Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dışarı çıkmak iyi gelir kuzum.ne zaman alışverişe filan gitsem zayiflama istegim Dahada artıyor....

Benimkide 7 binlerde kaldı leslie yapsam 10 bin olur sanirim.ufakliga hikaye okudum. Sonra sen yat dedim.bana anne dua oku ben duayı cok seviyorum dedi... Ayyy unutuyorum bazen dua okumayı oğlum kendi istedi...
Hamsi tavamı ooooo HasibeCim. Afiyet olsun cok güzel görünüyor .. Afiyet olsun... İyi geceler bu arada...

Son düzenleme:
Kızz hasibe o yidiğin hamsimiydi :) ben öyle gördm valla.

Şimdiden sahur yapıyorum ben

I love Bonus

Son düzenleme:
şey kem küm falan filan...:18:
ben acıktımmm..

Yeni kalktım sofradan valla sanki karatay kahvaltı az kuvvetliymiş gibi ben dahasınıda yedim oruç tutucam diye çay demliyorum şimdide gel bacı gel senin canavar naptı çiş olayını

I love Bonus

Ben başlıyorum leslie 3 mile hiç yoktan iyidir...
Herkese iyi geceler ....

Yav çok yedim he aslında lesli banada lazım şu an. Bugün dedimki bi dışarda yüriyim çıktım tam ısınmış turluyorum evden arıyolar kız durmuyomuş elektrik kesilmiş çizgi filmde açamamışlar zor gittim eve. Eve yaklaştım bi tel daha anne diye diye odalarda beni arıyomuş. Kıssadan hisse:

Beni ve benim gibileri lesli paklar

I love Bonus

Kendim yazıp kendim okuduğuma göre :) sozi gitti yürümeye yolcuda gitti yemek yemeye :)

I love Bonus

Bendeeee. :). Ama gel leslie yapalım... Ac karnına daha cok ise yarar..

öhöm öhömm şeyy....

Ben başlıyorum leslie 3 mile hiç yoktan iyidir...
Herkese iyi geceler ....

hemide 3 milll başarılarının devamını dilerim canım benimmm....

ben şuan o narin totoşumu hiçç kaldıracak halde değilim üstelik anca yer gördü garibimm....

sahuru yatmadanmı yapcan ablam....

bende yumurta haşlamayı düşünüyom tok tutar...peynir eşliğinde yicem nasipse...

Öyle yapmayı düşünüyorum canım birazdan yerim herhalde çok acıktım zaten ben de peynir felan yerim herhalde yumurta istemedi canım sana da afiyet olsun

yaw o değil ben bu akşam eşimide doğru düzgün bişey yedirmedim o alışmış tabakların tepeleme olmasına normal yiyince doymadı sofradan kalktığından beri ben açımmm deyip duruyo...şimdide sahuru yatmadanmı yesek diyoo....sonra sahur vaktinde gene yeriz diyo....

Konuşcak kimse bulamadığıma göre hadi hayırlı geceler herkese hayırlı oruçlar üç aylarımz mübarek olsun

I love Bonus

O da iyi fikirmiş :))
sağol ablacım sanada afiyet olsun....
Oldu bile canım kendime domates salatalık Roka kırmızı lahanadan salata yaptım içine beyaz peynir de ekledim yarım da simit varmış yedim gitti
Konuşcak kimse bulamadığıma göre hadi hayırlı geceler herkese hayırlı oruçlar üç aylarımz mübarek olsun

I love Bonus

İyi geceler
Senin ve hepimizin üç ayları mübarek olsun Allah hakkını vererek yaşamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…