- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Selamün aleykümm...
ben bugün diyet olarak güzel başladım sayılır inşallah böyle devam edebilirim....gerçi canım sıkkın biraz...eşim bugün izinli olcaktı...oda arkadaşı beyimiz
zaten hiç bi zaman saat ondan önce işe gelmez babasının dükkanı gibi..iki gün izin varmış bunlar nöbetleşe çalışıcaklarmış muhasebe oldugu için eşim dün
çalıştı oda bugün çalışıcaktı...saat onda bi telefon anahtarımı evde unuttum gel kapıyı aç..diliricem bu ne sorumsuzluk bizim beyde tamam dedi gitti..iş yeri iki
sokak aşağıda desene gel al anahtarı senin ihmalliğinin sıkıntısını ben niye çekeyim ama yok gitti kuzu kuzu...sonrada bi telefon iş çıktı bi yere gitmem lazım
akşama gelirim....çok sinirlendim sorsan bugün izinli herkeste öyle biliyo...nefret ediyorum bu adamın bukadar sessiz oluşundan pasif olusundan...accık
bişey dese yok olmaz...aylardır pazar günleri bile çalışıyo arada bir kere izin kullandı...diğerinin btün sorumsuzluğuna rağmen kimsenin bişey dediği
yok...benim ki elindeki işi bitirmeden asla eve gelmez..kimsede bu halini görmez..hep sömürürler her bi haltı buna yaptırırlar...gitme ara o gelip alsın
anahtarı gidersen iş çıkarırlar sana herzaman öyle oluyo dedim dinlemedi..bi yanım oh oldu sana diyo ama diğer yandan bizim içinde kötü
oldu...heveslenmiştik tatil diye...off neyse susayım konuştukça konuşasım geliyo...
hasibecim kilon için bende sevindim canım...bende tartıldım ve 82,3 gördüm çok korkuyodum 84 falan görücem diye çok şükürki görmedim...
bonuscum nasip olursa çarşamba perşembe ve cuma oruç tutucam canım bende....
bizimde haftasonu düğünümüz var öğle yemeğinden sonra kıza kıyafet bakmaya gidicezteşekkür ederim cnm
bende an itibariyle form çayımı içtim
valla bende adım sayarı uyanınca hemen belime iliştiriyorum
acaba adımlarımızı her gün sabah ilk mesajda mı yazsak dün şu kadar adım attım diye
gece 12de sıfırlanıyor ya herkes o saate kadar uyanık olamayabiliyor kendimden biliyorum en sağlıklısı öyle olur herhalde siz ne düşünürsünüz kızlarrr nasıl bir fikir sizce??????
bana uyar hasibe yarın sabah başlıyorum bildirmeye
heeee eminim misss gibidir
karatay diyor ki '' suyunuzun içerisine taze limon dilimleri koyarsanız açlık duygusu yatışır kendinizi tok hissedersiniz''
bir de bak facebookta sağlıklı yaşıyoruzda ne paylaşmışlar benim hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1092610
bu arada hava yağmurlu olduğu için eşim beraber gideriz pazara dedi benim yürüyüş planları suya düştü
artık evdeki işleri halledince evde bantta koşarım herhalde yani inşallah
canım çok güzellSelamün aleykümm...
ben bugün diyet olarak güzel başladım sayılır inşallah böyle devam edebilirim....gerçi canım sıkkın biraz...eşim bugün izinli olcaktı...oda arkadaşı beyimiz
zaten hiç bi zaman saat ondan önce işe gelmez babasının dükkanı gibi..iki gün izin varmış bunlar nöbetleşe çalışıcaklarmış muhasebe oldugu için eşim dün
çalıştı oda bugün çalışıcaktı...saat onda bi telefon anahtarımı evde unuttum gel kapıyı aç..diliricem bu ne sorumsuzluk bizim beyde tamam dedi gitti..iş yeri iki
sokak aşağıda desene gel al anahtarı senin ihmalliğinin sıkıntısını ben niye çekeyim ama yok gitti kuzu kuzu...sonrada bi telefon iş çıktı bi yere gitmem lazım
akşama gelirim....çok sinirlendim sorsan bugün izinli herkeste öyle biliyo...nefret ediyorum bu adamın bukadar sessiz oluşundan pasif olusundan...accık
bişey dese yok olmaz...aylardır pazar günleri bile çalışıyo arada bir kere izin kullandı...diğerinin btün sorumsuzluğuna rağmen kimsenin bişey dediği
yok...benim ki elindeki işi bitirmeden asla eve gelmez..kimsede bu halini görmez..hep sömürürler her bi haltı buna yaptırırlar...gitme ara o gelip alsın
anahtarı gidersen iş çıkarırlar sana herzaman öyle oluyo dedim dinlemedi..bi yanım oh oldu sana diyo ama diğer yandan bizim içinde kötü
oldu...heveslenmiştik tatil diye...off neyse susayım konuştukça konuşasım geliyo...
hasibecim kilon için bende sevindim canım...bende tartıldım ve 82,3 gördüm çok korkuyodum 84 falan görücem diye çok şükürki görmedim...
