ve aleykümselam zeynepcim.Selamün aleykümm....
nasılsınızz....ben bugünlerde doktor peşlerinde koşturuyorum şuan annemdeyim eve nezaman geçebilirim bilmiyorum...diyet berbat çok şiştimmm ilaç kullanıyorum vs vs....gökçecim cuma günü bildirim yapamayabilirim izinli yazarsan sevinirim canım....ankaradan misafir gelenlerden büyük teysemiz çok hasta onla uğraşıyoruz derken vaktim yok oyüzden kaçıyorum...fırsat bulursam tekrar uğramaya çalışırım...Allaha emanet olun....
ayyy topic ne kadar da durgun böyle
geçmiş olsun cnm inşallah bundan sonra bir sıkıntısı olmaz kuzucuğun. sende kendine güzelce bir reset at 1 ay sonraki sonucunu merak ediyorum
merakımı bağışla cnm kendi işimiz derken ne işi kurdunuz hayırlı olsun Allah utandırmasın
sağol cnm seninde hayırlı olsun
İyi yapmışsın Kuzuuu bende yeni yaptım gündüz korktum belim ağrırsa diye..
Canim ceee diyip gidiyorsun , özlettin kendini ...
Yigeninin ameliyatının iyi geçmesine sevindim.. İnsallah bundan sonraki hayatı güzelliklerle dolu olur..
Artik diyete uyma zamanı geldi dimi...
Ne diyelim bu saatten sonra ancak afiyet olsun denir.. Ben + dayım hala nolucak bilmiyorum..
Canim iyi yapmışsın , benim Adimsayari açıklıyorum 12862 :))
Yarin sabah güzellik merkezinde randevum var...
Sikilasiyim biraz .. Bugun kendime dar bir kot etek aldım. İcine giriyorum ama biraz versem daha iyi olacak..
Herkese iyi geceler...
selamün aleyküm
aleyküm selam kızlarr
canım inş. bundan sonrası güzel olur hem yeğen hende senin için herşey yoluna girer bak tahlillerde güzel çıkmış zayıfladıkça dahada iyi hissediyor insan dondurmamı o da nee aklına bile gelmez daha sonra
ne güzel kafa dağıtmışsın hayırlı olsun cnm yeni işinizz Rabbim bol kazançlar versin inş.
gökçecim bendede vardı o dertten neler yapmadımki bi de düşün 5. kattayım balkondan başladı çıkmaya yuvayı buldum ordan çıkmasını engelledim 1 hafta sonra salon kapısından çıktı onu engelledim 1 haftayı bulmadı kızın odadan çıkmaya başladı 2 yıl sürdü bu böyle sirkeli sumu yapmadım karınca tebeşirimi almadım yok anacım hiç bişe fayda etmedi en son kızkardeşim bahçe katında oturuyor onun tavsiyesiyle karınca yemi aldım Allah affetsin ama delirtiyorlar insanı bi süre sonra en son yemden sonra 2 yıldır çıkmadılar çok şükür
tamm çirkefleşecedim sonrasını okudumo pilav o kaa yenmeyeydi iyiydi ya sporun çok güzel cumaya güzel rakamlar görücez merak içindeyim dün gündüz yoktun demekki pilav eritilmiş hee
süperr ben de yeni ciciler almak istiyorumm adımsayarda çok güzell
canım ne güzel adetiniz varmış bizim buralardada eskiden yapılırdı piknikler konser verilirdi şimdi eski tat yok kolay gelsin sanada çok yorma kendini
Düzeltme yaptım böyle :) tabi naptım ben akşm pilavı yiyince kendimi yollara vurdum pazara gittim 1 saatten fazla yürüdm çıkarken adımsayar 2500 lerdeydi şimdi 9460.
İyi geceler herkese
I love Bonus
İyi yapmışsın Kuzuuu bende yeni yaptım gündüz korktum belim ağrırsa diye..
Canim ceee diyip gidiyorsun , özlettin kendini ...
Yigeninin ameliyatının iyi geçmesine sevindim.. İnsallah bundan sonraki hayatı güzelliklerle dolu olur..
