- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Kolay gelsin şekerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bastonun kırılır neyin uğraştırma bizi 😎
I love Bonus
Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)
((
Hhahayyytt çok güldüm
Kız hayriye sakın kaçamak neyin yapmıyak bunlar bizi taşa tutar hee 😄😄😄
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
zatem oyle bırsey olmayacak canım mereak etme (dermişim)
burası şöyle olacaktızatem oyle bırsey olmayacak canım mereak etme (dermişim)
Hele bi olsun önce ben tependeyim (bende kendimi eski zaman hocaları vardı ya elleri sopalı onlara benZettim kara sakallı hehehe)
hoşgeldın canım azmın daım olsun bu hafta bıldırım yapanları gökçe arkadaşımız listeye alacak ama devamlılık şart bu arada ne güzel kılo vermıssın devamı gelır ınşallah
umarım herşey gölünce olur böyle devam edersen olacagınada emınım yenıden hoş geldın aramızaTeşekkür ederim. İlk kilolar çabuk gider ya, ondan böyle oldu sanırım. Bir süredir hantal hantal oturuyordum. Çok yemek yemiyorum aslında; benim asıl sorunum gece kalkıp yemek çünkü çocuklar uyuduktan sonra kalkıp televizyon seyrederken atıştırıyorum. Onu kesersem (azalttım) sonrasında da çok zorlanmamayı umuyorum.
Bildirimi düzenli yapmaya çalışacağım. Umarım sorun olmaz. Kendime göre bir diyet planım aslında. Yakında eşimin okuduğu ve bana aktardığı "Can Boğazdan Çıkar" diye bir kitap var, orada yazar "acıkmadan yemeyin" diyor. Ben 20 gündür bu felsefedeyim. O yüzden arada atıştırayım, şimdi yemem lazım yiyeyim demiyorum; acıkınca yiyorum. Etle aram hoş değil, yediğim zaman tavuğu tercih ediyorum ama onu da çok yemiyorum. Neredeyse her gün Cola Zero içerdim, diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Maden suyu tüketiyorum ama; hem seviyorum hem de rahatlatıyor beni.
Tatlı severim ama tatlıdan kastım çikolata ve maalesef kurabiye tarzı şeyler. Baklava tarzı şerbetli tatlıları ya da pastaları sevmiyorum (eskiden çok yerdim ama bir senedir falan sevmiyorum) ama diğerleri gayet yetiyor tabii. Bir de diyete başladım ama ekmeği kesmedim, kesemedimAma bu da bir avantaj olabilir; sonuçta kilo vermem durakladığında bir şeyleri değiştirmem gerekecek; o zaman belki azaltırım ekmeği.
Hepimizin kilo verme yolculuğu keyifli geçsin inşallah ve sağlıklı, mutlu bir şekilde hedefime ulaşalım
Teşekkür ederim. İlk kilolar çabuk gider ya, ondan böyle oldu sanırım. Bir süredir hantal hantal oturuyordum. Çok yemek yemiyorum aslında; benim asıl sorunum gece kalkıp yemek çünkü çocuklar uyuduktan sonra kalkıp televizyon seyrederken atıştırıyorum. Onu kesersem (azalttım) sonrasında da çok zorlanmamayı umuyorum.
Bildirimi düzenli yapmaya çalışacağım. Umarım sorun olmaz. Kendime göre bir diyet planım aslında. Yakında eşimin okuduğu ve bana aktardığı "Can Boğazdan Çıkar" diye bir kitap var, orada yazar "acıkmadan yemeyin" diyor. Ben 20 gündür bu felsefedeyim. O yüzden arada atıştırayım, şimdi yemem lazım yiyeyim demiyorum; acıkınca yiyorum. Etle aram hoş değil, yediğim zaman tavuğu tercih ediyorum ama onu da çok yemiyorum. Neredeyse her gün Cola Zero içerdim, diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Maden suyu tüketiyorum ama; hem seviyorum hem de rahatlatıyor beni.
