Dayko gurban için aynı fikirdeyim :)daykocuğum sağol desteğin için..İyiki katılmışsın aramıza..Samimiyetini her yazın da hissediyorum..
benim de gücüme giden o bonusçum...Hiç bir başarı göstermemek, kendimle çelişmek...
PEs etmiyorum zaten sadece çok sabırsızım doğal olarak..İyi ki varsınız ve iyi ki yeniden döndün..
afiyet olsun çok güzel görünüyor..Lokumdan ziyade yanına bir de dostlarla muhabbet iyi giderdi.bende orta seviyorum
Bir de beni şu çocuk haberleir korkunç etkiliyor..Öyle böyle değil paranoyak oldum düşündükçe..
2 gecedir örneğin hiç düzgün uyuyamıyorum..Nasıl koruyacağız çocuklarımızı Allahım yardım et bize..
Şu adanada ki kızın resmini görmeseydim keşke..6 yaşındaymış ya oda, oğlum da 6 yaşın da bağdaştırmıyorum ama manyakça bir şekil de hiç aklımdan çıkmıyor..
Canim valla dun iki kere leslie 3 mile yaptım buraya yazacak diye.ter su icinde kaldım ama bugun per durumdayım.insallah yine yapabilirim...:)) nasıl koşturdun kimbilir güzel ama iki gündür on bini geçiyosun.
Her günki gibi erken kalktım kızım sağolsun. Bir de hacamat yaptırdım bilen vardır mutlaka. Şifa olsun inş maddi manevi bütün sıkıntılara öyle niyet ettim.
Yaşlı teyzeler bizden daha sağlamdı. Ben diyorum boynum ablam diyodu dizimilerde nolcak halimiz
I love Bonus
afiyet olsun canim .. Yalnız ben bilmiyorum o ne demek..hacamattan ?Hacamattan sebep hayvansal gıda yiyemiyorum bugün Eki Görüntüle 1095468
Göz kararı koydum 21 zeytin 4 küçük kayısı işte salata falan :) resimde yok bi lokma oğlanın yımırtasından aldm
I love Bonus
sanada hayırlı kandillercanim..Allah kabul etsin bonuscum...
nasıl eğitimci bunlar anlamıyorum benimde bi zamanlar yaşadığım bi olay geldi aklıma kızım ilkokul 3. sınıftaydı öğrtmen sınıfı kümelere ayırmış 8 küme matematik dersinde sayı yuvarlamayı anlatıyormuş bizim kıza sormuş o da bilememiş yakasından tutmuş küme küme bütün masaları gezdirmiş bende o akşam tesadüfen aradım öğrtmeni dersleri nasıl die öğrt. de kızım anlattı sanmış anlattı offf nasıl kötü oldum anlatamam o yaşlarda çocuk sınıf ark. dalga geçmiş hep kendide anlatmadı yavrum utanmış başka ark. anlattı sonra bi kızdım benim çocuğumu yakasından tutarak nasıl sürükler masa masa babamda emekli sınıf öğrtmeni kızım ben konuşayım dedi şikayet edelim dedi zaten öncesindede 1-2 şey olmuştu sene sonu yakın die sadece konuştum öğrt. açıklaması o gün okula müfettişler gelmiş onun sınıfıda diğer sınıftan daha geride kalmış seviye olarak o da çok sinirlenmiş işte bizim kızda patlamış siniri yıl sonu başka okula aldım kızı daha varda ne diim artık eğitimci böyle olmaz ben canlı örneğiyle yaşadım neyse çok uzattım ...
geçmiş olsun dafi
günaydın kızlar hayırlı kandiller adımsayar 10913...
