Herkese hayırlı kandiller.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
kayinvalide de yaptırdı o ameliyati 3 noktadan delmişler ama izler simdi belli belirsiz..
Kilolu hamilelerde saglik riskleri daha fazlaymis dedi bir arkadas dr beslenmene dikkat et yeter sikinti olmaz dedi..seker yükleme testini filan istiyorlar hamileyken.bende 94 ile hamile kaldım 101 ile doguma gittim.allaha sukur sorun yasamadım.. İnsallah sende yasamazsın...Bencede erteleme..
Yaz katip bugun 12 zeytin eksik Yenilmis... Hayirdir kuzum bugün iştahtanmi düştün :)
canim tebrikler cok sevindim seninadina birdaha hiç çıkmayalım yukarı hep ineriz insallah...
Gorumcemde hamileligin ilk 4 ayinda 6-7 kilo verdi .sonra geri aldı ... Cokmu zor oldu ki canim benim...
amin canim..masallah o halde artik daha guzel ele avuca gelir bebis .. Eskiler nede guzel biliyorlarmış ..bizim ufakliginda kırkı çıkınca nasıl algıları artmiş daha güçlenmiş ve hayata tutunmuştu ...
gecmis olsun..geniz akintİsi cok fena mide bulantisi yapıyor malesef... Ondan olabilirmi?
En son gittigim diyetisyende sakin kilo vermeden hamile kalma dedi seker hastasi olur cocuk dedi
bilgiler icin tesekkurler cnm
Genelde laparaskopi yapiolar ben simdiden arastirmaya basladim
Gecmis olsun
kizlar seytan kulagina kursun iki gundur iim ama diyetime cok dikkat ediyorum bu arada hasta oldugum bes gunde 2 kilo vermisim umarim bole gider
Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...Herkese hayırlı kandiller.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
kayinvalide de yaptırdı o ameliyati 3 noktadan delmişler ama izler simdi belli belirsiz..
Kilolu hamilelerde saglik riskleri daha fazlaymis dedi bir arkadas dr beslenmene dikkat et yeter sikinti olmaz dedi..seker yükleme testini filan istiyorlar hamileyken.bende 94 ile hamile kaldım 101 ile doguma gittim.allaha sukur sorun yasamadım.. İnsallah sende yasamazsın...Bencede erteleme..
Yaz katip bugun 12 zeytin eksik Yenilmis... Hayirdir kuzum bugün iştahtanmi düştün :)
canim tebrikler cok sevindim seninadina birdaha hiç çıkmayalım yukarı hep ineriz insallah...
Gorumcemde hamileligin ilk 4 ayinda 6-7 kilo verdi .sonra geri aldı ... Cokmu zor oldu ki canim benim...
amin canim..masallah o halde artik daha guzel ele avuca gelir bebis .. Eskiler nede guzel biliyorlarmış ..bizim ufakliginda kırkı çıkınca nasıl algıları artmiş daha güçlenmiş ve hayata tutunmuştu ...
gecmis olsun..geniz akintİsi cok fena mide bulantisi yapıyor malesef... Ondan olabilirmi?
selamün aleyküm.....
hoşbuldum kızlar, hepiniz çok sağolun, kocaman öpüyorum hepiciğinizi ve sizi çok seviyorum, iyiki varsınız.
herkesin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşaallah.
sizinle diyet yapmayı özledim:))))
5333ü özledim
çok şükürki annemdeyken ve annemgil bendeyken diyet yapmadım ama aşırıyada kaçmadım, şuanki kilomu da çok merak ediyorum ne alemde acaba diye....
