Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldim

teşekkür ederim cnm sağol ama doktorda 10bin adım diyor ben daha hiç göremedim onu en fazla 9800kusurda kalmıştım

Hasibeciğim çok sevindim senin adına.umarım klaıcı ve gidici olurlar..

Darısı benim başıma ben de yarın eksi görmek istiyorum..
ayyy amin cnm inşallah
moral olsun diye asıl iftardan önce tartılcam doğru bir sonuç olmayacak ama olsun yinede moral olur azmim artar

adet olmana rağmen ekside olman çok güzel bence ben de bu ay adet olduğumda sabit kalmamıştım artı görmemiştim o bile beni mutlu etmişti
haydi harekete hop hop hop hop

hımmmmm kokusu buraya kadar geldi

süpersin cnm yaaa
ahh bende izmirde olaydım sahilde yürüyeydim bende günde 10bin adımın altına düşmezdim

Alakası olabilir bence de canım..Tekrar o merkeze gittiğin de sor bakalım..

Ah sorma yaz yaklaşıyor diye kötü oluyorum sürekli kendime kızıyorum...azminle renk katıyorsun topiğe.. yanlış anlamak ne demek. sürekli birbirimizi uyarmalıyız buranın amaçlarından biri de o zaten..

Asucum Allah kabul etsin..

süpersin cnm yaaa
ahh bende izmirde olaydım sahilde yürüyeydim bende günde 10bin adımın altına düşmezdim

İler de planlarınız arasın da İzmir'e yerleşmek varmı hasibe..?

Son düzenleme:
Burcu internette hacamatla ilgili çok şey bulabilirsin vaktin varsa bak bence. Benim anlatmamla değilde sen okuyarak görerek daha aklına yatar. Peygamberimiz her sene yaptırırmış hasta olmadanda olmamak için yapılıyo.

Hiç korkulck bişey değil ve ehli insanların yapması gerekiyo. İstanbuldaysan tel verebilirim.

I love Bonus

Yimek özeti yapim bide siz bakın bugün valla evde bişey kalmamıştı bende süt ürünü falan yiyemediğim için ne bulduysam onları yedim.

Sabah

23 zeytin + domates+ salatalık+ maydanoz dereotu+ 4 tane kayısı+ çay

Şekersiz türk kahvesi

Öğlen

6-7 kaşık nesfit (sütsüz kuru şekilde)+ 1 elma+ su elma büyüktü çeyreğini bıraktım

Akşam

Patates salatası bir tabak+ limonlu yeşil çay ( patatesi az otu çoktu)

Şeker kullanmıyorum bayadır o elma bi nefis geldiki anlatamam.

I love Bonus

Yenaa yürüyüşe geliyorum yanına :))

I love Bonus

teşekkür ederim kızlar çookkk mutlu oldum bende aranızda olmaktan memnunum
sozen geçmiş olsun cnm benn sana eşlik ederim seve seve

tebrik ederim süperr

Yediklerimi paylaşıp yürümeye gidiyorum..

Sabah,
Karatay kahvaltı

Kahve
yeşilçay

Akşam,
Mercimek çorbası
Menemen
Salata

Yediklerimi paylaşıp yürümeye gidiyorum..

Sabah,
Karatay kahvaltı

Kahve
yeşilçay

Akşam,
Mercimek çorbası
Menemen
Salata

kızlar menüler çok güzel kaçamakta yapılmamış süperr

hımmmmm kokusu buraya kadar geldi

süpersin cnm yaaa

Ksk carsida daha cok adim atmisim

izmir yaa huzuru buldugum sehir meger ist ankara ne kdr yorucuymus bir sonraki asamam yazlik bir sehre yerlesip kisin dinginligini yasamak yazin gelcekdin hangi aydi?

baktimda kan man gordum ondan korkunc dedim belli gunleri belli kurallari varmis ama migrenle ilgili bulamadim mesela 1 kere yaptirinca ne kdr sure migrenin tutmuo acaba

Sen istdami yasiosun hangi semt?

teşekkür ederim kızlar çookkk mutlu oldum bende aranızda olmaktan memnunum

sozen geçmiş olsun cnm benn sana eşlik ederim seve seve

tebrik ederim süperr
Harika daykocum 1 saat dolaştım geldim.cicuga bişeyler hazırlayıp leslie 3 mile yapma niyetindeyim.vaktin olursa bana katil..
Burcucum 20 kg ne demek harikasin.sana yetişmeye çalıscam. Kesinlikle haklisin sporu yapmamam icin benim hep sebebim var. Geçerli sebebim bile olsa aksatmamaya çalışsam yaza bomba gibi girerim...gelsin açık renk elbiseler :)))
Kesin sen yürürsen bende yürürüm kıskanırım yemek yapım gelicemmm :))

sagol canim.. Öpüyorum cok...

baktimda kan man gordum ondan korkunc dedim belli gunleri belli kurallari varmis ama migrenle ilgili bulamadim mesela 1 kere yaptirinca ne kdr sure migrenin tutmuo acaba

Sen istdami yasiosun hangi semt?
Küçükçekmedeyim ben. Şimdi senin migrenin çok aksi müzmin bir migrense bir seferde geçmez ancak rahatlar. Zaten üç kere 15 gün arayla başından yapılıyo.