günaydın kızlar
nöbetten geldim yorgunum
kızımı sevdim azıcık babannesi şimdi uyuttu onu
eve gelince yatcam diye iş çıkışı eve yürüyeyim dedim yürürken hadi dedim stada gireyim en dış kulvardan 5 tur attım
terleyip susamaya başladım su içesim geldi yanımda yoktu zaten (Allah kabul etsin) oruca niyetlenmiştim onu hatırladım daha yürüyesim vardı 10 tur atarım diyordum ama çok susamayım diye 5 turda kaldım
sahur için bir şey götürmek aklıma gelmedi zaten evden aceleyle çıktım hastanedede birşey yoktu
4-5 fındık 5-6 badem 15 kadar zeytin bide hatanelerde paketli tekli yuvarlak ekmekler oluyor ya hamburger ekmeğine benziyor bir tanede ondan yedim ve form çayı içtim (ekmek yemeyeydim iyiydi ama başka birşey bulamadım malesef) bu da bana tecrübe oldu bir dahakine hazırlıklı giderim inşallah
adım sayara gelince dün gece 11 gibi 7bin 7yüz kusurdaydı bir daha bakmak aklıma geldiğinde sıfırlanmıştı
şimdide 7555te sabah yürüdüğüm için birazdan yatcam akşamada evde emineyle falan oynarım 10 bini bulmaz yani yine bana öyle geliyor
dua ile uyuması ne kadar güzel maşallah subhanallah
evet cnm hamsi tavateşekkür ederim
yena kız aklıma soktun kahveyi dün gece nöbette işlerimi hallettikten sonra koyuca bir nescafe yapıp ayaklarımı uzatıp içtim dinlendim ohhh ne iyi geldi
canim seninde kandilin mübarek olsun. İyi yapmışsın yurumussun ama oroc oroc zor olacak susuzluk ... Sonra yürürsün .. Bende dun sabah 89.5 gördüm ama bu sabah 89.6. Gördümkızlar ben yatıyorum
gittim üzerimi değiştirdim dedim hazır soyunmuşkende bir tartılıyayım 89.5 çıktım
yyuuupppiiiii inşallah kalıcıdır bir anlık ce eee diyip gitmez
geçmişe akşam bakarım şimdilik sadece alıntılarıma baktım
bi de kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
bundan sonra hepiz 7500 adımı gecelim zorlayın kendimizi ne güzel olur..pes etmek yokk akşam bende söylendim kendi kendime kızdım kaç gündür deli gibi hareket ediyorum yürüyorum bu haftada -1 çıkarsa kesin başka bişi var en az 2 kilo vermem lazım diye eşimde dediki olsun en azından 1 kiloda olsa yağlardan yakıyosun pes etmek yok acele yok yavaş yavaş ver acelen neben istiyorum 1 gecede 1 kilo gitsin sanki mümkünmş gibi
Allah kabul etsin cnm akşam gazetede okudum kilo vrmk istiyosanız 7500 adım altına düşmeyin yazıyordu tebrik ederim çok güzel
afiyet olsun. Bende câya taclandirirsan kattım bu sabah aslında iki aydır sekersin içiyordum.. Bugun biraz mımızım ya bakalım nolucak diyetim ve sporummm..Eveeet topiğimin güzel hanımlarına önceliklede yenaya ithaf olunur
Bir şaheser olan şekersiz kahvem. Yeşil çay içicektim benimde aklıma soktunuz kahveyi ama şekersz hiç güzel değil valla iki lokum olaydı bari yannda oda yok. Ben orta severim yaa bu acı :))))
Zaten geçen dışarı çıktığımda orta içmiştim buna koyim dedim.
I love Bonus
Hasibeciğim çok sevindim senin adına.umarım klaıcı ve gidici olurlar..
Darısı benim başıma ben de yarın eksi görmek istiyorum..
daykocuğum sağol desteğin için..İyiki katılmışsın aramıza..Samimiyetini her yazın da hissediyorum..
benim de gücüme giden o bonusçum...Hiç bir başarı göstermemek, kendimle çelişmek...
