canim Diyetisyen verdiyse vardır bir bildigi... Bu arada kucuk sembollerinin arasına yanlış sembollerde girmiş bunun gibiCanim az özne okudum dogrumu bilmem bir simit 4 dilim ekmege yakınmış...
Evet canim 4 dilim ekmek ama diyetisyenim menüyü bu sekilde verdi:2:
Ohh afiyet olsun canim. Cok iyi yapmışsın , Hareketle erimistir onlar ..epeydir göremiyorduk seni , nasılda açıktım simdi :)
Esim oğlanı babaanneye bırakmış ,onlarda yarin koylerine gidecekler,belki hazırlık yaparlar. Gidip aliyim oradanda alisveris merkezine götüreyim en iyisi hareket olur...
Kızlar üzüldüm valla hani adı sayılarını sabaha söyleyecektik...
İftar yaptım şükür allahım kabul etsin inş
Yarım elma su
Salata bolca ve 8-9 kaşık tavuklu patates
Valla çok güzel yapmışım aslında 5 kaşık koymştm ama biraz daha aldm dayanamadım
I love Bonus
Cok iyi yapıyorsun canm bende fizik tedaviye giricem ama az önce aile boyu leslie 3 mil yaptık. Ufaklik sirilsiklam esim onu banyoya soktu. Bende duş alıp çıkcam .. Kolay gelsin sanada...diğer kızlardan tık yok sanirim...
arada kayboluyorum kusuruma bakmayın. çocuklar yüzünden bilgisayarı eve götürmüyorum, geceleri giremiyorum o yüzden. gündüzleri de bir koşuşturmadır gidiyor..
bu gün sonunda karar verip istifamı verdim geldim... artık özgür bir işkadını olacağım inşallah...
bu akşam da 1 mayıs tatilini değerelendirmek üzere izmire annemlere gidip gelelim diye düşünüyoruz. bakalım... daha hiç bir hazırlğım yokk..
harcadık
Yarım elma su
Valla çok güzel yapmışım aslında 5 kaşık koymştm ama biraz daha aldm dayanamadım
I love Bonus
Canim Allah kabul etsin. İftarda yinede az yemiştin ben olsam ufff düşünemiyorum bileİftar yaptım şükür allahım kabul etsin inş
Yarım elma su
I love Bonus
burcucum sagol aslında sabah ben pc karşısına geçip başlayınca oğluma eğlence geldi. Sonra baba sende gel spor yapalım diye ısrar edince esim onu kiramadi. Halıya sigamadik savaştık resmensimdi siz esinde dahil tum aile pc basina gecip leslie mi yapiyorsunuz eger dogru anladiysam size kooocaaamannn bir alkis oncelikle seni tebrik ediyorum aileni spora tesvik ettigin icin sonrada esini tebrik ederim sana destek verdigi ve cocuklarina guzel ornek oldugu icin ben her aksam yemeginden snra esime yalvariorum yuruyelim die nafile 😭
hakkinda hayirlisi olsun simdidenn ii tatiller
allah kabul etsin
daficim yeni gordum yazdigini tesekkur ederim ayrica gozden kacirdiklarim varsa ozur dilerim malum kafam bi dunya gecmisi okuorum amA okurken bi bakiorum otomatige baglamisim baska bisey dusunuorum aklim surekli yegende cok bunaldim mazur gorun bu aralar beni opuldunuz hepiniz
Yarım elma su
I love Bonus
canim bugun birazdaha hareket edelim .... Yarin sabah tekrar paylaşırız dimi....
kusura bakmayin kizlar dun ugramadim... bugunde ugradim ama gecmise bakamiycam... moralim fena sekilde bozuk!!!
Gökçeciğim hayırdır inşallah..
Canim Allah kabul etsin. İftarda yinede az yemiştin ben olsam ufff düşünemiyorum bile
burcucum sagol aslında sabah ben pc karşısına geçip başlayınca oğluma eğlence geldi. Sonra baba sende gel spor yapalım diye ısrar edince esim onu kiramadi. Halıya sigamadik savaştık resmensavasmaktan daha cok kalori yaktım
Sagolsun esim kilo vermem konusunda beni destekliyor. Sonunda oda öğrendi bana karıştıkta ben daha cok bocalayip kilo vermek söyle dursun kilo aldığımı .artik karışmıyor sagolsun.
