Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayolbu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsun gidecek anacım gıdecek bu kılolar ben geçengun bı ferace denedım o bıle dar geldı benhep dıktırıyordum bu kıloyu bıraz verınce anneanne işi olsada buldum bıtene mecburıyBen pardesü giyemiyorum artık 3 senedir sadece ferace
Be
I love Bonus
etten aldım
Cok guzelmis yeni pardesümu almayi düşünüyorsun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayolbu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsun gidecek anacım gıdecek bu kılolar
ben geçengun bı ferace denedım o bıle dar geldı benhep dıktırıyordum bu kıloyu bıraz verınce anneanne işi olsada buldum bıtene mecburıy
etten aldım
Aslında çok bol modelleri var bi ara bıraya fatihe gel al :)
Bi hafta ferace giyince zaten bu havalarda pardesü giyilmiyo ne kadar ince olsada
I love Bonus
Sagol kuzum ufaklik daha iyi de benim ses gidik.. İnsallah tez zamanda toparlarız...yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacım
geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın
Benden aldığınız gazı bana verdiniz ondan böyle oldu halbuki kendi öz gazınızı vereydiz şimcik hep birlikte uçacaktıkhırhızlar...
Sozi nerdeydin kuzum gözüm hep aradı seni geçmiş için üzülme canım ben sana özet geçerim. Geçmiş olsun...
I love Bonus
Sagol canim senindemi ufaklik hasta... Cok gecmis olsun hemencecik düzelir insallah...geçmiş olsun kuzum
Cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey çıkmaz...Kizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
anliyacaginiz canimin derdine dustum bu aralar
iyi yApmissin canim bende serdim kac gündür diyeti biraz dikkat edeyim bari..Günaydın kuzu bak elim dolaba gitti geldi bıraktım sonra aklıma geldiniz dedim atıştırma adam gibi kahvaltını yap.
1,5 litre şişe var başladm içiyorum allahım irade takımlarıma zeval verme inş... Amin
I love Bonus
benim adimsayar 0 da kaldı ... Takmamıştım ama taksam 1000 adımı geçemedim kesin... Noldu bize böyle kuzum...Ben dun kose yastığı gibin kah oturdum kah yattım adimsayar bilem 2600 kalmis malum donem fena vurdu 1 haftadir kilo yerinde sayiyodu bu sabah eksilmeye basladi sukur
iki uc ay önce hiç rejim bile yapmıyordum ama ablam beni rüyasında zayıflamış gormuş cok guzel olmuştun dedi...simdi 10-12 kilo daha hafifim:) bu guzel bir işaret olabilirmi hayriyecim....inşallah dun sohbetım vardı orada bı arkadaş benı rüyasında gormuş nasıl zayıflamışsın dıyo kapıdan gırınce tanıyamadım bukım dıye soruyorum etraftakilere dıyo allahımmm dedım hayırlara vesıle
Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayolbu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsun gidecek anacım gıdecek bu kılolar
Aslında çok bol modelleri var bi ara bıraya fatihe gel al :)
Bi hafta ferace giyince zaten bu havalarda pardesü giyilmiyo ne kadar ince olsada
I love Bonus
inşallah zayıflayım çeşit çeşit ferace parduse ne varsa alıcam bıktım nıne gıbı gıyınmekten
inşallah zayıflayım çeşit çeşit ferace parduse ne varsa alıcam bıktım nıne gıbı gıyınmekten
Şimdide nene gibi giyinme daha zayıf göstern modelleri tercih et öyle diktir kravuze yada yarasa modeller olabilir
I love Bonus
Sagolkuzum ...ben kendim dr a gitmemek icin dayaniyorum... 3 gun ateşledi cocuk götürmedim Dr a gerci abim bir ara muayene eti ates dusmezse antibiyotik baslariz dedi...bekledim sonra ateş hafifledi ama öksürük istifra bide cıs kacirma olunca acil götürdüm ..sukur bişeyi yokmuş grip dedi Dr...ilac bile vermedi...aynen canim antibiyotik iyi degil... isvicre'de oyle kolay kolay antibiyotik vermezler... kizim 4bucuk yasinda ve 2kere antibiyotik verdiler sadece...
