Evet asu cum biraz yapmasam daha iyi Olucak, dun korkuttu beni belim.. Bugun gündüzde spor yapmam aksama kadar sıkıntılı bir durum hissetmezsen aksam biraz hareket etmeye çalışırım diye düşünüyorum ..sagol kuzummm...İyi geceler sibelcim
Belin nasıl şimdi daha iyi mi fazla zorlama sakın dikkat et sporun da fazlası zarar verebiliyor bizim gibi sürekli spor yapmayanlara
masallah ne guzel cocukları büyütmüşsün darisi basıma insallah... Benim oğlan 4 yasını dolduracak bu ay kısmetse.. Bende 76 doğumluyum yakınız yaniGününüz aydın olsun yol arkadaşlarım.
aman dikkat et sibelciğim nacizane yürüyüş dışında aktivite yapma ama sen kendini daha iyi tanıyorsun artı doktoruna da danıştın yanılmıyorsam...
Jelatin konusu diğer topikte şeker hamuruyla alakalı açılan bir konuydu hasibe bildiği için ben damdan düşer gibi ona sordum))
2 evladım var Allah bağışlasın..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var...
1971 doğumluyum 43 yaşındayım...2.çocuk düşünmüyorduk sonra karar verinceye kadar epey geç olmuştu37 yaşın da oğlanı doğurdum...
MAŞallah ne ara büyüyorlar değilmi ? çok duygulandım şimdi..
ara dönem tekrarlarsa git asucum..
Benim de bu sabah korkunç bir mide ve bel ağrısı var...Mideme sanki öküz oturmuş gibi ;(
harikasin canim...günaydın kızlarr
haftasonu misfir düğün derken sporsuz geçti amma diyetimi bozmadım yediklerimi yazmıyorum listem hep aynı sadece sebze yemekleri değişiyor dün 90 dk yürüyüş 15 dk elp.bisiklet
2 gün spor yapamadım kendimi suçlu hissetim şartlamışım kendimi
adımsayar =13854
gecmis olsun canimcim evet renın migdeye iyi gelir .. ..:26:dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Çok fena yaaa öyle böyle değil...
ev de rennie var çiğneyeyim belki iyi gelir....
meraklı melehat seniNerden bu jelatin konusuna geldiniz merak ettim ?
konuyu anlamadım kendimi meraklı melahat gibi hissettim...
Günaydın herkese..
İki gun rejim programımın dısına çıktım ama eskiden yediğimin yinede yarısını yedim.sonraki iki gun güzel beslendim.guzel spor yaptım .ama buna rağmen bugun 90.2 gördüm sabah sabah + 0.7 yani... Allahım nasıl bir bünye bu anlamadım.. :26::26::26:
Gününüz aydın olsun yol arkadaşlarım.
aman dikkat et sibelciğim nacizane yürüyüş dışında aktivite yapma ama sen kendini daha iyi tanıyorsun artı doktoruna da danıştın yanılmıyorsam...
Jelatin konusu diğer topikte şeker hamuruyla alakalı açılan bir konuydu hasibe bildiği için ben damdan düşer gibi ona sordum))
2 evladım var Allah bağışlasın..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var...
1971 doğumluyum 43 yaşındayım...2.çocuk düşünmüyorduk sonra karar verinceye kadar epey geç olmuştu37 yaşın da oğlanı doğurdum...
MAŞallah ne ara büyüyorlar değilmi ? çok duygulandım şimdi..
ara dönem tekrarlarsa git asucum..
Benim de bu sabah korkunç bir mide ve bel ağrısı var...Mideme sanki öküz oturmuş gibi ;(
Geçmiş olsun canım belin yorgunluktandır miden de köfteden demekki soda çok tüketirim ben belki faydası olurdün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Helal olsun nediyimgünaydın kızlarr
haftasonu misfir düğün derken sporsuz geçti amma diyetimi bozmadım yediklerimi yazmıyorum listem hep aynı sadece sebze yemekleri değişiyor dün 90 dk yürüyüş 15 dk elp.bisiklet
2 gün spor yapamadım kendimi suçlu hissetim şartlamışım kendimi
adımsayar =13854
Daha iyi olmana sevindim canımGünaydın herkese..
