Yav bu telefondan yazmak takip etmek çok kolay ama pc den başka oluyodu ifadeleri göremiyorum böyle allah bilir benim yaptıklarımda görülmüyodur allahımm ne kadar ifadesizim beyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yağmurgözlü vardı sık sık menemen yapan biri vardı kimdi yaa ben vardımsen vardın iksir vardı aşkito vardı listeyi ben yapıyodum ya aklıma geldi bide senin saydıkların vardı işte
Bonus, senin okul ne oldu.??
:))) bu dikkatli düşünceli ince tarafını çok seviyorum itiraf edim. Okul olduğu yerde kaldı ortaokul olaraktan.
Dikiş kursuna gittim hamile olunca onuda yarım yamalak tamamladım işte. Merak edersin sormadan ben diyim uzzzuunca bi süre hiç bişey yazmadım hem isteyerek hem istemeyerek :) artık birikmişliği sen düşün.
Menemen yapan.hatırlıyamadım..aşkito ne güzel ve bakımlı bir kadındı..
feys çıktı çıkalı eski elemanlar bıraktı kk yı..
He ya citol takılıyodu amma çok menemen yapıyosn diye (gülüp yere yapışma şeysi)
Ya sesli güldüm eşimde bozuluyo ( yine yapışma şeysi ) sakın çıkarıp kaşim deme yerine sokaman dahaannemin öyle çok kaşınıyoduki bi iki hafta önce dayanamayıp limon suyu sürdü parmağıyla ( şok olma şeysi )
Zararı vardır dediysemde hiç umrumda değil yeterki kaşınmasın demişti istersen bi iki damlayla dene çok pis yanıcak ama ( sakıZ şişirenden )
Okumayı ve yazmayı bırakma lütfen..ben de senin yazılarını çok beğeniyorum....
Akıllı kadınsın zorlanmadan okulu da başarırsın....
Bizim apartman da 65 yaşın da bir abla var..Öylesine azimli ki hayranlık duyuyorum ona...
Ortaokulu bitirdi hiç aksatmadan liseyede başlayacak..
senden de aynı performansı bekliyorum
Cıksss olmadı..yazıyla ifade olmuyor bacım
KAyınvaldem çocukları ufakken zorla yatırıp limon sıkarmış gözlerine parlak olsun diyeymiş..
Bana göre saçmalık..
eşimin gözleri güzeldir,güzel gözle bir adamdır kendisi...Gözlerimin güzelliği anamın limonu diyo..
Maşallah azim güzel şey. Şu ara bi düşünüyorum bende lise kaydı yaptırim fırsat buldukça çalışırım diye ama bana getirisi nolur bilmiyorum çalışma imkanım hiç demimde uzun bi süre olamaz ama bi şekilde edebiyata girmem içinde liseyi okumam lazım içimde bi yerde sürekli aktif yazan o an yazamasada söyleyen kendi kendine konuşan biri var onu kaybetmeyi bende istemiyorum zaten bendeki bu bünyeyle kaybolmaz kolay kolay
İlla çalışman gerekmiyor...Diploma bir etikettir,özgüvendir,başarı belgesi vb.
Ben önlisans mezunuyum içim de uktedir 4 yıllık bir okul..
Belki ben de denerim en azından açık öğretimle tamamlamak...
Ben çıkayım yoğun bir güne uyanacağum hatta bu hafta tüm günlerim çok yoğun geçecek..İyi geceler bonusçum...
Çok geçmiş olsun Nilüfer'cım. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir. Benimde 1,5yil önce benimde dizimde bağ kopmuştu epey zaman aldı iyilesmeai şimdi bile zorlayinca hemen ağrıyorMerhaba baaağyanlar
Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..
--
Daficim,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...
Zeynepçiğim,doğum günün kutlu olsun.
Gökçe ve meyra ellerinize sağlık....
egedeniz,daha sık uğra lütfen..
Üsküplü, oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun...
Herkese sevgiler,öpücükler..
Cıksss olmadı..yazıyla ifade olmuyor bacım
KAyınvaldem çocukları ufakken zorla yatırıp limon sıkarmış gözlerine parlak olsun diyeymiş..
Bana göre saçmalık..
eşimin gözleri güzeldir,güzel gözle bir adamdır kendisi...Gözlerimin güzelliği anamın limonu diyo..
selamun aleyküm.....
kızlar dun ikindin annemler geldiler:)
yoğunluktan ancak simdi yazabildim.
ben simdi çıkıyorum, gelirim yine, görüsürüz.
Merhaba baaağyanlar
Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..
--
Daficim,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...
Zeynepçiğim,doğum günün kutlu olsun.
Gökçe ve meyra ellerinize sağlık....
egedeniz,daha sık uğra lütfen..
Üsküplü, oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun...
Herkese sevgiler,öpücükler..
İlla çalışman gerekmiyor...Diploma bir etikettir,özgüvendir,başarı belgesi vb.
Ben önlisans mezunuyum içim de uktedir 4 yıllık bir okul..
Belki ben de denerim, açık öğretimle tamamlarım...
Ben çıkayım yoğun bir güne uyanacağum hatta bu hafta tüm günlerim çok yoğun geçecek..İyi geceler bonusçum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?