Tabi değdi ya o kadar yürümesem veremezdim haftaya 1 kilo inş hedefim 😎😎😎
Bırak sende camları habire cam siliyon misafiri camdamı ağırlıycan 😜
I love Bonus
Cam bahane hareket şahane heheheh
Kuzum içerde sigara içilmiyor bizim balkon bu işe tahsis edildi zaten evi süpürmedim gelen balkonda oturuyo nasılsa😄😄 valla delilik benimki bi yandan yağmur yağacam diyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecmis olsun cabucak düzelir insallah .. Kilo meselesini dert etme bizde böyle gram gram vericez demekki..günaydın kızlar
dün 6 gibi uyandım eminenin vücudunda kızarıklıklar çıkmış
yeni ya da farklı bir şey yedirmedik herhalde böcek ya da örümcek ısırdı yada gezindi
dra götürdük kramle şurup verdi 1 saat sonra söndü kızarıklıkları onu uyuttuktan sonra bende uyudum saat 10 da
akşam yemeğini 8:30da yedim: 3 yemek k. bulgur pilavı 3 yk kuru fasülye 2 kase cacık
diş buğdayından sonra 90.6ya çıkmıştım bugün 90.2 çıktım ama geçen haftaya göre +dayım
bugün annem evine gidiyor pazartesi günü dönecek yalnız kalacağım için sık giremeyebilirim anca emineyi uyutunca girerim geçmişede o zaman bakarım
dünkü adımsayarım 8008
bizim dr 1 ay sonra kontrole çağırıyor boy kilo bel çevresi basen çevresi bunları ölçüyor sisteme giriş yapıyor bir ay sonra tekrar çağırdı
valla hareketim arttı bu sayede ama o kadar hareket etmeme rağmen pek kilo gitmiyor..Tebrikler demekki işe yarıyor buraya yazmak hee bende senden farklı değilim 10000 görmezsen dert oluyor içime😄😄🏃🏃.
Havada kara bulutlar benim içim ışıl ışıl 😄😄
Kilo bildirimi yapim
Geçen hafta 109,2
Bu hafta. 107
Spor: 300 dk tempolu yürüyüş
40 dk bisiklet
Birde twist
Adımsayar :12178
canim beni gecmis olabilirsin gecen hafta kaçtım hatırlamıyorum...Günaydınnn millet :) yiyerek ve geçirdiğim bir haftanın ardından -600 gördüğüm için kelebek bonus gibiyim şu an 👯👯👯👯
Demekki neymiş yiyerekte kilo verilebiliyomuş hemde malum günlerde.
İki gündür yürümüyorum leslide yapmıyorum havadan dolayı.
94.5 kg -600
350 dk spor
Soziyi geçemedim sanırsam :) fönlü bonus olayım
Dayko tebrik ediyorum seni kuzum iyi verdin iki haftadır çabuk inicen 100 ün altına inş.
I love Bonus
Sendemi içiyon len 😶 benim evinde çok fazla ihtiyacı var temizliğe kızla yapamıyorum su dolu kova görünce çıldırıyo bi yardımcı olmak zorunda. Oh yena girişti bahar temizliğine yağmurlar dinsin inş bende yapıcam.
Hadi çayı koydum bacılar gelin kahvaltıya bol malzemos bi kahvaltı hazırlim size 😊😊
I love Bonus
Haydi hanımlar uyanının
Bu gun bildirim gunu...
Adimsayarim 13 bini gecti dun...
Herkese mutlu bir cuma diliyorum..
Sabah tartilmayi unuttum 1 bardak limonu su ictim. 200 gram
Sonra tartıldim seksendokuz kg geldim
Yani sabahki kilom 88.80gecen hafta kac kg geldim hatırlamıyorum .
Spor 350 dakika olmuştur sanirim
Gokcecim Meyracim şimdiden listeler icin teşekkürler..
.
Canim gecmis olsun cabucak düzelir insallah .. Kilo meselesini dert etme bizde böyle gram gram vericez demekki..
valla hareketim arttı bu sayede ama o kadar hareket etmeme rağmen pek kilo gitmiyor..
canim beni gecmis olabilirsin gecen hafta kaçtım hatırlamıyorum...
Sorma bırakamadım bi türlü bu yaz böle yağmurlu geççek diyorlar sıkma kendini annem benimde arada misafir geliyorda ev elden geçiyo dağıtan batıran yok çocuklar büyümeden bitmiyor annemm işler o yüzden koyver gitsin
Kuzum afiyet olsun sana ben kahvaltıyı yaktım bilee 😄
Haydi hanımlar uyanının
Bu gun bildirim gunu...
Adimsayarim 13 bini gecti dun...
Ben yakamam sankim 😝 bırakmaya çalış lütfen tamamen zehir soluyosun mis gibi ak pak ciğerlerine.
Senin çocuk kaç taneydi kaç yaşındaydın tc no falan tanıttınmıydu kendini buraya geldiğinde 😃
I love Bonus
Burcu geçmiş olsun resmen dökülüyoruz he birinin boğazı iyileşiyo diğerininki başlıyo Ah benim tombik arkadaşlarm kilo verecez diye vitaminsiz kaldınız :) dayko bu hafta senden umutluyum.
I love Bonus
kuzum senle benim verdigimiz kiloları toplayıp ikiyle çarpsak hala daykonun verdigi kilolara yetişemeyiz canimSoziiii geçen hafta 450 falandın kuzum 350 de kalmışız ikimizdegel haftaya rövanş yapalım.
I love Bonus
Bonus bende yarışim sizle😄😄
Adım Ayşe Tekirdağ lıyım 37yaşındayım 168 boy kilo malum 1 kızım var 13 yaşında 17 yıllık evliyim kilo verene vermek isteyene çok güzel gaz veririm :))) yazdıydım ama senin için Bidaha yazarım
adımsayar ne lesli vardı bende ama nerde ben napcam nası kilo vercem yazan kaynımın düğünü var vermem lazım kiloları
Bnmki pis hastaneden oldu bnce gitmesen olmaz gittinmide bole mikrop kapiom iste size en son ne zmn yazdim hatirlamiorum ama o andan itibaren suursuzca yatiorum ilac disinda bisey yiyip icmedim bgn sabah kahvalti yaptim sonra tartiya ciktim (kilo bildirimini unutmusum merakdan ciktim tartiiya)104 spor derseniz 150 dakika anca olmusdur listeler icin ellerinize saglik bugun ayesim yok ama basim hala cok dönüo
hasibe gecmis olsun ufakliga
kendinize ii bakin kizlar havalar yAnar donerli bnm gibi hasta olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?