Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayko gurban için aynı fikirdeyim :)

İyiki burdaydın diycemde iyikimi desem bilemedim şimdi :)) inş eksi görürüz.

Bak ben anca 3 hafta oldu o düzensi çok yeme alışkanlığımı durdurdum ekmeği bıraktım. Düşün üç hafta daha sonra nasılım

I love Bonus

Aynen benimde çok aklıma takıldı az önce babası yine dedi bakkala bile gerekmedikçe gönderme diye

10 yaşında ama çocuk sonuçta. Çok üzüldüm o kıza adamın ifadesini okudum yakmış çocuğu ya içim kötü oluyo yazarken çığlık atmış çocuk geçmiş kenarda ağlamış bide üzüldüyse niye yapmış o zaman ne kadar hasta sevgisiz ruhlar yaşıyo aramızda.

katılıyorum haber yapıldıkça artıyo. Biz bilgilenicez diye onları cezbediyo resmen fikir veriyo o zihniyetteki insana allah korusun hepimizinkini

I love Bonus

Son düzenleme:
Ay kızlar geberiyorum karın ağrısından.. Reglimnin ikinci gunu.sabahtan beri tirtir titriyorum. Üşüyorum burnumda akıyor... Kendime gelemedim bı türlü .. Eşi. Cocugu aldı gezmeye cikti baktığı benden tık yok.kahvaltimi yeni yaptım.allahtan esim sabah cocuga bişeyler yedirdi..
Canim valla dun iki kere leslie 3 mile yaptım buraya yazacak diye.ter su icinde kaldım ama bugun per durumdayım.insallah yine yapabilirim...
afiyet olsun canim .. Yalnız ben bilmiyorum o ne demek..hacamattan ?

sanada hayırlı kandillercanim..

canim seninde kandilin mübarek olsun. İyi yapmışsın yurumussun ama oroc oroc zor olacak susuzluk ... Sonra yürürsün .. Bende dun sabah 89.5 gördüm ama bu sabah 89.6. Gördüm insallah kurtuluruz su 9 lardan ..

bundan sonra hepiz 7500 adımı gecelim zorlayın kendimizi ne güzel olur..
afiyet olsun. Bende câya taclandirirsan kattım bu sabah aslında iki aydır sekersin içiyordum.. Bugun biraz mımızım ya bakalım nolucak diyetim ve sporummm..

Canim bu ara hepimizin kötü haberlerden ruhu daraldı.. Haber dinlemez okumaz olduk iyice... Allah evlatlarımıza uzun ve saglikli ömürler versin.bizlerede görmeyi nasip etsin.
Bende iki hafta önceki kiloma yine kavuştum. 1 hafta kaçırdım ikinci hafta zor ulaştım... Gel nilufercim hergun yürüyelim bişeyler yapalım.
sadece yemiyerek kilo gitmiyor malesef.. Aslolan spor sanirim.cuma zayiflama yarışmasına katılıyorum ben.. Kim cok spor yaparsa o en cok zayıflıyor gurupta..kızlar 60- 70 kilo civarindalar ama hergun leslie 3 mile yapıyorlar hemde iki kere .. Kendimden utandım..ben keyfime göre bir yapıyorum bir yapmıyorum. Sonuc ortada...
Gelin walla bisekilde zorlayım yürüyelim yada evde yapalım. Ama birsey yapalım MUTLAKA !! Adimsayarin buraya yazıcam diye iki gün arka arkaya Birsuru zorladım kendimi. Regl olmama ragmen Baskul - gosterdi .Bilsemki bana eşlik edecek Birsuru kisi var bu halimle yine zorlar yaparım bişeyler... Hadi ... Kızlar ...hareket lazım bize...

asucum eniştenin ayakları nasıl oldu? rahat dolaşabiliyormu ?

Allah kabul etsin

Günaydınn hayrılı kandiller herkese. Benim kız gece çok kalktı bende aralarda uyumaktan sahura kalkamadım bugün öylede niyet edemedim.

