Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vallah gazımız hakıkıdır apla bızdede kaçaklar oluyorda ben tükürüğümle yapıştırıyom içerde tereyağlı misssss gibin pilavvar :18:sünüyom ama yemem

Aferin yarın zabahtan yeni bir başlangç yapıyorum inş şu bir haftadır koyverdiklerimi toparlamk için .

I love Bonus

aynen canim antibiyotik iyi degil... isvicre'de oyle kolay kolay antibiyotik vermezler... kizim 4bucuk yasinda ve 2kere antibiyotik verdiler sadece...
yoksa sadece ates dusurucu surup veriyorlar o kadar... eger 1hafta 10gun sonra gecmezse o zaman antibiyotik veriyorlar... ha tabi bazi sartlar lazim onlarda sunlar:
cocugun hem atesi var hem iyi yemek yiyorsa su iciyorsa sorun yok
ama su ve yemek olayi yoksa o zaman antibiyotigi veriyorlar...

gecmis olsun canim...
sorma bendede rejim sifir...

flas flas flas Gökçe 150gr cikolata yerken görülmüstür, ve 2kase dondurma yerken görülmüstür...

iyice ayi oldum yaaaaa yemek yiyorum 30dk sonra acliktan karnim gurulduyor yaaaaa ne yapicam ben???

Görmemiş olim bak hemde çukulat oyy ( ağzının suyu akan bınıs)

Şeker dengesizliğinden oluyo canım yemekten 1 saat sonra acıkmalar falan tecrübeyle sabittir. Bak yarın sabah yeni bi başlangç yapıcaz ne istiyosan ye şimdi.

Hadi iyi geceler zıbardım bende

I love Bonus

Kizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
anliyacaginiz canimin derdine dustum bu aralar

Geçmiş olsun noldu sana öyle diğer burcuda yok ortada.

Günaydın herkese.

I love Bonus

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
geçmiş olsun canım rabbım şıfa versın

Günaydın herkese.

I love Bonus
günaydın guzellık
Aferin yarın zabahtan yeni bir başlangç yapıyorum inş şu bir haftadır koyverdiklerimi toparlamk için .

I love Bonus

bitecek bu sefer bitecek bu iş

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar

geçmiş olsun canım rabbım şıfa versın

günaydın guzellık

bitecek bu sefer bitecek bu iş

Günaydın kuzu bak elim dolaba gitti geldi bıraktım sonra aklıma geldiniz dedim atıştırma adam gibi kahvaltını yap.

1,5 litre şişe var başladm içiyorum allahım irade takımlarıma zeval verme inş... Amin

I love Bonus

Selamunaleykum
Aleykumselam

vallah gazımız hakıkıdır apla bızdede kaçaklar oluyorda ben tükürüğümle yapıştırıyom içerde tereyağlı misssss gibin pilavvar :18:sünüyom ama yemem
Sabah sabah ne güldüm kizz helall sana bi sure sonra aklina bilem gelmez pilav neyin pes etmek yok kuzum

Geçmiş olsun cancazim

Günaydın herkese.

I love Bonus
Gunaydinn

Kuzum azda limon sık daha kolay oluyo icmesi dun izledinmi dr.kubilayi yesil biber yeyin diyo maydonoz diyo sabahlari aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dun kose yastığı gibin kah oturdum kah yattım adimsayar bilem 2600 kalmis malum donem fena vurdu 1 haftadir kilo yerinde sayiyodu bu sabah eksilmeye basladi sukur

Yok dinlemedim ama biliyorum oldukça yemeye çalışıyorum zaten iyi oluyo..

I love Bonus

inşallah dun sohbetım vardı orada bı arkadaş benı rüyasında gormuş nasıl zayıflamışsın dıyo kapıdan gırınce tanıyamadım bukım dıye soruyorum etraftakilere dıyo allahımmm dedım hayırlara vesıle

Hayır olsun canim kışa gercekten taniyamayacaklar

kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayol bu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsungidecek anacım gıdecek bu kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…