Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sözeenciğim,

Nasılsın, İsveç diyetini bitirmişsin gazan mübarek olsun

Görülmüyor..Çok renksiz ve ifadesiz

Yağmurgözlü vardı sık sık menemen yapan biri vardı kimdi yaa ben vardım sen vardın iksir vardı aşkito vardı listeyi ben yapıyodum ya aklıma geldi bide senin saydıkların vardı işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menemen yapan. hatırlıyamadım..aşkito ne güzel ve bakımlı bir kadındı..
feys çıktı çıkalı eski elemanlar bıraktı kk yı..

Bu ara gözlerim öylesine kaşınıyorki..gözlerimi yerinden çıkarıp kaşıyıp tekrar sokasım var...
aile hekimine uğrayayım da damla mamla bişey versin...MEvsimsel sanırım...

Bonus, senin okul ne oldu.??

:))) bu dikkatli düşünceli ince tarafını çok seviyorum itiraf edim. Okul olduğu yerde kaldı ortaokul olaraktan.

Dikiş kursuna gittim hamile olunca onuda yarım yamalak tamamladım işte. Merak edersin sormadan ben diyim uzzzuunca bi süre hiç bişey yazmadım hem isteyerek hem istemeyerek :) artık birikmişliği sen düşün.

Okumayı ve yazmayı bırakma lütfen..ben de senin yazılarını çok beğeniyorum....
Akıllı kadınsın zorlanmadan okulu da başarırsın....

Bizim apartman da 65 yaşın da bir abla var..Öylesine azimli ki hayranlık duyuyorum ona...
Ortaokulu bitirdi hiç aksatmadan liseyede başlayacak..
senden de aynı performansı bekliyorum

Menemen yapan. hatırlıyamadım..aşkito ne güzel ve bakımlı bir kadındı..
feys çıktı çıkalı eski elemanlar bıraktı kk yı..

He ya citol takılıyodu amma çok menemen yapıyosn diye (gülüp yere yapışma şeysi)

Ya sesli güldüm eşimde bozuluyo ( yine yapışma şeysi ) sakın çıkarıp kaşim deme yerine sokaman daha annemin öyle çok kaşınıyoduki bi iki hafta önce dayanamayıp limon suyu sürdü parmağıyla ( şok olma şeysi )

Zararı vardır dediysemde hiç umrumda değil yeterki kaşınmasın demişti istersen bi iki damlayla dene çok pis yanıcak ama ( sakıZ şişirenden )

Cıksss olmadı..yazıyla ifade olmuyor bacım

KAyınvaldem çocukları ufakken zorla yatırıp limon sıkarmış gözlerine parlak olsun diyeymiş..
Bana göre saçmalık..
eşimin gözleri güzeldir,güzel gözle bir adamdır kendisi...Gözlerimin güzelliği anamın limonu diyo..

Maşallah azim güzel şey. Şu ara bi düşünüyorum bende lise kaydı yaptırim fırsat buldukça çalışırım diye ama bana getirisi nolur bilmiyorum çalışma imkanım hiç demimde uzun bi süre olamaz ama bi şekilde edebiyata girmem içinde liseyi okumam lazım içimde bi yerde sürekli aktif yazan o an yazamasada söyleyen kendi kendine konuşan biri var onu kaybetmeyi bende istemiyorum zaten bendeki bu bünyeyle kaybolmaz kolay kolay

İnsan bi güler o kadar uğraşıp yazmıştım : trip yapma şeyi: en kısa zamanda pc den girip öz yazı şeklime dönerim inş

İlla çalışman gerekmiyor...Diploma bir etikettir,özgüvendir,başarı belgesi vb.
Ben önlisans mezunuyum içim de uktedir 4 yıllık bir okul..
Belki ben de denerim, açık öğretimle tamamlarım...

Ben çıkayım yoğun bir güne uyanacağum hatta bu hafta tüm günlerim çok yoğun geçecek..İyi geceler bonusçum...

Son düzenleme:

Bende mama yapıyorum kıza sağol gözüm konuşmak iyi geldi allah kolaylık versin hepimize iyi geceler mucik

Çok geçmiş olsun Nilüfer'cım. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir. Benimde 1,5yil önce benimde dizimde bağ kopmuştu epey zaman aldı iyilesmeai şimdi bile zorlayinca hemen ağrıyor

YENA anam senin kv benim annemle aynı akılda desene akrabamiyiz kız senin kv ile benim annem oturmuş üstüme zorla gözlerimi açıp Damlatmis limonu hala anlatır nasıl bağırdıgimi anlamadigim 5 kardeşiz ben ortalardayim bir bana Damlatmis ama ciddi benim gözler ışıl ışıldar yani ay utandım

selamun aleyküm.....

kızlar dun ikindin annemler geldiler:)
yoğunluktan ancak simdi yazabildim.
ben simdi çıkıyorum, gelirim yine, görüsürüz.

İyi geceler
Hafta sonu yoğun oluyor uğrayamadım dün gündüz kardeşlerim vardı akşamüstü küçük kızımla dolaşmaya çıktık biraz bugün evdeydim tüm gün çamaşır yemek uğraştım akşam yemeğinden monda ailecek Dikmen vadisine dolaşmaya gittik çok güzeldi serin huzurlu yemyeşil :)
Yenacım geçmiş olsun dikkat et kendine ameliyata gerek olmasın inşallah

günaydıııınnnnnn.....

bilmem kaçıncı denemem de umarım bu mesajı yollayabilirim..

geçmiş olsun canım. dinlendiir ayağını... minnak seni

hafta sonu ara ara topige girdim. ama okuduklarımı beğenemedim, alıntıladıklarım kayboldu.. şimdi rutin işlerimi yapıp yine geldim..
gene beğenebilme ve alıntılama sorunum oldu. çocukların bilgisayar düşkünlüğü yüzünden PC yi hafta içi eve götürmeme kararı aldık. gündüz işim yoksa girebiliyorum. ama buralarda olmaya çalışacağım

okuma denince.. ben çok okudum Niloşum... Okudukça bu okuduklarım ne işe yarıyor diyip bunalıma girdim.. okuyorsun da değeri yok.. şimdi de kişisel gelişim v.s. ile ilgili kurslara gidiyorum halaaaa....kitap okumaksa... hiç dur durak yok... ne biliiyim belki 65 yaşından sonra yazar falan olurum annem gibi. annem o yaştan sonra kitaplar yazdı... http://www.idefix.com/kitap/annemin...n-gulseren/tanim.asp?sid=YPMN4HYNBE8ETXW27ZJ6 bu da yazdığı kitabı..

değeri yok, kıymet veren yok diyorum da. bu sayede boş vaktim hiç olmuyor. 45 yaşıma geldim hiç güne gitmedim.. oyle kızkıza oturup eğlenmeler falan pek olmadı hayatımda. bir kaç iyi dostum dışında iş dışı görüştüğüm kimse yok. hafta sonları da ailecek piknik falan yapıp eğleniyoruz.
hangissi doğru bilmiyorum . çok okuyunca da böyle oluyor i,şte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…