- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
valla allem edip kallem edip olacaz bir şekilde gökçecim
benimde ağustos sonuna kadar 80 olmam lazım hedefim öyleydi
Süper sin yemeyelim walla bir ara ne güzel gidiyordum bende .kilo verdikce nasıl mutlu oluyordum.. Yine öyle olayım istiyorum.. Bu mutluluğu hepberaber yasayalım heminşallah canım..bende 80,5 leri görmüştüm şuan cesaretim yok tartıya çıkmaya o derece yanii...ama artık toparlanma zamanıı...
hasibecimm bende sibele katılıyorummm....saat 7 den beri midem kazınıyo açlıktan inatla yemedim bişey sende yeme yeniden başlıyalım...bir adım atsak arkası gelicek aslında oyüzden o adımı atalım artık...
Ok. Hamleni gördüm yarin bende biryolunu bulup yürüyeceğim mutlaka :))benim bugün 4bini bile bulmadı
yarın pazara gitcem giderken yolu uzatıp yürürüm pazardada çok oyalanmıyorum tempolu bir şekilde alacağımı alıp çıkıyorum dönüştede yolu uzatırım bakalım artık
eğer maç olmazsa pazar arabasını komşumun tezgahına bırakır stada çıkarım turlamaya bak bu iyi olur sabahtan 9-10 gibi gideyim bari
ben bazen onu takmayı bile unutuyorum şu andada üzerimde değil
işten gelince üzrimi değiştirdiğimde çıkardım yatağın üzerine koydum herhale
ayyy kizlar benim durum sizden beter vallahi!!"Turkiye'den geldigimden beri psikolojim bozuldu... öküz gibi yiyorum...kesin gectigimiz cumaya bakarak kilo aldim,,, ama korkuyorum tartilmaya... insallah yarin hem okuluma gidecegim hemde rejime tekrar basliyacagim (daha dogrusu saglikli beslenmeye)
bu aksam yedigim cislari saysam ohaaaa dersiniz...haziran 8de kuzenin dugunu var... elbise aldim tr'den hafif gobegim cikiyordu elbisede... gobegi eritmem lazim yani 85kg olsam dugune kadar yeter...
ama nasil olcak bilmiyorum
ayyyy sozen coook super fikir adim sayarlari yaristirmak!!! Bende varim!!!!
8leri görmüşsün en azından :)insallah canim!!!
benimde hedefim vardi 29marta kadar ama yalan oldu... 80kg olcaktim guya... :)
kolay gelsin cnm bende bu sabah 3 makine çamaşır yıkadım yarın ütüler bekliyor beni deSüper sin yemeyelim walla bir ara ne güzel gidiyordum bende .kilo verdikce nasıl mutlu oluyordum.. Yine öyle olayım istiyorum.. Bu mutluluğu hepberaber yasayalım hem
Ok. Hamleni gördüm yarin bende biryolunu bulup yürüyeceğim mutlaka :))
Esimin yarin giyinecek kıyafeti yok .. Garibim bir saattir kivraniyor.iki parca utu yapiyim ona en iyisi .. Öpüyorum sizleri Allah kolaylık versin.
geçen çarşıya çıktım tamam dedim geçtim bu sefer 10 bini adımsayar şifonyerin üzerinde kalmışben zaten sadece disarida adim sayari kullaniyorum... evin icinde kullansam birde okulda okulun icinde kullansam her gun 20bin olur her halde...
neyse canlar gidip yatayim bende :)
iyi geceler yarin icinde hayirli gunler
sabah saat 5.30da kalkicam...
Herkese iyi geceler...yarin yeni umutlar yeni hayallerin güzel başlangıcı olur insallah herkes icin
mesaiden geldim kızlar
biraz geç çıktım gider ayak yatış geldi
arkadaşı yalnız bırakmak içime sinmedi biraz problemli bir çocuktu
bugündür tekrar dikkat etmeye başladım
şu anda karnım aç hissediyorum birşeyler atıştırasım var ama tutuyorum kendimi
9lu bitki çayı demledim onu içecem şimdi
offff offff ne iyi gidiyordum ben yaa demekki azıcıkta olsa kaçamak yapmak (tamam tamam azıcık değildi) bünyeyi şaşırtıyor sil baştan üffffffffff
KIZLARRR MORAL VERİN BANA
Niluferimmm ya ben soğuğu hiç sevmiyorum. Birde yalnız yurumuyorum benim sipada yanmda oluyor coguzaman .o yüzden ben riske atamıyorum kendimi ... Sen cok iyi yapmışsın yürümekle ..
mesaiden geldim kızlar
biraz geç çıktım gider ayak yatış geldi
arkadaşı yalnız bırakmak içime sinmedi biraz problemli bir çocuktu
bugündür tekrar dikkat etmeye başladım
şu anda karnım aç hissediyorum birşeyler atıştırasım var ama tutuyorum kendimi
9lu bitki çayı demledim onu içecem şimdi
offff offff ne iyi gidiyordum ben yaa demekki azıcıkta olsa kaçamak yapmak (tamam tamam azıcık değildi) bünyeyi şaşırtıyor sil baştan üffffffffff
KIZLARRR MORAL VERİN BANA
İyi geceler kuzular konuşup dertleşip yatmışınız. Benim akşam sinirim bozuktu biraz ve o an ufak tefek bişeyler atıştırdım bastıramadım içimdekini. Çok şişim aslında yersem rahatsız oluyorum ama saçma bi yeme isteği vardı halada var.
Yatmış uyumuştum kız uyandı durmadı onu sallarken bakim dedim.
