Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim az özne okudum dogrumu bilmem bir simit 4 dilim ekmege yakınmış...
Evet canim 4 dilim ekmek ama diyetisyenim menüyü bu sekilde verdi:2:
canim Diyetisyen verdiyse vardır bir bildigi... Bu arada kucuk sembollerinin arasına yanlış sembollerde girmiş bunun gibi yeni farkettim.. Kusura bakma..

Benim gezme planı yattı .. Birazdan leslie 3 mile yapıcam ... Hadi kızlar. ... Vakti olan bana katılsın....

İftar yaptım şükür allahım kabul etsin inş

Yarım elma su
Salata bolca ve 8-9 kaşık tavuklu patates

Valla çok güzel yapmışım aslında 5 kaşık koymştm ama biraz daha aldm dayanamadım

I love Bonus

Şu an ölçtüm baktımda 10-11 kaşık faln yemişim şiştim zaten :s

I love Bonus

simdi siz esinde dahil tum aile pc basina gecip leslie mi yapiyorsunuz eger dogru anladiysam size kooocaaamannn bir alkis oncelikle seni tebrik ediyorum aileni spora tesvik ettigin icin sonrada esini tebrik ederim sana destek verdigi ve cocuklarina guzel ornek oldugu icin ben her aksam yemeginden snra esime yalvariorum yuruyelim die nafile 😭

hakkinda hayirlisi olsun simdidenn ii tatiller

allah kabul etsin

daficim yeni gordum yazdigini tesekkur ederim ayrica gozden kacirdiklarim varsa ozur dilerim malum kafam bi dunya gecmisi okuorum amA okurken bi bakiorum otomatige baglamisim baska bisey dusunuorum aklim surekli yegende cok bunaldim mazur gorun bu aralar beni opuldunuz hepiniz

Canim Allah kabul etsin. İftarda yinede az yemiştin ben olsam ufff düşünemiyorum bile
burcucum sagol aslında sabah ben pc karşısına geçip başlayınca oğluma eğlence geldi. Sonra baba sende gel spor yapalım diye ısrar edince esim onu kiramadi. Halıya sigamadik savaştık resmen savasmaktan daha cok kalori yaktım
Sagolsun esim kilo vermem konusunda beni destekliyor. Sonunda oda öğrendi bana karıştıkta ben daha cok bocalayip kilo vermek söyle dursun kilo aldığımı .artik karışmıyor sagolsun.
. Sende uzme kendini.. Adimsayarin varmi ? Hadi adim yariştiralim diyoruz. Bize katil hergun hareket etmek icin zorlayalım kendimizi ..

Allah kabul etsin bitanem. Bende 2 biber dolmasi yedim orta boy. Azcikta peynir yedim cayla.

Cay hayat gibi olmus bana ya. Anca kendime geldim

nur1835

kusura bakmayin kizlar dun ugramadim... bugunde ugradim ama gecmise bakamiycam... moralim fena sekilde bozuk!!!

İyi akşamlar,

düğün dernek izledik. filmin yarısına kadar çok sıkıldım sonraları gülmeye başladım..
Çokta methedildiği gibi bulmadım filmi,gişe rekorları kırdı sinemalar da ama mizah anlayışımla örtüşmedi pek...

Bugün yediklerim ..

Sabah,
Karatay kahvaltı

1 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
1,5 kase mercimek çorbası
enginarlı bakla
yoğurt

50 dk. yürüyüş

Gökçeciğim hayırdır inşallah..