yoksa sadece ates dusurucu surup veriyorlar o kadar... eger 1hafta 10gun sonra gecmezse o zaman antibiyotik veriyorlar... ha tabi bazi sartlar lazim onlarda sunlar:
cocugun hem atesi var hem iyi yemek yiyorsa su iciyorsa sorun yok
ama su ve yemek olayi yoksa o zaman antibiyotigi veriyorlar...
gecmis olsun canim...
sorma bendede rejim sifir..
flas flas flas Gökçe 150gr cikolata yerken görülmüstür, ve 2kase dondurma yerken görülmüstür...
iyice ayi oldum yaaaaa yemek yiyorum 30dk sonra acliktan karnim gurulduyor yaaaaa ne yapicam ben???
Şimdide nene gibi giyinme daha zayıf göstern modelleri tercih et öyle diktir kravuze yada yarasa modeller olabilir
I love Bonus
nekadar dıktırsen de hazır gıbı olmuyor yada bızım burdakıler beceremiyor bılmıyorum hıç hoşuma gıtmıyor zaten 110 na dusene kadar ah ettım bısey almıycam bırçok etegım uzerımden düşüyor onları daralttırıp gıyecem
nekadar dıktırsen de hazır gıbı olmuyor yada bızım burdakıler beceremiyor bılmıyorum hıç hoşuma gıtmıyor zaten 110 na dusene kadar ah ettım bısey almıycam bırçok etegım uzerımden düşüyor onları daralttırıp gıyecem
Ya iyi bir terzi diktimi hazır gibi olur. Benimde hazırda duruyo 46 beden etekler inş giyebilirim tekrar
I love Bonus
Ya iyi bir terzi diktimi hazır gibi olur. Benimde hazırda duruyo 46 beden etekler inş giyebilirim tekrar
I love Bonus
tabıkı olur bakan sonra 46 bedenleri darltmaya gidiyorum derin bize
tabıkı olur bakan sonra 46 bedenleri darltmaya gidiyorum derin bize
:)) ağzın bal yesin 100 e bi gelsen başarı öyküsü yazarsın. Ben kalkim işimi gücümü yapim çocukla temizlik biraz zor oluyo uzun sürüyo bitsin inş lesliyi yapıcam yine o çok farketmişti bende
I love Bonus
Arkadaşım var kadıköyde gecen konusurken diyoki burda cok indirimler var gelsene alisverise dedim gelmem bisi almiycam kışa kadar zayiflim ole gelirim artik hissetmeye basladim benimde kiyafetler bol gelmeye başladılarYa iyi bir terzi diktimi hazır gibi olur. Benimde hazırda duruyo 46 beden etekler inş giyebilirim tekrar
I love Bonus
I love Bonus
:)) ağzın bal yesin 100 e bi gelsen başarı öyküsü yazarsın. Ben kalkim işimi gücümü yapim çocukla temizlik biraz zor oluyo uzun sürüyo bitsin inş lesliyi yapıcam yine o çok farketmişti bende
I love Bonus
kolay gesın canım bende kalkıcam inşallah kışa beraber yazalım başarı oykulerımızı amin
Arkadaşım var kadıköyde gecen konusurken diyoki burda cok indirimler var gelsene alisverise dedim gelmem bisi almiycam kışa kadar zayiflim ole gelirim artik hissetmeye basladim benimde kiyafetler bol gelmeye başladılar
Arkadaşım var kadıköyde gecen konusurken diyoki burda cok indirimler var gelsene alisverise dedim gelmem bisi almiycam kışa kadar zayiflim ole gelirim artik hissetmeye basladim benimde kiyafetler bol gelmeye başladılar
I love Bonus
Kolay gelsin CNM
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?