- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
teşekkür ederim cnm sağol ama doktorda 10bin adım diyor ben daha hiç göremedim onu en fazla 9800kusurda kalmıştımpes etmek yokk akşam bende söylendim kendi kendime kızdım kaç gündür deli gibi hareket ediyorum yürüyorum bu haftada -1 çıkarsa kesin başka bişi var en az 2 kilo vermem lazım diye eşimde dediki olsun en azından 1 kiloda olsa yağlardan yakıyosun pes etmek yok acele yok yavaş yavaş ver acelen neben istiyorum 1 gecede 1 kilo gitsin sanki mümkünmş gibi
Allah kabul etsin cnm akşam gazetede okudum kilo vrmk istiyosanız 7500 adım altına düşmeyin yazıyordu tebrik ederim çok güzel
ayyy amin cnm inşallahHasibeciğim çok sevindim senin adına.umarım klaıcı ve gidici olurlar..
Darısı benim başıma ben de yarın eksi görmek istiyorum..
adet olmana rağmen ekside olman çok güzel bence ben de bu ay adet olduğumda sabit kalmamıştım artı görmemiştim o bile beni mutlu etmişticanim seninde kandilin mübarek olsun. İyi yapmışsın yurumussun ama oroc oroc zor olacak susuzluk ... Sonra yürürsün .. Bende dun sabah 89.5 gördüm ama bu sabah 89.6. Gördüminsallah kurtuluruz su 9 lardan ..
bundan sonra hepiz 7500 adımı gecelim zorlayın kendimizi ne güzel olur..
Gelin walla bisekilde zorlayım yürüyelim yada evde yapalım. Ama birsey yapalım MUTLAKA !! Adimsayarin buraya yazıcam diye iki gün arka arkaya Birsuru zorladım kendimi. Regl olmama ragmen Baskul - gosterdi .Bilsemki bana eşlik edecek Birsuru kisi var bu halimle yine zorlar yaparım bişeyler... Hadi ... Kızlar ...hareket lazım bize...
hımmmmm kokusu buraya kadar geldi
süpersin cnm yaaaHerkesin kandili mubarek olsun arkadaslar hayirlara vesile olsun
bnde sekersiz yapamiyanlardanim yurtdisindan stevia bitkisinden yapilan sekeri getirtip kullaniorum ama onuda birakmaya calisiorum yeni yeni sekersiz icmeye basladim darisi cayin basina ins. Sirf bu yuzden icmem cay kahve son 1-2 yildir icmeye basladim oda haftada 4 u gecmez cay kahve toplami
bugun sozen aklima geldin adimsayari actim sabah yyuruyusunde 6645 adim sonrasindaki carsi gezmesindede 10195 adim atmisim ewe yeni geldim bi daa cikmam herhalde disari evdede surekli telle gezemem die kapadim adimsayari yani toplam 16840 adim ewdede eklesen 17 bin fln yapar yuvarlak hesap kisa gunun kari ama sabah boyoz yedim
Niluferim sagol ama karnim ilk defa bukadar cok agridi anlamadim. Gecen guzellik merkezinde sikilastirma uggulandi sonra 3 gun karnimin kenarlari mordu . Onla bir alakasi varmi bilemedim.
Bugun 8 li rakamlara ulastim sukur. İnsallah birdaha 9 lu rakamlari hic gormem .ben biraz rahat bir insanim cok hareket li bir yapim yok. İki gun spor yaptim. Cok mutlu oldum . Yaza guzel sonuclar istiyorum. Bu yaza obez girmemeliyim! Bu defa olucak insallah .. Ben arkadaslarimi iyi oldugunu dusundugum sey icin zorlarim . Benide zorlasinlar isterim . İnsallah sozlerim yanlis algilanmaz. Cok bunaldim kilomdan. Sanki herkesde benim gibi geliyor bana ..saatlerdir yatiyorum. Cikip hareket etcem artik :) sevgiler..