İki gun rejim programımın dısına çıktım ama eskiden yediğimin yinede yarısını yedim.sonraki iki gun güzel beslendim.guzel spor yaptım .ama buna rağmen bugun 90.2 gördüm sabah sabah + 0.7 yani... Allahım nasıl bir bünye bu anlamadım.. :26::26::26:
Evet asu cum biraz yapmasam daha iyi Olucak, dun korkuttu beni belim.. Bugun gündüzde spor yapmam aksama kadar sıkıntılı bir durum hissetmezsen aksam biraz hareket etmeye çalışırım diye düşünüyorum ..sagol kuzummm...
masallah ne guzel cocukları büyütmüşsün darisi basıma insallah... Benim oğlan 4 yasını dolduracak bu ay kısmetse.. Bende 76 doğumluyum yakınız yaniİyiki oğlanı dogurmussun buyuyunce iki kardes birbirine yoldaş olur ne guzel... Aman ben bel ağrısından cok korkar oldum. Canim nolar dikkat et insan hiç beklemediği bir anda alt üst ediyor malesef.. Cok cok gecmis olsun..
harikasin canim...
gecmis olsun canimcim evet renın migdeye iyi gelir .. ..:26:
Evet kuzum yaa deli oldum valla ne bileyim. Brlum biraz agrir gibi oldu oyle agrimadi bile kendini hissettirdi korktum bugun leslie yok yuruycem birazdan simdi fizik tedavodeyim belime sicak sicak bisiyler bagliyorlar keske heryere bagasalarda zayiflasam :)tünaydın kızlarrrrr
sabah kahvaltıdan sonra mutfağı balkonu düzenledim
güzel bir kkk yaptım bugün 2 öğün yapmayı planlıyorum şimdi form çayımı içiyorum
birazdan sporumu yapcam
sonra İNŞALLAH ütü yapmayı planlıyorum ama cnm hiç istemiyor
meraklı melehat seninilüfer açıklamış mevzuyu
sorma bende 90.6 geldim yine o kadar spora dünle aynı kiloda kaldım ama yılmak yok spora devam
Bende yuruycem uzaktam eslik edicem sana .keske komsu olsaydik ne guzel birlikte hergun yururduk :)Geçmiş olsun canım belin yorgunluktandır miden de köfteden demekki soda çok tüketirim ben belki faydası olur
Büyümeleri beni de müthiş duygu ve düşüncelere fark ediyor canım hiç sorma
Helal olsun nediyim
Daha iyi olmana sevindim canım
Yaşlarımız yakınmış ben de 74 lüyüm
Sporcu arkadaşlara nacizane tavsiyem abartmamanız olacak bir de yaptığımız sporlar sürekli yapabileceğimiz sporlar olursa daha iyi olur kilo verme aşamasında yapılan ağır sporlar yağların kasa dönüşmesine sebep oluyor böylece kiloda azalma olmazken görüntüde incelme oluyor tecrübeyle sabit
Birazdan eşimle dışarı çıkacağız ben giderken yürüyeceğim o dolmuşla gelecek 10 gündür nerdeyse çıkmadı evden inşallah sonrasında ağrısı olmaz
Akşam pasta olacak bari yürüyüş yapayım değil mi :)
Evet kuzum yaa deli oldum valla ne bileyim. Brlum biraz agrir gibi oldu oyle agrimadi bile kendini hissettirdi korktum bugun leslie yok yuruycem birazdan simdi fizik tedavodeyim belime sicak sicak bisiyler bagliyorlar keske heryere bagasalarda zayiflasam :)
Bende yuruycem uzaktam eslik edicem sana .keske komsu olsaydik ne guzel birlikte hergun yururduk :)
selammmm bende geldim. ben şimdi 92,8 kg ım.