PEs etmiyorum zaten sadece çok sabırsızım doğal olarak..İyi ki varsınız ve iyi ki yeniden döndün..
afiyet olsun çok güzel görünüyor..Lokumdan ziyade yanına bir de dostlarla muhabbet iyi giderdi.bende orta seviyorum
Canim bu ara hepimizin kötü haberlerden ruhu daraldı.. Haber dinlemez okumaz olduk iyice... Allah evlatlarımıza uzun ve saglikli ömürler versin.bizlerede görmeyi nasip etsin.Bir de beni şu çocuk haberleri korkunç etkiliyor..Öyle böyle değil paranoyak oldum düşündükçe..
2 gecedir örneğin hiç düzgün uyuyamıyorum..Nasıl koruyacağız çocuklarımızı Allahım yardım et bize..
Şu adanada ki kızın resmini görmeseydim keşke..6 yaşındaymış ya oda, oğlum da 6 yaşın da bağdaştırmıyorum ama manyakça bir şekil de hiç aklımdan çıkmıyor..
takip etmiyeyim diyorum medyanın her alanın da gösteriliyor..Çok yanlış bana göre Avrupa'da bu tür olaylar çok gizli tutulurmuş özendiriciliği artmasın diye..
selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
kandiliniz mübarek olsun
ben malesef kilo almışım ama yediklerime pişman değilim.çok güzel bir gezi geçirdim. hiç bir şeyi kısıtlamadım . sıra vermeye geldi. onuda veririm inşallah. bugün oruca kalkamadım malesefsanırım otobüste klıma çarptı fena tıkandım. ağzım burnum şelale olmaya başladı. ilaç almam gerek.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. birde yemekli misafir gelecek. sanırım yorgunluğumuda atamadım. hiç zor gelmezdi ama bugün yemek yapmak gözümde büyüdü. gözlerimi zor açıyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
hayırlısı inşallah.
neyse sabah sabah içinizi kararttım.
sizin gününüz çoook güzel geçsin
asucum eniştenin ayakları nasıl oldu? rahat dolaşabiliyormu ?
Allah kabul etsin
Günaydınn hayrılı kandiller herkese. Benim kız gece çok kalktı bende aralarda uyumaktan sahura kalkamadım bugün öylede niyet edemedim.
I love Bonus
Herkeslere musmutlu günler diliyorum.hepimizin kandili mübarek olsun ve tüm çalışan arkadaşların 1 Mayıs işçi Bayramı'nı kutlarım.....
Canim hiç uzme sen kendini egitim cehaleti götürür ama esseklik baki kalır diye bosuna söylememişler .
Ama bu arada o senin bu sözü kaldırabilecek kadar esnek bir yapıya sahip oldugunu da düşünmüş olması muhtemel.sen ruhu genc enerji dolu bir hanımsin ,bu her sekilde belli .belki oda senin bu özelliğini görerek yas farkına yönelik rahat espiri yapmıştır... Yinede yapılan espiri birilerini güldürse bile bir egitimci bunu asla yapmamalı !
Evet canim sabahtan aksama kadar adimsayarlarimizi aktif tutuyoruz.. Sabah bir önceki gunün tüm adımlarını yazıyoruz :)
Benim dunki adim sayım 10288 :) sırf buraya yazıcam adim sayılarını diye gece leslie yaptım....
Varsın Baskul bugun + çıksın sen aldığın enerjiye önümüzdeki hafta güzel sonuclar çıkarırsın bence ... Misafir ağırlamak tehlikeli iştir İpin ucu kacmasa iyi olur ..Allah kolaylık verin...
Eveeet topiğimin güzel hanımlarına önceliklede yenaya ithaf olunur
Bir şaheser olan şekersiz kahvem. Yeşil çay içicektim benimde aklıma soktunuz kahveyi ama şekersz hiç güzel değil valla iki lokum olaydı bari yannda oda yok. Ben orta severim yaa bu acı :))))
Zaten geçen dışarı çıktığımda orta içmiştim buna koyim dedim.
