Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen katiliyorum cok guzel yazmissinda uygulamaya gelince tirt
Kimyon da sutu arttırıyor diye duyduydum dogrumudur acep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak ya şurda eğitici öğretici yazılar yazıyorum nasıl bozuyo hevesimi
hırs ettim şimdi tırtmış pehh

I love Bonus

Herkese iyi haftalar diliyorum arkadaşlar

Malum günümdeyim ve o yüzden yüzüm gözüm şiş acayip hissediyorum kendimi.

sizler ne alemdesiniz

sizler ne alemdesiniz

Niye şiştin sen öyle bu seferkinde her zaman şişmiyodun ilginç pizza neyin yediysen olabilir :)

I love Bonus

Selamün aleykümm...

ben geldimm...hepten unutulmadan kendimi hatırlatam dedimm..ohh mis gibin poğaçalar havalarda uçuşmuşşş...benimde canım irmik helvası istiyo ne zamandırr....yenacım duymasın ama olurmu...ne var ne yok nasılsınız çok bakamadım geçmişe okadar çokk sayfa birikmişkii...yeni arkadaşlar katılmış

aramıza hoşgeldinizz diyorum toptan..isim isim hatılamıyorum çünkü....ben hafta sonu annemlerdeydim..k.valideleri köye yolcu ettik...sonrasında anamın

evine dip köşe giriştim...ama bu arada on gündür falan diyet miyet yalan oldu...annemdede ipin ucu iyice kaçtı eve gelince yani dünsabah tartıldım 83

görünce sevindim valla daha çok görücem sanıyodum neyse dün itibari ile diyet ve spora başladım tekrar inşallah cumaya güzel bi rakam görürüm...bu

arada ağrılarım hat safhaya çıkınca tekrar doktor yolları göründü tabi...kemiklerimin durumu çok vahimmiş...kadın bi bana baktı bi kemiklere inanamadı yaşına göre çokk kötüü dedi...ben kemiklerimden daha gençmişim..boll kireçlenme ve belimde eğrilik varmış

ayrıca genel olara sola eğim varmış vucudumda....özellikle yüzmeye gitmeni tavsiye ediyorum dedi...gidemeyeceğimi söyledim enkötü hergün yarım saat

yürüyüş yap ozaman dedi...bi kaç kol hareketi gösterdi sırt kemiklerini güçlendirmek için...bende platese başladım işte bakalım neler olucak....benden

haberler böyle işte...

Niye şiştin sen öyle bu seferkinde her zaman şişmiyodun ilginç pizza neyin yediysen olabilir :)

I love Bonus

evet yemiş olabilirim.

Dün çok kötü şeyler yedim içtim tuzlu tuzlu cipsler kolalar pizzalar falan

KINIYORUM kendimi

Çok sağol canım dediklerini uygulayacağım.bir de ben zaten çayı şekersız içerim hamurişi, tatlı,beyaz ekmek,pirinç pilavı yemeyi düşünmüyorum. Bir de geç saatte yemek yememeyi başarırsam tamamdır.

Ben öyle hiç yapamdım ya gece çok kalkardı emmeye yatmadan mutlaka yerdim azcık

I love Bonus

Aynen katiliyorum cok guzel yazmissinda uygulamaya gelince tirt
Kimyon da sutu arttırıyor diye duyduydum dogrumudur acep

Canım kimyon gazı önlüyor rezene süt yapıyor. Bu arada tariflerın ikisi de güzek ara ara denenebilir çoooook sağol

sizler ne alemdesiniz

Ah canim ahhh bende ole balon gibiyim

mümkünse akşam 6 dan sonra bişey yeme canım ama eğer çok geç yatıyosanda 9 gibi bir kase pulbiberli ve zeytinyağlı bir kase yoğurt ye ve sabaha kadar metabolizman ful çalışsın...yattığın yerde yağ yak....

ben bidönem çok yedim baya faydasınıda gördüm ama zaten yoğurtla çok aram yok diyete başladıktan sonra kendimi zorlıyarak alıştım...oyüzden bi yerden

sonra devam edemedim ama yoğurt severler için zorlanıcaklarını sanmıyorum....he bu arada 15 gündür kardeşim yapıyo bu yoğurt işini ilk 10 günde 3 kilo

verdi...tabi diyete yeni başladığı içinde kolay verdi...bugünlerde görüşmedim ne durumda bilmiyorum...

neyse ben spora kaçıyom gelirim gene inşallah...bonuscum daykocum başarılarınızın devamını diliyorum...

Yoğurdu çok severim zaten deneyeceğim çok teşekkür ederim

Canim hoşgeldin
Ozlettiniz beyaa diger arkadaslarda yok
Gecmis olsun cnm doktorun dedigine bak sankim herkes havuzlu evde oturuyo yuruyus en guzeli cnm
Tesekkur ederim ins hepimiz cumaya boll eksiler goruruz

Son düzenleme:
neyse ben spora kaçıyom gelirim gene inşallah...bonuscum daykocum başarılarınızın devamını diliyorum...

Başarımı allah söyletti :) senin kasığında ağrı yokmuydu kemik nerden çıktı onu anlamadım başka ne sıkıntın vardı geçmiş olsun ya

I love Bonus

Oğlum 4 aylık oldu bugün ve artık gece çok şükür ki uyanmıyor. İradeli davranırsam yememeyi başarabilirim sanırım.

Maşllah agu zamanı :) spor imkanın nedir çıkıp yürüyebilirmisin bebek arabasıyla yürüyorum bende yada lesli yapıyorum

I love Bonus

evet yemiş olabilirim.

Dün çok kötü şeyler yedim içtim tuzlu tuzlu cipsler kolalar pizzalar falan

KINIYORUM kendimi

Bende kınıyorum cokkk ayıp cok kusur kalmayayim:)

Maşllah agu zamanı :) spor imkanın nedir çıkıp yürüyebilirmisin bebek arabasıyla yürüyorum bende yada lesli yapıyorum

I love Bonus

Yürüyüş yapmayı çok istiyorum aslında ama evimiz asansörlü değil arabayla çok zzor bir de 3 yaşinda kızım var inan o daha çok yoruyor beni. Sabah erkenden eşim işe gitmeden çokmayı planlıyorum ama bakalım ne olur.

Yav ben ne acıktım bugün yemek yedim bile saat 12 de şimck yeşil çay içiyorum leblebi yedim valla hem yiyorum hemde ne yazıcam diye düşünüyorum kaldırdm daha yemiyorum aramızda keçi kimin inatçı insanlar var hırs etmişler bende yemiycem

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…