Burdayım canım ben duramam zaten gelmeden :)Asumm kac gündür gözüm seni arıyor ama yoksun
Şükür kavuşturana :)
Nisanı yaptık sagol güzel gecti.4 ay sonra düğün diyorlar.... Eyvahhh kilo vermeliyim mutlaka... Lahana diyetinin 2. Gunünü basarı ile atlattım.darisi diğer günlere :)
Uğra arada sırada... Bizi sensiz bırakma..
Aleykümselam Canım ben de hala toparlanamadım malesef ama vazgeçmeyip uğraşacağızSelamün aleykümm..
hanımlar nasılsınız arada gelip göz attım ama hızlıca okuyup kaçtığım için konulara çok hakim olamadım....
yenacım çok başarılı gidiyosun...Azmin hiç bitmesin inşallah...ben bugünn güzelllcee bir dibe vurdummmm...ve yarın yeni bir başlangıç yapıyorum inşallah...dua edin bana...günlerdir tartılmadım bile bakalım yarın kaç görücem.....
sibelcim hayırı olsun nişanınız Rabbim tamamına erdirsin....
burcucum çok üzüldüm canım yeğenine çokk geçmiş olsun....
kızlar atladığım unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...
Bugün tartı vermiş sana morali maşallah :) motivasyonun bol olsun hasibecimmesaiden geldim kızlar
biraz geç çıktım gider ayak yatış geldi
arkadaşı yalnız bırakmak içime sinmedi biraz problemli bir çocuktu
bugündür tekrar dikkat etmeye başladım
şu anda karnım aç hissediyorum birşeyler atıştırasım var ama tutuyorum kendimi
9lu bitki çayı demledim onu içecem şimdi
offff offff ne iyi gidiyordum ben yaa demekki azıcıkta olsa kaçamak yapmak (tamam tamam azıcık değildi) bünyeyi şaşırtıyor sil baştan üffffffffff
KIZLARRR MORAL VERİN BANA
Tatil sonrası kopma yaşaman normal canım sen de bir an önce sağlıklı beslenmene dönmeye bak ki emeklerin heba olmasınayyy kizlar benim durum sizden beter vallahi!!"Turkiye'den geldigimden beri psikolojim bozuldu... öküz gibi yiyorum...kesin gectigimiz cumaya bakarak kilo aldim,,, ama korkuyorum tartilmaya... insallah yarin hem okuluma gidecegim hemde rejime tekrar basliyacagim (daha dogrusu saglikli beslenmeye)
bu aksam yedigim cislari saysam ohaaaa dersiniz...haziran 8de kuzenin dugunu var... elbise aldim tr'den hafif gobegim cikiyordu elbisede... gobegi eritmem lazim yani 85kg olsam dugune kadar yeter...
ama nasil olcak bilmiyorum
ayy canım bende bu durumlara çok sinir olurum sanki çalıştığın yeri sen kurtaracaksın yaparsın edersin kimsenin umrunda olmaz görmezler bile sonra bir eksiğini bulurlar tepene binerler
bu devirde kimse kimseye çok çalışıyor diye maddi açıdan geçtim teşekkür bile etmiyorlar
bundan ötürü bende mesaimi dolduruyorum fazlasına bakmıyorum vaktim müsayit tutsam 3-5 fazla nöbet tutarım ama nöbetide kalsın parasıda benim ailemle ve kızımla geçirdiğim zaman daha değerli
çok şükür canım inşallah en kısa zamanda ben 80leri sen de 70leri görürsün
Burdayım canım ben duramam zaten gelmeden :)
Senin azmini kutlarım İsveç şimdi de lahana diyeti maşallah emeklerinin karşılığını misliye alırsın inşallah
Aleykümselam Canım ben de hala toparlanamadım malesef ama vazgeçmeyip uğraşacağız
Bugün tartı vermiş sana morali maşallah :) motivasyonun bol olsun hasibecim
Tatil sonrası kopma yaşaman normal canım sen de bir an önce sağlıklı beslenmene dönmeye bak ki emeklerin heba olmasın
bizimde haftasonu düğünümüz var öğle yemeğinden sonra kıza kıyafet bakmaya gidicez
canım çok güzellbende bi görebilsem o rakamlarıı eşin konusundada haklısın bizimkide öyle sayılır değişmiyorlar hep aynı
:)))))) yani tadını bilmesem mis gibi olduğuna inanıcam he öyle bi demişsinki deli sozi seni :)Herkesler günaydın...
