Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ogle yemegi olarak bunu yedim. Tavuklu salata.

nur1835

afiyet olsun güzel görünüyo canım çektii....bbende akşama ne yapsam diye düşünüyodum kopya çektim senden....

bu arada yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldinn..ben zeynep...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...

Hosbuldum. Ben nur. Bonusunda dedigu gibi entarisi dim dim nur :) bende memnun oldum. Simdiden salatan afiyet olsun.

Bu arada Ara ogunlerde hurmali yogurdu veya ayran ve leblebiyi tavsiye ederim herkese

nur1835

Asuman ablamı deseem hey asumu desem yaş kısmını göremiyorumda : utanma şeysi:

I love Bonus

Yaşım 40 aylar kaldı canım :) nasıl istersen öyle seslenebilirsin
Zeynepcim yeni yaşın hep güzellikler getirsin sana inşallah canım
Artılarının bir kısmı ödemdir fazla su içmeyip düzensiz beslenince öyle oluyor malesef
Ben iyice aldım başımı gidiyorum toparlayamadım bir türlü yediklerime hiç dikkat edemiyorum iştahım tavan yaptı hep erteliyorum diyeti

Asuman ve zeynep abla :)) hadi gaza gel tekrardan lütfen gir başarı öyküleri bölümüne oku, ya da kilo verdikten sonra nasıl görünüyoruz kısmı var ya oraya bak motive ol hemen şimdi sadece bi kaç ayda neleri değiştiririz bilinmi sen?

I love Bonus

Vuuuu yazdığım mesajı okudumda gaz verim derken gazdan uçacam he

I love Bonus

aramıza hoş geldin nur
azmin daim olsun

Eveet hayırlı akşamlar hepinize kazasız belasız bir diyet gününün daha sonuna geldik :) şöyle bi toparlarsam

Kahvaltı - 5 kaşık nesfit+1 bardak süt+salata çay

Ara - yeşil çay 1 avuç leblebi

Öğlen 7 hurma+ 1 kase yoğurt

Ara - çay, leblebi ( kokusuna dayanamayıp evdekilere yapılmış patates kızartmasından yenen 6-7 adet var ama anı bugün hiç yaşanmamış sayıyorum)

Akşam - 7 hurma+ 1 kase yoğurt

Allahım yatana kadar sen beni ve silah arkadaşlarımı yapabilceğimiz şuursuzluklardan koru.... Amiinn

I love Bonus

Ayyy amin bonusum ya. Bende aksam 10tane patates 2tane kucuk kofte bi dilimde ekmk yedim. Uyuyana kadar bi fincan cay ve su baska bise yememeliyim yersem uyar beni hatta kina hatta men et

nur1835

Ayyy amin bonusum ya. Bende aksam 10tane patates 2tane kucuk kofte bi dilimde ekmk yedim. Uyuyana kadar bi fincan cay ve su baska bise yememeliyim yersem uyar beni hatta kina hatta men et

nur1835

İlk fırsatta hatırlatıcam sana bunu.

Şahsıma özüme bir mesajım olucak KK aracılığıyla :

Tühh senin sıfatına emi. Buraya yaz yedim yemeği diye sonra çocuklar yerken nasıl olmuş diye üç kaşık tadına bak tühh... Yemiyeceğin yemeğin neye bakıyon tadına iki kaşık yemek için tutamadın kendini yuh

I love Bonus

Bende kinancak seyler yedigim icin aksam yemeginde seni suan kinama hakkini kendimde bulmuyorum. Utn utn

nur1835

Herkese merhaba.. Bugun uçtum resmen iki aydan sonra patates kızartması kasarli tost 3-5 Siirt fıstığı. Ve elimde bir bardak coca cola light ..
Bu kaçamak değil yanlış anlaşılmasın planlı bir davranış yeni rejm programına hazırlıyorum kendimi.bu hafta + çıkmam umarim.haftaya kaldığım yerden devam edicim..
Umarim sizin icin güzel bir hafta olur...
selamun aleyküm.....

kızlar dun ikindin annemler geldiler:)
yoğunluktan ancak simdi yazabildim.
ben simdi çıkıyorum, gelirim yine, görüsürüz.
canimcim gozun Aydın..senin adına cok mutluyum.haftalardir özlemle anıyordun onları.. Sıkı sıkı saril anneciğine

bonuscum rejim icin bende yeni bişeyler deniycem birlikte yaplarımı bu hurma yoğurdu ? İse yarıyormu? Çevrende yapan varmi hiç...ben dayanırım herhalde onemli olan kilo verebilirmiyiz?

