Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Leslie 2.5 mile yaptım .cunki onlar kadar çevik yapamıyorum :).
Hazır ufaklik uyuyorken fırsattan istifade katılsaydın keske... Tok karnına olmaz gerçi...
Adımsayarın varsa tak bakalım 3 mil kaç adım oliyi görek.

I love Bonus
taktım en son 7 bin civarı idi once simdi 11 bin civarı olmuş :)

Kendim yazıp kendim okuduğuma göre :) sozi gitti yürümeye yolcuda gitti yemek yemeye :)

I love Bonus

öhöm öhömm şeyy....

hemide 3 milll başarılarının devamını dilerim canım benimmm....

ben şuan o narin totoşumu hiçç kaldıracak halde değilim üstelik anca yer gördü garibimm....
sabah adimsayarlarimizi yaristircaz ona göre ...

İyi geceler canım
Zeynepcim ben de çokça acıktım sahur niyetine ne yesem bilmiyorum canım yemek de hazırlamak da istemiyor
canim afiyet olsun.
Bu arada Allah kabul etsin oroclarinizi...uc aylar hayırlı uğurlu olsun herkese...

Kız çok geç uyudu bugün bende akşam 40 dk yürümüştüm dışarda ayaklarım çok ağrıdı birazda ondan yapamadım. Lesli yapınca ayaklarım daha az ağrıyo. Ayakkabı giyiyomusun sen

I love Bonus

Yok evde giymiyorum ama halı kayıyor ona deli oluyorum.. Altındaki kaydırmazı bulamadım. O yüzden her hareketin tam hakkını veremiyorum gibi geliyor..Bu arada disarda spor ayakkabıdan baska birsey giymiyorum bu ara..3 yil önce aldığım iki tane spor ayakkabısı var... Yok böyle bir ayakkabı ... Hissetmiyorsun bile ayakkabının varlığını ,cok rahat. Öyle birsey tavsiye olunur...

Son düzenleme:

Çok ihtiyacm var ya öyle bi ayakkabıya neymiş adı sanı :)

Kiloyla ilgili sanırım ayaklarımda çok ağrılar var. Netten ağrının şekline yerine bakıyorum ayak tabanında kemik dokusunda yıpranma bozulma çıkıyo karşıma şimdi yine iyi önceden kız daha ufakken 7 ayına kadar falan gece yere basamıyodum Zor alıyodum çocuğu

I love Bonus

Hadi ben yattım iyi geceler iyi sahurlar herkese

I love Bonus

Üniversitede 38 numara ayakkabı giyerdim simdi 40 numara giyorum.kilo aldıkta ayak numarası büyüyor malesef. Ben cok rahat ediyorum ama baskasını bilmem. biraz pahalı olabilir ama uzun yıllar giyiniyorsun sonuçta ..new balance diye bir marka.pek cok spor ayakkabı denedim ama en iyi bana bu geldi canim. Eskidi yırtıldı biri ama vazgeçemiyorum yinede :))
. Nette her okuduğuna inanma...Dr a git şüphen varsa..ama biraz zayiflayinca insanin ilk ayakları rahatlıyor...
Ben kaçıyorum artık.iyi geceler canimcim..

Son düzenleme:

Yatağa girmiştim tam baktım sozi yazdı yazıyo dayanamayıp geldim new balance ı biliyorum tabi ama bu kadar rahat olduğunu bilmiyodum aklımda olucak kuzu sağol iyi geceler

I love Bonus

Günaydın herkese....

tatlım nescafe yasak değil mi
çünkü bende çok severim hergün 2 bardak içerdim karatayda yasak diye zor da olsa bırakmıştım

Evet yasak hasibeciğim çözülebilir olduğu için...Benim de 2,5 ayda ilk içişim..

Yatağa girmiştim tam baktım sozi yazdı yazıyo dayanamayıp geldim new balance ı biliyorum tabi ama bu kadar rahat olduğunu bilmiyodum aklımda olucak kuzu sağol iyi geceler

I love Bonus

Günaydın herkese....
Evet yasak hasibeciğim çözülebilir olduğu için...Benim de 2,5 ayda ilk içişim..
Günaydın kızlar ...

Dun adim sayarim 11232 yi gosterdi

Diğer arkadaslardan da sonucları bekliyorummm...

Günaydın kızlar ...

Dun adim sayarim 11232 yi gosterdi

Diğer arkadaslardan da sonucları bekliyorummm...

Hep evdemiydin? Leslide yaptın tabi 10 bini buldu teprik ediyorum
Bende alim inş

I love Bonus

Hep evdemiydin? Leslide yaptın tabi 10 bini buldu teprik ediyorum
Bende alim inş

I love Bonus
yok canim gündüz dışarı çıktım 6 bin adim yaptım.gece 11 bine çıktım leslie ile o kadar..

Benimde 3800falndi sanirim.

Az once 1.5 km yurudum parkta suan 4152

nur1835
Nurcum.dunun adımını bugun sabah paylaşalım dedik.bu adımlar dününü bugününmu?

günaydın cnlar nasılsınız iyimiisniz..
ya benm iş yerinde nette sıkıntı var gelemiyorum aranızaa....
bu sabahki menüm domatesli menemen
1 dlim tam bugday ekmeği
domates salatalık biraz peynir
ara öğünüm 1 orta boy elma

Allah iyiliğini sağlığını versin hemşire domatesli menemen mi

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…