I love Bonus
Herkesin kandili mubarek olsun arkadaslar hayirlara vesile olsun
bnde sekersiz yapamiyanlardanim yurtdisindan stevia bitkisinden yapilan sekeri getirtip kullaniorum ama onuda birakmaya calisiorum yeni yeni sekersiz icmeye basladim darisi cayin basina ins. Sirf bu yuzden icmem cay kahve son 1-2 yildir icmeye basladim oda haftada 4 u gecmez cay kahve toplami
bugun sozen aklima geldin adimsayari actim sabah yyuruyusunde 6645 adim sonrasindaki carsi gezmesindede 10195 adim atmisim ewe yeni geldim bi daa cikmam herhalde disari evdede surekli telle gezemem die kapadim adimsayari yani toplam 16840 adim ewdede eklesen 17 bin fln yapar yuvarlak hesap kisa gunun kari ama sabah boyoz yedim
Su sırta yapışan bardak olayımı ? Kibrit gibi birsey yakıp bardağın icinde sonra sırta yaptırıyorlar ? İse yarıyormu? Cok ilginç gelmiştir bana... Kan almak Nasıl oluyo peki?Suzan sozi ben varım şu çorba pişsin çocuğu yedirim 4 fast miles yapıcam işşallah :)
Hacamat vücudun her hangi bi yerinden kupalar yardımıyla kan alınarak yapılan bir tedavi yöntemi.
Kan temizliği içinde o gün hayvansal ürünler yenilmiyo ağır işte yapmamak lazım ama lesli yapıcam iyiyim şükür. Ben migren gibi ağrılarım vardı ilk o yüzden yaptırdım migren çıktı zaten boynumdada bir yerde fıtık var onun için yaptırıyorum.
I love Bonus
Su sırta yapışan bardak olayımı ? Kibrit gibi birsey yakıp bardağın icinde sonra sırta yaptırıyorlar ? İse yarıyormu? Cok ilginç gelmiştir bana... Kan almak Nasıl oluyo peki?
İse yaramasina sevindim.. Sayende birsey öğrendim bende..Evet. O senin dediğin hacamat değil kupa çekme.
Hacamat aynı usulle yapılıyo ama kupayı çekince minik jiletlerle nokta nokta çizikler yapılıyo tekrar kapatılıyo kupalar orda biriken kirli kan çıkmış oluyo. İlginç ve mucizevi bişey hele migren için kesin tedavi.
I love Bonus
İse yaramasina sevindim.. Sayende birsey öğrendim bende..
Bende gecen güzellik merkezinde bir hanım gördüm uzman ,kadının yüzünü kirpikmizi yaptı yanımda ... Ben ah vah derken meer bu bir tedavi yöntemiymis. Dermaroler diye iğneli bir aletle ciltte yüzlerce delik acıyorlar ,sonra ciltteki Kolejen miktarını serumlarla arttırıp cildi genclestiriyorlar.. Yara ve çatlaklara iyi geliyormuş. Bende dusunuyorumda :)
nim bu ara hepimizin kötü haberlerden ruhu daraldı.. Haber dinlemez okumaz olduk iyice... Allah evlatlarımıza uzun ve saglikli ömürler versin.bizlerede görmeyi nasip etsin.
Bende iki hafta önceki kiloma yine kavuştum. 1 hafta kaçırdım ikinci hafta zor ulaştım... Gel nilufercim hergun yürüyelim bişeyler yapalım.
sadece yemiyerek kilo gitmiyor malesef.. Aslolan spor sanirim.cuma zayiflama yarışmasına katılıyorum ben.. Kim cok spor yaparsa o en cok zayıflıyor gurupta..kızlar 60- 70 kilo civarindalar ama hergun leslie 3 mile yapıyorlar hemde iki kere .. Kendimden utandım..ben keyfime göre bir yapıyorum bir yapmıyorum. Sonuc ortada...
Gelin walla bisekilde zorlayım yürüyelim yada evde yapalım. Ama birsey yapalım MUTLAKA !! Adimsayarin buraya yazıcam diye iki gün arka arkaya Birsuru zorladım kendimi. Regl olmama ragmen Baskul - gosterdi .Bilsemki bana eşlik edecek Birsuru kisi var bu halimle yine zorlar yaparım bişeyler... Hadi ... Kızlar ...hareket lazım bize...