Ellerine sağlık meyracımyorgun argın uğraştın sağolasın
Spor yapanları kutlarım ben de
içim sıkılıyo insanları anlamak ne kadar zormuşş anacım
selamun aleyküm güzeller
hepinize maşallahçok güzel sporlar, yürüyüşler yapılıyor
ben malesef hiçbirşey yapmıyorumilaçlar çok uyutuyor sürekli uyuyorum :109:
antibiyotik midemide bozdu kötü hissediyorum :2:
bu haftada eksi beklemiyorum
önümüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah
dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
teşekkür ederim.. gittim geldiiim iştehayırlısı olsun canım iyi tatiller iyi yolculuklar
aleyküm selam hoş geldin dafi
eskişehirdemisin sende nerdesin, neler yapıyorssun????Kızları Nasılsıniz eskisehir de yağmur var.. sabah kalkinca 2 hurma 1 ceviz 1 bardak su ac karnina yarim greyfurt yedim kahvalti 1 simit hakkim vardi yarisini yiyebildim yaninda cay peynir ara 1 portakal öğlen yarim greyfurt 1 kase corba 2 tavuk siniztzel yogurt 1 dilim ekmek ara 4 bisküvi 1 elma aksam menüsü yarin greyfurt sebze yemeği yogurt 1 dilim ekmek 3 litre su
özgür hayat mı dedin??? valla 2 aylık yıllık iznimi kullandım her zamankinden daha çok çalıştım.zaten kendi işimizi kurduğumuzdan ayrılıyorum devletten. daha da çok çalışmam gerekecek. ama gece nöbetim yok ve hafta sonları çalışmayacağım en azından.. artık kilo verme vakti geldi tabii kiCanim eğer evden çıkmazsam bende kıpırdamiyorum ,ama hep bir bahane buluyorum kendime çıkmak icin.leslie iyi yoldaş oldu bana ,disarda yürüsem okadar terlemiyorum.hatta hiç terlemiyorum..ben mağaza ve dükkan gezmeyi cok severim.kiyafetlere bakinca zayıflayasim geliyor
egecimm hayırlı olsun ozgur hayatın.... Ay ne güzel rahatlamissindir simdi...azicik ruhunu dinlendir,gez toz kilo ver kendin icin bişeyler yap... Yeniden ise atılmak icin acele etme bence ...
canim bugun birazdaha hareket edelim .... Yarin sabah tekrar paylaşırız dimi....
simdi siz esinde dahil tum aile pc basina gecip leslie mi yapiyorsunuz eger dogru anladiysam size kooocaaamannn bir alkis oncelikle seni tebrik ediyorum aileni spora tesvik ettigin icin sonrada esini tebrik ederim sana destek verdigi ve cocuklarina guzel ornek oldugu icin ben her aksam yemeginden snra esime yalvariorum yuruyelim die nafile 😭
hakkinda hayirlisi olsun simdidenn ii tatiller
allah kabul etsin
daficim yeni gordum yazdigini tesekkur ederim ayrica gozden kacirdiklarim varsa ozur dilerim malum kafam bi dunya gecmisi okuorum amA okurken bi bakiorum otomatige baglamisim baska bisey dusunuorum aklim surekli yegende cok bunaldim mazur gorun bu aralar beni opuldunuz hepiniz
geçmiş olsun cnm inşallah bundan sonra bir sıkıntısı olmaz kuzucuğun. sende kendine güzelce bir reset at 1 ay sonraki sonucunu merak ediyorumKizlar selam gecmise bakmadan yaziyim dedim bizim yegen ameliyattini oldu hersey yolunda yarin hastaneden cikartcaz bnde bu arada tahlillerimi aldim kansizlik disinda bir sorunum yok diyetisyene sewk etti dr oda liste verdi 1 ay snra 98 -100 olursun harfiyen uyarsan dedi dun bugun basladim bakalim birtek dondurmaya dayanamiorum hala cok yorgun ve bitkinim gerdi ameliyat beni hastanelerdende igrenirim zaten bakalim simdi okurken uyuyakalmazsam gecmise bi bakiyim bu arada bgnki adimsayar 15 bin 597 yi gordu ewde kapatiorum
merakımı bağışla cnm kendi işimiz derken ne işi kurdunuz hayırlı olsun Allah utandırmasınmerhabaaa....