Merhabalar
Herkesin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin
Bugün evde herkes oruç epeyce sakiniz o nedenle :)
Kızlar ders çalıştılar vs zaten geç kalktık akşam biz de düğün dernek izledik bence de ne iyi ne kötüydü
Yemeğim var ama ilave yapmam lazım çorba yaptım şimdi bir de bezelye yapacağım bulgur pilavım var bir de salata yaptık mı tamamdır
Daficim eşim daha iyi şükür bir süre daha koruması dinlenmesi gerekli sanırım 2 hafta daha raporu var
Sibelcim geçmiş olsun dinlen bence bugün ya da en fazla yürüyüş yap
süpersin cnm yaaa
ahh bende izmirde olaydım sahilde yürüyeydim bende günde 10bin adımın altına düşmezdim
Hasibeciğim çok sevindim senin adına.umarım klaıcı ve gidici olurlar..
Darısı benim başıma ben de yarın eksi görmek istiyorum..
daykocuğum sağol desteğin için..İyiki katılmışsın aramıza..Samimiyetini her yazın da hissediyorum..
benim de gücüme giden o bonusçum...Hiç bir başarı göstermemek, kendimle çelişmek...
PEs etmiyorum zaten sadece çok sabırsızım doğal olarak..İyi ki varsınız ve iyi ki yeniden döndün..
afiyet olsun çok güzel görünüyor..Lokumdan ziyade yanına bir de dostlarla muhabbet iyi giderdi.bende orta seviyorum
teşekkür ederim kızlar çookkk mutlu oldum bende aranızda olmaktan memnunumDayko gurban için aynı fikirdeyim :)
İyiki burdaydın diycemde iyikimi desem bilemedim şimdi :)) inş eksi görürüz.
Bak ben anca 3 hafta oldu o düzensi çok yeme alışkanlığımı durdurdum ekmeği bıraktım. Düşün üç hafta daha sonra nasılım
I love Bonus
sozen geçmiş olsun cnm benn sana eşlik ederim seve seveAy kızlar geberiyorum karın ağrısından.. Reglimnin ikinci gunu.sabahtan beri tirtir titriyorum. Üşüyorum burnumda akıyor... Kendime gelemedim bı türlü .. Eşi. Cocugu aldı gezmeye cikti baktığı benden tık yok.kahvaltimi yeni yaptım.allahtan esim sabah cocuga bişeyler yedirdi..
Canim valla dun iki kere leslie 3 mile yaptım buraya yazacak diye.ter su icinde kaldım ama bugun per durumdayım.insallah yine yapabilirim...
afiyet olsun canim .. Yalnız ben bilmiyorum o ne demek..hacamattan ?
sanada hayırlı kandillercanim..
canim seninde kandilin mübarek olsun. İyi yapmışsın yurumussun ama oroc oroc zor olacak susuzluk ... Sonra yürürsün .. Bende dun sabah 89.5 gördüm ama bu sabah 89.6. Gördüminsallah kurtuluruz su 9 lardan ..
bundan sonra hepiz 7500 adımı gecelim zorlayın kendimizi ne güzel olur..
afiyet olsun. Bende câya taclandirirsan kattım bu sabah aslında iki aydır sekersin içiyordum.. Bugun biraz mımızım ya bakalım nolucak diyetim ve sporummm..
Canim bu ara hepimizin kötü haberlerden ruhu daraldı.. Haber dinlemez okumaz olduk iyice... Allah evlatlarımıza uzun ve saglikli ömürler versin.bizlerede görmeyi nasip etsin.
Bende iki hafta önceki kiloma yine kavuştum. 1 hafta kaçırdım ikinci hafta zor ulaştım... Gel nilufercim hergun yürüyelim bişeyler yapalım.
sadece yemiyerek kilo gitmiyor malesef.. Aslolan spor sanirim.cuma zayiflama yarışmasına katılıyorum ben.. Kim cok spor yaparsa o en cok zayıflıyor gurupta..kızlar 60- 70 kilo civarindalar ama hergun leslie 3 mile yapıyorlar hemde iki kere .. Kendimden utandım..ben keyfime göre bir yapıyorum bir yapmıyorum. Sonuc ortada...
