- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Allah kabul etsin bonuscum...İftar yaptım şükür allahım kabul etsin inş
Yarım elma su
Salata bolca ve 8-9 kaşık tavuklu patates
Valla çok güzel yapmışım aslında 5 kaşık koymştm ama biraz daha aldm dayanamadım
I love Bonus
ya canim bir tane ögretmenim var ona canim SIKILdi...
dün derste adama dedim ki. Vize sinavimiz haziran 24te eski sinavlardan örnek ne zaman vericeksiniz acaba dedim. bana verdigi cevap su:
Sen sus konusma kucuk nine!!! (ve ustelik bagirarak soyledi)
sonra butun siniftaki cocuklar gulmeye basladilar... ben aglamamak icin kendimi zor tuttum... guluyormus gibi yaptim... herif baska birseyler daha soyledi ama ben duymadim o cumleden sonraki seyleri... kan beynime sicradi resmen...
bugunde o hödügün dersi vardi o yuzden gitmedim okula... yarin sinif ögretmenime anlaticam bu olayi
nasıl eğitimci bunlar anlamıyorum benimde bi zamanlar yaşadığım bi olay geldi aklıma kızım ilkokul 3. sınıftaydı öğrtmen sınıfı kümelere ayırmış 8 küme matematik dersinde sayı yuvarlamayı anlatıyormuş bizim kıza sormuş o da bilememiş yakasından tutmuş küme küme bütün masaları gezdirmiş bende o akşam tesadüfen aradım öğrtmeni dersleri nasıl die öğrt. de kızım anlattı sanmış anlattı offf nasıl kötü oldum anlatamam o yaşlarda çocuk sınıf ark. dalga geçmiş hep kendide anlatmadı yavrum utanmış başka ark. anlattı sonra bi kızdım benim çocuğumu yakasından tutarak nasıl sürükler masa masa babamda emekli sınıf öğrtmeni kızım ben konuşayım dedi şikayet edelim dedi zaten öncesindede 1-2 şey olmuştu sene sonu yakın die sadece konuştum öğrt. açıklaması o gün okula müfettişler gelmiş onun sınıfıda diğer sınıftan daha geride kalmış seviye olarak o da çok sinirlenmiş işte bizim kızda patlamış siniri yıl sonu başka okula aldım kızı daha varda ne diim artık eğitimci böyle olmaz ben canlı örneğiyle yaşadım neyse çok uzattım ...
geçmiş olsun dafiselamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
kandiliniz mübarek olsun
ben malesef kilo almışım ama yediklerime pişman değilim.çok güzel bir gezi geçirdim. hiç bir şeyi kısıtlamadım . sıra vermeye geldi. onuda veririm inşallah. bugün oruca kalkamadım malesefsanırım otobüste klıma çarptı fena tıkandım. ağzım burnum şelale olmaya başladı. ilaç almam gerek.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. birde yemekli misafir gelecek. sanırım yorgunluğumuda atamadım. hiç zor gelmezdi ama bugün yemek yapmak gözümde büyüdü. gözlerimi zor açıyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
hayırlısı inşallah.
neyse sabah sabah içinizi kararttım.
sizin gününüz çoook güzel geçsin
Günaydınn hayrılı kandiller herkese. Benim kız gece çok kalktı bende aralarda uyumaktan sahura kalkamadım bugün öylede niyet edemedim.
I love Bonus
Herkeslere musmutlu günler diliyorum.hepimizin kandili mübarek olsun ve tüm çalışan arkadaşların 1 Mayıs işçi Bayramı'nı kutlarım.....
Canim hiç uzme sen kendini egitim cehaleti götürür ama esseklik baki kalır diye bosuna söylememişler .
Ama bu arada o senin bu sözü kaldırabilecek kadar esnek bir yapıya sahip oldugunu da düşünmüş olması muhtemel.sen ruhu genc enerji dolu bir hanımsin ,bu her sekilde belli .belki oda senin bu özelliğini görerek yas farkına yönelik rahat espiri yapmıştır... Yinede yapılan espiri birilerini güldürse bile bir egitimci bunu asla yapmamalı !
Evet canim sabahtan aksama kadar adimsayarlarimizi aktif tutuyoruz.. Sabah bir önceki gunün tüm adımlarını yazıyoruz :)
Benim dunki adim sayım 10288 :) sırf buraya yazıcam adim sayılarını diye gece leslie yaptım....
Varsın Baskul bugun + çıksın sen aldığın enerjiye önümüzdeki hafta güzel sonuclar çıkarırsın bence ... Misafir ağırlamak tehlikeli iştir İpin ucu kacmasa iyi olur ..Allah kolaylık verin...
günaydın kızlar hayırlı kandiller adımsayar 10913...