Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmiyorum ben de hasibeciğim...Çok sinir oluyorum aynı zaman da umutsuzluğa düşüyorum...
Vercez insallah hepimizde... Bugun sabah leslie 3 yaptım.birdaha yapasim var ama azicik belim zorluyor risk almasammi? Karar veremedim.. Ama yapmak istiyorum...

hasibe,

Ben E471 i araştırıyorum da çok farklı söylemler var...

Örneğin;
: Jelatin dönüşüme uğramış bir maddedir. Yani jelatin, dönüşüm sonucu artık et ve kemikle alakası olmayan ayrı bir madde hâline gelmiştir. İçkinin sirkeye, etin tuza dönüşmesi gibi... Haram olan bir madde, helal olan bir maddeye dönüşürse bu madde artık helal olur. Dolayısıyla hangi maddeden imal edilirse edilsin, bu gibi jelatinleri kullanmak caizdir. Çünkü artık temiz olan başka bir maddeye dönüşmüştür.

alıntıdır

Vercez insallah hepimizde... Bugun sabah leslie 3 yaptım.birdaha yapasim var ama azicik belim zorluyor risk almasammi? Karar veremedim.. Ama yapmak istiyorum...

sibelciğim belin ağrıyorsa zorlama...Sonuçta daha yenisin ameliyatta...

ah ah benim halim ne olacak bilmiyorum
ne diyet ne spor
ikiside yok
bir an önce toparlanmam lazım ama nasıl orası muamma işte

O kadar çok şey de var ki E471 ve E476...

ilk yaptığımda şeker hamurunu kendim yapayım dedim glikoz tylose-c ve jelatin aldım
sitede jelatin kısmında sığırdan elde edilmiştir yazıyordu
bu konuşmalardan sonra ne kadar güvenebilirim bilmiyorum aklımda ???leri oluştu
hatta bir ara bir parçasını tseye yollamayı bile düşündüm

ne diyet ne spor
ikiside yok

Önce iyileş daficiğim sonra düşünür ve eyleme geçirirsin...
Nasıl oldun peki, daha iyisin inşallah...

Önce iyileş daficiğim sonra düşünür ve eyleme geçirirsin...
Nasıl oldun peki, daha iyisin inşallah...
çok sağ ol yenacım bugün iyiyim çok şükür. antibiyotiğim bitmedi henüz ama boğazım iyi oldukca rahatladım

kanal D de elveda katya diye bir film var bir yandan ona bakıyorum. başını görmedim ama ilgimi çekti

sibelciğim belin ağrıyorsa zorlama...Sonuçta daha yenisin ameliyatta...
Korktum valla epeydir hissettirmiyordu belim kendini ..bugun biraz sizi var..yapmiycam haklisin..
Bugun iyi beslendim mutluyum.ama az önce iki ceviz ve 10-12 tane kuru üzüm yedim...allahım ne kadar lezzetli geldi anlatamam...:26:
Nerden bu jelatin konusuna geldiniz merak ettim ? Nilufercim senin iki oğlun var dimi ? Yasları kac ? Seni yasini sormaya cekiniyorum bari onları sorayım
ne diyet ne spor
ikiside yok
bugun yoksa yarin neden olmasın.. Sabah güzel başlarsın güzel gider insallah...

konuyu anlamadım kendimi meraklı melahat gibi hissettim...

İyi geceler canlarım
Yenacım teşekkürler kızım 17 yaşını dolduracak inanamıyorum valla
iyiyim şükür ama nedenini bilmediğim bir ara dönem oldu hayırdır inşallah diyelim

İyi geceler sibelcim
Belin nasıl şimdi daha iyi mi fazla zorlama sakın dikkat et sporun da fazlası zarar verebiliyor bizim gibi sürekli spor yapmayanlara

Gününüz aydın olsun yol arkadaşlarım.

aman dikkat et sibelciğim nacizane yürüyüş dışında aktivite yapma ama sen kendini daha iyi tanıyorsun artı doktoruna da danıştın yanılmıyorsam...

Jelatin konusu diğer topikte şeker hamuruyla alakalı açılan bir konuydu hasibe bildiği için ben damdan düşer gibi ona sordum ))

2 evladım var Allah bağışlasın..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var...
1971 doğumluyum 43 yaşındayım...2.çocuk düşünmüyorduk sonra karar verinceye kadar epey geç olmuştu 37 yaşın da oğlanı doğurdum...

İyi geceler canlarım
Yenacım teşekkürler kızım 17 yaşını dolduracak inanamıyorum valla
iyiyim şükür ama nedenini bilmediğim bir ara dönem oldu hayırdır inşallah diyelim

MAŞallah ne ara büyüyorlar değilmi ? çok duygulandım şimdi..

ara dönem tekrarlarsa git asucum..

Benim de bu sabah korkunç bir mide ve bel ağrısı var...Mideme sanki öküz oturmuş gibi ;(

günaydın kızlarr
haftasonu misfir düğün derken sporsuz geçti amma diyetimi bozmadım yediklerimi yazmıyorum listem hep aynı sadece sebze yemekleri değişiyor dün 90 dk yürüyüş 15 dk elp.bisiklet
2 gün spor yapamadım kendimi suçlu hissetim şartlamışım kendimi
adımsayar =13854

dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Çok fena yaaa öyle böyle değil...
ev de rennie var çiğneyeyim belki iyi gelir....

MAşallah diyorum bir de boncuk konduruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…