Gelin walla bisekilde zorlayım yürüyelim yada evde yapalım. Ama birsey yapalım MUTLAKA !! Adimsayarin buraya yazıcam diye iki gün arka arkaya Birsuru zorladım kendimi. Regl olmama ragmen Baskul - gosterdi .Bilsemki bana eşlik edecek Birsuru kisi var bu halimle yine zorlar yaparım bişeyler... Hadi ... Kızlar ...hareket lazım bize...
Herkesin kandili mubarek olsun arkadaslar hayirlara vesile olsun
bnde sekersiz yapamiyanlardanim yurtdisindan stevia bitkisinden yapilan sekeri getirtip kullaniorum ama onuda birakmaya calisiorum yeni yeni sekersiz icmeye basladim darisi cayin basina ins. Sirf bu yuzden icmem cay kahve son 1-2 yildir icmeye basladim oda haftada 4 u gecmez cay kahve toplami
bugun sozen aklima geldin adimsayari actim sabah yyuruyusunde 6645 adim sonrasindaki carsi gezmesindede 10195 adim atmisim ewe yeni geldim bi daa cikmam herhalde disari evdede surekli telle gezemem die kapadim adimsayari yani toplam 16840 adim ewdede eklesen 17 bin fln yapar yuvarlak hesap kisa gunun kari ama sabah boyoz yedim
Yenaa yürüyüşe geliyorum yanına :))
I love Bonus
19:30 da buluşalım kapı da
Gecikmem işşallah duyguda gelicek bebek arabasıyla tam çıkıcam ne kakası ne suyu bitiyo he
I love Bonus
Yimek özeti yapim bide siz bakın bugün valla evde bişey kalmamıştı bende süt ürünü falan yiyemediğim için ne bulduysam onları yedim.
Sabah
23 zeytin + domates+ salatalık+ maydanoz dereotu+ 4 tane kayısı+ çay
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
6-7 kaşık nesfit (sütsüz kuru şekilde)+ 1 elma+ su elma büyüktü çeyreğini bıraktım
Akşam
Patates salatası bir tabak+ limonlu yeşil çay ( patatesi az otu çoktu)
Şeker kullanmıyorum bayadır o elma bi nefis geldiki anlatamam.
I love Bonus
Yediklerimi paylaşıp yürümeye gidiyorum..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Mercimek çorbası
Menemen
Salata
hımmmmm kokusu buraya kadar geldi
süpersin cnm yaaa
ahh bende izmirde olaydım sahilde yürüyeydim bende günde 10bin adımın altına düşmezdim
Burcu internette hacamatla ilgili çok şey bulabilirsin vaktin varsa bak bence. Benim anlatmamla değilde sen okuyarak görerek daha aklına yatar. Peygamberimiz her sene yaptırırmış hasta olmadanda olmamak için yapılıyo.
Hiç korkulck bişey değil ve ehli insanların yapması gerekiyo. İstanbuldaysan tel verebilirim.
I love Bonus
Harika daykocum 1 saat dolaştım geldim.cicuga bişeyler hazırlayıp leslie 3 mile yapma niyetindeyim.vaktin olursa bana katil..teşekkür ederim kızlar çookkk mutlu oldum bende aranızda olmaktan memnunum
sozen geçmiş olsun cnm benn sana eşlik ederim seve seve
tebrik ederim süperr
Burcucum 20 kg ne demek harikasin.sana yetişmeye çalıscam. Kesinlikle haklisin sporu yapmamam icin benim hep sebebim var. Geçerli sebebim bile olsa aksatmamaya çalışsam yaza bomba gibi girerim...gelsin açık renk elbiseler :)))Tesekkurler gecen sene 20 kilo verdigim zaman gunde 5 saat spor yapardim cogu yurtuyus olurdu o zmnlar bakmak hic aklima gelmiodu reglyin icin gecmis olsun insanin modunu cok dusuruo bnmde yakin eyvahlar olsun..
