Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

nasılsınızz....ben bugünlerde doktor peşlerinde koşturuyorum şuan annemdeyim eve nezaman geçebilirim bilmiyorum...diyet berbat çok şiştimmm ilaç kullanıyorum vs vs....gökçecim cuma günü bildirim yapamayabilirim izinli yazarsan sevinirim canım....ankaradan misafir gelenlerden büyük teysemiz çok hasta onla uğraşıyoruz derken vaktim yok oyüzden kaçıyorum...fırsat bulursam tekrar uğramaya çalışırım...Allaha emanet olun....

ve aleykümselam zeynepcim.
teyzenize geçmiş olsun
dön artık aramıza özlüyoruz seni canım

hepinize tesekkurler allh kimseyi dusurmesin hastanelere dun gecmisi okuyamadan uyuyakalmisim bgnde yarim saat once girdim ewe hastaneden cikarttim eve yerlestirdim bgnde hasatim cikti bide grip mi nezlemi ne oldum hapsirik geniz akintisi ates halsizlik kiriklik yorgunluk bnyomu yaptim ilac ictim simdi yatiorum dun 8-9 gibi uyumusum sabah 10 da zor uyandim hastaneye giderken yolda uyuyodum simdi bgn dinleniyim yarin artik kendim icin erteledigim yeni hayatima basliorum hergun yazarim size adim ve menulerimi allh izin verirse diyete harfiyen uycam 1 saat yuruyus yarim saatte spor hareketi verdi sabah yurumem gerek 7 de klkmaliyim yoksa cok sicak oluo ...gecmise bakiyim yine uyumazsam

Düzeltme yaptım böyle :) tabi naptım ben akşm pilavı yiyince kendimi yollara vurdum pazara gittim 1 saatten fazla yürüdm çıkarken adımsayar 2500 lerdeydi şimdi 9460.

İyi geceler herkese

I love Bonus

cnm pilav cekti 2 yilda toplasan 6-7 kere yemisimdir esimde pek sewmez bnde pek aramam bile olunca arada bir istio insanin cani

kavitasyon mu yaptiriosun?

Gecmis olsun cnm

dafi senin yegenede gecmis olsun

cnm pilav cekti 2 yilda toplasan 6-7 kere yemisimdir esimde pek sewmez bnde pek aramam bile olunca arada bir istio insanin cani

kavitasyon mu yaptiriosun?

Gecmis olsun cnm

sağol burcu seninkinin yanında bizmki biraz lüx kalıyor canım. çok üzüldüm yeğenine Rabbim bundan sonra başka sıkıntı vermesin

Herkese iyi akşamlar :)
Sabah çıktım daha yeni eve geldim:)
Güzellik merkezinden çıkınca arkadasla bulunup salata yedik.biseyler ictik.sonra çıktım alisveris yaptım biraz.heves ettim aldım biriki parca bisey,acaba kucuk bedenimi alsaydım bilemedim...neyse artik zaten bu ara kilo veremiyorum..

aaa egecim osgb mı acıyorsunuz :) bir ara abimle bizde düşünmüştük ama olumlu bakamadık korktuk galiba . Hayırlı uğurlu olsun.sanirim sen işyeri hekimisin.bende gecen sene isg uzmanlık sertifikası almıştım.ama bu alan biraz gözümü korkuttu o nedenle yonelmedim ama mayisda yükseltme sinavi var yinede ona başvurmuştum ..niye gireceksem sınava bilmiyorum ,
Daficim masallah diyorum cok imrenirim koy hayatına ,biz kalabalık bir aileyiz ve annemlerin koyleri cok uzakmis kalabalıkta olunca koye gidilmemiş...ilk gittiğim koy evi 27 yasımda esimin koyuydu..
heleki böyle birliktelikler ne guzel yaşanır oralarda...
canim gecmisler olsun...sende dikkat et kendine...

