günaydın bonusum bak bugun pazartasi dünü bırakalım o geçtı bugun güzel olsunGünaydın.. Çok fazla kaçırmasamda yine düzensiz bir gün oldu evden dışarı çıkmak istemiyorum düzenimi iyice kurana kadar tabi benim düzenimi düşünen kim pehhh...
Sozi msjı okuyunca gülümsedim :) iştahsız değildimde 2 yımırta menemen doyurdu baktım gerek yok 20 taneye bırakim dedim.
40 ' ı çıkmış bebeğimizin hayırlı uğurlu olsun.
Doğum yapmışlar anıları paylaşmışlar ben heç paylaşmim yapmayanlarda var :) tek diyeceğim lütfen dikkatli mantıklı olsunlar ve şeker yüklemesi asla yaptırmasınlar. İnsülin direncine baktırsınlar ve diğer şeker tahlillerini yaptırsınlar. Doktor 99 la hamile kaldığımı görünce neler demişti bana tansiyonum çıkarmış masada kalırmışım. Benden çok kendi tırstı ameliyatta zorlanır diye.
Neyse benim için kötü günlerdi çok hatırlamak isteyorum.
I love Bonus
Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar davul gibin oldum niyekine acep her yerim şiş sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy kızlar benım bugun günüm var zaten ayda bırkere sabah ekmeksız bır kahvaltı yaptım dengeleyım dıye akşamda yoğurt salata geçırıcem ınşallah dua edın anacım
ayyy kızlar benım bugun günüm var zaten ayda bırkere sabah ekmeksız bır kahvaltı yaptım dengeleyım dıye akşamda yoğurt salata geçırıcem ınşallah dua edın anacım
Kötü oluyo günler yemesen beğenmedi diyorlar yesen olmuyo ben açıkça diyorum diyet yapıyorum hiç gücenmeyin kızan da kızsın artık ne edim
ödemmi varkı kuzum bı yeşil çay iç istersen
Sen neye şiştin acaba dün tuzlu falan yediysen olabilir.
I love Bonus
Yok kuzum yemeklere bile çok az atıyorum tuzu kendime özel yaptıklarıma hiç atmıyorum
Strese gelemiyorum ben 2 gündür gerildim kendimden geçtim konu komşunun derdiylede geriliyorum
yok kuzum Allahtan hamur işi değil dışardan yıyoruz o yüzden hafıf bırşeyler soylerım heraldeKötü oluyo günler yemesen beğenmedi diyorlar yesen olmuyo ben açıkça diyorum diyet yapıyorum hiç gücenmeyin kızan da kızsın artık ne edim
allahım hayrıyeye akıl fıkır ver az yesın deNe diyim dua ederken :) hem pazartesi gün olurmu be işi gücü yokmu karıların
I love Bonus
yaaa fırat verırnıyım o bonus kafayaYaptım canım şimdi kahvaltıda içecem yatağı değiştirmek gerekiyor dinlenemiyorum hiç
Bak bonus kafa bekliyo kaçamak yapalım diye sakın fazla kaçırma günde kurtulamayız dilinden
yok kuzum Allahtan hamur işi değil dışardan yıyoruz o yüzden hafıf bırşeyler soylerım heralde
allahım hayrıyeye akıl fıkır ver az yesın deyokkk hezar bacım
yaaa fırat verırnıyım o bonus kafaya
Seni manyak seni :) sanane milletin derdinden senin derdin yokmu onlara bak sen onlar kesmiyosa benim derdimle dertlenirsinbırak konu komşuyu yeaaa.
Arada birde tuz at yemeğine falan belkim fücudun şaşırır 😁
Hem ben sen kaçamak yapınca sevinecekmiyim heç tanımadınız beni hakketen 😁
I love Bonus
Hey gidi hayriye çok büyük konuşuyon kanımca pusudayım haberiniz ola
Allahım sen hariyeye akıl fikir ver az yesin günde... Amin. ( ama yarabbi çok fazla akıl kimseye fayda vermemiş sen dozunda ver aklı)
I love Bonus
Hey gidi hayriye çok büyük konuşuyon kanımca pusudayım haberiniz ola
Allahım sen hariyeye akıl fikir ver az yesin günde... Amin. ( ama yarabbi çok fazla akıl kimseye fayda vermemiş sen dozunda ver aklı)
I love Bonus
Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim, birlikten kuvvet doğar derler.
Ba ba ba demin ne diyodu şimdi ne demiş ben bilmicemmi seni hehehe
Dün leslie 5 mil yapmaya kalktım sonuç 3.milde pes ettim çok seri yapıyodu bunda dedim dayanamayacam 5e kadar bırak en iyisi😜😜
Allah kolaylık versin canim.. Desene ufaklik buyuyunce bizde böyle ödev yapcazz...iyiyim cnm sen nasılsın kızın ödevi vardı spor geçe kaldı mayıştımm iyi cnm implant olmadı kemik yeterli değilmiş kaplama köprü yapıyor şimdi
Canim hosgeldin insallah hersey gönlünce olur...Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim, birlikten kuvvet doğar derler.
ben 95 kiloda kadın dogum uzmanına gittim hamilelik düşünmüyorum cunki cok kiloluyum dedim bana bisey olmaz demişti sonraki ay hamileydim... Dr cok onemli...Günaydın.. Çok fazla kaçırmasamda yine düzensiz bir gün oldu evden dışarı çıkmak istemiyorum düzenimi iyice kurana kadar tabi benim düzenimi düşünen kim pehhh...
Sozi msjı okuyunca gülümsedim :) iştahsız değildimde 2 yımırta menemen doyurdu baktım gerek yok 20 taneye bırakim dedim.
40 ' ı çıkmış bebeğimizin hayırlı uğurlu olsun.
Doğum yapmışlar anıları paylaşmışlar ben heç paylaşmim yapmayanlarda var :) tek diyeceğim lütfen dikkatli mantıklı olsunlar ve şeker yüklemesi asla yaptırmasınlar. İnsülin direncine baktırsınlar ve diğer şeker tahlillerini yaptırsınlar. Doktor 99 la hamile kaldığımı görünce neler demişti bana tansiyonum çıkarmış masada kalırmışım. Benden çok kendi tırstı ameliyatta zorlanır diye.
Neyse benim için kötü günlerdi çok hatırlamak isteyorum.
I love Bonus
sporu geç yaptın sanirim onunla bir ilgisi olabilirmi kuzum...Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar davul gibin oldum niyekine acep her yerim şiş sanki
haklisin canim bende sabah cumadan hepi topu 100 gram eksik çıktım.halbuki saatlerce yürüdüm yemedim...olsun ne yaparsın mücadele devam...günaydın bonusum bak bugun pazartasi dünü bırakalım o geçtı bugun güzel olsun
benım sezeryana gıren anestezist bugun ıstıfa etmessem daha etmem dedı manyak basım darabım esırgesın hersey düzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?