Hüzün bende hatrladm seni :)
Malum günlerin ve yağmurlu havaların verdiği sıkıntıyla bugün kendimi yemeye vurmuşam bacılar :))
Kahvaltı
Peynir+ zeytin+ domates+ çarli+ tereyağlı ekmek+ şeker koyulumuş ve tadına doyulmamış 2 fincan çay.
Öğlen biraz kısır ve haşlama
Akşam 6 da et suyuna yaptığım nefüsmü nefüs pirinç pilavımdan yedim. Öyle kaşık hesabı değil he tabaknan yedim vurdum tabağın dibine
I love Bonus
İyi yapmışsın Kuzuuu bende yeni yaptım gündüz korktum belim ağrırsa diye..kızlar ben leslieye başlıyorum öpüldünüz
Canim ceee diyip gidiyorsun , özlettin kendini ...selamün aleyküm.....
naaptınız kızlaaar:)
çok kısa bir uğrayayım dedim:)
birazdan kaçıcam yine, evde ev işi yapıcam bugün, işler güçler dünyada bitmezki:))
inşaallah herkes iyidir, kocaman öpüyorum, herkesi seviyorum, görüşürüüüüz
Yigeninin ameliyatının iyi geçmesine sevindim.. İnsallah bundan sonraki hayatı güzelliklerle dolu olur..Kizlar selam gecmise bakmadan yaziyim dedim bizim yegen ameliyattini oldu hersey yolunda yarin hastaneden cikartcaz bnde bu arada tahlillerimi aldim kansizlik disinda bir sorunum yok diyetisyene sewk etti dr oda liste verdi 1 ay snra 98 -100 olursun harfiyen uyarsan dedi dun bugun basladim bakalim birtek dondurmaya dayanamiorum hala cok yorgun ve bitkinim gerdi ameliyat beni hastanelerdende igrenirim zaten bakalim simdi okurken uyuyakalmazsam gecmise bi bakiyim bu arada bgnki adimsayar 15 bin 597 yi gordu ewde kapatiorum
Ne diyelim bu saatten sonra ancak afiyet olsun denir.. Ben + dayım hala nolucak bilmiyorum..Hüzün bende hatrladm seni :)
Malum günlerin ve yağmurlu havaların verdiği sıkıntıyla bugün kendimi yemeye vurmuşam bacılar :))
Kahvaltı
Peynir+ zeytin+ domates+ çarli+ tereyağlı ekmek+ şeker koyulumuş ve tadına doyulmamış 2 fincan çay.
Öğlen biraz kısır
Akşam 6 da et suyuna yaptığım nefüsmü nefüs pirinç pilavımdan yedim. Öyle kaşık hesabı değil he tabaknan yedim vurdum tabağın dibine
I love Bonus
Canim iyi yapmışsın , benim Adimsayari açıklıyorum 12862 :))bugünkü menüm
sabah 09:00: kkk
saat 13:30 10 tane can erik
akşam 19:00 2 tabak taze fasülye 1 kase yoğurt 1 kase tarhana
şimdi ıhlamur demledim ailecek içiyoruz sonra form çayı içcem
öğlen leslie 3 mil ve belly bolly yaptım
geçmiş olsun yenacım. geçmiştir inşallah.dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Çok fena yaaa öyle böyle değil...
ev de rennie var çiğneyeyim belki iyi gelir....