cnm pilav cekti 2 yilda toplasan 6-7 kere yemisimdir esimde pek sewmez bnde pek aramam bile olunca arada bir istio insanin can
kavitasyon mu yaptiriosun
Gecmis olsun cnm
Canim üçlü paket aldım
Cilt bakimi
Selilut tedavisi
Kavitasyon

Ama birde bisey daha istiyorum ama ise yararmı bilmiyorum.dermaroler diye bir alet var.o aletle ciltte delikler acıyorlar .sonra ozel serumlar surup ciltteki sorunu gidermeye çalışıyorlar..kolumdan ben aldırmıştım iz kaldı biraz birde basrnde catlaklarimvar.. Yaza kadar biseyler yaptırsammi diye düşünüyorum.. İse yarayacağını bilsem kesin giderim de ? Bilmiyorum.. Kendiminbakima aldım 37 bin bakimi

osgb yi açalı 8-9 ay oldu. ben devletten ayrılıyorum şimdi. abin uzman mı dr mu?? nerde oturuyordun, hatırlayamadım..
bi de çok sordum ama neden korktunuz??
aslında aylardır ben değil ama eşim endişelenip duruyor da, insanın kendi işi. ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın. son sözü sen söylersin.. bir çok avantajı da var..
ne bileyim işte, aslında benim başka planlarım ve eğitimlerim vardı.buna karar verdik. bir süre devam ederiz gerekirse başka bir işe geçeriz. cesur olmak gerek... belki de seninle ortak oluruz

Canim ben ankaradayim.abim hekim ama işyeri hekimi değil.. Bir tanıdığım var calışma bakanlığından yeni emekli oldu A sınıfı uzman. Üst düzeyde bir noktadan emekli oldu bana su anda 20 civarı isg uzmanı yargılanıp ceza aldı .hapis cezası hemde..gorevi ihmalden kazaya sebebiyet vermekten .Türkiye'de maaşını işveren verecek ve sen onun işyerinde milyonluk degisiklikler yapmasını isteyeceksin.gercek hayatta hiçkimse kurallara uymuyor.. Yaşanan her kazada en önce isg uzmanı içeri alınıyor.birkac ay önce Kırıkkale'de makine kimyada patlama olmuş.yakinin orda çalışıyor.isg uzmanı içeri almışlar.sen niye su evrakı imzalatmamisin diye... O kadar cok evrak var ki hanginizi imzalancak..
Sistemin cok açığı var. Gözünü korkutmak istemem ama A sınıfı uzman dediğim kisi kendi acmak yerine egitim alanına yöneldi daha iyi kazanıyorum diyordu :)

Ortaklikmi :) bu arada işi kim yürütüyor güvendiğiniz birileri mı ? Yanlış hatırlamıyorsam osgb nin en sorumlu kisisi En cok sorumluluk Alan kisi oluyor her anlamda.. Mayıs'ta B ye yukselme sınavım var.. Giricem başvurdum .. Ben biraz korkuyorum ama korkularım yersiz olabilir.. Sen risk almaktan korkmuyorsun zaten senin mesleğin her daim riskli haklisin.. Ben inanıyorum cok başarılı olacaksın..

ayyyyy ne guzelmissss!!! bendeee gelmek istiommmmmmmmmmm

:S ayyy ne cekmissin oyle... benimde gecen seneye kadar hep salonda teras tarafindan koseden girerdi... bu sene mutfaktan... tuz ise yaradi gibi... sadece 2-3 tane gordum bugun...

kolay gelsin canim

gecmis olsun!!! tamam ben seni izinli yazarim canim :)

ankara'nin dikmeni coook komik ya bayiliyorum diziye

yaaaaa ben bu sabah 91,3kg gordum yaaa gectigimiz hafta sonu beni mahv etmis ya guya 85kg olucam 8hazirana :S offff bana kür mür tavsiye verin lutfennnnnn elbiseme girmem lazim dugunde...

bu arada adimsayarimda dun 9405adim olmus...

