Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim canım inş işe yarayacak oruçkende sahurda içsem bişey olmaz herhalde limonuda kabuklarıylamı atıyoruz

merhabalar,

ben mutlu, 2 sene öncesine kadar aktif bu topikteydim, hatırlayanlat olacaktır. ne yazıkki güzel kilolar vermeme ragmen tekrar aldım. bir de üstüne yapmam etmem dememe rağmen hamile kaldım. hop doğum ilkiyle 2 kilo farkla 114 le yapınca yine kıpırdayamaz hale geldim. bebeğim 1 aylık oldu. ben yaklaşık 108 kiloyum. tam 3 sene önce topiğe ilk girdiğimdeki kilo ile aynı, inşallah o zamanki gibi eylülde 85 görebilirim.

herkese sevgiler selamlar. 2 çocukla ve yine 110 yakın kilo ile aranıza geri döndüm...

Hoşgeldin canım gule gule buyut bebegini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aldık bıle hoşgeldin canım rabbım bağışlasın evladını doğru yerdesın

Hoşbulduk arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben ilk defa bu kadar kilo aldım ve acilen diyete bsşlamam lazım.

Hoşgeldin ( ben de yeni geldim )Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla kilo verebiliriz. Tabi bir de bebeklerin beslenmesi de önemli.hem kilo verip hem bebeğimi nasıl doyuracağım bilmiyorum.

Öhöm..
Biraz sahile gittim geldim stop..

Niyetim yürüyüş yapmaktı çocuklarla olmadı stop..

Çamaşır astım şimdide yemek koyuyorum stop...

Yeni gelen bacılar hoşgeldiniz stop...

I love Bonus

Hoşgeldin ( ben de yeni geldim )Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla kilo verebiliriz. Tabi bir de bebeklerin beslenmesi de önemli.hem kilo verip hem bebeğimi nasıl doyuracağım bilmiyorum.

Diyet listeleri bölümünde örnek bi emzirme diyeti vardı canım bi bak istersen. Benim 19 aylık kızım var hala emiyo yemekte yediği için sorun etmiyorum zaten kendimde çok fazla kısmıyorum.

Bebeğin ufaksa sadece süt alıcak ve yediklerin çok önemli.

I love Bonus

Hoşgeldin canım gule gule buyut bebegini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok tasekkürler
hoşbulduk,
diyetisyene başlayacağım belki, insallah çözülür bu kilo derdi.

hoş geldin canım inşl gine güzel kılolar verirsin bebeğinde çok kuçuk daha gınede fazla kısma bence sağlıklı beslen

hoşbulduk. listeye de bakıyım.

Salata falan yi kalabalık neyin eder midende bende çaya inicem kayınvaldeme ablamda kermese uğrayıp yiycek bişeyler alıp gelicekti.

Allahım sen beni koru çay sofrasından... Amin

I love Bonus

Salata falan yi kalabalık neyin eder midende bende çaya inicem kayınvaldeme ablamda kermese uğrayıp yiycek bişeyler alıp gelicekti.

Allahım sen beni koru çay sofrasından... Amin

I love Bonus

dur bıde salata yapayımm ıyıyı dedın
sakın çayını iç tamam gerısını gormemezlıkten gel

dur bıde salata yapayımm ıyıyı dedın
sakın çayını iç tamam gerısını gormemezlıkten gel

Çay içerken aklıma gelirsin :) pis şeyler zaten hepsi ıykk kek kurabiye napim onları zati hiç hoşlanmam hepsinden

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…