Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar.

Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.

40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.

Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.

Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?

Sevgilerimle,

Hoşgeldin canım ne güzel vermişsin maşallah devamı daha da güzel olur inşallah 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldın canım azmın daım olsun bu hafta bıldırım yapanları gökçe arkadaşımız listeye alacak ama devamlılık şart bu arada ne güzel kılo vermıssın devamı gelır ınşallah

hoşgeldın canım azmın daım olsun bu hafta bıldırım yapanları gökçe arkadaşımız listeye alacak ama devamlılık şart bu arada ne güzel kılo vermıssın devamı gelır ınşallah

Teşekkür ederim. İlk kilolar çabuk gider ya, ondan böyle oldu sanırım. Bir süredir hantal hantal oturuyordum. Çok yemek yemiyorum aslında; benim asıl sorunum gece kalkıp yemek çünkü çocuklar uyuduktan sonra kalkıp televizyon seyrederken atıştırıyorum. Onu kesersem (azalttım) sonrasında da çok zorlanmamayı umuyorum.

Bildirimi düzenli yapmaya çalışacağım. Umarım sorun olmaz. Kendime göre bir diyet planım aslında. Yakında eşimin okuduğu ve bana aktardığı "Can Boğazdan Çıkar" diye bir kitap var, orada yazar "acıkmadan yemeyin" diyor. Ben 20 gündür bu felsefedeyim. O yüzden arada atıştırayım, şimdi yemem lazım yiyeyim demiyorum; acıkınca yiyorum. Etle aram hoş değil, yediğim zaman tavuğu tercih ediyorum ama onu da çok yemiyorum. Neredeyse her gün Cola Zero içerdim, diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Maden suyu tüketiyorum ama; hem seviyorum hem de rahatlatıyor beni.

Tatlı severim ama tatlıdan kastım çikolata ve maalesef kurabiye tarzı şeyler. Baklava tarzı şerbetli tatlıları ya da pastaları sevmiyorum (eskiden çok yerdim ama bir senedir falan sevmiyorum) ama diğerleri gayet yetiyor tabii. Bir de diyete başladım ama ekmeği kesmedim, kesemedim Ama bu da bir avantaj olabilir; sonuçta kilo vermem durakladığında bir şeyleri değiştirmem gerekecek; o zaman belki azaltırım ekmeği.

Hepimizin kilo verme yolculuğu keyifli geçsin inşallah ve sağlıklı, mutlu bir şekilde hedefime ulaşalım

umarım herşey gölünce olur böyle devam edersen olacagınada emınım yenıden hoş geldın aramıza

olur tabi ekmeği kesemesende azalttığını umuyorum özellikle şeker azaltılmalı yada hiç kullanılmamalı canım et yiyemiyorsan muhakkak süt,yoğurt,peynir,yumurta yemeye çalış protein almazsan kas kaybedersin yağ değil inş. ukalalık etmemişimdir belki biliyorsundur ama yazmadanda duramadım

Sadece beden yüzünden değil aslında inceliği çok rahat oluyo yazın iç göstermiyo bide iyi oluyo alışıncada öyle haff şeylere diğerleri ağır geliyo işte nasıl gidiyo beslenme

I love Bonus

Feraceyi ben de seviyorum canım çok rahat ve hafif hatta benim incecik kot bir kumaşım vardı ondan bile ferace diktirdim.

Haşgeldin canım bende birkaç gündür buradayım. Umarım sağlıkla veririz kilolarımızı.

Ne demek ukalalık ? Aşkolsun. Tabii et yerine özellikle yoğurt ve peynir tüketiyorum, zaten çok severim. Kas-yağ oranını da bunları ölçen tartım var evde, ondan kontrol ediyorum. Şu anda kasta sorun yok, gidenler genelde yağdan gitmiş. Hadi bakalım inşallah çok iyi olacak.

süpermişbende nisanda 114 ile başladım şimdi 104 bakalım hangimiz daha önce verecek kiloları( az çekişme olsun daha çok motive oluruz demi ama)

Selamün aleykümm...

ben gene sporumu yaptım ve dinlenmek için oturunca size bakam dedim...ama maşallahınız var yetişemiyom hızınıza......

hoşgeldinizz..ayrıca tebrik ediyorum verdiğiniz kilolar için...vede başarılarınızın devamını diliyorum....

kayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı
topiğinize dönermisiniz

evet yaa bende yazmayı düşünüyodum sen benden çok yaşıyacaksın.....nerdesiniz demirbaşlar sizsiz eksik kalıyo buralar....dönün artık...

geçmiş olsun canım yaa...çok antibiyotik kullanmaktan yara olmuştur..benim kızdan çok çektik o konuda başta yara gibi oluyodu sonra gözgöz iltihaplanıyodu çocuğum acıdan su bile içemiyodu...eczaneden solisyon alabilirsin bize çok yaramıştı....

burcucum sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım...

geçmiş olsun canım....diyet içinde üzülme toparlasın kısa sürede inşallah....arada oluyo öyle inişler çıkışlar...

Afferim kızıma okuyacak cocuk belli ediyor kendini kucukten masallah subhanallah
Bende fen odevi yapiyom ogleden beri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım...demi bide okullu olduğumuzda proje ödevleri varr...kolay gelsin sizede....

amin canım sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…