Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper sin yemeyelim walla bir ara ne güzel gidiyordum bende .kilo verdikce nasıl mutlu oluyordum.. Yine öyle olayım istiyorum.. Bu mutluluğu hepberaber yasayalım hem
Ok. Hamleni gördüm yarin bende biryolunu bulup yürüyeceğim mutlaka :))
Esimin yarin giyinecek kıyafeti yok .. Garibim bir saattir kivraniyor.iki parca utu yapiyim ona en iyisi .. Öpüyorum sizleri Allah kolaylık versin.

ben bazen onu takmayı bile unutuyorum şu andada üzerimde değil
işten gelince üzrimi değiştirdiğimde çıkardım yatağın üzerine koydum herhale

ben zaten sadece disarida adim sayari kullaniyorum... evin icinde kullansam birde okulda okulun icinde kullansam her gun 20bin olur her halde...

ayyyy sozen coook super fikir adim sayarlari yaristirmak!!! Bende varim!!!!

Oleyyy simdi Dahada güzel oldu .. Kac gündür oturduğum yerde kök salacaktım :) hareket yarin başlıyor....

insallah canim!!!

benimde hedefim vardi 29marta kadar ama yalan oldu... 80kg olcaktim guya... :)
8leri görmüşsün en azından :)

kolay gelsin cnm bende bu sabah 3 makine çamaşır yıkadım yarın ütüler bekliyor beni de

ben zaten sadece disarida adim sayari kullaniyorum... evin icinde kullansam birde okulda okulun icinde kullansam her gun 20bin olur her halde...
geçen çarşıya çıktım tamam dedim geçtim bu sefer 10 bini adımsayar şifonyerin üzerinde kalmış

Herkese iyi geceler...yarin yeni umutlar yeni hayallerin güzel başlangıcı olur insallah herkes icin

İyi geceler kuzular konuşup dertleşip yatmışınız. Benim akşam sinirim bozuktu biraz ve o an ufak tefek bişeyler atıştırdım bastıramadım içimdekini. Çok şişim aslında yersem rahatsız oluyorum ama saçma bi yeme isteği vardı halada var.
Yatmış uyumuştum kız uyandı durmadı onu sallarken bakim dedim.
Okudum sizi tam mutfağa gidicekken vazgeçtim açlık arkadaşlarım benim :)

Yarın kaçamaksız bir gün olsun inş. Çarşambaya oruç tutucak olan varmı?

Tekrar iyi geceler hepinize.

I love Bonus

Ben ettim sen etme 8 kiloyu aldigim gibi 3-4 aydirda veremiorm verene kadar bozmak yok birde verdiginiz kiloyyu 2 yil korumazsaniz geri aliomussunuz

Günaydınnn

Yağmurlu ve kilo verilmemiş bir sabaha uyanmış olsamda gayet umutluyum kendimden ve sizden.

Bu dün yediklerim için

Bu da pc den yazabildiğim için

Günaydın arkadaşlar...

Niluferimmm ya ben soğuğu hiç sevmiyorum. Birde yalnız yurumuyorum benim sipada yanmda oluyor coguzaman .o yüzden ben riske atamıyorum kendimi ... Sen cok iyi yapmışsın yürümekle ..

haklısın çocukla olmaz tabiii...
ben rahatım o konuda abla kardeşi ev de bırakıp çıkıyorum..

Maalesef öyle hasibeciğim tek kaçamak bile bir kaç gün geriye götürüyor...
Emeğimize yazık oluyor..

Neden canın sıkkın dı.? ben de öyleyim moralim bozulduğu an kendimi mutfakta buluyorum ve kusuncaya kadar yiyorum...

Ben istiyorum oruç tutmayı bakalım nasipse...

Kızlar Günaydın nasılsınız bana biri yardim etsin dün aksam kacirdim aksam 2 tane hamur 2 kase corba pilav bezelye yedim normalde sadece 2 tas corba vardi ama benim istah acilmis gibi
Saldirdim oda yetmemis gibi gece 1 de 2 dilim sekli sahane yedim anlamadim ne olduğunu ama tatli istegi artti gece bugün kahvaltiya 1 simit vardı çeyreğini biraktim öğlen ekmek yemeyim aksam yemegi yemesem dengelermiyim acaba

günaydın kızlar
bu sabah bende neşeyle güne başladım çünkü 90.1 çıktım
bir günde 91.5tan 90.1e tartı kafayı yedi herhalde
ya da öemdi bilemicem çünkü wcye çok çıktım dün:26:
bu da kahvaltım: domatesli biberli maydnozlu kaşarlı omlet, roka, zeytin, fındık

Ben ettim sen etme 8 kiloyu aldigim gibi 3-4 aydirda veremiorm verene kadar bozmak yok birde verdiginiz kiloyyu 2 yil korumazsaniz geri aliomussunuz

evet cnm yaa dikkatli olmak lazım. şu aşamada ufacık kaçamaklar bile bizde büyük yan etkilere sebep oluyor

günaydın bonuscum

günaydın yenacım

günaydın blueeyes canım akşam yemeğinde azda olsa ye bence sonra gece yarısı acıkırsın yine

hasibecim harikasınn süper kendim vermiş kadar sevindim kahvaltında çok leziz görünüyor afiyet olsun cnm

bende an itibarı ile elmamı yiyorm dün adımsayarımı aldım bende varım yarışta kızlarrr yanlız dışardamı kullanacaz adımsayarı ben sabah kalktığım gibi taktım ev içide sayılıyor demi :44::44:

