ben hiç bozmıycam içi içinde kalcak canım kusura bakma(duyda inanma ) neyse sırf senın ıçın yanı sırf senın ıçın bırgun kaçamak yapayım
Sakın icinde kalsın bonusun bizde kacamak yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman
Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.
I love Bonus
Sesle güldüm kız heee heee
Teyze piştimi poğçalar hala benle uğraşıyon yaşını başını almş kadın cık cık :gülmekten ölen bınıs)
I love Bonus
Simdi resim ekleyecemde digerarkadaslara ayip olcek
Ayyy hakket diyetisyen dedi metabolizma yasim basladigimda 45 imis gecen hafta diyoki 2 yas genclestiniz icim kocamis benim anacim
Simdi resim ekleyecemde digerarkadaslara ayip olcek
Dili sürçmüştür dr un kendin gibi bi dr a gidiyosan artık 😄😄😄😄😄
I love Bonus
Bonusum bişe değil kadın zayıfladım diye sevinirken yaşlandım diye depresyona gircek
Hahayttt goreceniz siz teyzeyi 3-4 ay sona
yok yok ekleme sakın :18:
Bonus deyze diyosa ben de deyze derim ona göre
Aynen oyle balik etinden az fazla heheheDili sürçmüştür dr un kendin gibi bi dr a gidiyosan artık 😄😄😄😄😄
I love Bonus
Yok annemm girmem ben ole şeylere gecen arkadaş diyo depresyona girdim dedim o nasi bisi nerden giriliyo ayyy abartmayın herseyi kafada kurup kurup depresyona giriyonuz
Bonusum bişe değil kadın zayıfladım diye sevinirken yaşlandım diye depresyona gircek
Sevgili dayko yu forumun en iradeli insanı ilan etmek istiyorum
Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman
Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.
I love Bonus
rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettıCanım ben yapıyorum sirkeli suyu ama bal koymuyorum
Birde suyuma devamlı limon sıkarim ama cok degil mesala 1 litreye 5-6 damla
Yaşım 37.
1 kizim var 13 yasinda
senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdurAyyy hakket diyetisyen dedi metabolizma yasim basladigimda 45 imis gecen hafta diyoki 2 yas genclestiniz icim kocamis benim anacim
bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorumSevgili dayko yu forumun en iradeli insanı ilan etmek istiyorum
Gerçekleri kabul etcek oda nurum napsın
Ama takdir ettim yememiş poğça ben o yaşa gelince nasıl olcam acaba
I love Bonus
Sen 30 san hayriye abla kimay çok güldüm bende aralıkta 30 dedım kuzum
rabbım bağışlasın kızını ayyy ben geçen hafta içtim ama benım mığdeyi mahfettı
senın ıyıymış benım 4 sene once oyleydı şımdı 67 ben olmusumdur
bende DAYKOnun onunde saygıyla eyılıyorum
yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:
yaaa kızlar ben su yazıları renklı yyapıyorsunuzya onu hıç beceremiyorum teknolajı özürlü olduğum ıçın nasıl yapıyosunuzkı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?