bizdede gençler gece ateş yakar üzerinden atlar falan ama asıl bizim burda mayıs ayında hıdrellez pilavı yapılır. her hafta sonu bir köyde mevlitler okunur, genellikle pilav ikram edilir. bütün köyün evlenip veya iş icabı köyden ayrılan ,başka yerlerde ikamet edenleri varsa o gün köye toplanırlar. komşu köyler davet edilir, ilçenin ileri gelenleri, siyasiler davet edilir. herkes güzel bir gün geçirir. 1 yıl boyunca birbirini görmeyenler görüşür.yakın köyler aynı güne denk gelmesin diye anlaşırlar. genellikle bizim köyde mayısın ikinci haftası yapılır. bu sene köfte, pilav ve ayran ikramı yapılacak sanırım. köylü kendi arasında para toplar. geri kalan masrafları köyde oturmayan köy kökenli maddi imkanları iyi olanlar karşılar. o gün bütün evler misafirle dolar.öğle namazından sonra herkes muhtarın evinin önünde toplanır yapılan ikramları yer birbirleriyle görüşür sonra isteyen pikniğe gider, çoğunluklada bahçelere erik toplamaya giderler. o gün köy bayram yeri gibi olur.ben hayatimda bir kez olsun hidirellezi kutlamis biri degilim yada dilek tutmus biri degilim... nasil olur ne biter hic bir bilgim yok :)
günaydın bonusGünaydın günaydın günaydın :)
Akşam pilavdan sonra 60 dk hızlı yürüyüş dahasıda varda onu alışverişe sayıyorum.
Sabah kalkınca 60 dk lesli+ hareketler
Şimcik duş sonra kahvaltı. Herkeşe öpücük sulu sulu
I love Bonus
Günaydın günaydın günaydın :)
Akşam pilavdan sonra 60 dk hızlı yürüyüş dahasıda varda onu alışverişe sayıyorum.
Sabah kalkınca 60 dk lesli+ hareketler
Şimcik duş sonra kahvaltı. Herkeşe öpücük sulu sulu
I love Bonus
ayyy topic ne kadar da durgun böyle
geçmiş olsun cnm inşallah bundan sonra bir sıkıntısı olmaz kuzucuğun. sende kendine güzelce bir reset at 1 ay sonraki sonucunu merak ediyorum
merakımı bağışla cnm kendi işimiz derken ne işi kurdunuz hayırlı olsun Allah utandırmasın
sağol cnm seninde hayırlı olsun
İyi akşamlar
Pastamı yedim geldim :)
Egedeniz hoşgeldin
Burcu geçmiş olsun görüp göreceği bu kadar olsun
Bonus
hayırlı geceler kızlaar
ben gelinceye kadar kimseler kalmamış
bugün oldukca hareketli bir gündü. sabah telefon sesiyle kalktık. yeğenim göz ameliyatına girmiş.ameliyattan sonra eve gelecek araçları yok. mecburen apar topar hastahaneye gittik. ameliyat sonrası evlerine götürüp bıraktık. tam eve gelmek üzereydik kuzenim aradı. amcam umreden dönüyormuş. kalktık köye gittik. köye gitmişken köydeki evde biraz temizlik yaptım. bir süredir gitmedik. biz yokken eltimin gelini gidip köyde bizim evde kalmış. üç çocuğu var.cumartesi günü günüm var. günü köyde yapmamı istediler. pazar günüde köyde hıdrellez mevlidi var. o günde misafir olur mutlaka. onun için temizlik yapmam mecburi oldu. koştur koştur yaptım. bu saatte ancak geri geldim.
geçmiş olsun yenacım. geçmiştir inşallah.
bizdede gençler gece ateş yakar üzerinden atlar falan ama asıl bizim burda mayıs ayında hıdrellez pilavı yapılır. her hafta sonu bir köyde mevlitler okunur, genellikle pilav ikram edilir. bütün köyün evlenip veya iş icabı köyden ayrılan ,başka yerlerde ikamet edenleri varsa o gün köye toplanırlar. komşu köyler davet edilir, ilçenin ileri gelenleri, siyasiler davet edilir. herkes güzel bir gün geçirir. 1 yıl boyunca birbirini görmeyenler görüşür.yakın köyler aynı güne denk gelmesin diye anlaşırlar. genellikle bizim köyde mayısın ikinci haftası yapılır. bu sene köfte, pilav ve ayran ikramı yapılacak sanırım. köylü kendi arasında para toplar. geri kalan masrafları köyde oturmayan köy kökenli maddi imkanları iyi olanlar karşılar. o gün bütün evler misafirle dolar.öğle namazından sonra herkes muhtarın evinin önünde toplanır yapılan ikramları yer birbirleriyle görüşür sonra isteyen pikniğe gider, çoğunluklada bahçelere erik toplamaya giderler. o gün köy bayram yeri gibi olur.
