Ben ogle yemegi olarak bunu yedim. Tavuklu salata.
nur1835
afiyet olsun güzel görünüyo canım çektii....bbende akşama ne yapsam diye düşünüyodum kopya çektim senden....
bu arada yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldinn..ben zeynep...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...
Asuman ablamı deseem hey asumu desem yaş kısmını göremiyorumda : utanma şeysi:
I love Bonus
Gözün aydın canım.selamun aleyküm.....
kızlar dun ikindin annemler geldiler:)
yoğunluktan ancak simdi yazabildim.
ben simdi çıkıyorum, gelirim yine, görüsürüz.
Vuuuu yazdığım mesajı okudumda gaz verim derken gazdan uçacam he
I love Bonus
aramıza hoş geldin nurBende bonuscugumla beraber birbirimize destek olarak vede sizdende destek alarak tabiri cahise birbirimize gaz vererk bu sorunun ustunden gelicez :)
Beni de listenize alirsaniz cok sevinirim.:)
Kahvaltimi yazayim. 2kucuk domates bi salatalik biraz peynir 2dilim kepek ekmegi sekersiz 2fincan cay.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveet hayırlı akşamlar hepinize kazasız belasız bir diyet gününün daha sonuna geldik :) şöyle bi toparlarsam
Kahvaltı - 5 kaşık nesfit+1 bardak süt+salata çay
Ara - yeşil çay 1 avuç leblebi
Öğlen 7 hurma+ 1 kase yoğurt
Ara - çay, leblebi ( kokusuna dayanamayıp evdekilere yapılmış patates kızartmasından yenen 6-7 adet var ama anı bugün hiç yaşanmamış sayıyorum)
Akşam - 7 hurma+ 1 kase yoğurt
Allahım yatana kadar sen beni ve silah arkadaşlarımı yapabilceğimiz şuursuzluklardan koru.... Amiinn
I love Bonus
aramıza hoş geldin nur
azmin daim olsun
Ayyy amin bonusum ya. Bende aksam 10tane patates 2tane kucuk kofte bi dilimde ekmk yedim. Uyuyana kadar bi fincan cay ve su baska bise yememeliyim yersem uyar beni hatta kina hatta men et
nur1835
İlk fırsatta hatırlatıcam sana bunu.
Şahsıma özüme bir mesajım olucak KK aracılığıyla :
Tühh senin sıfatına emi. Buraya yaz yedim yemeği diye sonra çocuklar yerken nasıl olmuş diye üç kaşık tadına bak tühh... Yemiyeceğin yemeğin neye bakıyon tadına iki kaşık yemek için tutamadın kendini yuh
I love Bonus
canimcim gozun Aydın..senin adına cok mutluyum.haftalardir özlemle anıyordun onları.. Sıkı sıkı saril anneciğineselamun aleyküm.....
kızlar dun ikindin annemler geldiler:)
yoğunluktan ancak simdi yazabildim.
ben simdi çıkıyorum, gelirim yine, görüsürüz.
bonuscum rejim icin bende yeni bişeyler deniycem birlikte yaplarımı bu hurma yoğurdu ? İse yarıyormu? Çevrende yapan varmi hiç...ben dayanırım herhalde onemli olan kilo verebilirmiyiz?Günaydınnn kahvaltıya eltim geldi yazamadım lesli ile başladım güne
Kahvaltı 5 kaşık nesfit+1 bardk süt+2 hurma ve biraz salata
Hurma yoğurt yapamıycam ben çünkü hurmadan biraz yiyince çok kötü oluyo içim baya tatlı ama tek öğünde mutlaka yoğurtla deniycem yapabilirsem iki öğün olur bi hafta boyunca nolcak görücem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nurcum hosgeldin sefalar getirdin ....Hosbuldum dafi. Azmim pek daim olamiyo kacamklardan ali koyamiyorum kendimi. Bakalim yarin nolcak. Su ekmekten bi kurtulaydim ahhh ah
nur1835
bonuscum rejim icin bende yeni bişeyler deniycem birlikte yaplarımı bu hurma yoğurdu ? İse yarıyormu? Çevrende yapan varmi hiç...ben dayanırım herhalde onemli olan ....
günaydıııınnnnnn.....
okuma denince.. ben çok okudum Niloşum... Okudukça bu okuduklarım ne işe yarıyor diyip bunalıma girdim.. okuyorsun da değeri yok.. şimdi de kişisel gelişim v.s. ile ilgili kurslara gidiyorum halaaaa....kitap okumaksa... hiç dur durak yok... ne biliiyim belki 65 yaşından sonra yazar falan olurum annem gibi. annem o yaştan sonra kitaplar yazdı... http://www.idefix.com/kitap/annemin...n-gulseren/tanim.asp?sid=YPMN4HYNBE8ETXW27ZJ6 bu da yazdığı kitabı..
değeri yok, kıymet veren yok diyorum da. bu sayede boş vaktim hiç olmuyor. 45 yaşıma geldim hiç güne gitmedim.. oyle kızkıza oturup eğlenmeler falan pek olmadı hayatımda. bir kaç iyi dostum dışında iş dışı görüştüğüm kimse yok. hafta sonları da ailecek piknik falan yapıp eğleniyoruz.
hangissi doğru bilmiyorum . çok okuyunca da böyle oluyor i,şte...