Artik diyete uyma zamanı geldi dimi...
Ne diyelim bu saatten sonra ancak afiyet olsun denir.. Ben + dayım hala nolucak bilmiyorum..
Canim iyi yapmışsın , benim Adimsayari açıklıyorum 12862 :))
Yarin sabah güzellik merkezinde randevum var...
Sikilasiyim biraz .. Bugun kendime dar bir kot etek aldım. İcine giriyorum ama biraz versem daha iyi olacak..
Herkese iyi geceler...
Selamün aleykümm....
nasılsınızz....ben bugünlerde doktor peşlerinde koşturuyorum şuan annemdeyim eve nezaman geçebilirim bilmiyorum...diyet berbat çok şiştimmm ilaç kullanıyorum vs vs....gökçecim cuma günü bildirim yapamayabilirim izinli yazarsan sevinirim canım....ankaradan misafir gelenlerden büyük teysemiz çok hasta onla uğraşıyoruz derken vaktim yok oyüzden kaçıyorum...fırsat bulursam tekrar uğramaya çalışırım...Allaha emanet olun....
sağol burcu seninkinin yanında bizmki biraz lüx kalıyor canım. çok üzüldüm yeğenine Rabbim bundan sonra başka sıkıntı vermesincnm pilav cekti 2 yilda toplasan 6-7 kere yemisimdir esimde pek sewmez bnde pek aramam bile olunca arada bir istio insanin cani
kavitasyon mu yaptiriosun?
Gecmis olsun cnm
dafi senin yegenede gecmis olsun
aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,canım bi sıkın ki bu gün sormayın... yedim içtim, alışveriş yaptım. yürüdüm.... hala açılamadım. öyle bir sebep de yok. üstüne üstlük bi de oğlum ateşlendi... neyse, bu da geçer...
teşekkür ederim tatlım. işçi sağlığı iş güvenliği üzerine bir iş kurduk. malum yasalar bir çok zorunluluk getirdi bu konu ile ilgili tüm şirketlere ve hatta apartman ve okullara. çalışıyoruz şimdi..
hoşbuldukkkk...
geçmiş olsun daficim. umarım ameliyat çok iyi sonuçlanır.. başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalmazsınız inşallah...
bu arada ne hoş bir adeti varmış köyünüzün. çok hoşuma gitti...
biz oğlanlarımla oturup resim çizdik sadece Hızır dedeyebir pilav bile pişirmedik.. paylaşmanın güzelliğini yaşıyorsunuz siz...
Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..
ben köye gidip biraz çalışmaya başlarsam iyileşirim
şaka biryana toprakla uğraşmak çok iyi geldi bana dizlerimin ağrısı falan kalmadı. kıvrılma problemi yaşamıyorum. dizlerimi yere koymaya başladım. nazar deymez inşallah.
hayırdır canım neden sıkıldın. çık derin derin nefes al iyi gelir. benimkide laf yani dr.a tavsiyede bulunuyorum
sağol canım. inşallah iyi olur. yeğenim gözlük kullanıyordu. polislik sınavlarına girmesine engelmiş. onun için çizdirdi. çocuğun tek hedefi var polis olmakbaşka ikinci bir hedefi yok
ve aleykümselam canım
sağolun kızlar.
benim çocukluğumda çok daha farklıydı.
hıdrellez gününden 1 hafta önce köyün ileri gelenleri, kâhya, korucu toplanırlardı. herkesin önünde bir eşeküzerinde heybe heybenin içine yemiz bez torbalar koyarlardı. arkalarında 1 çocuk ordusu ev ev bütün köyü dolaşırlardı. kimin evinde ne varsa ondan verirdi. un, yağ, tereyağ, süt, arpa, buğday, mısır,bulgur,fasulye, nohut, yumurta vs. toplanırdı.
sonra köy meclisinin hanımları toplanıp bütün bu toplananları ayıklarlardı. sonra hıdrellez günü kullanılacaklar ayrılır, geriye kalanlar satılır paraya çevrilirdi.