I love Bonus

Herkesin kandili mubarek olsun arkadaslar hayirlara vesile olsun

bnde sekersiz yapamiyanlardanim yurtdisindan stevia bitkisinden yapilan sekeri getirtip kullaniorum ama onuda birakmaya calisiorum yeni yeni sekersiz icmeye basladim darisi cayin basina ins. Sirf bu yuzden icmem cay kahve son 1-2 yildir icmeye basladim oda haftada 4 u gecmez cay kahve toplami

bugun sozen aklima geldin adimsayari actim sabah yyuruyusunde 6645 adim sonrasindaki carsi gezmesindede 10195 adim atmisim ewe yeni geldim bi daa cikmam herhalde disari evdede surekli telle gezemem die kapadim adimsayari yani toplam 16840 adim ewdede eklesen 17 bin fln yapar yuvarlak hesap kisa gunun kari ama sabah boyoz yedim

Suzan sozi ben varım şu çorba pişsin çocuğu yedirim 4 fast miles yapıcam işşallah :)

Hacamat vücudun her hangi bi yerinden kupalar yardımıyla kan alınarak yapılan bir tedavi yöntemi.

Kan temizliği içinde o gün hayvansal ürünler yenilmiyo ağır işte yapmamak lazım ama lesli yapıcam iyiyim şükür. Ben migren gibi ağrılarım vardı ilk o yüzden yaptırdım migren çıktı zaten boynumdada bir yerde fıtık var onun için yaptırıyorum.

I love Bonus

Burcucum Süpersin walla daha ne olsun karnımın ağrısı geçsin kesin bende gidip yürüycem. seni alkışlıyorum...

Son düzenleme:
Su sırta yapışan bardak olayımı ? Kibrit gibi birsey yakıp bardağın icinde sonra sırta yaptırıyorlar ? İse yarıyormu? Cok ilginç gelmiştir bana... Kan almak Nasıl oluyo peki?

Su sırta yapışan bardak olayımı ? Kibrit gibi birsey yakıp bardağın icinde sonra sırta yaptırıyorlar ? İse yarıyormu? Cok ilginç gelmiştir bana... Kan almak Nasıl oluyo peki?

Evet. O senin dediğin hacamat değil kupa çekme.

Hacamat aynı usulle yapılıyo ama kupayı çekince minik jiletlerle nokta nokta çizikler yapılıyo tekrar kapatılıyo kupalar orda biriken kirli kan çıkmış oluyo. İlginç ve mucizevi bişey hele migren için kesin tedavi.

I love Bonus

İse yaramasina sevindim.. Sayende birsey öğrendim bende..
Bende gecen güzellik merkezinde bir hanım gördüm uzman ,kadının yüzünü kirpikmizi yaptı yanımda ... Ben ah vah derken meer bu bir tedavi yöntemiymis. Dermaroler diye iğneli bir aletle ciltte yüzlerce delik acıyorlar ,sonra ciltteki Kolejen miktarını serumlarla arttırıp cildi genclestiriyorlar.. Yara ve çatlaklara iyi geliyormuş. Bende dusunuyorumda :)

Hımm ben o aleti tv de gördüm sanırım şems çıkıyo ya programlara yosunlar maskeler faln yapıyo o göstermşti bi kadının karnına yaptı ondan sonrada sütlü bi karşım sürdü. Çatlaklar içindi evde yapabilirsinz demişti ah o çatlaklar bende aynı dertten yaralıyım

I love Bonus

Sibelciğim,geçmiş olsun dikkat kendine...

Her gün yürümeye çalışıyorum akşam yemeklerinden sonra..Önümüzde ki hafta pedometre alırsam size katılır yarıştırırız
Ben ağır ve uzun sporlara karşıyım...yapı olarak kendimi tanıyorum sporu sevmeyen çok çabuk sıkılan biriyim..Bir de öyle bir aktivite olmalı ki beni mutlu etmeli başlarken bir an önce bitse de rahatlasam değil...
spor salonlarına çok gittim geçmişte..Her seferinde başladım bıraktım...KAPalı ortamda yapılan hareket beni boğuyor,mutsuz ediyor nefes almaıyorum..
Şimdilik önce sağlığım için sonra daha enerjik ve zayıflamak için yürüyorum artık..Amacım yürüyüşü hiç bırakmamak yaşam şekline getirmek sağlıklı beslenmek gibi..

1 saati geçirmemeye çalışıyorum yürüdğüm de, özellikle yapıyorum bunu..Kİlo kaybetttikçe arttırmayı düşünüyorum..Örneğin 70 li kilolar da plates gibi toparlayıcı aktiviteleri de ekleyeceğim inşş hayatıma...

Hepimiz umarım sağlkla hedeflerimize varırız...