YENA anam senin kv benim annemle aynı akılda desene akrabamiyiz kız senin kv ile benim annem oturmuş üstüme zorla gözlerimi açıp Damlatmis limonu hala anlatır nasıl bağırdıgimi anlamadigim 5 kardeşiz ben ortalardayim bir bana Damlatmis ama ciddi benim gözler ışıl ışıldar yaniay utandım
Çok geçmiş olsun Nilüfer'cım. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir. Benimde 1,5yil önce benimde dizimde bağ kopmuştu epey zaman aldı iyilesmeai şimdi bile zorlayinca hemen ağrıyor
İyi geceler
Hafta sonu yoğun oluyor uğrayamadım dün gündüz kardeşlerim vardı akşamüstü küçük kızımla dolaşmaya çıktık biraz bugün evdeydim tüm gün çamaşır yemek uğraştım akşam yemeğinden monda ailecek Dikmen vadisine dolaşmaya gittik çok güzeldi serin huzurlu yemyeşil :)
Yenacım geçmiş olsun dikkat et kendine ameliyata gerek olmasın inşallah
selamun aleyküm güzeller
netbuk ta sorun var ara ara kapanıyor.
üç kapanmayla geçmişe göz atabildimalıntılarımda kaybolmuş
nilüfercim minik kadın sen o ayağını çok ihmal ettinartık ciddiyetini anla ve dinlendir hafif hafif güçlendirme egzersizleri yap. ameliyata gerek kalmasın
Selamün aleykümm...
ben geldimm..yoğun bikaç günden sonra evimdeyim ama çok işim varr az oturmuşken bakayım dedim size geçmiş gene çok birikmiş bikaç sayfa anca okudum....ikinci bir fırsatta kalanı okumaya devam edicem..sanırım benimde yenam gibi topuk dikenim varr çok acıyo ayağım otururken bile acıyo...kemikleriminde benimle bi alıp veremediği var herhal sürekli ağrılı geziyorum....randevu alabilirsem enkısa zamanda gidicem ortopediye...
Bunalıma girme kendin için okuyorsun sonuçta.. evet'' değer görmüyorum kısmına katılıyorum.''..Maalesef sistem okuyanı da yazanı da sevmiyor...
Çok okuyup araştırman neden çevre edinmeni engellemiş o kısım düşündürdü beni..
Linkte ki roman annenin yazdığımı.? Öyleyse bravo..PEki gerçek hikayemi.?
Kİtabı nasıl edinebilirim...
Fazey bellimi olur belki akrabalarKAyınvaldem Giritli, siz nerelisiniz.?
teşekkür ederim asu ve burcu..
evet çok ihmal ettim...umarım iyileşir..
Senin avatarında ki güzellğe maşallah diyorum çok tatlıı..
Zeynepçim hoşgeldin..
git valla ihmal etme sağlıktan ötesi yok...
Ya KK da zayıflama kürleri bölümünde görmüş bi arkadaş yapalımmı dedi ( adı lazım değil baş harfi nur :d)
Bende bi hafta denim dedim. Çevremde yapan yok duyanda yok. Burdan okuduğum kadarıyla kaçamak yaparak bile kilo verenler olmuş bende veririm inş. Tek tip beslenmek her zaman pek iyi bişy değildir ama arada bi kaç günlük değişik bişeyler olabilir bence.
Yediklerinide görmedim sanma :)) bak bi oku aklına yatarsa sende dene
I love Bonus
Asuman ve zeynep abla :)) hadi gaza gel tekrardan lütfen gir başarı öyküleri bölümüne oku, ya da kilo verdikten sonra nasıl görünüyoruz kısmı var ya oraya bak motive ol hemen şimdisadece bi kaç ayda neleri değiştiririz bilinmi sen?
I love Bonus
Hosbuldum. Ben nur. Bonusunda dedigu gibi entarisi dim dim nur :) bende memnun oldum. Simdiden salatan afiyet olsun.
Bu arada Ara ogunlerde hurmali yogurdu veya ayran ve leblebiyi tavsiye ederim herkese
nur1835
Yaşım 40 aylar kaldı canım :) nasıl istersen öyle seslenebilirsin
Zeynepcim yeni yaşın hep güzellikler getirsin sana inşallah canım
Artılarının bir kısmı ödemdir fazla su içmeyip düzensiz beslenince öyle oluyor malesef
Ben iyice aldım başımı gidiyorum toparlayamadım bir türlü yediklerime hiç dikkat edemiyorum iştahım tavan yaptı hep erteliyorum diyeti
Ya KK da zayıflama kürleri bölümünde görmüş bi arkadaş yapalımmı dedi ( adı lazım değil baş harfi nur :d)
Bende bi hafta denim dedim. Çevremde yapan yok duyanda yok. Burdan okuduğum kadarıyla kaçamak yaparak bile kilo verenler olmuş bende veririm inş. Tek tip beslenmek her zaman pek iyi bişy değildir ama arada bi kaç günlük değişik bişeyler olabilir bence.
Yediklerinide görmedim sanma :)) bak bi oku aklına yatarsa sende dene
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?