Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım bende bu durumlara çok sinir olurum sanki çalıştığın yeri sen kurtaracaksın yaparsın edersin kimsenin umrunda olmaz görmezler bile sonra bir eksiğini bulurlar tepene binerler
bu devirde kimse kimseye çok çalışıyor diye maddi açıdan geçtim teşekkür bile etmiyorlar
bundan ötürü bende mesaimi dolduruyorum fazlasına bakmıyorum vaktim müsayit tutsam 3-5 fazla nöbet tutarım ama nöbetide kalsın parasıda benim ailemle ve kızımla geçirdiğim zaman daha değerli

çok şükür canım inşallah en kısa zamanda ben 80leri sen de 70leri görürsün

bizimde haftasonu düğünümüz var öğle yemeğinden sonra kıza kıyafet bakmaya gidicez
canım çok güzellbende bi görebilsem o rakamlarıı eşin konusundada haklısın bizimkide öyle sayılır değişmiyorlar hep aynı

Burdayım canım ben duramam zaten gelmeden :)
Senin azmini kutlarım İsveç şimdi de lahana diyeti maşallah emeklerinin karşılığını misliye alırsın inşallah
Aleykümselam Canım ben de hala toparlanamadım malesef ama vazgeçmeyip uğraşacağız
Bugün tartı vermiş sana morali maşallah :) motivasyonun bol olsun hasibecim
Tatil sonrası kopma yaşaman normal canım sen de bir an önce sağlıklı beslenmene dönmeye bak ki emeklerin heba olmasın

para mevzuna hiçç girmiyorum zaten canım...ama dediğin gibi dönüp bi Allah razı olsun diyende yok....

inşallah canım....

inşallah toparlanırız ablacım yaa...

sağol canım..haklı olmak bi işe yaramıyo malesef canım..çok üzgünüm şuan...aynı zamandada adamı boğazlamayı düşünücek kadar sinirli...

:)))))) yani tadını bilmesem mis gibi olduğuna inanıcam he öyle bi demişsinki deli sozi seni :)

Aslında o kontrol meselesi şöyle oluyo bende açlık hissedicek kadar kontrolümü kaybetmiş üzülmüş yada sinirlenmiş olabiliyorum çoğu kez. Su içiyorum aklıma geldkçe bi çay kaşığıda karbonat koydum 1,5 litreye

Şu ana kadar iyi gibiyim

Sabah

1 yımırta+ peynir+ 8 zeytin+ domates salatalık maydanoz+ kahve fincanı fıstık leblebi karışık+ çay.

Bir avuç dut kurusu+ leblebi+ yeşil çay

İki öğünü bi oturtsam iyi olucak ama henüz yapamıyorum. Acıkır gibi oldum kahvaltım baya tok tuttu ama dışarı çıkıcam fenalık hissi hissetmemek için dut yedim işte. Karatay yapan arkadaşlar hani ceviz fındık yiyoruz ya leblebide olurmuki kendisi tok tutuyoda

I love Bonus

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm hepimizin motivasyonu bol olsun hatta tavan yapsın

öğle yemeğinde 1 tabak bulgurlu kabak yemeği ve 1 kase yoğurt yedim bi de 2 tane kuru incir yedim cnm çekti:26:

Fiziktedaviden sonra pazara kadar yürüdüm.ordan oğlumu kayınvalideden alıp eve geldim.6 bin adım yaptım simdilik. daykocum bence her zaman yapılan butun hareketler sayılmalı .. Süpersin 13 bin i ben hiç görmedim ama gidip biraz daha hareket ediyim yoksa sonuncu olucam...

Evet haklisin sabah bir önceki gunü paylaşalım.ben adım öçlerin saatini 2 saat kaydirmayidusunuyorum.cunku gece geç yatıyorum adim sayıları ertesi güne kayıyor ...

zeynepcim ne yaparsın herkesin bir huyu var ... Benim eşimde erteleme hastası herseyi erteler sonra beni zorlayıp acele is yaptırır ..her ısımız son dakika olur.. 9 yıllık evliyiz.her sene tatile gideriz aylarca ertelenen tatil iki gunde rezerve edilir ve gidilir. Yenen kazığın haddi hesabı yok.. Birkeresinde sabah 10 da evden cikti 11.15 de aradı hazirlan 14.30 uçağına yetişcez diye... Allah'tan yetiştik :) ne yaparsın
Sagol Asuummm isvecten sonra arayi uzatmasaydım daha iyiymis.o arada geldi biraz kilolar... Adimsayarin varmi adımları yaristiralim sende gel...
bir kase dahaicmeliyim.
Karatayi cok iyi bilmiyorum ama Hasibede biliyorsa yardımcı olur sana ...