hıdrellezden 1 gün önce hayvancılıkla uğraşanlar kuzu , oğlak getirirler. tavuğu olanlar tavuk, horoz getirir. hepsi köy meydanında kesilir, yüzülür, temizlenirdi. sonrada köy meydanı yıkanırdı.
kesilen hayvanlar kazanlarda haşlanır, sütler yoğurt mayalanır, yoğurtlar ayran yapılır, nohut ve fasulyeler haşlanır sabaha herşey hazır olurdu.
sabah 1 aşcı gelir, etli, nohutlu, fasulyeli kazanlar dolusu bulgur pilavı yapardı. bu arada kadınlarda leğenler dolusu hamur yaparlar köy meydanına sıra sıra sac lar koyarlar sac ekmeği yapılır. gelen misafirlere bulgur pilavı, ayran, üzüm hoşafı ve sıcacık yufkalar ikram edilir. birbirine yakın iki evin arasına çatıdan çatıya salıncaklar kurulur kızlar sallanır, erkekler top oynardı.
son derece hareketli bir o kadarda güzel gün geçirirdik.
aynı tad olmasada geleneksel hıdrellez günü devam ediyor.
ay yine nostalji yaptım destan yazdım
canim gecmisler olsun...sende dikkat et kendine...Selamün aleykümm....
hepinize tesekkurler allh kimseyi dusurmesin hastanelere dun gecmisi okuyamadan uyuyakalmisim bgnde yarim saat once girdim ewe hastaneden cikarttim eve yerlestirdim bgnde hasatim cikti bide grip mi nezlemi ne oldum hapsirik geniz akintisi ates halsizlik kiriklik yorgunluk bnyomu yaptim ilac ictim simdi yatiorum dun 8-9 gibi uyumusum sabah 10 da zor uyandim hastaneye giderken yolda uyuyodum simdi bgn dinleniyim yarin artik kendim icin erteledigim yeni hayatima basliorum hergun yazarim size adim ve menulerimi allh izin verirse diyete harfiyen uycam 1 saat yuruyus yarim saatte spor hareketi verdi sabah yurumem gerek 7 de klkmaliyim yoksa cok sicak oluo ...gecmise bakiyim yine uyumazsam
Canim üçlü paket aldımcnm pilav cekti 2 yilda toplasan 6-7 kere yemisimdir esimde pek sewmez bnde pek aramam bile olunca arada bir istio insanin can
kavitasyon mu yaptiriosun
Gecmis olsun cnm
dafi senin yegenede gecmis olsun
osgb yi açalı 8-9 ay oldu. ben devletten ayrılıyorum şimdi. abin uzman mı dr mu?? nerde oturuyordun, hatırlayamadım..Herkese iyi akşamlar :)
Sabah çıktım daha yeni eve geldim:)
aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,
osgb yi açalı 8-9 ay oldu. ben devletten ayrılıyorum şimdi. abin uzman mı dr mu?? nerde oturuyordun, hatırlayamadım..
bi de çok sordum ama neden korktunuz??
aslında aylardır ben değil ama eşim endişelenip duruyor da, insanın kendi işi. ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın. son sözü sen söylersin.. bir çok avantajı da var..
ne bileyim işte, aslında benim başka planlarım ve eğitimlerim vardı.buna karar verdik. bir süre devam ederiz gerekirse başka bir işe geçeriz. cesur olmak gerek... belki de seninle ortak oluruz
osgb yi açalı 8-9 ay oldu. ben devletten ayrılıyorum şimdi. abin uzman mı dr mu?? nerde oturuyordun, hatırlayamadım..
bi de çok sordum ama neden korktunuz??
aslında aylardır ben değil ama eşim endişelenip duruyor da, insanın kendi işi. ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın. son sözü sen söylersin.. bir çok avantajı da var..