Yena 70 li kilolarmı dedin ay ne güzel rakam o ya en son on sene önce görmüşüm o rakamı oğlan bebekti 77 idim gerisi felaket işte

I love Bonus

Son düzenleme:
Yena 70 li kilolarmı dedin ay ne güzel rakam o ya en son on sene önce görmüşüm o rakamı oğlan bebekti 77 idim gerisi felaket işte

I love Bonus

Görmeliyiz Bonus, başka yolu yok gibi...
Senin yakın tarihmiş 70 leri görmen Ben hiiç hatırlamıyorum..

Minicik bir misafirim vardı 3 aylık bebek..Çook tatlıydı..bebek ziyaretine geldiler yeni gittiler..
Yazık sürekli kustu, reflüymüş.. annesi emziriyor bir süre sonra fışkırtarak çıkarıyor...Doktoru 6 aylık olncaya kadar böyle olacak demiş.

Bi altı ay sonra belkide 70 im kimbilir bu sefer çok kararlıyım ilk hedefim daha önce verdiğim 10 kiloyu verip 88 e inmek.
En fazla o kadar gidebilmiştim. Sen lesliyi sevmedinmi ben çok sevdim rahat yapıyorumda herhangi bi yerim ağrımıyo. Farklı seçenekleride var. Açılıyorum enerjik oluyorum yapınca. Zaten kilolu insanın ağır spor yapması doğru değil dizlere yük biniyo sonrada onunla uğraş.

Mesela jelian egzersizleride var ama ben şu an onlara cesaret edemiyorum normal bilindik hareketler yapmaya çalışıyorum kaslarım önce bi kuvvetlensin sonra şekil veririk

I love Bonus

Çok sevmiyorum leslie yi....jiilian yapamayız çok zor.. denedim ama yemedi
Ben bırakmadan ve düzenli yürüyeyim kafi

Niluferim sagol ama karnim ilk defa bukadar cok agridi anlamadim. Gecen guzellik merkezinde sikilastirma uggulandi sonra 3 gun karnimin kenarlari mordu . Onla bir alakasi varmi bilemedim.
Bugun 8 li rakamlara ulastim sukur. İnsallah birdaha 9 lu rakamlari hic gormem .ben biraz rahat bir insanim cok hareket li bir yapim yok. İki gun spor yaptim. Cok mutlu oldum . Yaza guzel sonuclar istiyorum. Bu yaza obez girmemeliyim! Bu defa olucak insallah .. Ben arkadaslarimi iyi oldugunu dusundugum sey icin zorlarim . Benide zorlasinlar isterim . İnsallah sozlerim yanlis algilanmaz. Cok bunaldim kilomdan. Sanki herkesde benim gibi geliyor bana ..saatlerdir yatiyorum. Cikip hareket etcem artik :) sevgiler..

Merhabalar
Herkesin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin
Bugün evde herkes oruç epeyce sakiniz o nedenle :)
Kızlar ders çalıştılar vs zaten geç kalktık akşam biz de düğün dernek izledik bence de ne iyi ne kötüydü
Yemeğim var ama ilave yapmam lazım çorba yaptım şimdi bir de bezelye yapacağım bulgur pilavım var bir de salata yaptık mı tamamdır
Daficim eşim daha iyi şükür bir süre daha koruması dinlenmesi gerekli sanırım 2 hafta daha raporu var
Sibelcim geçmiş olsun dinlen bence bugün ya da en fazla yürüyüş yap

Son düzenleme:
Bebeklerde resul zor gercekten.hep dik yatırmak gerekiyor..Allah yardımcısı olsun..
sagol asum kac saattir yatıyorum.halada yatasım var... Yattikca yatasım geliyor... Çıksam belki iyi mı olur diye düşünüyorum...
Allah kabul etsin oroclarinizi ... Hepinizin kandili mübarek olsun ayrıca...

Son düzenleme:
Burcucum Süpersin walla daha ne olsun karnımın ağrısı geçsin kesin bende gidip yürüycem. seni alkışlıyorum...

Tesekkurler gecen sene 20 kilo verdigim zaman gunde 5 saat spor yapardim cogu yurtuyus olurdu o zmnlar bakmak hic aklima gelmiodu reglyin icin gecmis olsun insanin modunu cok dusuruo bnmde yakin eyvahlar olsun..

migrene nasil etki edio acaba bndede var migren biraz anlatirmisin ben 12 yasimdan beri migren agrisi cekiorum unv. Zamani haftada3 gun tutuodu ewlenince biraz azaldi ama dert yani 2 gun cikartip uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…