Mis gibi lahana çorbamı ictim.ustune domates ve salatalık yedim.kahvaltim tamamdir.. Oglen corba ve semız otu yiyebilirim.aksam belli deli
bazen insan kontrolunu yitirecek kadar açlık hissediyor... Böyle zamanlarda. Bol su icmek belki durumu biraz kurtarır... Biryerde okumuştum .insan açlık ve susuzluğu ayirdedemeyip ikisinide açlık olarak algilarmis bazen...Su içip migdemizi kandıralım dimi
:)
teşekkür ederim cnm hepimizin motivasyonu bol olsun hatta tavan yapsınBurdayım canım ben duramam zaten gelmeden :)
Senin azmini kutlarım İsveç şimdi de lahana diyeti maşallah emeklerinin karşılığını misliye alırsın inşallah
Aleykümselam Canım ben de hala toparlanamadım malesef ama vazgeçmeyip uğraşacağız
Tatil sonrası kopma yaşaman normal canım sen de bir an önce sağlıklı beslenmene dönmeye bak ki emeklerin heba olmasın
daykocum bence her zaman yapılan butun hareketler sayılmalı .. Süpersin 13 bin i ben hiç görmedimsozen canım dün 13000 geçtim ama 1 saat koşu bandında yürüdüm o zamanda üzerimdeydi adımsayar bugünde dışarı çıkıcam akşamüzeride bantta yürüyecem o zamnda sayılacakmı sayılmazsa çıkarim bende adımsayarı :))
Evet haklisin sabah bir önceki gunü paylaşalım.ben adım öçlerin saatini 2 saat kaydirmayidusunuyorum.cunku gece geç yatıyorum adim sayıları ertesi güne kayıyor ...teşekkür ederim cnm
bende an itibariyle form çayımı içtim
valla bende adım sayarı uyanınca hemen belime iliştiriyorum
acaba adımlarımızı her gün sabah ilk mesajda mı yazsak dün şu kadar adım attım diye
gece 12de sıfırlanıyor ya herkes o saate kadar uyanık olamayabiliyor kendimden biliyorum en sağlıklısı öyle olur herhalde siz ne düşünürsünüz kızlarrr nasıl bir fikir sizce??????
heeee eminim misss gibidir
karatay diyor ki '' suyunuzun içerisine taze limon dilimleri koyarsanız açlık duygusu yatışır kendinizi tok hissedersiniz''
bir de bak facebookta sağlıklı yaşıyoruzda ne paylaşmışlar benim hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1092610
bu arada hava yağmurlu olduğu için eşim beraber gideriz pazara dedi benim yürüyüş planları suya düştü
artık evdeki işleri halledince evde bantta koşarım herhalde yani inşallah
zeynepcim ne yaparsın herkesin bir huyu var ... Benim eşimde erteleme hastası herseyi erteler sonra beni zorlayıp acele is yaptırır ..her ısımız son dakika olur.. 9 yıllık evliyiz.her sene tatile gideriz aylarca ertelenen tatil iki gunde rezerve edilir ve gidilir. Yenen kazığın haddi hesabı yok.. Birkeresinde sabah 10 da evden cikti 11.15 de aradı hazirlan 14.30 uçağına yetişcez diye... Allah'tan yetiştik :) ne yaparsınSelamün aleykümm...
Sagol Asuummm isvecten sonra arayi uzatmasaydım daha iyiymis.o arada geldi biraz kilolar... Adimsayarin varmi adımları yaristiralim sende gel...Burdayım canım ben duramam zaten gelmeden :)
:)))))) yani tadını bilmesem mis gibi olduğuna inanıcam he öyle bi demişsinki deli sozi seni :)
Aslında o kontrol meselesi şöyle oluyo bende açlık hissedicek kadar kontrolümü kaybetmiş üzülmüş yada sinirlenmiş olabiliyorum çoğu kez. Su içiyorum aklıma geldkçe bi çay kaşığıda karbonat koydum 1,5 litreye
Şu ana kadar iyi gibiyim
Sabah
1 yımırta+ peynir+ 8 zeytin+ domates salatalık maydanoz+ kahve fincanı fıstık leblebi karışık+ çay.