selamün aleykümKizlar selam gecmise bakmadan yaziyim dedim bizim yegen ameliyattini oldu hersey yolunda yarin hastaneden cikartcaz bnde bu arada tahlillerimi aldim kansizlik disinda bir sorunum yok diyetisyene sewk etti dr oda liste verdi 1 ay snra 98 -100 olursun harfiyen uyarsan dedi dun bugun basladim bakalim birtek dondurmaya dayanamiorum hala cok yorgun ve bitkinim gerdi ameliyat beni hastanelerdende igrenirim zaten bakalim simdi okurken uyuyakalmazsam gecmise bi bakiyim bu arada bgnki adimsayar 15 bin 597 yi gordu ewde kapatiorum
ne güzel kafa dağıtmışsın hayırlı olsun cnm yeni işinizz Rabbim bol kazançlar versin inş.merhabaaa....
İzmire gittim geldim. 4 gün yattım bi güzel.. hava güzeldi bahçede çiçekler, papatyalar, erikler... salıncak.. yattım kitap okudum, yürüyüş yaptım..
ama bu gün sanki hayatım hiç değişmemiş gibi. çalıştım. aklım karıştı, koşuşturdum. kocişin endişeleriyle uğraştım...
klask bir gün yaniii
teşekkür ederim.. gittim geldiiim işte
eskişehirdemisin sende nerdesin, neler yapıyorssun????
özgür hayat mı dedin??? valla 2 aylık yıllık iznimi kullandım her zamankinden daha çok çalıştım.zaten kendi işimizi kurduğumuzdan ayrılıyorum devletten. daha da çok çalışmam gerekecek. ama gece nöbetim yok ve hafta sonları çalışmayacağım en azından.. artık kilo verme vakti geldi tabii ki
teşekkür ederim...
bu arada listeleri de yeni gördüm. kızlar ellerinize sağlık..
kilo verenleri ve spor yapanları tebrik ederim.
darısı başımıza
gökçecim bendede vardı o dertten neler yapmadımki bi de düşün 5. kattayım balkondan başladı çıkmaya yuvayı buldum ordan çıkmasını engelledim 1 hafta sonra salon kapısından çıktı onu engelledim 1 haftayı bulmadı kızın odadan çıkmaya başladı 2 yıl sürdü bu böyle sirkeli sumu yapmadım karınca tebeşirimi almadım yok anacım hiç bişe fayda etmedi en son kızkardeşim bahçe katında oturuyor onun tavsiyesiyle karınca yemi aldım Allah affetsin ama delirtiyorlar insanı bi süre sonra en son yemden sonra 2 yıldır çıkmadılar çok şükürvallahi bu sabah tartildim tartilmaz olaydim... gerci bir yandan iyi oldu... bogazimi tutmaya yardimci olucak... fenalaardayim... insallah cumaya kadar birazda olsa artilarimdan kurtulurum.-.
ben hayatimda bir kez olsun hidirellezi kutlamis biri degilim yada dilek tutmus biri degilim... nasil olur ne biter hic bir bilgim yok :)
tesekkurler deniyecegim
abowwww.... ben hemen supurgeyle cekerdim hepsini vallahi...
simdi allahtan oyle cooooook yok... tuzuda deneyim bakalim... babannemde diyordu tuzmu unmu hatirlamiyorum diye kesin tuzmus demek
gecmis olsun yegenine...
bu arada dun 6700adimcik atmisim...
tamm çirkefleşecedim sonrasını okudumHüzün bende hatrladm seni :)
Kahvaltı
Öğlen biraz kısır
I love Bonus
süperr ben de yeni ciciler almak istiyorumm adımsayarda çok güzellİyi yapmışsın Kuzuuu bende yeni yaptım gündüz korktum belim ağrırsa diye..
Canim ceee diyip gidiyorsun , özlettin kendini ...
Yigeninin ameliyatının iyi geçmesine sevindim.. İnsallah bundan sonraki hayatı güzelliklerle dolu olur..
Artik diyete uyma zamanı geldi dimi...
Ne diyelim bu saatten sonra ancak afiyet olsun denir.. Ben + dayım hala nolucak bilmiyorum..
