Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah
tebrik ederim darısı tüm arkadaşlara
OĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..

ay alem bu çocuklar nerde ne soracakları hiç belli olmuyor
kızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
inşallah cnm dualarımız seninle
kolay gelsin cnm zor ev taşımak kışlıkları kaldırırken direkt kolile nasılsa toplanacak ya aradan çıkar

dun ilk once 5 bin adim yurudum sonra arkadasla bulusup bi 5 binde onla adim attikdan sonra 165 dakika 8 kilometre bisiiklet bindik
bugun sabah tartiya ciktigimda 1.7 kilo almis gorunuodum acaba benim tartimmi bozuk benmi bozugum(hala diyete harfiyen uyamiorum) anlamadim gitti beynimede gunes gecti hala basim agrio
bu arada oksuruk burun akintisi dvm edio gecmisi sonra okuyacagim umarim herkes iidir

bu kadar harekete göre - çıkmak lazım başka bi tartıda daha tartıl dediğin gibi belki bozuktur

Gününüz aydın olsun arkadaşlar....

Ben ayarlarımı bozdum. işlerden sonra kendime gelemedim bir türlü ;(
Offff çok sıkıldım ben artık...Nasıl birşey şu karbonhidrat, aldığın an hep istiyosun zehir resmen...

Herkese bol azimli,bol sağlıklı bir gün ve devamı diliyorum...

tam gidicektim beni yoldan çevirdin.Birden bana seslenince tırstım he

Gaz satan bi yer arıyorum ama bulamadım daha.

Günaydın herkese.

Gel annemm bonus dağıtıyor hemde bedava

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yenacım
Seni böyle görmek üzüyor beni pes etmek yokk

Yenacım
Seni böyle görmek üzüyor beni pes etmek yokk

Pes etmiyorum daykocuğum...Edermiyim hiç...Öyle bir şansım yok..Mücadele etmekten sıkılıyorum zaman zaman...
İşler esnasın da bir iki yememem gereken gıdalar alınca devamı geliyor hemen...Anın da kontrol mekanziması sıfırlanıyor uçuyor gidiyor...

Neyse yeni bir gün yeni umutlar,yeni ve güçlü mücadeleye gebe...

Süpersin o mekanızma düğmesi senin elinde haklısın sıkılıyoruz ama sonuçlarının neler olacağını düşününce gider o sıkıntılar bende öyle oluyor en azından

Son düzenleme:
Kızlar kk da okudum tarçınlı su metabolizma hızlandırıyormuş hemde tatlı krizlerini önlüyormuş

1 litre su
4 çubuk tarçın

Bir taşım kaynatılıp tarçınlarla beraber cam kavanoza koyup gün içinde için hergün yenisini yapın demişler ben deniyorum 😀

selam bengeldım kızlar gorunemedın tum doluymuş artık pazartesiye kaldı ne yalan söyleyım sevındım kadın doğum olunca çekiniyordum ağrımda korkudaa dindi

selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol, moraliniz düzgün, kilonuz az olsun

selam bengeldım kızlar gorunemedın tum doluymuş artık pazartesiye kaldı ne yalan söyleyım sevındım kadın doğum olunca çekiniyordum ağrımda korkudaa dindi
alemsin vallaihmal etme cnm yinede
selamun aleyküm güzeller

aleykümselam inş cnm

Metabolizmayı hızlandırdığına inanıyorum ben...Şöyle ki; önce ki yıllar da içtiğim her sıvıya tarçın ekliyordum az bir miktar.. ateş basıyodu her yanımı..
bir dinçlik bir enerji tam kıvamındaydım..

Ahahha dr. fikri bile iyileştirmiş seni..
gitme artık bişeyin kalmamış...

selamun aleyküm güzeller

Ne güzel temenniler öyle...
Cansın sen..

Kizlar cuma aksamindan beri 20sayfa birikmis masallah ne guzel konusmussunuz... ama tum gecmisi yapmam imkansiz vaktim yok... enerjimde yok... bu aralar pek iyi degilim... depresyondayim hemde fena sekilde... allahtan whatsappta beni yanliz birakmayan yasemincigim var :)

cumartesi gunu temizlik yaptim hamur isi yaptim salata yaptim ve aksama misafirlerim geldi :)
pazar gunu anneler gunuydu... herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun canlarim!!!
Sabah kahvaltisina annemlere gittik. yedik oturduk :) sonrada annemlerle babanneme gittik orda biraz oturduk eve geldim... öyle yani pek degisik bir gun degildi isviçre'de ne kadar degisik olabilir ki hahahaha cins bir ulke yaw burasi cins...

sen eskilerdenmiydin yoksa yenimiydin? :) ona göre listeye ne zaman girecegin belli olucakta canim :)

ben şimdi bu hafta değilde önümüzdeki cumamı bildirim yapacağım

simdi sen bu cuma bildirimini yap yinede hani burda oldugun belli olsun :) ve haftaya cuma listeye giriceksin

ha birde bu arada ben hep ac karnina tartiliyorum :)

gökçecim beni izinli yazıcaktın unuttun sanırım..

ayyyy kusura bakma canim yaaaaa

gecmis olsun canimüüü insallah daha iyisindir... ve cabucak tamamen iyilesirsin canim

ohhhh masallah ev mis gibi olmus ellerine saglik :)

selamün aleyküm kızlar.....
napıyonuz bakıyım:)
kısada olsa size bir bakayım dedim, çok az bir geçmiş yaptım az önce.
inşaallah herkes iyidir, keyifler yerindedir.
bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok, yuvarlanıp gidiyorum işte.....
diyette yok bende, ama aşırıyada kaçmıyorum.
havalar burada serin ve soğuk.
yolcu canım alıntı yaptım sanıyodum mesajını ama alıntılamamışım, ev taşicakmışın allah kolaylık versin canım.
ercanım yada esracan sen nerelerdesin bacııııım? merak ettim seni??? bana özelden bir mesaj atarsan sevinirim.....
hadi herkeside ayrı ayrı öpüyorum, görüşürüz yine kızlar.

OĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..

çözecek çözecek, senin oğlan bu işi çözecek ablacım:))))
maşaallah oğluşuna

Dayko seni bu haftanın 1.si ilan ediyorum.
Yena sanada katılıyorum karbonhidrat zehir

I love Bonus

hayırlı akşamlar kızlar
kımseler yo ben bugun resmen serıldım adısayarı takmayı bırakın adım bıle atmadımşimdide bi uyku bastırdı sormayın gıtsın :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…