ıyı aksamlar hatunlar herkesler ıı galıba pek olumsuz bısey okumadım herkes ıı olsun
bende ıı sayılırım sorunlar bıtmedı ama hayat devam edıyor kafam dagılsın dıe bugun kemeraltında delıler gıbı gezdım dıyetısyen ruseym ye demısdı onu aradım aldım galıba bagırsak calıstırıo hemen yedım bagırsaklarım hopda hop yapıo :)
sonra sahıldekı bısıkletlere bındım yıllar sonra ılkkez bısıklete bındım sadece 10 dakıka bındım ama bacaklarım agrıo arkadasla sozlesdıkde uzun bısıklet seyahatlerı yapcaz:))
dıyette fena sayılmaz persembe gunu dayım annemlerın yanına gıdıcekmıs sende gel dedı orda sapıtmazsam sorun yok gıdıyımde ırademe hakım olmayı ogreneyım...
Bnden hbrler bu kdr bu aralar cok uykusuzum sabahlarıda hıc kalkıp yuryecek enerjıyı kendımde bulamıorum ınsallah yarına:))
yarında dıscı randevusu falan fılan poff....

İyi akşamlar,
Günün özeti şöyle;

Sabah,

Karatay kahvaltı

Bugün kahveye vurdum kendimi umarım gece uyuyabilirim...
2 türk kahve
1 filitre kahve
2 nescafe

Akşam,
Büyük bir tabak enginarlı bakla
1 adet dolma
1 kase yoğurt
yeşilçay

50 dk. yürüyüş

Bonus, leblebi kilo verme aşamasın da pek önerilmiyor..Ama sen zaten tam karatay yapmıyorsun tüketebilirsin o vakit

Annem 3 ay murat topoğluna gitti onun listeside farklıydı çok açlık hissettiğinde leblebi ye diyomş o banada ordan alışkanlık kaldı hakkaten bi avuç yiyip üstüne su içtinmi baya bastırıyo.

O fındık fıstık yiyerek kilo veremezsin onlar çok az yiyceksin leblebi en zararsızı diyodu anneme. Herkesin yöntemi farklı işte.

Bende özet geçim sana ve herkeşe :)
Bugün ilk kez iki öğün yemeyi denedim yani yemek olarak.

Sabah 10:00

karatay 1 yımırtalı+çay

14:30- 15:00 arası dut kurusu sarı leblebi+ yeşil çay

18:00
1 küçük lahmacun+ ayran+salata (hacıoğlunun lahmacunu hakkaten ufak normale göre)

Biraz öncede kızın çubuk krakerinden azcık aldım su içtim

40 dk yürüyüş 10 dk hareketler

I love Bonus

Ben bu ara hep kaciriyom. Yazmim o yuzden bise. Nasip olursa tutucam bende oruc

nur1835

Mesaj tekrarı......:)

Son düzenleme:
Iyi akşamlar herkese
Genel olarak bir toparlanma var ne güzel ben de kendimce mücadele veriyorum işte
Bugün evden hiç çıkmadım dinlendim iyi de oldu zaten eşim de evde onu bırakıp çıkmak hoş olmuyor yarın eşimin dışarda işleri var belki ben de çıkarım fırsat bulursam
Ben de yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah

ayyy bir ara elektrikler gitti geldi
ben bugün spor yapamadım kızlar
uykum geldi yatcam
yarın nöbetçiyim buralarda olamıcam
Allah nasip ederse oruç tutcam
bu arada akşam yemeğim:

malesef şu anda adım sayarım 5112 sanırım sonuuncu benim

benim adım ölçerin saati bir saat geri. saatler alındığında öyle kaldı bende kullanma klavuzunu kaybettiğim için değiştiremedim
karatay konusuna elimden geldiğince yardımcı olurum ama bende dört döörtlük bilmiyorum. buradaki karatay topiğine soruyorum aklıma takılanları orada gül abla var o çok bilgili bu konuda

tatlım nescafe yasak değil mi
çünkü bende çok severim hergün 2 bardak içerdim karatayda yasak diye zor da olsa bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…