Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese..
İki gun rejim programımın dısına çıktım ama eskiden yediğimin yinede yarısını yedim.sonraki iki gun güzel beslendim.guzel spor yaptım .ama buna rağmen bugun 90.2 gördüm sabah sabah + 0.7 yani... Allahım nasıl bir bünye bu anlamadım.. :26::26::26:
İyi geceler sibelcim
Belin nasıl şimdi daha iyi mi fazla zorlama sakın dikkat et sporun da fazlası zarar verebiliyor bizim gibi sürekli spor yapmayanlara
Evet asu cum biraz yapmasam daha iyi Olucak, dun korkuttu beni belim.. Bugun gündüzde spor yapmam aksama kadar sıkıntılı bir durum hissetmezsen aksam biraz hareket etmeye çalışırım diye düşünüyorum ..sagol kuzummm...
masallah ne guzel cocukları büyütmüşsün darisi basıma insallah... Benim oğlan 4 yasını dolduracak bu ay kısmetse.. Bende 76 doğumluyum yakınız yani İyiki oğlanı dogurmussun buyuyunce iki kardes birbirine yoldaş olur ne guzel... Aman ben bel ağrısından cok korkar oldum. Canim nolar dikkat et insan hiç beklemediği bir anda alt üst ediyor malesef.. Cok cok gecmis olsun..

harikasin canim...
dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Çok fena yaaa öyle böyle değil...
ev de rennie var çiğneyeyim belki iyi gelir....
gecmis olsun canimcim evet renın migdeye iyi gelir .. ..:26:

çok mutluyuummm uyguladığım taktik işe yarıyor dünden bu güne 300 gram daha gitti çok şükür

tünaydın kızlarrrrr
sabah kahvaltıdan sonra mutfağı balkonu düzenledim
güzel bir kkk yaptım bugün 2 öğün yapmayı planlıyorum şimdi form çayımı içiyorum
birazdan sporumu yapcam
sonra İNŞALLAH ütü yapmayı planlıyorum ama cnm hiç istemiyor

Nerden bu jelatin konusuna geldiniz merak ettim ?
konuyu anlamadım kendimi meraklı melahat gibi hissettim...
meraklı melehat seni nilüfer açıklamış mevzuyu

sorma bende 90.6 geldim yine o kadar spora dünle aynı kiloda kaldım ama yılmak yok spora devam

Geçmiş olsun canım belin yorgunluktandır miden de köfteden demekki soda çok tüketirim ben belki faydası olur
Büyümeleri beni de müthiş duygu ve düşüncelere fark ediyor canım hiç sorma
Helal olsun nediyim
Daha iyi olmana sevindim canım
Yaşlarımız yakınmış ben de 74 lüyüm
Sporcu arkadaşlara nacizane tavsiyem abartmamanız olacak bir de yaptığımız sporlar sürekli yapabileceğimiz sporlar olursa daha iyi olur kilo verme aşamasında yapılan ağır sporlar yağların kasa dönüşmesine sebep oluyor böylece kiloda azalma olmazken görüntüde incelme oluyor tecrübeyle sabit
Birazdan eşimle dışarı çıkacağız ben giderken yürüyeceğim o dolmuşla gelecek 10 gündür nerdeyse çıkmadı evden inşallah sonrasında ağrısı olmaz
Akşam pasta olacak bari yürüyüş yapayım değil mi :)

Evet kuzum yaa deli oldum valla ne bileyim. Brlum biraz agrir gibi oldu oyle agrimadi bile kendini hissettirdi korktum bugun leslie yok yuruycem birazdan simdi fizik tedavodeyim belime sicak sicak bisiyler bagliyorlar keske heryere bagasalarda zayiflasam :)
Bende yuruycem uzaktam eslik edicem sana .keske komsu olsaydik ne guzel birlikte hergun yururduk :)

Ben Kızılay'a yürüyeceğim bugün buralarda olsana arada vadi arada Kızılay arada Tunalı tarafına yürürdük beraberce :) gönüller bir olsun sana iyi yürüyüşler canım

selamün aleyküm.....

naaptınız kızlaaar:)
çok kısa bir uğrayayım dedim:)
birazdan kaçıcam yine, evde ev işi yapıcam bugün, işler güçler dünyada bitmezki:))
inşaallah herkes iyidir, kocaman öpüyorum, herkesi seviyorum, görüşürüüüüz

bu aralar bu şarkıya takmış durumdayım:))))
doğuş-giden gider

gidene dur diyemem, giden gider zaten......
sevene sevme demem seven sever zaten.....

sözler ne kadar hoş.......

kızlar gitmem gerektiği için bazı sayfalara hızlıca baktım meraktan, atladıklarım malum mutlaka oldu, atladıklarım için kusura bakmayın sakın canlarım.

