Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

ay yaa fena sarsıldıkk...eşime dedim yok canım başın dönmüştür diyo sonra işyerinden başkalarıda deyince anca inandı bana ve arkasından son dakika haberleri yayıldı...dönüp rasathane gibi kadınsın diye dalga geçiyo sonra...dedim anlaşılmıcak gibi değildiikii....o hiç bi istanbul depremini yaşamadı bilmiyo belki ondan anlamıyo sarsıntıları bilemiyorum ama ben baya bi korktumm....

geçmiş olsun canım deprem kötü gerçekten rabbim beterinden esirgesin

Son düzenleme:
Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo

I love Bonus

O zaman o kadar şiddetliydiki o korku yerleşmiş içimize allahım bi daha öyle bişey göstermesin beterinden korusun.

I love Bonus

O zaman o kadar şiddetliydiki o korku yerleşmiş içimize allahım bi daha öyle bişey göstermesin beterinden korusun.

I love Bonus

Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo

I love Bonus

amin canım geçmiş olsun

Hayırlı hafta sonlarımız olsun
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah can ve mal kaybı olmamıştır olmaz da

Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.

I love Bonus

Hayırlı hafta sonlarımız olsun
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah can ve mal kaybı olmamıştır olmaz da

Amin inşallah tannsiyonum hala dusmedi 5.katta oturuyorum ben sukur kizi anneme gondermistim daha az hissetmis onlar herkese gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

I love Bonus

evet hemde nasıl yerleşmiş....bazen gece uyku tutmadığında aklıma gelirse çocukların yanına gidip yatasım geliyo..bişey olurda yetişemessem diyee....

geçmiş olsun canım deprem kötü gerçekten rabbim beterinden esirgesin

aminn aminn...

I love Bonus

aminn...evet bende en çok çocuklardan sebep korkuyorum...

deprem olmuş kızlar geçmiş olsun
hatlar meşgul herhalde annamla babama ulaşamıyorum

deprem olmuş kızlar geçmiş olsun
hatlar meşgul herhalde annamla babama ulaşamıyorum
Hatlar kilitlenmis cnm deli oldum bende kiza ulasamadim ahh ahh evlat baska anacim sesini duymadan rahatlayamadim
sanada geçmiş olsun canım yaa...

Sagol cnm bi an bina yıkılacak sandim 17 ağustos depreminde uyku sersemi bu kadar korkmamistim 30 sn kadar surmus ama insana ne uzun geliyor o an

Aynen öyle canım....

Sen nasılsın, okula gdiyrsun değilmi.?

okulu sorma bosver... ha sinifi gectim... ama agustosa kadar fazla gitmiycem... cunku pek iyi degilim psikolojik olarak... ogretmende saglik daha onemli dedi... bu yillik ffazla birsey kalmadi zaten dedi... sen iyi olmaya bak dedi :) sagolsun coook iyi bir adammis :) oyle yani... sadece 1tane ders var ona kesin gitmem lazim cunku 24 yada 25haziranda sinav var... birde atölyeye 1hafta gelsen yeter dedi... oyle yani...

coooook gecmis olsun canim!!!

Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.

tamam canim senide ozledik yani :)

Bu sabah itibariyla regl oldum hem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??

ödemdir o canim :) 1gunde 600gram alinmaz yani...

onun erkek versıyonları bende var odaya gırmek ıstemıyorum ora ayrı bır cumharıyet resmen

ayyy benim kizin odada aynen oyle vallahi... zaten odasi oyuncakcidan daha cok oyuncagi var... mubarek babasi yemiyor icmiyor ona oyuncak aliyor... birde benim bir kac cocukluk oyuncaklarim var...

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi

oooo hosgeldin :) gerci anladigim kadariyla sadece bugunluk ugramissin... insallah iyisindir? ozledik seni...
diyet ne durumda kilo verebildinmi bizsiz bare?

Kizlar deprem oldu kimler duydu

Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.

I love Bonus

Gecmis olsun kizlar!!! allahim beterinden korusun bir daha 17agustosu yasatmasin...

hemde ne uzun...bende 17 ağustosu yaşayanlardanım ve o gün bu gündür en hafif olan artçıları bile hep hissederim....sanki hep tetikte gibiyim bu konuda vede çokk korkarımm...Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin diye dua ederim...ozamanki yaşananları hatırladıkça....Rabbim korusun....

yemeğimi yedim geldim menü yazam bare...

kahvaltı: 1 dilim t.b.ekmek,10 zeytin,1 buçuk yumurta,2 dilim peynir,1 domates.....

ara: yeşilçay

akşam:1 tabak dolusu taze fasülye,minik kase yogurt,1 domates....

birazdan yeşilçayımıda içerim bugünlük mutfak kapandıı....(meyracım)

canım sendemi karataya başladın:26:

selam kızlar ışler bıttı yemekte tamam offf yoruldum daha kalkıp kendıme bırseyler hazırlıycam bugun dolma yaptım ondan yıyemem ayça kayanın metobolızma dostu dıye bı yemek tarıfı vardı onu denıycem guzelolursa payaşırım bu arada reçelim süper oldul

canım sendemi karataya başladın:26:

yok canım karatay yapmıyom onu yapmak isterdim ama çok zor benim için..oyüzden karatayımsı bişeyler yapıyom kendi çapımda....

ohh ne güzel işlerini bitirmişin ben bugün oturdum tembel tembel....neymiş o yemek merak ettim...dene bakalım ama bizede yazmayı unutma...bide reçel eminim güzel olmuştur koktu valla burnuma...dün gecede karpuz kokuyodu..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…