Yena 70 li kilolarmı dedin ay ne güzel rakam o ya en son on sene önce görmüşüm o rakamı oğlan bebekti 77 idim gerisi felaket işte
I love Bonus
Bi altı ay sonra belkide 70 im kimbilir bu sefer çok kararlıyım ilk hedefim daha önce verdiğim 10 kiloyu verip 88 e inmek.
En fazla o kadar gidebilmiştim. Sen lesliyi sevmedinmi ben çok sevdim rahat yapıyorumda herhangi bi yerim ağrımıyo. Farklı seçenekleride var. Açılıyorum enerjik oluyorum yapınca. Zaten kilolu insanın ağır spor yapması doğru değil dizlere yük biniyo sonrada onunla uğraş.
Mesela jelian egzersizleride var ama ben şu an onlara cesaret edemiyorum normal bilindik hareketler yapmaya çalışıyorum kaslarım önce bi kuvvetlensin sonra şekil veririk
I love Bonus
Sibelciğim,geçmiş olsun dikkat kendine...
Her gün yürümeye çalışıyorum akşam yemeklerinden sonra..Önümüzde ki hafta pedometre alırsam size katılır yarıştırırız
Ben ağır ve uzun sporlara karşıyım...yapı olarak kendimi tanıyorum sporu sevmeyen çok çabuk sıkılan biriyim..Bir de öyle bir aktivite olmalı ki beni mutlu etmeli başlarken bir an önce bitse de rahatlasam değil...
spor salonlarına çok gittim geçmişte..Her seferinde başladım bıraktım...KAPalı ortamda yapılan hareket beni boğuyor,mutsuz ediyor nefes almaıyorum..
Şimdilik önce sağlığım için sonra daha enerjik ve zayıflamak için yürüyorum artık..Amacım yürüyüşü hiç bırakmamak yaşam şekline getirmek sağlıklı beslenmek gibi..
1 saati geçirmemeye çalışıyorum yürüdğüm de, özellikle yapıyorum bunu..Kİlo kaybetttikçe arttırmayı düşünüyorum..Örneğin 70 li kilolar da plates gibi toparlayıcı aktiviteleri de ekleyeceğim inşş hayatıma...
Hepimiz umarım sağlkla hedeflerimize varırız...
Bebeklerde resul zor gercekten.hep dik yatırmak gerekiyor..Allah yardımcısı olsun..Minicik bir misafirim vardı 3 aylık bebek..Çook tatlıydı..bebek ziyaretine geldiler yeni gittiler..
Yazık sürekli kustu, reflüymüş.. annesi emziriyor bir süre sonra fışkırtarak çıkarıyor...Doktoru 6 aylık olncaya kadar böyle olacak demiş.
sagol asum kac saattir yatıyorum.halada yatasım var... Yattikca yatasım geliyor... Çıksam belki iyi mı olur diye düşünüyorum...Merhabalar
Herkesin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin
Bugün evde herkes oruç epeyce sakiniz o nedenle :)
Kızlar ders çalıştılar vs zaten geç kalktık akşam biz de düğün dernek izledik bence de ne iyi ne kötüydü
Yemeğim var ama ilave yapmam lazım çorba yaptım şimdi bir de bezelye yapacağım bulgur pilavım var bir de salata yaptık mı tamamdır
Daficim eşim daha iyi şükür bir süre daha koruması dinlenmesi gerekli sanırım 2 hafta daha raporu var
Sibelcim geçmiş olsun dinlen bence bugün ya da en fazla yürüyüş yap
Burcucum Süpersin walla daha ne olsun karnımın ağrısı geçsin kesin bende gidip yürüycem.seni alkışlıyorum...
Evet. O senin dediğin hacamat değil kupa çekme.
Hacamat aynı usulle yapılıyo ama kupayı çekince minik jiletlerle nokta nokta çizikler yapılıyo tekrar kapatılıyo kupalar orda biriken kirli kan çıkmış oluyo. İlginç ve mucizevi bişey hele migren için kesin tedavi.
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?