ne bileyim işte, aslında benim başka planlarım ve eğitimlerim vardı.buna karar verdik. bir süre devam ederiz gerekirse başka bir işe geçeriz. cesur olmak gerek... belki de seninle ortak oluruz
bizdede gençler gece ateş yakar üzerinden atlar falan ama asıl bizim burda mayıs ayında hıdrellez pilavı yapılır. her hafta sonu bir köyde mevlitler okunur, genellikle pilav ikram edilir. bütün köyün evlenip veya iş icabı köyden ayrılan ,başka yerlerde ikamet edenleri varsa o gün köye toplanırlar. komşu köyler davet edilir, ilçenin ileri gelenleri, siyasiler davet edilir. herkes güzel bir gün geçirir. 1 yıl boyunca birbirini görmeyenler görüşür.yakın köyler aynı güne denk gelmesin diye anlaşırlar. genellikle bizim köyde mayısın ikinci haftası yapılır. bu sene köfte, pilav ve ayran ikramı yapılacak sanırım. köylü kendi arasında para toplar. geri kalan masrafları köyde oturmayan köy kökenli maddi imkanları iyi olanlar karşılar. o gün bütün evler misafirle dolar.öğle namazından sonra herkes muhtarın evinin önünde toplanır yapılan ikramları yer birbirleriyle görüşür sonra isteyen pikniğe gider, çoğunluklada bahçelere erik toplamaya giderler. o gün köy bayram yeri gibi olur.
gökçecim bendede vardı o dertten neler yapmadımki bi de düşün 5. kattayım balkondan başladı çıkmaya yuvayı buldum ordan çıkmasını engelledim 1 hafta sonra salon kapısından çıktı onu engelledim 1 haftayı bulmadı kızın odadan çıkmaya başladı 2 yıl sürdü bu böyle sirkeli sumu yapmadım karınca tebeşirimi almadım yok anacım hiç bişe fayda etmedi en son kızkardeşim bahçe katında oturuyor onun tavsiyesiyle karınca yemi aldım Allah affetsin ama delirtiyorlar insanı bi süre sonra en son yemden sonra 2 yıldır çıkmadılar çok şükür
Merhabalar,
eve yeni geldim havalardan dolayı bir miskinlik söz konusu bende...
Boya, badana,bahar temizliği işine başlayacağım yarın..Halıları verdim..
Bir kaç gün sürer işlerim..Gözümde çok büyüyor herşey...
Özetle gelemeyebilirim işleri bitirinceye kadar, merak etmeyin...
Selamün aleykümm....
eskisi gibi değil canım. şimdi köylerde kimseler yok. her evde ya 1 ya iki kişi onlarda 50 yaş üzeri. gençler hep dışarıda farklı şehirlerde. sadece böyle özel günlerde dolup taşıyor köy.Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..
heleki böyle birliktelikler ne guzel yaşanır oralarda...
gökcecim buyur gel diycemde diyemiyorumayyyyy ne guzelmissss!!! bendeee gelmek istiommmmmmmmmmm
:S ayyy ne cekmissin oyle... benimde gecen seneye kadar hep salonda teras tarafindan koseden girerdi... bu sene mutfaktan... tuz ise yaradi gibi... sadece 2-3 tane gordum bugun...
kolay gelsin canim
gecmis olsun!!! tamam ben seni izinli yazarim canim :)
ankara'nin dikmeni coook komik yabayiliyorum diziye
yaaaaa ben bu sabah 91,3kg gordum yaaagectigimiz hafta sonu beni mahv etmis ya guya 85kg olucam 8hazirana :S offff bana kür mür tavsiye verin lutfennnnnn elbiseme girmem lazim dugunde...
bu arada adimsayarimda dun 9405adim olmus...
gökcecim buyur gel diycemde diyemiyorum
bu tür etkinlikler herkese açık ilçe gazetesine ilan bile veriliyorda senin gelmen imkansız
inşallah canıminsallah bir sene nasip olurda gelirim canim :) bu sene imkansizda belki 1-2yil sonra olur :)
zaten 2yil sonra okulum bitince temelli turkiye ye gelmeyi dusunuyorum :)
o konuda bir sorum olucakti sizde devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi istanbul'da (mesela doga kolejini gordum) ? benim kiz icin yani
neyse cevaplarinizi yarin okurum herkese iyi geceler optummm
Canim olur aslında cunki sen baya hareketlisin.biraz zorlasan iki uc haftaya istediğin kiloya ulaşırsın ..ayyyyy ne guzelmissss!!! bendeee gelmek istiommmmmmmmmmm
:S ayyy ne cekmissin oyle... benimde gecen seneye kadar hep salonda teras tarafindan koseden girerdi... bu sene mutfaktan... tuz ise yaradi gibi... sadece 2-3 tane gordum bugun...