Okudum sizi tam mutfağa gidicekken vazgeçtim açlık arkadaşlarım benim :)
Yarın kaçamaksız bir gün olsun inş. Çarşambaya oruç tutucak olan varmı?
Tekrar iyi geceler hepinize.
I love Bonus
Ben ettim sen etme 8 kiloyu aldigim gibi 3-4 aydirda veremiorm verene kadar bozmak yok birde verdiginiz kiloyyu 2 yil korumazsaniz geri aliomussunuz
bazen insan kontrolunu yitirecek kadar açlık hissediyor... Böyle zamanlarda. Bol su icmek belki durumu biraz kurtarır... Biryerde okumuştum .insan açlık ve susuzluğu ayirdedemeyip ikisinide açlık olarak algilarmis bazen...Su içip migdemizi kandıralım dimiİyi geceler kuzular konuşup dertleşip yatmışınız. Benim akşam sinirim bozuktu biraz ve o an ufak tefek bişeyler atıştırdım bastıramadım içimdekini. Çok şişim aslında yersem rahatsız oluyorum ama saçma bi yeme isteği vardı halada var.
Yatmış uyumuştum kız uyandı durmadı onu sallarken bakim dedim.
Okudum sizi tam mutfağa gidicekken vazgeçtim açlık arkadaşlarım benim :)
Yarın kaçamaksız bir gün olsun inş. Çarşambaya oruç tutucak olan varmı?
Tekrar iyi geceler hepinize.
I love Bonus
Günaydın canim...Günaydınnn
Yağmurlu ve kilo verilmemiş bir sabaha uyanmış olsamda gayet umutluyum kendimden ve sizden.
Bu dün yediklerim için
Bu da pc den yazabildiğim için
iyi yapıyorsun canim...bügünde yürüyüşe çıksana :)Günaydın arkadaşlar...
haklısın çocukla olmaz tabiii...
ben rahatım o konuda abla kardeşi ev de bırakıp çıkıyorum..
Maalesef öyle hasibeciğim tek kaçamak bile bir kaç gün geriye götürüyor...
Emeğimize yazık oluyor..
Neden canın sıkkın dı.? ben de öyleyim moralim bozulduğu an kendimi mutfakta buluyorum ve kusuncaya kadar yiyorum...
Ben istiyorum oruç tutmayı bakalım nasipse...
Canim üzülme kaçamak bir iki gun de ancak toparlanıyor,ama bugun yemezsen eger aksam kaçamak yapma ihtimalin daha fazla oluyor.. Onunyerine oglen güzel bir salâta yap kendine...birazda yürü. En iyi bence yürümek gelir...Kızlar Günaydın nasılsınız bana biri yardim etsin dün aksam kacirdim aksam 2 tane hamur 2 kase corba pilav bezelye yedim normalde sadece 2 tas corba vardi ama benim istah acilmis gibi
Saldirdim oda yetmemis gibi gece 1 de 2 dilim sekli sahane yedim anlamadim ne olduğunu ama tatli istegi artti gece bugün kahvaltiya 1 simit vardı çeyreğini biraktim öğlen ekmek yemeyim aksam yemegi yemesem dengelermiyim acaba
canim aksam yazalım kac adım attığımızı henüz bende tık yok ama yürüyecek kesin kararlıyım...günaydın bonuscum
günaydın yenacım
günaydın blueeyes canım akşam yemeğinde azda olsa ye bence sonra gece yarısı acıkırsın yine
hasibecim harikasınn süper kendim vermiş kadar sevindim kahvaltında çok leziz görünüyor afiyet olsun cnm
bende an itibarı ile elmamı yiyormdün adımsayarımı aldım bende varım yarışta kızlarrr yanlız dışardamı kullanacaz adımsayarı ben sabah kalktığım gibi taktım ev içide sayılıyor demi :44::44:
güzel bir kahvaltı afiyet olsun canim arkadasim... Yürümeyi unutma tamamı :)günaydın kızlar
bu sabah bende neşeyle güne başladım çünkü 90.1 çıktım
bir günde 91.5tan 90.1e tartı kafayı yedi herhalde
ya da öemdi bilemicem çünkü wcye çok çıktım dün:26:
bu da kahvaltım: domatesli biberli maydnozlu kaşarlı omlet, roka, zeytin, fındık
Eki Görüntüle 1092465
evet cnm yaa dikkatli olmak lazım. şu aşamada ufacık kaçamaklar bile bizde büyük yan etkilere sebep oluyor
teşekkür ederim cnmgünaydın bonuscum
günaydın yenacım
günaydın blueeyes canım akşam yemeğinde azda olsa ye bence sonra gece yarısı acıkırsın yine
hasibecim harikasınn süper kendim vermiş kadar sevindim kahvaltında çok leziz görünüyor afiyet olsun cnm
bende an itibarı ile elmamı yiyormdün adımsayarımı aldım bende varım yarışta kızlarrr yanlız dışardamı kullanacaz adımsayarı ben sabah kalktığım gibi taktım ev içide sayılıyor demi :44::44:
heeee eminim misss gibidirHerkesler günaydın...
Mis gibi lahana çorbamı ictim.ustune domates ve salatalık yedim.kahvaltim tamamdir.. Oglen corba ve semız otu yiyebilirim.aksam belli deli
bazen insan kontrolunu yitirecek kadar açlık hissediyor... Böyle zamanlarda. Bol su icmek belki durumu biraz kurtarır... Biryerde okumuştum .insan açlık ve susuzluğu ayirdedemeyip ikisinide açlık olarak algilarmis bazen...Su içip migdemizi kandıralım dimi
güzel bir kahvaltı afiyet olsun canim arkadasim... Yürümeyi unutma tamamı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?