Selamün aleykümm...
ay yaa fena sarsıldıkk...eşime dedim yok canım başın dönmüştür diyo sonra işyerinden başkalarıda deyince anca inandı bana ve arkasından son dakika haberleri yayıldı...dönüp rasathane gibi kadınsın diye dalga geçiyo sonra...dedim anlaşılmıcak gibi değildiikii....o hiç bi istanbul depremini yaşamadı bilmiyo belki ondan anlamıyo sarsıntıları bilemiyorum ama ben baya bi korktumm....
Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.
Selamün aleykümm...
ay yaa fena sarsıldıkk...eşime dedim yok canım başın dönmüştür diyo sonra işyerinden başkalarıda deyince anca inandı bana ve arkasından son dakika haberleri yayıldı...dönüp rasathane gibi kadınsın diye dalga geçiyo sonra...dedim anlaşılmıcak gibi değildiikii....o hiç bi istanbul depremini yaşamadı bilmiyo belki ondan anlamıyo sarsıntıları bilemiyorum ama ben baya bi korktumm....
Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo
I love Bonus
O zaman o kadar şiddetliydiki o korku yerleşmiş içimize allahım bi daha öyle bişey göstermesin beterinden korusun.
I love Bonus
Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo
I love Bonus
I love Bonus
Hayırlı hafta sonlarımız olsun
Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah can ve mal kaybı olmamıştır olmaz da
O zaman o kadar şiddetliydiki o korku yerleşmiş içimize allahım bi daha öyle bişey göstermesin beterinden korusun.
I love Bonus
geçmiş olsun canım deprem kötü gerçekten rabbim beterinden esirgesin
I love Bonus
Amin inşallah tannsiyonum hala dusmedi 5.katta oturuyorum ben sukur kizi anneme gondermistim daha az hissetmis onlar herkese gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatlar kilitlenmis cnm deli oldum bende kiza ulasamadim ahh ahh evlat baska anacim sesini duymadan rahatlayamadimdeprem olmuş kızlar geçmiş olsun
hatlar meşgul herhalde annamla babama ulaşamıyorum
sanada geçmiş olsun canım yaa...
Aynen öyle canım....
Sen nasılsın, okula gdiyrsun değilmi.?
gökçecim kilom aynı cnm...evde boyacı vardı heber veremedim bugün telaşeden....birde kızımı yıkayacaktım bu akşam babası farketti bütün sırtı kızarmış ve kabarmış hemn acile gittik zonaya benzer bir hastalık dedi ufacık br çocukta nasıl olur anlamadım kan tahili yapıldı ağlamaktan mahvoldı yavrum 12ydi acilden geldik...
Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.
Bu sabah itibariyla regl oldumhem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??
onun erkek versıyonları bende var odaya gırmek ıstemıyorum ora ayrı bır cumharıyet resmen
Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi
Kizlar deprem oldu kimler duydu
Selamün aleykümm...
I love Bonus
Hatlar kilitlenmis cnm deli oldum bende kiza ulasamadim ahh ahh evlat baska anacim sesini duymadan rahatlayamadim
Sagol cnm bi an bina yıkılacak sandim 17 ağustos depreminde uyku sersemi bu kadar korkmamistim 30 sn kadar surmus ama insana ne uzun geliyor o an
yemeğimi yedim geldim menü yazam bare...
kahvaltı: 1 dilim t.b.ekmek,10 zeytin,1 buçuk yumurta,2 dilim peynir,1 domates.....
ara: yeşilçay
akşam:1 tabak dolusu taze fasülye,minik kase yogurt,1 domates....
birazdan yeşilçayımıda içerim bugünlük mutfak kapandıı....(meyracım)
canım sendemi karataya başladın:26:
selam kızlar ışler bıttı yemekte tamam offf yoruldum daha kalkıp kendıme bırseyler hazırlıycam bugun dolma yaptım ondan yıyemem ayça kayanın metobolızma dostu dıye bı yemek tarıfı vardı onu denıycem guzelolursa payaşırım bu arada reçelim süper oldul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?