Bir avuç dut kurusu+ leblebi+ yeşil çay
İki öğünü bi oturtsam iyi olucak ama henüz yapamıyorum. Acıkır gibi oldum kahvaltım baya tok tuttu ama dışarı çıkıcam fenalık hissi hissetmemek için dut yedim işte. Karatay yapan arkadaşlar hani ceviz fındık yiyoruz ya leblebide olurmuki kendisi tok tutuyoda
I love Bonus
İyi akşamlar,
Günün özeti şöyle;
Sabah,
Karatay kahvaltı
Bugün kahveye vurdum kendimiumarım gece uyuyabilirim...
2 türk kahve
1 filitre kahve
2 nescafe
Akşam,
Büyük bir tabak enginarlı bakla
1 adet dolma
1 kase yoğurt
yeşilçay
50 dk. yürüyüş
Bonus, leblebi kilo verme aşamasın da pek önerilmiyor..Ama sen zaten tam karatay yapmıyorsun tüketebilirsin o vakit
Annem 3 ay murat topoğluna gitti onun listeside farklıydı çok açlık hissettiğinde leblebi ye diyomş o banada ordan alışkanlık kaldı hakkaten bi avuç yiyip üstüne su içtinmi baya bastırıyo.
O fındık fıstık yiyerek kilo veremezsin onlar çok az yiyceksin leblebi en zararsızı diyodu anneme. Herkesin yöntemi farklı işte.
Bende özet geçim sana ve herkeşe :)
Bugün ilk kez iki öğün yemeyi denedim yani yemek olarak.
Sabah 10:00
karatay 1 yımırtalı+çay
14:30- 15:00 arası dut kurusu sarı leblebi+ yeşil çay
18:00
1 küçük lahmacun+ ayran+salata (hacıoğlunun lahmacunu hakkaten ufak normale göre)
Biraz öncede kızın çubuk krakerinden azcık aldım su içtim
40 dk yürüyüş 10 dk hareketler
I love Bonus
Ben bu ara hep kaciriyom. Yazmim o yuzden bise. Nasip olursa tutucam bende oruc
nur1835
benim adım ölçerin saati bir saat geri. saatler alındığında öyle kaldı bende kullanma klavuzunu kaybettiğim için değiştiremedimFiziktedaviden sonra pazara kadar yürüdüm.ordan oğlumu kayınvalideden alıp eve geldim.6 bin adım yaptım simdilik. daykocum bence her zaman yapılan butun hareketler sayılmalı .. Süpersin 13 bin i ben hiç görmedimama gidip biraz daha hareket ediyim yoksa sonuncu olucam...
Evet haklisin sabah bir önceki gunü paylaşalım.ben adım öçlerin saatini 2 saat kaydirmayidusunuyorum.cunku gece geç yatıyorum adim sayıları ertesi güne kayıyor ...
zeynepcim ne yaparsın herkesin bir huyu var ... Benim eşimde erteleme hastası herseyi erteler sonra beni zorlayıp acele is yaptırır ..her ısımız son dakika olur.. 9 yıllık evliyiz.her sene tatile gideriz aylarca ertelenen tatil iki gunde rezerve edilir ve gidilir. Yenen kazığın haddi hesabı yok.. Birkeresinde sabah 10 da evden cikti 11.15 de aradı hazirlan 14.30 uçağına yetişcez diye... Allah'tan yetiştik :) ne yaparsın
Sagol Asuummm isvecten sonra arayi uzatmasaydım daha iyiymis.o arada geldi biraz kilolar... Adimsayarin varmi adımları yaristiralim sende gel...
bir kase dahaicmeliyim.
Karatayi cok iyi bilmiyorum ama Hasibede biliyorsa yardımcı olur sana ...
tatlım nescafe yasak değil miİyi akşamlar,
Günün özeti şöyle;
Sabah,
Karatay kahvaltı
Bugün kahveye vurdum kendimiumarım gece uyuyabilirim...
2 türk kahve
1 filitre kahve
2 nescafe
Akşam,
Büyük bir tabak enginarlı bakla
1 adet dolma
1 kase yoğurt
yeşilçay
50 dk. yürüyüş
Bonus, leblebi kilo verme aşamasın da pek önerilmiyor..Ama sen zaten tam karatay yapmıyorsun tüketebilirsin o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?