Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar kızlar
Gece yatarken umudum vardı somada daha çok kurtulan olacak diye sabah kötü haberler gördüm çok üzgünüm Allah geride kalanlara sabır versin

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın diyemiyorum kara bi gün 201 kişi hayatını kaybetmiş Allahım rahmet eylesin tüm yakınlarına sabırlar versın Rabbim i

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için yüreğimin acısından onu duymuyorum bile 😭😭😭

Günaydın hanımlar...

Çok üzgünüm uyandığımdan beri ağlıyorum..
Allah sabır versin yakınlarına demekten başka birşey yapamamak ayrı bir dram...

Dünya da ilk 3 arasındayız maden kazaların da..Çİn bizden daha ön de.Yeni yasalar çıkıyor ama iş güvenliği bir türlü rayına oturmuyor,denetimsizlik,kayırma, dönen gizli ve pis hesaplar yüzünden 1200 maaşla haftanın 6 günü yerin en dibin de kazma kürek sallayanlara oluyor...
Herşey gibi buda unutulacak...bir iki gün muşmuş mışmış yapılacak ve yine diziler televoleler dönecek ekranda....

Yok yaa adam olmayız biz...Böylesi bir facia da bile lider bozuntuları laf atıyor birbirine...

slm kızlar nöbetten çıktım bugün
gece adam akıllı izledim haberleri içim parçalandı resmen
Allah önce madencilerin yakınlarına sonra bütün türkiyeye sabır versin
geçmişi gece okurum şimdi biraz dinlencem öptüm hepinizi

Bende günaydın diyemedim nasılsınız diyede sormuyorum herkes aynı şeyi hissediyo

Biz kahrolduk onlar yandılar...gerçekten ateş düştü oraya... Rabbim dayanma gücü versin çok çok zor bişey.

I love Bonus

Dayko,geçmiş olsun canım...

Bonus,bende bugün kutup ayusu gibi yedim...

Gökçe naberr, neden toparlanamadın sen.?
Şu ukala öğetmeninle ilgili bir gelişme varmı.?

Meyra,

neden toparlanamadim bende bilmiyorum...
sinif ögretmenim ona yazdigim mesajdan sonra konusmus o ogretmenle ve o ogretmen ben onu kirmak istemedim hatta kirildigini fark etmedim bile demis... sevdigim ogrencilerden biri demis falan filan...

tamam daficim yoksan izinli yazarim seni

Hayırlı sabahlar kızlar
Gece yatarken umudum vardı somada daha çok kurtulan olacak diye sabah kötü haberler gördüm çok üzgünüm Allah geride kalanlara sabır versin

diyecek birsey bulamiyorum coook uzuldum bende... allahim sabir versin geride kalanlara...

selamkızlar ben maden işçilerini kv gıdınce öğrendim aybız burda mahvolduk yakınları ne durumda rabbım sabır versın çok zor çok allahım kaldıramıyacagımız acı vermesın ınşallah şehit olarak vefat etmışlersır rabbım sabır versın ailelerine şimdi tv açamıyorum yuregım kaldırmıyor

Merhaba kizlar sabahdan beri tv,tel,internet takipdeyim keske elden bisey gelsede yapsam çok acî kader olsa icimiz bu kdr yanmaz hep denetimsizlikden ahh ahh...

bende çok üzüldüm maden işçilerinin bu büyük acısına((((((
dilim döndüğünce dua ediyorum onlar için.
rabbim yar ve yardımcıları olsun inşaallah hep, AMİN.

slm kızlar
öğlen yatayım dedim ama yatamadım
geçmişe baktım şimdi biraz 19191. sayfada kaldım devamına yrn bakarım artık gözlerim kapanıyor ben yatıyorum öptüm hepinizi

Allah kolaylık versin cnm..

afiyet olsun
bende bir ara tuttum diyet günlüğü ama yaklaşık 1 aydır hiç yazmıyorum insanın arada yazası kaçıyor
daha sonra tekrar başlamayı düşünüyorum

bravoooo alkış sana
bu arada elmalı çay tarifini sen mi vermiştin hatırlayamadım yemeklerden sonra 1 bardak içtiğimiz 3 lt suyla hazırlanan
işte bugün ben onu demledim yrn başlıcam onada inşallah

günaydın...
şimdi haberlerde söyledi 282 olmuş vefat edenlerin sayısı

esselamun aleykum
gunaydın herkeze

günaydın...
şimdi haberlerde söyledi 282 olmuş vefat edenlerin sayısı
günaydın hasibecim
ben izleyemiyorum maalesef yureyım kaldırmıyor artık çıkanlar bıyandan bıde ıçerdekılerı dusununce nefesım kesılıyor

Son düzenleme:
Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar

Başla CNM inşallah işine yarar
Defter iyi oluyor unutuyorum yoksa sporu ne kadar yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…