Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleykum

rabbım cuma hurmetıne ölenlerimize rahmet kalan ailelere Eyyüp peygamber sabrı versın rabbım bıze böyle acılar yaşatmasın kaldıramayacağımız imtehanlar vermesin
amin

Kızlar Nasılsıniz soma bizi derinden yaraladi hic bisey yapasim yok buraya bile girmeye elim varmiyo inannin allajim ailelerine sabir versin turkiyeyi derinden üzdü

hamdolsun butun üzüntülere rağmen hayat devam edıyor temızlık yapıyorum su an bır yandanda herşey dünyalık ve ben hep dünyalıkla uğraşıyorum gıbı gelıyor

Canım onlarda olmadan olmuyor iste dua sayfasinda 3.tur kelime-i tevhid basladi haftaya cuma bagislamasi yapilacakmis haberin olsun canim

hamdolsun butun üzüntülere rağmen hayat devam edıyor temızlık yapıyorum su an bır yandanda herşey dünyalık ve ben hep dünyalıkla uğraşıyorum gıbı gelıyor

Canım ben bir ara oyle düşüne düşüne hic birsey yapmaz olduydum butun gun namaz kılıp dua ediyordum yemek bile yapasim yoktu bu boyle 1 ay kadar devam etti bundan 5-6 yil onceydi en sonunda esim dedi kendine gel hayat böyle hersey bizim icin yemekte gezmekte çalışmakta sen bizi bile yok sayip kabuğuna cekilemezsin nasil anlatim iste karmakarisik oluyor insan ama hayat daha neler gorecegiz omrumuz oldukca Allah bilir

esselamun aleykum

rabbım cuma hurmetıne ölenlerimize rahmet kalan ailelere Eyyüp peygamber sabrı versın rabbım bıze böyle acılar yaşatmasın kaldıramayacağımız imtehanlar vermesin
amin

aminnn canim!!!

vallahi hic aklimdan cikmiyorlar... ama elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor... ruyalarimda bile onlara dua eder oldum... allahim bir daha boyle bir aci yasatmasin!

Canım onlarda olmadan olmuyor iste dua sayfasinda 3.tur kelime-i tevhid basladi haftaya cuma bagislamasi yapilacakmis haberin olsun canim
bende katılmak ısterım bakayım hemen
doğru ama insan böyle anı ölümlerı görünce nekadar boş yaşadığını anlıyor tabıkı bura ıçın de çalışıcaz ama bız buralara dalmaktan sankı ötelerı unutuyoruz rebbım kaldıramayacağımızı vermesın bızıde gaflete duşurmesın ınsallah
aminnn canim!!!

vallahi hic aklimdan cikmiyorlar... ama elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor... ruyalarimda bile onlara dua eder oldum... allahim bir daha boyle bir aci yasatmasin!

amin canim

Herkese meraba.
Nasilsiniz
Ben hala cok uzgunum allah o isverenlere bin turlusunu yasatsin bu acinin. Insan olsalar hatalarini kabul eder birazda olsa pismanlik gosterrlerdi.

nur1835

Herkese meraba.
Nasilsiniz
Ben hala cok uzgunum allah o isverenlere bin turlusunu yasatsin bu acinin. Insan olsalar hatalarini kabul eder birazda olsa pismanlik gosterrlerdi.

nur1835

Tatlım hayır lütfen bize beddua etmek yakışırmı hiç?

Zerre kadar kötülüğün hesabı bile kalmaz yanlarına.

Allahta sorucak bunun hesabını.

I love Bonus

hayat devam ediyor ama bu acıdan sonra nasıl toparlarız bilmiyorum
inşallah Rabbim madenci yakınlarına sabır, sağlık, geçim kolaylığı versin
bu acı nasıl yatışır nasıl alevler kora döner Rabbim yardımcımız olsun

esselamun aleykum
herkeze mutlu pazarlar
umarım herkez ıyıdır kızlar mılletce çok uzucu bır hafta geçırdık umarım böyle acılar yaşamayız bırdaha dualarımız herzaman soma ile olacak ben butun motıvasyonumu kaybettım bu hafta ama artık toparlanma zamanıdır dıye düşünüyorum yoksa benım kılolar hep gerı gelecek yarın sıfırdan bı gun olsun hepımız ıçın ben birazdan çiftliğe gidicem akşama gorusuruz ınşallah hepınızı opuyorum ve sevıyorum

Merhaba ben de 96 yım ilham almak için buradayım :)
hg arramiza

Herkese meraba.
Nasilsiniz

nur1835

Bu kadar insanin ahini almak cok kotu bisey olsa gerek allahim sen bizi haramdan ahdan koru dogru yoldan saptirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…