Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi: 103.8
Spor:
630 dk evde ve dışarıda yürüyüş
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet
Toplam : 940 dk

Spor kısmını çok kıskandım Bu haftalık değil mi? Tebrik ederim ! Ben de Leslie falan bir şey bulmalıyım evde yapmak için... Hafta içi iyi; işten eve yürüyorum da haftasonu çok fazla bir şey yapamıyorum ben maalesef. Çocukları yatırınca bir şeyler yapayım diye düşünüyorum. Aslında şu eliptik bisikletten falan olsaydı evde iyi olurdu ama maalesef yer yok koyacak.

Dışarıda tempolu yürüyen ama ilk defa Leslie yapacak birine hangisini önerirsiniz ?

Spor:
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[FONT=Century [FONT=Arial Black]Gothic]
maşallah bacım hıçmı uyumadın bır haftada bu nasıl bır spor[/FONT][/FONT]

Son düzenleme:
Kuzumm Süpersin
Eksilerin daim olur insallah...
Masallah diyorum dilimide ısırdım walla...
sağol kuzumm amin cnm yetti gari kışa kadar gidecek bu kilolar

canım 15 günlük bu spor geçen hafta bildirim yapmadığımız için leslie için pek bilgili değilim ama ben 2 mille başladım şimdi 3 yapıyorum 1 mil 15 dk sürüyor

Hayırlı cumalar
Hepimiz için hayırlı bir başlangıç olur inşallah bugün ben de dahil
Emzirirken spor yapmak sakıncalı değil fakat spordan hemen sonra emzirmemek lazım diye duymuştum ben asidik oluyormuş süt sanırım biraz araştırın bence
Hayriyecim reçelin güzel olur eminim ilk yapınca genelde öyle olur :)

kızlar form çayı demledim haydi buyrun içelim

haklısın harika sonuçlar çıkarıyordum darısı önümüzdeki günlere inşallah

Spor:
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet

şu bildirimle hepimizi dövdün yerle bir ettin yani maşallah

Şimdi ben yeni katıldığım için spor bildirimi nasıl yapayım bilemedim. Normalda 1 haftalık 350 dk demiştim, ama iki haftalık olunca o 650 dk falan olur. Ancak yeni olduğum için sadece bu haftayı yazacağız herhalde değil mi?

bu arada fittingo'da olan var mı ? Ben orada da kayıtlıyım, orası da kendini kontrol etmek için iyi. Once diyetkolik'e üye olmuştum, sonra o ücretli diye çıktım, fittingo'ya geçtim.

Kızzz 15 günlük bu spor

ay oyle desene biran ürktüm saatı falan hesaplayamadım:)

inşallah asucum bugüne kadar hep annem yapar bız hazıra konardım eee artık elı tasın altına koyma zamanı geldı

Son düzenleme:

Canım siz çalışıyorsunuz ben evde mesela ara öğün yapıyorum 1 saat sonra kalkıp step yapıyom yemek yiyorum 1saat sonra eliptik yada lesli yapıyorum her akşam 9 dan sonra 60 dk yürüyorum başka işimmi var sanki sizin küçük çocuklarınız var yaptıklarınız bile çok güzel 😊

utandırdın şimdi beni
hadi gel çay içek

Merhaba kizlarr.. kendi Günlüğüm var ama cok aktif katilim olmuyo malesef beni de alin araniza :) gaza gelmeye cooookk ihtiyacim varr

Benim hikayem kisaca bu arkadaslar.

Bu 19 mayista actgm gunlugume yazdıklarım. .

Eklentiler

• $1400837843136.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun itibariyle 91.6 kiloyum. Regl zamanim geldi. Sanirim o yuzden fazlasi var. Daha hafta basina kadar artik 90 in altina dusup 8leri gormek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…