Canim iyi yapmışsın , benim Adimsayari açıklıyorum 12862 :))
Yarin sabah güzellik merkezinde randevum var...
Sikilasiyim biraz .. Bugun kendime dar bir kot etek aldım. İcine giriyorum ama biraz versem daha iyi olacak..
Herkese iyi geceler...
canım ne güzel adetiniz varmış bizim buralardada eskiden yapılırdı piknikler konser verilirdi şimdi eski tat yok kolay gelsin sanada çok yorma kendiniselamun aleyküm güzeller
nerelerdesiniz
kimseler yok buralarda kayıplaramı karıştınız kızlaarr
ben bugün güne geç başladım.
dün köyde kuzenim bir horoz göndermiş onu kestik kaba tüylerini aldım. tam temizliycek zamanım olmamıştı. sabah kalktım onu temizledim. hafta sonu günüm var diye sütü çok almıştım. akşam birazını kaynattım. sabsahta birazını kaynattım. biraz işlendim işte. spor yapamıyorum biraz yürüyüşe çıksam dedim ama sabah kalktığımda biraz belim ağrıyordu onu bahane ettim çıkmadım
tembel dafi
neyse sizin muhabbetinize doyum olmuyor ben kaçayım
ben köye gidip biraz çalışmaya başlarsam iyileşirimPilavdan eser kalmamıştır maşallah
Daficim selamlar sen iyice iyileş de yürüyüşe başlarsın inşallah
canım bi sıkın ki bu gün sormayın... yedim içtim, alışveriş yaptım. yürüdüm.... hala açılamadım. öyle bir sebep de yok. üstüne üstlük bi de oğlum ateşlendi... neyse, bu da geçer...
sağol canım. inşallah iyi olur. yeğenim gözlük kullanıyordu. polislik sınavlarına girmesine engelmiş. onun için çizdirdi. çocuğun tek hedefi var polis olmakgeçmiş olsun daficim. umarım ameliyat çok iyi sonuçlanır.. başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız inşallah...
ve aleykümselam canımselamün aleyküm
aleyküm selam kızlarr
bu arada ne hoş bir adeti varmış köyünüzün. çok hoşuma gitti...
biz oğlanlarımla oturup resim çizdik sadece Hızır dedeyebir pilav bile pişirmedik.. paylaşmanın güzelliğini yaşıyorsunuz siz...
sağolun kızlar.canım ne güzel adetiniz varmış bizim buralardada eskiden yapılırdı piknikler konser verilirdi şimdi eski tat yok kolay gelsin sanada çok yorma kendini
Merhabalar,
eve yeni geldim havalardan dolayı bir miskinlik söz konusu bende...
Boya, badana,bahar temizliği işine başlayacağım yarın..Halıları verdim..
Bir kaç gün sürer işlerim..Gözümde çok büyüyor herşey...
Özetle gelemeyebilirim işleri bitirinceye kadar, merak etmeyin...
evet kafa dağıttım ama hala toplayamıyorumne güzel kafa dağıtmışsın hayırlı olsun cnm yeni işinizz Rabbim bol kazançlar versin inş.
süprsinbu arada ben eksiler görmeye devam ediyorummdun 1 saat yürüyüş 10 dk. bisiklet 100 twist yaptım
adımsayar :10966
hımmm. ben de de var o dert. 3 yıldır taşıncam türküsü çığırıyorum... halılar gönderilcek. afyondaki evden perde getirdim. onlar buradakine uygun dikilecek.. mutfağın yenilenmesi lazım... yoknaz hanım gelsin yapsın diye bekliyorumMerhabalar,
ofiste yalnızım şimdi. birileri gelse atcam kendimi dışarlara
hayırdır canım neden sıkıldın. çık derin derin nefes al iyi gelir. benimkide laf yani dr.a tavsiyede bulunuyorum
sağol canım. inşallah iyi olur. yeğenim gözlük kullanıyordu. polislik sınavlarına girmesine engelmiş. onun için çizdirdi. çocuğun tek hedefi var polis olmakbaşka ikinci bir hedefi yok
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?