İzmire gittim geldim. 4 gün yattım bi güzel.. hava güzeldi bahçede çiçekler, papatyalar, erikler... salıncak.. yattım kitap okudum, yürüyüş yaptım..
ama bu gün sanki hayatım hiç değişmemiş gibi. çalıştım. aklım karıştı, koşuşturdum. kocişin endişeleriyle uğraştım...
klask bir gün yaniii
teşekkür ederim.. gittim geldiiim işte
eskişehirdemisin sende nerdesin, neler yapıyorssun????
özgür hayat mı dedin??? valla 2 aylık yıllık iznimi kullandım her zamankinden daha çok çalıştım.zaten kendi işimizi kurduğumuzdan ayrılıyorum devletten. daha da çok çalışmam gerekecek. ama gece nöbetim yok ve hafta sonları çalışmayacağım en azından.. artık kilo verme vakti geldi tabii ki
teşekkür ederim...
bu arada listeleri de yeni gördüm. kızlar ellerinize sağlık..
kilo verenleri ve spor yapanları tebrik ederim.
darısı başımıza
sağol cnm seninde hayırlı olsunÖhöm öhöm ağşamınız hayırlı olsun
I love Bonus
bir şekilde sokcaz cnm
bende diş buğdaylarından ötürü bozmuştum şimdi toplamaya çalışıyorum
bir kez bozdum yaa cnm nasıl abur cubur şeker çikolata istiyor
normalde hiç çekmezdi bir şekilde toparlıcaz işte
şu dönemde sporumu günde 2 yapmaya çalışıyorum sabah hastanede yürüdüm yarım saat birazdanda leslie yapcam
Akşam-ı serifiniz hayırlı olsun efemm
Dilek diledinizmi kızlar hıdırellez bu gece.Her yıl olduğ gibi bu yıl da gül ağacının dibine gömdük dileğimizi
ateşten atladık ailecek, ben bile atladım valla...
Çıktıkları yerlere limon kesip koyabilirsin en basit çözümu o benim bildiğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gokcecim 1 sene cok sıcak iklimli biryerde yasamıştık.giris bir daireydi,bir arkadasın annesi lokma tatlısı yapmışti bize getirdiler salonda sehpanın ustunde unutmusuz sabah koca cam sehpanın üstü simsiyahti ,binlerce karinca halinin heryeri karıncaydi . 1 haftada ancak kurutmustuk. Heryere tuz döktük.halilar girişler .yol yapmıştı karıncalar evin icinde.. Tuz kuruttu :)
Kizlar selam gecmise bakmadan yaziyim dedim bizim yegen ameliyattini oldu hersey yolunda yarin hastaneden cikartcaz bnde bu arada tahlillerimi aldim kansizlik disinda bir sorunum yok diyetisyene sewk etti dr oda liste verdi 1 ay snra 98 -100 olursun harfiyen uyarsan dedi dun bugun basladim bakalim birtek dondurmaya dayanamiorum hala cok yorgun ve bitkinim gerdi ameliyat beni hastanelerdende igrenirim zaten bakalim simdi okurken uyuyakalmazsam gecmise bi bakiyim bu arada bgnki adimsayar 15 bin 597 yi gordu ewde kapatiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?