tebrik ederim darısı tüm arkadaşlaraŞey evet 20 kilo oldu verdiğim şımarık lik olarak algılanması kocaman kadim yani ama gerçekten az bence temmuzda bir sene olacak ama inanıyorum bu sene temmuz ayında hepimiz bitirince inşallah
ay alem bu çocuklar nerde ne soracakları hiç belli olmuyorOĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..
inşallah cnm dualarımız seninlekızlar yarın sabah erken doktora gıdıcem arılarım geçmedı dua edın cıddı bışey çıkmasın
kolay gelsin cnm zor ev taşımak kışlıkları kaldırırken direkt kolile nasılsa toplanacak ya aradan çıkarSelamün aleykümm..
nasılsınızz..bir iki sayfaya göz attım dafi ablacım maşallah sana yaa ben olsam çoktaannn isyan ederdimm....düşüncesiz insanlara sinir olurum...yenacım ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel...off benimde işler gözümde çokk büyüyo...sanırım haziran sonu ev taşıcaz ama daha nereye nezaman nasıl olucak hiç bişey belli değil herşey yıkancak temizlencek elden geçicek...eşyalar toplancak...ev arancak buluncak o ev temizlencek..sadece ev taşıyacağımız kesin onun haricindeki herşey belirsiz iş yerinden haber bekliyoruz...bide bu ara benim doktor işleri falan derken koşturmaca geçiyo..bugün gene röntgen çekildi tahliller yeniden yapıldı yarın sonuçları alıcam...kısacası bu karmaşada neyi nezaman nasıl yapıcağımı bilmiyorum herşey gözümde çokkk büyüyo...Rabbim sonumuzu hayretsin inşaallah...
geçmiş olsun ablacım...geçmiş okumaya vaktim olmadığı için bilemedim ne ağrın vardı ama Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalara....
günaydın güzeller
sabah sabah neşeniz yerinde bakıyorum aman Allah bozmasın
bugün bende 89.8 geldim bakalım cumaya ne olacak 8lerde kalabilcem mi
hava güzel kızım öğle uykusundan uyandıktan sonra dolaşmaya çıkmayı planlıyorum
oohhhh mis gibi olmuştur cnm eviniz güle güle oturun
bravooooseni daha çok azimli gördüm
darısı başıma inşallah
ayyyy çok güldüm yaaaa
dun ilk once 5 bin adim yurudum sonra arkadasla bulusup bi 5 binde onla adim attikdan sonra 165 dakika 8 kilometre bisiiklet bindik
bugun sabah tartiya ciktigimda 1.7 kilo almis gorunuodum acaba benim tartimmi bozuk benmi bozugum(hala diyete harfiyen uyamiorum) anlamadim gitti beynimede gunes gecti hala basim agrio
bu arada oksuruk burun akintisi dvm edio gecmisi sonra okuyacagim umarim herkes iidir
nur nasılsın
bak bakk okuyup gidecenmi gene
tam gidicektim beni yoldan çevirdin.Birden bana seslenince tırstım he
Gaz satan bi yer arıyorum ama bulamadım daha.
Günaydın herkese.
Gününüz aydın olsun arkadaşlar....
Ben ayarlarımı bozdum. işlerden sonra kendime gelemedim bir türlü ;(
Offff çok sıkıldım ben artık...Nasıl birşey şu karbonhidrat, aldığın an hep istiyosun zehir resmen...
Herkese bol azimli,bol sağlıklı bir gün ve devamı diliyorum...
Yenacım
Seni böyle görmek üzüyor beni pes etmek yokk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pes etmiyorum daykocuğum...Edermiyim hiç...Öyle bir şansım yok..Mücadele etmekten sıkılıyorum zaman zaman...
İşler esnasın da bir iki yememem gereken gıdalar alınca devamı geliyor hemen...Anın da kontrol mekanziması sıfırlanıyor uçuyor gidiyor...
Neyse yeni bir gün yeni umutlar,yeni ve güçlü mücadeleye gebe...
esselamun aleykum
ve aleyküm selamSelamünaleyküm
alemsin vallaselam bengeldım kızlar gorunemedın tum doluymuş artık pazartesiye kaldı ne yalan söyleyım sevındım kadın doğum olunca çekiniyordum ağrımda korkudaa dindi
selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol, moraliniz düzgün, kilonuz az olsun
Kızlar kk da okudum tarçınlı su metabolizma hızlandırıyormuş hemde tatlı krizlerini önlüyormuş
1 litre su
4 çubuk tarçın
Bir taşım kaynatılıp tarçınlarla beraber cam kavanoza koyup gün içinde için hergün yenisini yapın demişler ben deniyorum 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam bengeldım kızlar gorunemedın tum doluymuş artık pazartesiye kaldı ne yalan söyleyım sevındım kadın doğum olunca çekiniyordum ağrımda korkudaa dindi
selamun aleyküm güzeller
gününüz güzel, neşeniz bol, moraliniz düzgün, kilonuz az olsun
Merhaba arkadaslar kilo bildirimimi gec yapiyorum siteye girme firsatum olmadi cocuklardan.bun tam bir hafta oldu diyete baslayali ve tam 4 kilo gitmis.misafirlikteydim kendimi odullendirdim birazcik yarin devam insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben şimdi bu hafta değilde önümüzdeki cumamı bildirim yapacağım
gökçecim beni izinli yazıcaktın unuttun sanırım..
Selamün aleykümm...
sonunda evimdeyim ama çokkk işim var ve benim yapasım yokk...hava yağışlı ve soğuk...çok üşüyorumm...tahlil sonuçlarım iltihaplı romatizmam olduğunu söylüyo...fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi doktor...kalple ilgilide bi sıkıntım yok çok şükür..bi ufak bişey(tıbbı bir terim hatırlamıyorum) yetmezliği var ama yaşın genç olduğu için şimdilik önemli bir sorun değil dedi...diğer yaşadım sıkıntılar tahmin ettiğim üzre panik atağımın etkileriymiş...geçmişe bakamadım...başım ağrıyo battaniyeye sarılıp yatasım var..işlerde bekliyo....offofff...geçmiş yapamadım ne var ne yok bilmiyorum..sadece listelere baktım....neyse kaçıyom şimdilik....
Selamss;
Naaposunuz bakimm
Ben pert bir haldeyim..Artık kabul ediyorum yaşlanmışım..Envai çeşit deterjan kullanmaktan ellerim çok yanıyor ve acıor.. sabahları hareket ettiremiyorum parmaklarımı,kimyasllar eklemlerime neyin işledi sanırım
Ama misss oldu evim misss..Geriye dağ gibi çamaşırlar ve ütüler kaldı.. yavaş yavaş hallederim artık...Bu hafta işlerim de yoğun..Naapçaz bakalım..
Tüm annelerin,anne adaylarının özetle tüm kadınların anneler günü kutlu mutlu olsun...Hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun...
OĞlumdan bomba bir soru.
Erkek çocuklarını da annelermi doğuruyor.??
Evet..
Peki beni de senmi doğurdun.??
Evet annem, seni de ablanı da ben doğurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?