esselamun aleykum
günaydın kızlar
selamünaleyküm
aleykümselam
günaydın kızlar
Çok şükür canim sen nasilsingünaydın canım nasılsın
Çok şükür canim sen nasilsin
hamdolsun butun üzüntülere rağmen hayat devam edıyor temızlık yapıyorum su an bır yandanda herşey dünyalık ve ben hep dünyalıkla uğraşıyorum gıbı gelıyor
hamdolsun butun üzüntülere rağmen hayat devam edıyor temızlık yapıyorum su an bır yandanda herşey dünyalık ve ben hep dünyalıkla uğraşıyorum gıbı gelıyor
esselamun aleykum
rabbım cuma hurmetıne ölenlerimize rahmet kalan ailelere Eyyüp peygamber sabrı versın rabbım bıze böyle acılar yaşatmasın kaldıramayacağımız imtehanlar vermesin
amin
aminnn canim!!!
vallahi hic aklimdan cikmiyorlar... ama elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor... ruyalarimda bile onlara dua eder oldum... allahim bir daha boyle bir aci yasatmasin!
bende katılmak ısterım bakayım hemenCanım onlarda olmadan olmuyor iste dua sayfasinda 3.tur kelime-i tevhid basladi haftaya cuma bagislamasi yapilacakmis haberin olsun canim
doğru ama insan böyle anı ölümlerı görünce nekadar boş yaşadığını anlıyor tabıkı bura ıçın de çalışıcaz ama bız buralara dalmaktan sankı ötelerı unutuyoruz rebbım kaldıramayacağımızı vermesın bızıde gaflete duşurmesın ınsallahCanım ben bir ara oyle düşüne düşüne hic birsey yapmaz olduydum butun gun namaz kılıp dua ediyordum yemek bile yapasim yoktu bu boyle 1 ay kadar devam etti bundan 5-6 yil onceydi en sonunda esim dedi kendine gel hayat böyle hersey bizim icin yemekte gezmekte çalışmakta sen bizi bile yok sayip kabuğuna cekilemezsin nasil anlatim iste karmakarisik oluyor insan ama hayat daha neler gorecegiz omrumuz oldukca Allah bilir
aminnn canim!!!
vallahi hic aklimdan cikmiyorlar... ama elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor... ruyalarimda bile onlara dua eder oldum... allahim bir daha boyle bir aci yasatmasin!
Herkese meraba.
Nasilsiniz
Ben hala cok uzgunum allah o isverenlere bin turlusunu yasatsin bu acinin. Insan olsalar hatalarini kabul eder birazda olsa pismanlik gosterrlerdi.
nur1835
Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)
hg arramizaMerhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)
Herkese meraba.
Nasilsiniz
Ben hala cok uzgunum allah o isverenlere bin turlusunu yasatsin bu acinin. Insan olsalar hatalarini kabul eder birazda olsa pismanlik gosterrlerdi.
nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?