vallah gazımız hakıkıdır aplabızdede kaçaklar oluyorda ben tükürüğümle yapıştırıyom içerde tereyağlı misssss gibin pilavvar :18:sünüyom ama yemem
Aferin yarın zabahtan yeni bir başlangç yapıyorum inş şu bir haftadır koyverdiklerimi toparlamk için .
I love Bonus
Geçmiş olsun fıstığa ağır antibiyotik onlar bağışıklığı düşüyo çocukların onlarla malesef bi sonrakine daha çabuk hasta oluyolar.
Bi prof dediki tv de bizim kullandığımızın yüzde sekseni gereksizmiş sadece ateşi düşürüp iki üç gün beklemek lazımmış.
Bende çok korkarım ateşten havaleden korktuğum için sanırım
I love Bonus
Herkesle merhaba..
İki haftadır diyetime özen gösteremedim.bir gun evdeyim iki gun annemdeyim.. Derken diyet yalan oldu...ufaklik ateşledi grip oldu simdi benim burnum akıyor sesim travesti gibi cikiyor.. Haftasonu sınavım var ve ben hiç bakamadım.iki gun ozel derslerim var yine bakamam pek Burayı hiç okuyamadim.kusura bakmayın ... Neyse artik sonra okurum..... Baskulun pili bitmiş bu gun esim aksam baktı bulamadan geldi..ona bile vaktim yok...zaten gecmisi okuyamadığım icin canim sitkin ... Bu hafta hiçbir yonden kendimi iyi hissetmiyorum hic spor yok ama hayırlısı artik..haftaya umarım hersey daha iyi olur hem benim icin hemde hepiniz icin...
Sevgiler ... Sonra görüşürüz...
aynen canim antibiyotik iyi degil... isvicre'de oyle kolay kolay antibiyotik vermezler... kizim 4bucuk yasinda ve 2kere antibiyotik verdiler sadece...
yoksa sadece ates dusurucu surup veriyorlar o kadar... eger 1hafta 10gun sonra gecmezse o zaman antibiyotik veriyorlar... ha tabi bazi sartlar lazim onlarda sunlar:
cocugun hem atesi var hem iyi yemek yiyorsa su iciyorsa sorun yok
ama su ve yemek olayi yoksa o zaman antibiyotigi veriyorlar...
gecmis olsun canim...
sorma bendede rejim sifir...
flas flas flas Gökçe 150gr cikolata yerken görülmüstür, ve 2kase dondurma yerken görülmüstür...
iyice ayi oldum yaaaaa yemek yiyorum 30dk sonra acliktan karnim gurulduyor yaaaaa ne yapicam ben???
Kizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
anliyacaginiz canimin derdine dustum bu aralar
geçmiş olsun canım rabbım şıfa versınKizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
günaydın guzellıkGeçmiş olsun noldu sana öylediğer burcuda yok ortada.
Günaydın herkese.
I love Bonus
Aferin yarın zabahtan yeni bir başlangç yapıyorum inş şu bir haftadır koyverdiklerimi toparlamk için .
I love Bonus
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
geçmiş olsun canım rabbım şıfa versın
günaydın guzellık
bitecek bu sefer bitecek bu iş
Günaydın kuzu bak elim dolaba gitti geldi bıraktım sonra aklıma geldiniz dedim atıştırma adam gibi kahvaltını yap.
1,5 litre şişe var başladm içiyorum allahım irade takımlarıma zeval verme inş... Amin
I love Bonus
Sabah sabah ne güldüm kizz helall sana bi sure sonra aklina bilem gelmez pilav neyin pes etmek yok kuzumvallah gazımız hakıkıdır aplabızdede kaçaklar oluyorda ben tükürüğümle yapıştırıyom içerde tereyağlı misssss gibin pilavvar :18:sünüyom ama yemem
Geçmiş olsun cancazimKizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
GunaydinnGeçmiş olsun noldu sana öylediğer burcuda yok ortada.
Günaydın herkese.
I love Bonus
Günaydın kuzu bak elim dolaba gitti geldi bıraktım sonra aklıma geldiniz dedim atıştırma adam gibi kahvaltını yap.
1,5 litre şişe var başladm içiyorum allahım irade takımlarıma zeval verme inş... Amin
I love Bonus
Selamunaleykum
Aleykumselam
Sabah sabah ne güldüm kizz helall sana bi sure sonra aklina bilem gelmez pilav neyin pes etmek yok kuzum
Geçmiş olsun cancazim
Gunaydinn
Kuzum azda limon sık daha kolay oluyo icmesi dun izledinmi dr.kubilayi yesil biber yeyin diyo maydonoz diyo sabahlari aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok dinlemedim ama biliyorum oldukça yemeye çalışıyorum zaten iyi oluyo..
I love Bonus
Haydin kahvaltiya etmeyen buyursun
Selamunaleykum
Aleykumselam
Sabah sabah ne güldüm kizz helall sana bi sure sonra aklina bilem gelmez pilav neyin pes etmek yok kuzum
Geçmiş olsun cancazim
Gunaydinn
Kuzum azda limon sık daha kolay oluyo icmesi dun izledinmi dr.kubilayi yesil biber yeyin diyo maydonoz diyo sabahlari aminn
inşallah dun sohbetım vardı orada bı arkadaş benı rüyasında gormuş nasıl zayıflamışsın dıyo kapıdan gırınce tanıyamadım bukım dıye soruyorum etraftakilere dıyo allahımmm dedım hayırlara vesıle
Hayır olsun canim kışa gercekten taniyamayacaklar
Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayolbu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsun gidecek anacım gıdecek bu kılolar Ben pardesü giyemiyorum artık 3 senedir sadece ferace
I love Bonus
amin ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?