Ben ilk yaptırdığımda o gün çok ağrıdı başım dedim bu nasıl iş sordum kan hareketinden dediler. Yeni kan hücreleri oluştuğu ve dolaşım olduğu için ağrı olmuş bir haftaya kalmadı ağrım geçti. Sonra Üçledim iki senede düzenli yaptrdım şu an yaptırmıyorum. Baharlarda çok ağrı oluyo geçiyo saçım çok zor uzadığından kıyamıyorum ama dayanamıycağım gibi ağrım olursa hiç düşünmem yaptırırım.

I love Bonus

kızlar yemekte 1 tabak sulu köfte 2 büyük kase cacık 2 çatal fırında karnıbahar(o kadar pişirdim tadına bakmak için yedim doymuştum aslında)
bide komşu kandil olduğu için pişi yollamış 1 tanede ondan yedim :26:
yemeğin üzerine kahve içtim şimdi form çayı içiyorum
iftardan ötürü yemek geçe kaldı bide cacık şişirdi ufacıkta kaçamağım var acaba yrn tartıda ne çıkarım
saat on gibi bir yarım saat yürüsem mi ki
bu arada iftardan önce 88.9 çıktım hihihihihihi

İler de planlarınız arasın da İzmir'e yerleşmek varmı hasibe..?
yok cnm eşim izmiri sevmiyor anca tatillerde artık
hendeğe yerleştik biz evimizi aldık hayırlısıyla bu ay 9. taksiti vercem kızımın doğumuna 1 hafta kala aldık evi nasibiyle geldi kızım
eşim düzceliydi zaten hendek düzceye 30km ondan artık buralı olduk

izmir yaa huzuru buldugum sehir meger ist ankara ne kdr yorucuymus bir sonraki asamam yazlik bir sehre yerlesip kisin dinginligini yasamak yazin gelcekdin hangi aydi?
ağustosun son 2 haftası gelcem inşallah Allah'ın izniyle hatta kızımın doğumgününü orada yapcam beklerim
eşim bir sürpriz yaparda bir nöbet boşluğumda git der mi bilemem ama

yürü yürü yürümek iyidir

Selamün aleyküm...

ay ben çok fenayım yaa....bütün gün başağrısı çektim...iftarda 3 bardak su arkasından bir tabak dolu soslu makarna yedim üzerine 2 bardak daha suu...Allahım mide fesadı geçiriyorum sankiii....çok şişim çk rahatsız ediyoo..yeşilçay içicem birazdan ama yerim yok nereye içiceksem...

yenacım sakın sakın pes etme belliki duraksama dönemindesin ve pes ettiğin an geri geliyo gidenler....sen bütün bu ayrıntıları çok iyi biliyosun zaten oyüzden fazla bişey yazıp ukalalık etmiş olmayayım canım...çok iyi gidiyosun yürüşlerinde çok güzel...vucut daha nekadar direnebilirki....oyüzden pes etmek yokk..olumsuz düşünmek yokkk....biliyorum insan bukadar çabalayınca azda olsa eksi görmek istiyo ama eminimki çok güzel eksiler görüceksin oyüzden moralini bozma nolurr...

sibelcim sanada geçmiş olsun canım...çokk iyi bilirim o illet ağrıyı her adet döneminde eşlik etmese bana hatırım kalır...ayaklarını sıcak tut ve mümkünse karnına sıcak su torbası koy geçirmez ama rahatlatır canım...

he bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah...bazı sıkıntılarımız var..bu gece banada çok dua edin arkadaşlar nolurr....

Desteğin için sağol zeyneppçiğim..Yok pes etmeyeceğim Allahın izniyle..Sadece daha fazla eksi görmek istiyorum.. beni üzdü biraz ama geçti daha iyiyim..

Şişkinlik için ben de rezene çayı çok işe yarıyor eğer varsa onu iç..

Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah...Amin..

Alışveriş yapmam gerekti yürüyemedim biliyomusun. Bazen bu yapmam gerekenlerin altında eziliyorum sanki çok baskıda hissediyorum kendimi

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…