Yürüyüş yapmayı çok istiyorum aslında ama evimiz asansörlü değil arabayla çok zzor bir de 3 yaşinda kızım var inan o daha çok yoruyor beni. Sabah erkenden eşim işe gitmeden çokmayı planlıyorum ama bakalım ne olur.
haydı rasgele heşey güzel olacakArkadaşlar bugun tam olarak diyete başladım inşallah sonunu getirebilirim.emzirdiğim için olsa gerek ara ara tatlı krızım tutuyo ama. Diyetisyen hurma önermişti bu durumlar için ama bitti ne yesem ki acep.elmalı tarçınlı bir içecek tarifi vardı burda onu içsem olur mu ki.ilk birkaç gün zor geçecek galiba.
zeynebım hoşgeldın canım geçmiş olsun dikkat et kendıne ihmaletme yuruyuşlerını yoğurdu sutu bol ye iç canım guçlensın kemıkler bıze lazım bu beden ve lütfen bukadar uzun gitme özlüyoruzSelamün aleykümm...
ben geldimm...hepten unutulmadan kendimi hatırlatam dedimm..ohh mis gibin poğaçalar havalarda uçuşmuşşş...benimde canım irmik helvası istiyo ne zamandırr....yenacım duymasın ama olurmu... ne var ne yok nasılsınız çok bakamadım geçmişe okadar çokk sayfa birikmişkii...yeni arkadaşlar katılmış
aramıza hoşgeldinizz diyorum toptan..isim isim hatılamıyorum çünkü....ben hafta sonu annemlerdeydim..k.valideleri köye yolcu ettik...sonrasında anamın
evine dip köşe giriştim...ama bu arada on gündür falan diyet miyet yalan oldu...annemdede ipin ucu iyice kaçtı eve gelince yani dünsabah tartıldım 83
görünce sevindim valla daha çok görücem sanıyodum neyse dün itibari ile diyet ve spora başladım tekrar inşallah cumaya güzel bi rakam görürüm...bu
arada ağrılarım hat safhaya çıkınca tekrar doktor yolları göründü tabi...kemiklerimin durumu çok vahimmiş...kadın bi bana baktı bi kemiklere inanamadı yaşına göre çokk kötüü dedi...ben kemiklerimden daha gençmişim..boll kireçlenme ve belimde eğrilik varmış
ayrıca genel olara sola eğim varmış vucudumda....özellikle yüzmeye gitmeni tavsiye ediyorum dedi...gidemeyeceğimi söyledim enkötü hergün yarım saat
yürüyüş yap ozaman dedi...bi kaç kol hareketi gösterdi sırt kemiklerini güçlendirmek için...bende platese başladım işte bakalım neler olucak....benden
haberler böyle işte...
Başarımı allah söyletti :) senin kasığında ağrı yokmuydu kemik nerden çıktı onu anlamadım başka ne sıkıntın vardı geçmiş olsun ya
I love Bonus
Yav ben ne acıktım bugün yemek yedim bile saat 12 de şimck yeşil çay içiyorum leblebi yedim valla hem yiyorum hemde ne yazıcam diye düşünüyorum kaldırdm daha yemiyorum aramızda keçi kimin inatçı insanlar var hırs etmişler bende yemiycem
I love Bonus[/QUOTE/]
Kopyaladim buraya aktaramadim linke tikla bak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=224023&page=10154
Rejim duasi diye bisi paylasmis arkadas
kasıgında ağrı olan bendım hatlar karıştı
Kopyaladim buraya aktaramadim linke tikla bak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=224023&page=10154
Rejim duasi diye bisi paylasmis arkadas
Bende kınıyorum cokkk ayıp cok kusur kalmayayim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok yidim ondan zaarnoldu geçtimi ya
I love Bonus
Çok yidim ondan zaarnoldu geçtimi ya
I love Bonus
ayyy pardon şurayı atlamışım ÇOK MU YEDİN
:)) ya yemeği erken yedim üstüne yarım saat sonra leblebi yedim çok olmasada erken olduğundan daha diğerini hazmetmemişkem rahatsız etti beni yani vuuuu bu arada tepkine sağlık
I love Bonus
çok yedim lafını okuyunca nevrım dondu giderek çirkinleşiyorummu ne
Yoh bence devam et böyle nasılsa karşılığını alacan
I love Bonus
ben hiç bozmıycam içi içinde kalcak canım kusura bakma(duyda inanma ) neyse sırf senın ıçın yanı sırf senın ıçın bırgun kaçamak yapayım
Vayyyy rekabet hee o günü beklicim ve acısını çıkaricim.