Herkesler günaydın...
Mis gibi lahana çorbamı ictim.ustune domates ve salatalık yedim.kahvaltim tamamdir.. Oglen corba ve semız otu yiyebilirim.aksam belli deli
bazen insan kontrolunu yitirecek kadar açlık hissediyor... Böyle zamanlarda. Bol su icmek belki durumu biraz kurtarır... Biryerde okumuştum .insan açlık ve susuzluğu ayirdedemeyip ikisinide açlık olarak algilarmis bazen...Su içip migdemizi kandıralım dimi

Günaydınnn

Yağmurlu ve kilo verilmemiş bir sabaha uyanmış olsamda gayet umutluyum kendimden ve sizden.

Bu dün yediklerim için

Bu da pc den yazabildiğim için

Günaydın canim...
iyi yapıyorsun canim...bügünde yürüyüşe çıksana :)
Bende çıkcam insallah..
Canim üzülme kaçamak bir iki gun de ancak toparlanıyor,ama bugun yemezsen eger aksam kaçamak yapma ihtimalin daha fazla oluyor.. Onunyerine oglen güzel bir salâta yap kendine...birazda yürü. En iyi bence yürümek gelir...
canim aksam yazalım kac adım attığımızı henüz bende tık yok ama yürüyecek kesin kararlıyım...
güzel bir kahvaltı afiyet olsun canim arkadasim... Yürümeyi unutma tamamı :)

sozen canım dün 13000 geçtim ama 1 saat koşu bandında yürüdüm o zamanda üzerimdeydi adımsayar bugünde dışarı çıkıcam akşamüzeride bantta yürüyecem o zamnda sayılacakmı sayılmazsa çıkarim bende adımsayarı :))

teşekkür ederim cnm
bende an itibariyle form çayımı içtim
valla bende adım sayarı uyanınca hemen belime iliştiriyorum
acaba adımlarımızı her gün sabah ilk mesajda mı yazsak dün şu kadar adım attım diye
gece 12de sıfırlanıyor ya herkes o saate kadar uyanık olamayabiliyor kendimden biliyorum en sağlıklısı öyle olur herhalde siz ne düşünürsünüz kızlarrr nasıl bir fikir sizce??????

heeee eminim misss gibidir
karatay diyor ki '' suyunuzun içerisine taze limon dilimleri koyarsanız açlık duygusu yatışır kendinizi tok hissedersiniz''
bir de bak facebookta sağlıklı yaşıyoruzda ne paylaşmışlar benim hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum

bu arada hava yağmurlu olduğu için eşim beraber gideriz pazara dedi benim yürüyüş planları suya düştü
artık evdeki işleri halledince evde bantta koşarım herhalde yani inşallah

Selamün aleykümm...

ben bugün diyet olarak güzel başladım sayılır inşallah böyle devam edebilirim....gerçi canım sıkkın biraz...eşim bugün izinli olcaktı...oda arkadaşı beyimiz

zaten hiç bi zaman saat ondan önce işe gelmez babasının dükkanı gibi..iki gün izin varmış bunlar nöbetleşe çalışıcaklarmış muhasebe oldugu için eşim dün

çalıştı oda bugün çalışıcaktı...saat onda bi telefon anahtarımı evde unuttum gel kapıyı aç..diliricem bu ne sorumsuzluk bizim beyde tamam dedi gitti..iş yeri iki

sokak aşağıda desene gel al anahtarı senin ihmalliğinin sıkıntısını ben niye çekeyim ama yok gitti kuzu kuzu...sonrada bi telefon iş çıktı bi yere gitmem lazım

akşama gelirim....çok sinirlendim sorsan bugün izinli herkeste öyle biliyo...nefret ediyorum bu adamın bukadar sessiz oluşundan pasif olusundan...accık

bişey dese yok olmaz...aylardır pazar günleri bile çalışıyo arada bir kere izin kullandı...diğerinin btün sorumsuzluğuna rağmen kimsenin bişey dediği

yok...benim ki elindeki işi bitirmeden asla eve gelmez..kimsede bu halini görmez..hep sömürürler her bi haltı buna yaptırırlar...gitme ara o gelip alsın

anahtarı gidersen iş çıkarırlar sana herzaman öyle oluyo dedim dinlemedi..bi yanım oh oldu sana diyo ama diğer yandan bizim içinde kötü

oldu...heveslenmiştik tatil diye...off neyse susayım konuştukça konuşasım geliyo...

hasibecim kilon için bende sevindim canım...bende tartıldım ve 82,3 gördüm çok korkuyodum 84 falan görücem diye çok şükürki görmedim...

bonuscum nasip olursa çarşamba perşembe ve cuma oruç tutucam canım bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…