kolay gelsin canim
gecmis olsun!!! tamam ben seni izinli yazarim canim :)
ankara'nin dikmeni coook komik yabayiliyorum diziye
yaaaaa ben bu sabah 91,3kg gordum yaaagectigimiz hafta sonu beni mahv etmis ya guya 85kg olucam 8hazirana :S offff bana kür mür tavsiye verin lutfennnnnn elbiseme girmem lazim dugunde...
bu arada adimsayarimda dun 9405adim olmus...
haklisin cocuğumun böyle bir ortamı tanımasını isterdim..
eskisi gibi değil canım. şimdi köylerde kimseler yok. her evde ya 1 ya iki kişi onlarda 50 yaş üzeri. gençler hep dışarıda farklı şehirlerde. sadece böyle özel günlerde dolup taşıyor köy.
eskiden her evden çocuk sesleri gelirdi. şimdi okula giden iki üç çocuk var. bu köy okullarının kapatılıp taşımalı sisteme geçilmeside göçe sebebiyet verdi. kış günü yollar kapanıyor. insanlar çocuklarını merakla beklemek yerine ev tutup şehire yerleşmeyi tercih etti. köyler boşaldı.
zaten tarımdan eskisi gibi kazanç sağlanamıyor. köylüler kradiler sayesinde borç batağında insanları köye bağlayacak çok birşey kalmadı. köyler artık emeklilere kaldı.
evet çok güzel yaşanacak yer ama bir süre sonra insan sıkılmaya başlıyor. böyle gidip gelmek daha iyi oluyor.
canim iyi yapmışsın yürüyerek .. İki güne bir böyle yürüsen super olur..değil 85 80 bile olursun..İyi geceler
Akşamüzeri dışarı çıktım yürüyerek çarşıya gittim kızımın dersane çıkışına dün aldığımız bikaç şeyin değişmesi gerekiyordu giderken yürüdüm çarşıda dolaştım dönüşte yine yürüdük ama eve sürülerek geldim nerdeyse
Mayıs ayı sonuna kadar 85 olmak istiyorum yaaa ama nasıl bilmiyorum hafta sonu yeğenimin doğumgünü var eşimin de of of
insallah bir sene nasip olurda gelirim canim :) bu sene imkansizda belki 1-2yil sonra olur :)
zaten 2yil sonra okulum bitince temelli turkiye ye gelmeyi dusunuyorum :)
o konuda bir sorum olucakti sizde devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi istanbul'da (mesela doga kolejini gordum) ? benim kiz icin yani
neyse cevaplarinizi yarin okurum herkese iyi geceler optummm
Herkese iyi akşamlar :)
Sabah çıktım daha yeni eve geldim:)
Güzellik merkezinden çıkınca arkadasla bulunup salata yedik.biseyler ictik.sonra çıktım alisveris yaptım biraz.heves ettim aldım biriki parca bisey,acaba kucuk bedenimi alsaydım bilemedim...neyse artik zaten bu ara kilo veremiyorum..
aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,
Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..
heleki böyle birliktelikler ne guzel yaşanır oralarda...
canim gecmisler olsun...sende dikkat et kendine...
Canim üçlü paket aldım
Cilt bakimi
Selilut tedavisi
Kavitasyon
Ama birde bisey daha istiyorum ama ise yararmı bilmiyorum.dermaroler diye bir alet var.o aletle ciltte delikler acıyorlar .sonra ozel serumlar surup ciltteki sorunu gidermeye çalışıyorlar..kolumdan ben aldırmıştım iz kaldı biraz birde basrnde catlaklarimvar.. Yaza kadar biseyler yaptırsammi diye düşünüyorum.. İse yarayacağını bilsem kesin giderim de ? Bilmiyorum.. Kendiminbakima aldım 37 bin bakimi
günaydın bonus
güzel spor yapıyorsun
bu hafta güzel eksiler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?