Küçük alıntılar yapsana kadın bütün sayfa senin alıntıların dolu göz zevkimi bozuyo😜
Geçmiş olsun benimde diş işim var ilerde acıdım sana şu an sanırım acınacak olucam bende
I love Bonus
:olsun sen yeterkı kekı boregı yeme aynı karatay onlarıda yemeyın dıyor
ayyyy bı ev süpürüp silmem lazım hıc canım ıstemıyor bugünde yapmazsam pazarları harp meydanına dönüyor ev sımdı bı çamaşır attımhiçççççç iş yapasım yok bugun spor yapmıycam bırgun dınlendırın kasları dıyorlarya ogun bugun olsun
Bende Kalkacam kızın oda dandini balkondan başlayıp kapıdan çıkmam 2-3 saati bulur deli ediyo beni 1 haftada nasıl dağıtıyor anlamıyom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onun erkek versıyonları bende var odaya gırmek ıstemıyorum ora ayrı bır cumharıyet resmen
Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi
kızımı uyuttum geldim
anaaammmmmercanım yanlış mı gördüm sen mi geldin kuzum
bizde seni özledik kuzum kulaklarını çınlatıp durduk dedik herhalde çocuklardan giremiyor
çocuklarda sen de iyisinizdir inşallah
öp onları benim için
Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar
Dun dişçiye gittim bende halen sag tarafim yok sanki cok acidi kiz bonus kafa ahını mi aldim ne
Gökçecim ellerine sağlık cnm herkesi kutlarim haftaya daha guzel olur ins
Teşekkürler cancazim haftaya senide gorecez ilk üçte ona gore tut kendini
Hehehe valla o da olmasa super olcakti senide tebrik ediyorum cnm
Canım hosgeldin ozlettin kendini
Cok uzuldum gecmis olsun mikrobik miymis
Daficim ozledik senide yazamasanda bi nokta koy anliyalim burda oldugunu niki gormekte yeter canım
Ondan cnm benim 5 gun gram oynamadi tartida artida olmadi ama o kadar spora eksilmedide dun spor falan yapmadim ama bu sabah eksideydim demekki onla ilgili uzulme sende
Menun guzel cnm afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvaltı
1 yımırta + peynir+ domates+ biber+ 22 zeytin+ yarım topkek kadar kek
Zeytin çekirdeklerini sayınca bende okuyanlar gibi küçük bi yuh yada oha dedim rahat rahat deyiverin sizde anca doydum karatay doyun diyodu
I love Bonus
Kizlar deprem oldu kimler duydu
Kizlar deprem oldu kimler duydu
Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?