- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
iyi geceleerrrr
Dışarı çıkmak iyi gelir kuzum.ne zaman alışverişe filan gitsem zayiflama istegim Dahada artıyor....Iyi akşamlar herkese
Genel olarak bir toparlanma var ne güzel ben de kendimce mücadele veriyorum işte
Bugün evden hiç çıkmadım dinlendim iyi de oldu zaten eşim de evde onu bırakıp çıkmak hoş olmuyor yarın eşimin dışarda işleri var belki ben de çıkarım fırsat bulursam
Ben de yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah
ayyy bir ara elektrikler gitti geldi
ben bugün spor yapamadım kızlar
uykum geldi yatcam
yarın nöbetçiyim buralarda olamıcam
Allah nasip ederse oruç tutcam
bu arada akşam yemeğim:
Eki Görüntüle 1093648
malesef şu anda adım sayarım 5112 sanırım sonuuncu benim
benim adım ölçerin saati bir saat geri. saatler alındığında öyle kaldı bende kullanma klavuzunu kaybettiğim için değiştiremedim
karatay konusuna elimden geldiğince yardımcı olurum ama bende dört döörtlük bilmiyorum. buradaki karatay topiğine soruyorum aklıma takılanları orada gül abla var o çok bilgili bu konuda
tatlım nescafe yasak değil mi
çünkü bende çok severim hergün 2 bardak içerdim karatayda yasak diye zor da olsa bırakmıştım
Benimkide 7 binlerde kaldı leslie yapsam 10 bin olur sanirim.ufakliga hikaye okudum. Sonra sen yat dedim.bana anne dua oku ben duayı cok seviyorum dedi... Ayyy unutuyorum bazen dua okumayı oğlum kendi istedi...iyi geceleerrrr
şey kem küm falan filan...:18:
ben acıktımmm..
şey kem küm falan filan...:18:
ben acıktımmm..
Ben başlıyorum leslie 3 mile hiç yoktan iyidir...şey kem küm falan filan...:18:
ben acıktımmm..
Ben başlıyorum leslie 3 mile hiç yoktan iyidir...
Herkese iyi geceler ....
Herkese iyi geceler ....
Bendeeee. :). Ama gel leslie yapalım... Ac karnına daha cok ise yarar..
Herkese iyi geceler ....
Kendim yazıp kendim okuduğuma göre :) sozi gitti yürümeye yolcuda gitti yemek yemeye :)
I love Bonus
Herkese iyi geceler ....
İyi geceler canım
Zeynepcim ben de çokça acıktım sahur niyetine ne yesem bilmiyorum canım yemek de hazırlamak da istemiyor
sahuru yatmadanmı yapcan ablam....
bende yumurta haşlamayı düşünüyom tok tutar...peynir eşliğinde yicem nasipse...
Öyle yapmayı düşünüyorum canım birazdan yerim herhalde çok acıktım zaten ben de peynir felan yerim herhalde yumurta istemedi canım sana da afiyet olsun
O da iyi fikirmiş :))yaw o değil ben bu akşam eşimide doğru düzgün bişey yedirmedim o alışmış tabakların tepeleme olmasına normal yiyince doymadı sofradan kalktığından beri ben açımmm deyip duruyo...şimdide sahuru yatmadanmı yesek diyoo....sonra sahur vaktinde gene yeriz diyo....
Oldu bile canım kendime domates salatalık Roka kırmızı lahanadan salata yaptım içine beyaz peynir de ekledim yarım da simit varmış yedim gittisağol ablacım sanada afiyet olsun....
Konuşcak kimse bulamadığıma göre hadi hayırlı geceler herkese hayırlı oruçlar üç aylarımz mübarek olsun
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?