Son düzenleme:
eskisi gibi değil canım. şimdi köylerde kimseler yok. her evde ya 1 ya iki kişi onlarda 50 yaş üzeri. gençler hep dışarıda farklı şehirlerde. sadece böyle özel günlerde dolup taşıyor köy.
eskiden her evden çocuk sesleri gelirdi. şimdi okula giden iki üç çocuk var. bu köy okullarının kapatılıp taşımalı sisteme geçilmeside göçe sebebiyet verdi. kış günü yollar kapanıyor. insanlar çocuklarını merakla beklemek yerine ev tutup şehire yerleşmeyi tercih etti. köyler boşaldı.
zaten tarımdan eskisi gibi kazanç sağlanamıyor. köylüler kradiler sayesinde borç batağında insanları köye bağlayacak çok birşey kalmadı. köyler artık emeklilere kaldı.
evet çok güzel yaşanacak yer ama bir süre sonra insan sıkılmaya başlıyor. böyle gidip gelmek daha iyi oluyor.

gökcecim buyur gel diycemde diyemiyorum
bu tür etkinlikler herkese açık ilçe gazetesine ilan bile veriliyorda senin gelmen imkansız

İyi geceler
Akşamüzeri dışarı çıktım yürüyerek çarşıya gittim kızımın dersane çıkışına dün aldığımız bikaç şeyin değişmesi gerekiyordu giderken yürüdüm çarşıda dolaştım dönüşte yine yürüdük ama eve sürülerek geldim nerdeyse
Mayıs ayı sonuna kadar 85 olmak istiyorum yaaa ama nasıl bilmiyorum hafta sonu yeğenimin doğumgünü var eşimin de of of

gökcecim buyur gel diycemde diyemiyorum
bu tür etkinlikler herkese açık ilçe gazetesine ilan bile veriliyorda senin gelmen imkansız

insallah bir sene nasip olurda gelirim canim :) bu sene imkansizda belki 1-2yil sonra olur :)
zaten 2yil sonra okulum bitince temelli turkiye ye gelmeyi dusunuyorum :)
o konuda bir sorum olucakti sizde devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi istanbul'da (mesela doga kolejini gordum) ? benim kiz icin yani

neyse cevaplarinizi yarin okurum herkese iyi geceler optummm

inşallah canım

buna çocuğu olanlar cevap verir herhalde ben çok tecrübeli değilim
iyi geceler canım

Son düzenleme:
Canim olur aslında cunki sen baya hareketlisin.biraz zorlasan iki uc haftaya istediğin kiloya ulaşırsın ..
Benim adimsayar 7133 gibi bisey gösteriyor..
haklisin cocuğumun böyle bir ortamı tanımasını isterdim..

canim iyi yapmışsın yürüyerek .. İki güne bir böyle yürüsen super olur..değil 85 80 bile olursun..

Canimcim ben ankaradayim ama burada da doga koleji var arkadas oğlunu gönderiyor zor beğenir ama sıkıntı yok sanirim.. İstanbulu bilmem.. Ama gücün varsa bence kolej ..

Ben pek anlamamda 1 keresinde kavitasyona gitmisdim ise yaramisdi

kizlar gunaydin 7 de uyandim ama yatakdan kafam kalkmioki gidip yuruyeyim bogazlarim cok kotu nefret ediorum hastalikdan pofff...

günaydın bonus
güzel spor yapıyorsun
bu hafta güzel eksiler bekliyoruz

Günaydın herkese. İyi spor yaptım bu hafta evet ama kaçamakta yaptığım için göreceğimi sanmıyorum.

Bugün ne lesli yapasım var ne de yürüyesim. Şu kız sabahın 6 sında uyanıyo yoksa yatıcam. Memeye çok düştü çok bunaltıyo baya emzik gibi kullanmak istiyo beni

I love Bonus

Burcu geçmiş olsun resmen dökülüyoruz he birinin boğazı iyileşiyo diğerininki başlıyo Ah benim tombik arkadaşlarm kilo verecez diye vitaminsiz kaldınız :) dayko bu hafta senden umutluyum.

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…