migrene nasil etki edio acaba bndede var migren biraz anlatirmisin ben 12 yasimdan beri migren agrisi cekiorum unv. Zamani haftada3 gun tutuodu ewlenince biraz azaldi ama dert yani 2 gun cikartip uyurum
Kesin sen yürürsen bende yürürüm kıskanırım yemek yapım gelicemmm :))slm kızlar ben geldim
teşekkür ederim cnm sağol ama doktorda 10bin adım diyor ben daha hiç göremedim onu en fazla 9800kusurda kalmıştım
ayyy amin cnm inşallah
moral olsun diye asıl iftardan önce tartılcam doğru bir sonuç olmayacak ama olsun yinede moral olur azmim artar
adet olmana rağmen ekside olman çok güzel bence ben de bu ay adet olduğumda sabit kalmamıştım artı görmemiştim o bile beni mutlu etmişti
haydi harekete hop hop hop hop
sagol canim.. Öpüyorum cok...Alakası olabilir bence de canım..Tekrar o merkeze gittiğin de sor bakalım..
Ah sorma yaz yaklaşıyor diye kötü oluyorum sürekli kendime kızıyorum...azminle renk katıyorsun topiğe..yanlış anlamak ne demek. sürekli birbirimizi uyarmalıyız buranın amaçlarından biri de o zaten..
Asucum Allah kabul etsin..
İler de planlarınız arasın da İzmir'e yerleşmek varmı hasibe..?
Doymuş değilim ama yazık banakızlar menüler çok güzel kaçamakta yapılmamış süperr
Küçükçekmedeyim ben. Şimdi senin migrenin çok aksi müzmin bir migrense bir seferde geçmez ancak rahatlar. Zaten üç kere 15 gün arayla başından yapılıyo.baktimda kan man gordum ondan korkunc dedim belli gunleri belli kurallari varmis ama migrenle ilgili bulamadim mesela 1 kere yaptirinca ne kdr sure migrenin tutmuo acaba
Sen istdami yasiosun hangi semt?
yok cnm eşim izmiri sevmiyor anca tatillerde artıkİler de planlarınız arasın da İzmir'e yerleşmek varmı hasibe..?
ağustosun son 2 haftası gelcem inşallah Allah'ın izniyle hatta kızımın doğumgününü orada yapcamizmir yaa huzuru buldugum sehir meger ist ankara ne kdr yorucuymus bir sonraki asamam yazlik bir sehre yerlesip kisin dinginligini yasamak yazin gelcekdin hangi aydi?
yürü yürü yürümek iyidirHarika daykocum 1 saat dolaştım geldim.cicuga bişeyler hazırlayıp leslie 3 mile yapma niyetindeyim.vaktin olursa bana katil..
Burcucum 20 kg ne demek harikasin.sana yetişmeye çalıscam. Kesinlikle haklisin sporu yapmamam icin benim hep sebebim var. Geçerli sebebim bile olsa aksatmamaya çalışsam yaza bomba gibi girerim...gelsin açık renk elbiseler :)))
Kesin sen yürürsen bende yürürüm kıskanırım yemek yapım gelicemmm :))
sagol canim.. Öpüyorum cok...
Selamün aleyküm...
ay ben çok fenayım yaa....bütün gün başağrısı çektim...iftarda 3 bardak su arkasından bir tabak dolu soslu makarna yedim üzerine 2 bardak daha suu...Allahım mide fesadı geçiriyorum sankiii....çok şişim çk rahatsız ediyoo..yeşilçay içicem birazdan ama yerim yok nereye içiceksem...
yenacım sakın sakın pes etme belliki duraksama dönemindesin ve pes ettiğin an geri geliyo gidenler....sen bütün bu ayrıntıları çok iyi biliyosun zaten oyüzden fazla bişey yazıp ukalalık etmiş olmayayım canım...çok iyi gidiyosun yürüşlerinde çok güzel...vucut daha nekadar direnebilirki....oyüzden pes etmek yokk..olumsuz düşünmek yokkk....biliyorum insan bukadar çabalayınca azda olsa eksi görmek istiyo ama eminimki çok güzel eksiler görüceksin oyüzden moralini bozma nolurr...
sibelcim sanada geçmiş olsun canım...çokk iyi bilirim o illet ağrıyı her adet döneminde eşlik etmese bana hatırım kalır...ayaklarını sıcak tut ve mümkünse karnına sıcak su torbası koy geçirmez ama rahatlatır canım...
he bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah...bazı sıkıntılarımız var..bu gece banada çok dua edin arkadaşlar nolurr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?