I love Bonus
Başarımı allah söyletti :) senin kasığında ağrı yokmuydu kemik nerden çıktı onu anlamadım başka ne sıkıntın vardı geçmiş olsun ya
I love Bonus
Bak daha önce hiç bize böyle pif noktalar vermedi
I love Bonus
haydı rasgele heşey güzel olacak
zeynebım hoşgeldın canım geçmiş olsun dikkat et kendıne ihmaletme yuruyuşlerını yoğurdu sutu bol ye iç canım guçlensın kemıkler bıze lazım bu beden ve lütfen bukadar uzun gitme özlüyoruz
Canim hoşgeldin
Ozlettiniz beyaa diger arkadaslarda yok
Gecmis olsun cnm doktorun dedigine bak sankim herkes havuzlu evde oturuyo yuruyus en guzeli cnm
Tesekkur ederim ins hepimiz cumaya boll eksiler goruruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anacım nettiniz yaw boş bırakmaya gelmiyonuz bi spora gidem dedim dört sayfa geçmiş az konuşun yaw yetişemiyom....
yok canım kasık ağrısı çeken hayriye ablaydı....ben genel olarak yıllardır eklem ağrısı çekiyorum sırtımda ve belimde dayanamadığım hareket etmemi engelleyen ağrılar çok oldu son dönemde oyüzden gittim doktora iltihaplı romatizma çıktı ilk etapta sonra fizik tedaviye gittim oda filim falan istedi onda durumumun daha kötü olduğunu görüp fizyoterapiste gönderdi derken baya dolandım ve sonuç bi çözümü yok sadece rahatlatıcak ilaçlar ve düzenli spor...böyle işte..şikayet ediyomuşum gibi geliyo böyle teferruat yazınca...
bak bakkk kıskanırmıştaa....tamam canım sanada bi püf verem sabahları yapabiliyosan aç karnına dayanabileceğin kadar bir bardak sıcak suya bi tatlı kaşığı
bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içicen...ama ben bi kere yaptım midem hassas olduğu için kötü oldum...miden sağlamsa bi sıkıntın yoksa çokkk işe
yarıyo ailede yapanlar var ordan biliyom...hadi sana ikinci bi püf daha gün içinde içebildiğin kadar limonlu su iç özelliklede kaçamak olabilecek şeylerden
sonra dayanabileceğin kadar sıcak suya bir limon sıkıp içicen yağ olarak yapışmasını engelliyo ve iştahı kapatıyo....annem genelde her öğün yemeğinden
sonra yapar ve baya faydasını görür...diyeceksinki sen niye yapmıyon...limonum olduğu sürece bende yapıyom...
sağol ablacım....yürüyüşede çıkamıyom ablacım ama işte platese başladım inşallah işe yarar....aslında yoğurt süt yumurta peynir çok tüketiyorum ama ne bilim işte...toplamda 27 kilo verdim kolostrolüm hala yüksek....ama yaşın genç ilaca başlamayalım dedi doktor...işimede geldi açıkcası zaten düzenli kullandığım 5 tane ilaç var bir yenisini istemedim....elimden geldiğincede buralarda olmaya çalışıcam canım...son zamanlarım yoğun ve sıkıntılı geçti oyüzden boş bulduğum fırsatlarda ayaklarımı uzatıp oturdum oyüzden pek gelemedim buraya..ama artık daha sık gelicem....
hoşbuldum canım...onlarda gelirler merak etme burası bağımlılık yapıyo öyle kolay değil bırakmak....
he yaa bi havuzlu evim olaydı eyiydi ama napak ben aslında çiftlik istiyomda kocam hayal kurmakta güzel tadını çıkar diyoo...
bu arada dayko ve bonuscum yaşlarınızı sorsam ayıp etmiş olurmuyum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?