Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilirim canım araba aşğıda dursa belki olurda diğer çocukla zor ya dediğin gibi erken git eşin çıkmadan yada leslinin videolarından yap çok faydaşı gerçekten

I love Bonus

haydı rasgele heşey güzel olacak
zeynebım hoşgeldın canım geçmiş olsun dikkat et kendıne ihmaletme yuruyuşlerını yoğurdu sutu bol ye iç canım guçlensın kemıkler bıze lazım bu beden ve lütfen bukadar uzun gitme özlüyoruz

Oğulcuk kasıkları ağrıyan senmiydin la zeynep ablaya sordum bende karıştırdım ablacım sory

I love Bonus

Son düzenleme:
Bende kınıyorum cokkk ayıp cok kusur kalmayayim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha daha çok kınıyorum. O kadar şişim ki acıkamıyorum o derece. Normal de tam da bu saatte ben açlık krizine girerdim :26:

:)) ya yemeği erken yedim üstüne yarım saat sonra leblebi yedim çok olmasada erken olduğundan daha diğerini hazmetmemişkem rahatsız etti beni yani vuuuu bu arada tepkine sağlık

I love Bonus

çok yedim lafını okuyunca nevrım dondu giderek çirkinleşiyorummu ne

anacım nettiniz yaw boş bırakmaya gelmiyonuz bi spora gidem dedim dört sayfa geçmiş az konuşun yaw yetişemiyom....

Başarımı allah söyletti :) senin kasığında ağrı yokmuydu kemik nerden çıktı onu anlamadım başka ne sıkıntın vardı geçmiş olsun ya

I love Bonus

yok canım kasık ağrısı çeken hayriye ablaydı....ben genel olarak yıllardır eklem ağrısı çekiyorum sırtımda ve belimde dayanamadığım hareket etmemi engelleyen ağrılar çok oldu son dönemde oyüzden gittim doktora iltihaplı romatizma çıktı ilk etapta sonra fizik tedaviye gittim oda filim falan istedi onda durumumun daha kötü olduğunu görüp fizyoterapiste gönderdi derken baya dolandım ve sonuç bi çözümü yok sadece rahatlatıcak ilaçlar ve düzenli spor...böyle işte..şikayet ediyomuşum gibi geliyo böyle teferruat yazınca...
Bak daha önce hiç bize böyle pif noktalar vermedi

I love Bonus

bak bakkk kıskanırmıştaa....tamam canım sanada bi püf verem sabahları yapabiliyosan aç karnına dayanabileceğin kadar bir bardak sıcak suya bi tatlı kaşığı

bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içicen...ama ben bi kere yaptım midem hassas olduğu için kötü oldum...miden sağlamsa bi sıkıntın yoksa çokkk işe

yarıyo ailede yapanlar var ordan biliyom...hadi sana ikinci bi püf daha gün içinde içebildiğin kadar limonlu su iç özelliklede kaçamak olabilecek şeylerden

sonra dayanabileceğin kadar sıcak suya bir limon sıkıp içicen yağ olarak yapışmasını engelliyo ve iştahı kapatıyo....annem genelde her öğün yemeğinden

sonra yapar ve baya faydasını görür...diyeceksinki sen niye yapmıyon...limonum olduğu sürece bende yapıyom...

sağol ablacım....yürüyüşede çıkamıyom ablacım ama işte platese başladım inşallah işe yarar....aslında yoğurt süt yumurta peynir çok tüketiyorum ama ne bilim işte...toplamda 27 kilo verdim kolostrolüm hala yüksek....ama yaşın genç ilaca başlamayalım dedi doktor...işimede geldi açıkcası zaten düzenli kullandığım 5 tane ilaç var bir yenisini istemedim....elimden geldiğincede buralarda olmaya çalışıcam canım...son zamanlarım yoğun ve sıkıntılı geçti oyüzden boş bulduğum fırsatlarda ayaklarımı uzatıp oturdum oyüzden pek gelemedim buraya..ama artık daha sık gelicem....

hoşbuldum canım...onlarda gelirler merak etme burası bağımlılık yapıyo öyle kolay değil bırakmak....

he yaa bi havuzlu evim olaydı eyiydi ama napak ben aslında çiftlik istiyomda kocam hayal kurmakta güzel tadını çıkar diyoo...

bu arada dayko ve bonuscum yaşlarınızı sorsam ayıp etmiş olurmuyum...:26:

Yolcu alıntı yapmadım uzun olmasın sayfada diye :) hayriye ablamı dedin ben sana abla diyorum sen ona ilginç :)) sizde deyin yaşınızı o zaman

Benim yaşım daha 2 ay önce 30 oldu hala alışamadım daykoda 67 yaşında bu yaşta ne azimli dimi hepimize örnek olmalı.

I love Bonus

Canım ben yapıyorum sirkeli suyu ama bal koymuyorum
Birde suyuma devamlı limon sıkarim ama cok degil mesala 1 litreye 5-6 damla
Yaşım 37.
1 kizim var 13 yasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…