Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben avrupa yakasındayım oradan hiç alışveriş yapmadım ama gördüm ümraniye kadıköy falan iyi kıyafet için.

Daraltmalara başlarsın sende

I love Bonus

Yok bol bol olunca kilo verdiğim belli oluyor çok fazla dışarıda çıkmam zaten hoşuma gidiyo bol bol giymek😛😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar
bugün sanki cuma da bildirim yapacakmışız gibi geldi sabah tartılırken
bugün bende yeni bir başlangıç yapıyorum 90.6 kiloyla
eğer kendimi toparlamazdsam kızımın doğum gününe 80 olmak hayal olacak
dizginleri tekrar ele aalma zamanı geldi
sabah 1/2 muz, 4 çilek, 1 yumurta, domates, salatalık, peynir, 10 zeytin, 6 ceviz (taze taze kırarak yedim )

aaaaaaaaaaa
sanki benim senden bir farkım var bende dün dondurma yedim
bugün hepberaber yeni bir başlangıç yapıyoruz

geçmiş olsun kuzummmm

AMMİİNNNN inşallah

evet cnm benimkide hasta bugün ağız yaraları biraz artmış gibi gördüm ama boğaz ağrısı azaldı sanırım çünkü sesi çıkmaya çığlık atmaya başladı

geçmiş olsun cnm sizede

Günaydın , dün pek giremedim oğlumun 4 ay aşısı vardı hastanedeydik sonrasında da birazhuysuzdu fırsat bulamadım. Geçmişi okudum biraz kaçamaklar yapılmış.itiraf ediyorum ben de kahvaltıda portakal reçeli yedim azcık çok canım çektı dayanamadım

Sadece beden yüzünden değil aslında inceliği çok rahat oluyo yazın iç göstermiyo bide iyi oluyo alışıncada öyle haff şeylere diğerleri ağır geliyo işte nasıl gidiyo beslenme

I love Bonus

sabahtan beri cam siliyorum
karnım acıktı ama yemek yok evde
bende 2 domates ve salatalığı ortadan ikiye böldüm biraz peynir 3 ceviz ve 5 can erik bide form çayı demledim onları yiyorum
şimdi yemek yapıp perdeleri ütülücem
akşam kocişim gelince asar
akşama ne yerim bilmiyorum çünkü hastaneye gitcem mesaim var uygun bir şeyler yerim

Kolay gelsin hasibe çok pis yiyesim var benimde napcam bilmiyorum.

Küçük bi poğça yedim oğlanın beslenmesine koyarken arada gelip gidip erik yiyorum çok açmıyım hayır ama yemek istiyorum

I love Bonus

Kolay gelsin hasibe çok pis yiyesim var benimde napcam bilmiyorum.

Küçük bi poğça yedim oğlanın beslenmesine koyarken arada gelip gidip erik yiyorum çok açmıyım hayır ama yemek istiyorum

I love Bonus
sorma bende zor tutuyorum kendimi ama 2-3 gün zorlanır sonra normale döneriz birşeyler yiyesim gelince su içiyorum hem suda içmiş oluyom
ben düşündümde son 2 haftadır doğru düzgün su da içmedim en fazla 1-1.5 lt içmişimdir
şişemi yanımda gezdiriyorum 1 ltlik 3 tane içme hedefim var

İyi dedin bende içim

I love Bonus

Kolay gelsin şekerim

Normal o kadar emziriyon sen 😄

Az da limon damlatın suya daha çok içiliyor öle alkali oluyormuş hemide
Kim o poğaça isteyen yiyen görmeyeyim

Yemek yiyimde oraya buraya bakmim dedim bi tabak bulgur pilavı yedim az yoğurtla şu an şiştiğimi hissediyorum demkki çok yedim ( ayarsız bınıs)

I love Bonus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…