Tatlı severim ama tatlıdan kastım çikolata ve maalesef kurabiye tarzı şeyler. Baklava tarzı şerbetli tatlıları ya da pastaları sevmiyorum (eskiden çok yerdim ama bir senedir falan sevmiyorum) ama diğerleri gayet yetiyor tabii. Bir de diyete başladım ama ekmeği kesmedim, kesemedimAma bu da bir avantaj olabilir; sonuçta kilo vermem durakladığında bir şeyleri değiştirmem gerekecek; o zaman belki azaltırım ekmeği.
Hepimizin kilo verme yolculuğu keyifli geçsin inşallah ve sağlıklı, mutlu bir şekilde hedefime ulaşalım
Sadece beden yüzünden değil aslında inceliği çok rahat oluyo yazın iç göstermiyo bide iyi oluyo alışıncada öyle haff şeylere diğerleri ağır geliyo işte nasıl gidiyo beslenme
I love Bonus
Haşgeldin canım bende birkaç gündür buradayım. Umarım sağlıkla veririz kilolarımızı.Merhaba arkadaşlar.
Sevgilerimle,
olur tabi ekmeği kesemesende azalttığını umuyorum özellikle şeker azaltılmalı yada hiç kullanılmamalı canım et yiyemiyorsan muhakkak süt,yoğurt,peynir,yumurta yemeye çalış protein almazsan kas kaybedersin yağ değil inş. ukalalık etmemişimdir belki biliyorsundur ama yazmadanda duramadım
Ne demek ukalalık ? Aşkolsun. Tabii et yerine özellikle yoğurt ve peynir tüketiyorum, zaten çok severim. Kas-yağ oranını da bunları ölçen tartım var evde, ondan kontrol ediyorum. Şu anda kasta sorun yok, gidenler genelde yağdan gitmiş. Hadi bakalım inşallah çok iyi olacak.
Merhaba arkadaşlar.
Sevgilerimle,
kayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı topiğinize dönermisiniz
evet cnm benimkide hasta bugün ağız yaraları biraz artmış gibi gördüm ama boğaz ağrısı azaldı sanırım çünkü sesi çıkmaya çığlık atmaya başladı
geçmiş olsun cnm sizede
Kizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
anliyacaginiz canimin derdine dustum bu aralar
Herkesle merhaba..
İki haftadır diyetime özen gösteremedim.bir gun evdeyim iki gun annemdeyim.. Derken diyet yalan oldu...ufaklik ateşledi grip oldu simdi benim burnum akıyor sesim travesti gibi cikiyor.. Haftasonu sınavım var ve ben hiç bakamadım.iki gun ozel derslerim var yine bakamam pek Burayı hiç okuyamadim.kusura bakmayın ... Neyse artik sonra okurum..... Baskulun pili bitmiş bu gun esim aksam baktı bulamadan geldi..ona bile vaktim yok...zaten gecmisi okuyamadığım icin canim sitkin ... Bu hafta hiçbir yonden kendimi iyi hissetmiyorum hic spor yok ama hayırlısı artik..haftaya umarım hersey daha iyi olur hem benim icin hemde hepiniz icin...
Sevgiler ... Sonra görüşürüz...
Afferim kızıma okuyacak cocuk belli ediyor kendini kucukten masallah subhanallah
Bende fen odevi yapiyom ogleden beri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım üzülme olur çocuk bunlar maalesef güle benzerler bende çocuklar hastalanınca kabahatı kendımde bulurum sonra kendıme gelınce ısyana duşmakten korkarım hastalıgıda veren rabbım sakın oyle düşünme rabbım geçer dert versın burcunun yeğnını dusunbı geçer annesı rabbimden gelmiş hoşgelmiş
zeynepçimsenıde alıntılamıştım ama yok yada öyle sandım
senın kızlar yaman maşallah okuyacak demekkı annesı maşallah rabbım önlerını acık etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?