Hosbuldum dafi. Azmim pek daim olamiyo kacamklardan ali koyamiyorum kendimi. Bakalim yarin nolcak. Su ekmekten bi kurtulaydim ahhh ah

nur1835
Nurcum hosgeldin sefalar getirdin ....

bonuscum rejim icin bende yeni bişeyler deniycem birlikte yaplarımı bu hurma yoğurdu ? İse yarıyormu? Çevrende yapan varmi hiç...ben dayanırım herhalde onemli olan ....

Ya KK da zayıflama kürleri bölümünde görmüş bi arkadaş yapalımmı dedi ( adı lazım değil baş harfi nur :d)
Bende bi hafta denim dedim. Çevremde yapan yok duyanda yok. Burdan okuduğum kadarıyla kaçamak yaparak bile kilo verenler olmuş bende veririm inş. Tek tip beslenmek her zaman pek iyi bişy değildir ama arada bi kaç günlük değişik bişeyler olabilir bence.

Yediklerinide görmedim sanma :)) bak bi oku aklına yatarsa sende dene

I love Bonus

Bunalıma girme kendin için okuyorsun sonuçta.. evet'' değer görmüyorum kısmına katılıyorum.''..Maalesef sistem okuyanı da yazanı da sevmiyor...
Çok okuyup araştırman neden çevre edinmeni engellemiş o kısım düşündürdü beni..

Linkte ki roman annenin yazdığımı.? Öyleyse bravo..PEki gerçek hikayemi.?
Kİtabı nasıl edinebilirim...

Fazey bellimi olur belki akrabalar KAyınvaldem Giritli, siz nerelisiniz.?

Çok geçmiş olsun Nilüfer'cım. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir. Benimde 1,5yil önce benimde dizimde bağ kopmuştu epey zaman aldı iyilesmeai şimdi bile zorlayinca hemen ağrıyor

teşekkür ederim asu ve burcu..

evet çok ihmal ettim...umarım iyileşir..
Senin avatarında ki güzellğe maşallah diyorum çok tatlıı..

Zeynepçim hoşgeldin..
git valla ihmal etme sağlıktan ötesi yok...

Bonus ve Nur, sizi gidi kankigiller
Kilolarınız bile yakın,birlikte mi kaçamak yapıyosunuz.
Hadi bakalım azminiz daim ve bulaşıcı olsun...

---
MEyra gözün aydın annenler gelmiş sağ salim..

---
Esracan,nerde acep, cuma günü de gelmedi...

hoşbuldum canımm...

canım diğer topikleri bilmiyorum ama burda bu hurma yoğurt olayını ben başlatmıştım..hurmam az olduğu için üç gün yapmıştım ben 2 kilo gitmişti geride almadım uzunca bir dönem yerimde saydığım için atak niyetine yaptıydımm...sonrasında hayriye ablayla yanlış hatırlamıyosam elif yapmıştı bir hafta ve 4 kilo vermişlerdii....ay yazıyorum ama bir yandanda acaba yanlışmı hatırlıyorum diye düşünüyorum...bu sıra pek balık hafızalıyımda...,nşallah doğru hatırlıyorumdur...

bu asuman ve zeynep iki ayrı kişimii...:44:zeyneplerimiz ben dahil çoktaa....

Hosbuldum. Ben nur. Bonusunda dedigu gibi entarisi dim dim nur :) bende memnun oldum. Simdiden salatan afiyet olsun.

Bu arada Ara ogunlerde hurmali yogurdu veya ayran ve leblebiyi tavsiye ederim herkese

nur1835

memnun oldum canım....merakımı mazur gör ama yaş kaç diye sorsam ayıp etmiş olmam demii...

sağol ablacımm....benim kabızlık sıkıntımda varya evden çıkınca çok daha bi şişiyorum...suyu ihmal etmedim aslında ama çok düzensiz ve hep kuru beslendim ondan oldu sanırım...inşallah kısa sürede toparlarım....sende 90 nı görmeden toparlamaya çalış ablacımm...bunca emek boşa gitmesinnn....çok güzel kilolar verdin hep bize örnek oldun yol gösteren oldun oyüzden lütfen toparlann ablacımm...

Okumuştum ben onu aklimada yatmıştı aslında . Ama birisi 7 gun diyor digeri uç haftadan bahsediyor.uc hafta yapılmaz cok sağlıksız olur bence..ama 7 gun yapabiliriz sanirim.evde hurma yok birde light yoğurt aliyim birlikte yapalım gel.. Gerçi benim icin ters bir zaman Cumartesi yigenin nisanı var ona yardım etmem lazım koşturmaca gecer iki gun , o esnada nasıl uygularım bilmem ? 7 hurma kac kalori eder bu arada ?

yenacım bizim avukat esramızla görüşüyomusun uzun zaman oldu hiç uğramadı...hepten habersiz bıraktı bizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…