinlendirebilirdin bilemedim yanii...hani uzaktan şöyle yap böyle yap demek kolay ama elimden bişey gelmediği içinde üzgünüm...

ZEYNEPcim yanlış bilmiyorsam bugün doğum günün.

doğum günün kutlu olsun canım. Allah hayırlı uzun ömürler versin
sevdiklerinle birlikte sağlık, mutlu , huzurlu, incecik nice yıllara

Aminnn aminn..sağol ablacım Allah razı olsun....

sende gezmelere gidiyomuşsun sanırım hayırlı yolculuklar sağlıcakla git ve gel..bizleride çok ihmal etmee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…