Ellerine sağlık meyracım yorgun argın uğraştın sağolasın
Spor yapanları kutlarım ben de

canınız sağolsun ablacım.
kocaman öpüyorum

içim sıkılıyo insanları anlamak ne kadar zormuşş anacım

bazen insanları anlamak çok zor oluyor değilmi?
aynen katılıyorum sana.
bu da hayatın bir parçası işte.

geçmiş olsun ablacım.....

geçmiş olsun yenam, şuan inşaallah daha iyisindir....
evet dışardaki köfte yapmış olabilir belkide.....

Selam ben fazla giremiyorum en azindan yediklerimi paylasmak icin bir kerede olsa girmeye calisuyorum . Dun kahvalti domates zeytin peynir haslanmis yumurta iki tost cay. Oglen kahve ve enerji icecegi aksam ustu dort kasik pirasa yemegi ile gunu kapadim.. ben cuma gunleri tartiliyorum siz nasil yspuyorsunuz..?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar selam gecmise bakmadan yaziyim dedim bizim yegen ameliyattini oldu hersey yolunda yarin hastaneden cikartcaz bnde bu arada tahlillerimi aldim kansizlik disinda bir sorunum yok diyetisyene sewk etti dr oda liste verdi 1 ay snra 98 -100 olursun harfiyen uyarsan dedi dun bugun basladim bakalim birtek dondurmaya dayanamiorum hala cok yorgun ve bitkinim gerdi ameliyat beni hastanelerdende igrenirim zaten bakalim simdi okurken uyuyakalmazsam gecmise bi bakiyim bu arada bgnki adimsayar 15 bin 597 yi gordu ewde kapatiorum

merhabaaa....
İzmire gittim geldim. 4 gün yattım bi güzel.. hava güzeldi bahçede çiçekler, papatyalar, erikler... salıncak.. yattım kitap okudum, yürüyüş yaptım..
ama bu gün sanki hayatım hiç değişmemiş gibi. çalıştım. aklım karıştı, koşuşturdum. kocişin endişeleriyle uğraştım...
klask bir gün yaniii

hayırlısı olsun canım iyi tatiller iyi yolculuklar

aleyküm selam hoş geldin dafi
teşekkür ederim.. gittim geldiiim işte
eskişehirdemisin sende nerdesin, neler yapıyorssun????
özgür hayat mı dedin??? valla 2 aylık yıllık iznimi kullandım her zamankinden daha çok çalıştım.zaten kendi işimizi kurduğumuzdan ayrılıyorum devletten. daha da çok çalışmam gerekecek. ama gece nöbetim yok ve hafta sonları çalışmayacağım en azından.. artık kilo verme vakti geldi tabii ki

teşekkür ederim...

bu arada listeleri de yeni gördüm. kızlar ellerinize sağlık..
kilo verenleri ve spor yapanları tebrik ederim.

darısı başımıza

ayyy topic ne kadar da durgun böyle

geçmiş olsun cnm inşallah bundan sonra bir sıkıntısı olmaz kuzucuğun. sende kendine güzelce bir reset at 1 ay sonraki sonucunu merak ediyorum

merakımı bağışla cnm kendi işimiz derken ne işi kurdunuz hayırlı olsun Allah utandırmasın

Öhöm öhöm ağşamınız hayırlı olsun

I love Bonus
sağol cnm seninde hayırlı olsun

vallahi bu sabah tartildim tartilmaz olaydim... gerci bir yandan iyi oldu... bogazimi tutmaya yardimci olucak... fenalaardayim... insallah cumaya kadar birazda olsa artilarimdan kurtulurum.-.

ben hayatimda bir kez olsun hidirellezi kutlamis biri degilim yada dilek tutmus biri degilim... nasil olur ne biter hic bir bilgim yok :)

Çıktıkları yerlere limon kesip koyabilirsin en basit çözümu o benim bildiğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkurler deniyecegim

abowwww.... ben hemen supurgeyle cekerdim hepsini vallahi...
simdi allahtan oyle cooooook yok... tuzuda deneyim bakalim... babannemde diyordu tuzmu unmu hatirlamiyorum diye kesin tuzmus demek

gecmis olsun yegenine...

bu arada dun 6700adimcik atmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…