Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere günaydın..
yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacım

geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın
Sagol kuzum ufaklik daha iyi de benim ses gidik.. İnsallah tez zamanda toparlarız...

Sagol kuzum. Ayyy derdim sıkıntım bir bitmiyor kuzum insallah birkac güne rahatlarım...öpüyorum senii...

geçmiş olsun kuzum
Sagol canim senindemi ufaklik hasta... Cok gecmis olsun hemencecik düzelir insallah...

Cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey çıkmaz...

iyi yApmissin canim bende serdim kac gündür diyeti biraz dikkat edeyim bari..

benim adimsayar 0 da kaldı ... Takmamıştım ama taksam 1000 adımı geçemedim kesin... Noldu bize böyle kuzum...
iki uc ay önce hiç rejim bile yapmıyordum ama ablam beni rüyasında zayıflamış gormuş cok guzel olmuştun dedi...simdi 10-12 kilo daha hafifim:) bu guzel bir işaret olabilirmi hayriyecim....
Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayol bu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsungidecek anacım gıdecek bu kılolar

Sagolkuzum ...ben kendim dr a gitmemek icin dayaniyorum... 3 gun ateşledi cocuk götürmedim Dr a gerci abim bir ara muayene eti ates dusmezse antibiyotik baslariz dedi...bekledim sonra ateş hafifledi ama öksürük istifra bide cıs kacirma olunca acil götürdüm ..sukur bişeyi yokmuş grip dedi Dr...ilac bile vermedi...
Bu hafta kaçtı bendede biseyler ama haftaya kaçırmayız insallah.... Karatayin kitabını aldım ama okuyamadim bile...
Yaz geldii burda...

Sozi ora nereydi istanbula bu hafta baya yaz geldi

I love Bonus

Son düzenleme:

Kahvaltı

1,5 yımırta+ 2 kk peynir+ ufak 1 domates+ 1 çarli+ 1 avuç leblebi+ 3 tane küçük kuru kayısı+ bir lokma açma

I love Bonus

Son düzenleme:
kayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı
topiğinize dönermisiniz

Son düzenleme:

Ben avrupa yakasındayım oradan hiç alışveriş yapmadım ama gördüm ümraniye kadıköy falan iyi kıyafet için.

Daraltmalara başlarsın sende

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…