. Sende uzme kendini.. Adimsayarin varmi ? Hadi adim yariştiralim diyoruz. Bize katil hergun hareket etmek icin zorlayalım kendimizi ..
ya canim bir tane ögretmenim var ona canim SIKILdi...
dün derste adama dedim ki. Vize sinavimiz haziran 24te eski sinavlardan örnek ne zaman vericeksiniz acaba dedim. bana verdigi cevap su:
Sen sus konusma kucuk nine!!! (ve ustelik bagirarak soyledi)
sonra butun siniftaki cocuklar gulmeye basladilar... ben aglamamak icin kendimi zor tuttum... guluyormus gibi yaptim... herif baska birseyler daha soyledi ama ben duymadim o cumleden sonraki seyleri... kan beynime sicradi resmen...
bugunde o hödügün dersi vardi o yuzden gitmedim okula... yarin sinif ögretmenime anlaticam bu olayi
asucum eniştenin ayakları nasıl oldu? rahat dolaşabiliyormu ?Iyi akşamlar herkese
Genel olarak bir toparlanma var ne güzel ben de kendimce mücadele veriyorum işte
Bugün evden hiç çıkmadım dinlendim iyi de oldu zaten eşim de evde onu bırakıp çıkmak hoş olmuyor yarın eşimin dışarda işleri var belki ben de çıkarım fırsat bulursam
Ben de yarın ve Perşembe niyetli olacağım inşallah
Allah kabul etsinİftar yaptım şükür allahım kabul etsin inş
Yarım elma su
I love Bonus
komşuymuşuzYildirimdayim bende :)
nur1835
tebrikler esracım. çok gayret ettin ama karşılığını almışsın+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
Canim hiç uzme sen kendini egitim cehaleti götürür ama esseklik baki kalır diye bosuna söylememişler .ya canim bir tane ögretmenim var ona canim SIKILdi...
dün derste adama dedim ki. Vize sinavimiz haziran 24te eski sinavlardan örnek ne zaman vericeksiniz acaba dedim. bana verdigi cevap su:
Sen sus konusma kucuk nine!!! (ve ustelik bagirarak soyledi)
sonra butun siniftaki cocuklar gulmeye basladilar... ben aglamamak icin kendimi zor tuttum... guluyormus gibi yaptim... herif baska birseyler daha soyledi ama ben duymadim o cumleden sonraki seyleri... kan beynime sicradi resmen...
bugunde o hödügün dersi vardi o yuzden gitmedim okula... yarin sinif ögretmenime anlaticam bu olayi
Evet canim sabahtan aksama kadar adimsayarlarimizi aktif tutuyoruz.. Sabah bir önceki gunün tüm adımlarını yazıyoruz :)eglnceli bir spor olmus bnm adimsayarim var telimde ama bu aralar nasil olur bilmiyorum uzun bi aradan snrA ilkkez bgn yurudum simdi cok cazip geldi yaris işi :) mesela sabah yatakdan kalkip aciosunuz aksam yatana kdr ustunuzdemi bu adimsayar yoksa sadece sokaga cikincami calistiriosunuz?
Öküz hödük zaten gergindim gicik oldum hocana burda olsa ziplamisdim ustune oturdummu nefessiz kalirdi uyuzzz
Varsın Baskul bugun + çıksın sen aldığın enerjiye önümüzdeki hafta güzel sonuclar çıkarırsın bence ... Misafir ağırlamak tehlikeli iştir İpin ucu kacmasa iyi olur ..Allah kolaylık verin...selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
kandiliniz mübarek olsun
ben malesef kilo almışım ama yediklerime pişman değilim.çok güzel bir gezi geçirdim. hiç bir şeyi kısıtlamadım . sıra vermeye geldi. onuda veririm inşallah. bugün oruca kalkamadım malesefsanırım otobüste klıma çarptı fena tıkandım. ağzım burnum şelale olmaya başladı. ilaç almam gerek.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. birde yemekli misafir gelecek. sanırım yorgunluğumuda atamadım. hiç zor gelmezdi ama bugün yemek yapmak gözümde büyüdü. gözlerimi zor açıyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
hayırlısı inşallah.
neyse sabah sabah içinizi kararttım.
sizin gününüz çoook güzel geçsin
:)) nasıl koşturdun kimbilir güzel ama iki gündür on bini geçiyosun.Herkeslere musmutlu günler diliyorum.hepimizin kandili mübarek olsun ve tüm çalışan arkadaşların 1 Mayıs işçi Bayramı'nı kutlarım.....
Evet canim sabahtan aksama kadar adimsayarlarimizi aktif tutuyoruz.. Sabah bir önceki gunün tüm adımlarını yazıyoruz :)
Benim dunki adim sayım 10288 :) sırf buraya yazıcam adim sayılarını diye gece leslie yaptım....
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?