ya canim bir tane ögretmenim var ona canim SIKILdi...
dün derste adama dedim ki. Vize sinavimiz haziran 24te eski sinavlardan örnek ne zaman vericeksiniz acaba dedim. bana verdigi cevap su:
Sen sus konusma kucuk nine!!! (ve ustelik bagirarak soyledi)
sonra butun siniftaki cocuklar gulmeye basladilar... ben aglamamak icin kendimi zor tuttum... guluyormus gibi yaptim... herif baska birseyler daha soyledi ama ben duymadim o cumleden sonraki seyleri... kan beynime sicradi resmen...
bugunde o hödügün dersi vardi o yuzden gitmedim okula... yarin sinif ögretmenime anlaticam bu olayi

eglnceli bir spor olmus bnm adimsayarim var telimde ama bu aralar nasil olur bilmiyorum uzun bi aradan snrA ilkkez bgn yurudum simdi cok cazip geldi yaris işi :) mesela sabah yatakdan kalkip aciosunuz aksam yatana kdr ustunuzdemi bu adimsayar yoksa sadece sokaga cikincami calistiriosunuz?

Öküz hödük zaten gergindim gicik oldum hocana burda olsa ziplamisdim ustune oturdummu nefessiz kalirdi uyuzzz

selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
kandiliniz mübarek olsun
ben malesef kilo almışım ama yediklerime pişman değilim.çok güzel bir gezi geçirdim. hiç bir şeyi kısıtlamadım . sıra vermeye geldi. onuda veririm inşallah. bugün oruca kalkamadım malesef sanırım otobüste klıma çarptı fena tıkandım. ağzım burnum şelale olmaya başladı. ilaç almam gerek.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. birde yemekli misafir gelecek. sanırım yorgunluğumuda atamadım. hiç zor gelmezdi ama bugün yemek yapmak gözümde büyüdü. gözlerimi zor açıyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
hayırlısı inşallah.
neyse sabah sabah içinizi kararttım.
sizin gününüz çoook güzel geçsin

asucum eniştenin ayakları nasıl oldu? rahat dolaşabiliyormu ?

Allah kabul etsin

Günaydınn hayrılı kandiller herkese. Benim kız gece çok kalktı bende aralarda uyumaktan sahura kalkamadım bugün öylede niyet edemedim.

I love Bonus

Yildirimdayim bende :)

nur1835
komşuymuşuz

tebrikler esracım. çok gayret ettin ama karşılığını almışsın

Herkeslere musmutlu günler diliyorum.hepimizin kandili mübarek olsun ve tüm çalışan arkadaşların 1 Mayıs işçi Bayramı'nı kutlarım..... Canim hiç uzme sen kendini egitim cehaleti götürür ama esseklik baki kalır diye bosuna söylememişler .
Ama bu arada o senin bu sözü kaldırabilecek kadar esnek bir yapıya sahip oldugunu da düşünmüş olması muhtemel.sen ruhu genc enerji dolu bir hanımsin ,bu her sekilde belli .belki oda senin bu özelliğini görerek yas farkına yönelik rahat espiri yapmıştır... Yinede yapılan espiri birilerini güldürse bile bir egitimci bunu asla yapmamalı !
Evet canim sabahtan aksama kadar adimsayarlarimizi aktif tutuyoruz.. Sabah bir önceki gunün tüm adımlarını yazıyoruz :)
Benim dunki adim sayım 10288 :) sırf buraya yazıcam adim sayılarını diye gece leslie yaptım....

Varsın Baskul bugun + çıksın sen aldığın enerjiye önümüzdeki hafta güzel sonuclar çıkarırsın bence ... Misafir ağırlamak tehlikeli iştir İpin ucu kacmasa iyi olur ..Allah kolaylık verin...

Son düzenleme:
:)) nasıl koşturdun kimbilir güzel ama iki gündür on bini geçiyosun.

Her günki gibi erken kalktım kızım sağolsun. Bir de hacamat yaptırdım bilen vardır mutlaka. Şifa olsun inş maddi manevi bütün sıkıntılara öyle niyet ettim.

Yaşlı teyzeler bizden daha sağlamdı. Ben diyorum boynum ablam diyodu dizim ilerde nolcak halimiz

I love Bonus

Hacamattan sebep hayvansal gıda yiyemiyorum bugün

Göz kararı koydum 21 zeytin 4 küçük kayısı işte salata falan :) resimde yok bi lokma oğlanın yımırtasından aldm

I love Bonus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…