1-2gün kendime geleyim bende başlicam tekrar sizlerle bu 5333e inşaallah:))) yeşilçaya da tabiki, bu sefer annemde hiç yeşilçay içmedim, annemler bendeykende içmedim, küsmüş bana yeşilçayımDD
inşaallah kilomda abartılı falan çıkmaz
eşin finişi kırmış desene:))))
annem rahmetli babam gelirim dediği vakit gelmeyince öyle derdi, yine finişi kırdı deri ne demek istiyorsa artık annem:))))
kızına da çok geçmiş olsun canım, ben annemdeyken nete hiç düzenli giremedim, oyüzden geçmişi ara ara okudum hep.
geçmiş olsun...
bende ilk 5 ay 6 kilo verdim sonra 7 kilo aldım cnm çok şükür doğum rahat ve kolay oldu benimki sadece içeriyi sevmiş dışarı çıkmak istemedi hanımı yerinden ettikHerkese hayırlı kandiller.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk kızlar..sabaha çocuk druna götüreceğim kızımı..bakalım ne diyecek sırtındaki döküntüler geçmed çünki...çilek veya yumurtadan şüpheleniyorum ama bakalım artık...
canim benim hatırlamak istemediğim bir donem o donem.. Düzen yok uyku yok sut gelmez acemilik var.sonrasi cok güzel olcak hayırlısıyla...azicik daha dayan canimmm..Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
aminnnnn
aynen bebek elimize geliyor maşallahı var, uykuları biraz yorucu... en önemlisi artık yavaş yavaş sokağa çıkarız. hareketlenirsem daha hızlı gider kilolar. bir de 40 gundur evde fena bunaldım...
ayyyy benim sıpanin seside aynı hastane koridorunun öbür ucundan geliyordu sesi...diğer bebekler kedi milyarlar gibi ağlıyordu bizimki sanki Aslan kürkler gibislm kızlar
kızımı uyuttum geldim
öncelikle menümü yazayım
sabah: kkk
öğle: domates çorbası taze fasülye kornişon turşu
akşam: yine domates çorbası (ilk defa yaptığım için birazcık fazla yapmışım dünden beri yiyoz) alabalık salata
dalokaysmom bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün sizlere hayırlı evlat olsun inşallah bundan sonra çabucak büyür gider anlamazsın bile
yazını okuyunca aklıma bir şey geldi sana diyim diye alıntı yaptım şimdi ne diyeceğimi unuttum iyi mi kocadım iyice yaaa
bende ilk 5 ay 6 kilo verdim sonra 7 kilo aldım cnm çok şükür doğum rahat ve kolay oldu benimki sadece içeriyi sevmiş dışarı çıkmak istemedi hanımı yerinden ettikherkesin bebeği uyurdu hastanede benimki meeee meeee diye ağlardı hamileyken kuzum diye severdim bi de öyle ağlayınca tam olmuştu
Hala gecmedimi tuh yaa.. Cok gecmis olsun.. İnsallah basit birseydir hemencecik düzelir yavrum....geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk kızlar..sabaha çocuk druna götüreceğim kızımı..bakalım ne diyecek sırtındaki döküntüler geçmed çünki...çilek veya yumurtadan şüpheleniyorum ama bakalım artık...
iyi geceler HasibeCim...ben yatıyorum kızlar iyi geceler
geçmiş olsun cnm
sağol cnm...ben yatıyorum kızlar iyi geceler
geçmiş olsun cnm
geçmedi cnm yaaa sorma bakalım ne diyecek dr...canim benim hatırlamak istemediğim bir donem o donem.. Düzen yok uyku yok sut gelmez acemilik var.sonrasi cok güzel olcak hayırlısıyla...azicik daha dayan canimmm..
ayyyy benim sıpanin seside aynı hastane koridorunun öbür ucundan geliyordu sesi...diğer bebekler kedi milyarlar gibi ağlıyordu bizimki sanki Aslan kürkler gibi
Hala gecmedimi tuh yaa.. Cok gecmis olsun.. İnsallah basit birseydir hemencecik düzelir yavrum....
iyi geceler HasibeCim...
sağol cnm...
geçmedi cnm yaaa sorma bakalım ne diyecek dr...
Daykommmm nasılsın canim benim.
Daha iyisindir insallah...
Biraz önce aklimdaydin seni gordum arkasindan...
Bu arada nasıl oldu dişin ?
slm kızlar
kızımı uyuttum geldim
öncelikle menümü yazayım
sabah: kkk
öğle: domates çorbası taze fasülye kornişon turşu
akşam: yine domates çorbası (ilk defa yaptığım için birazcık fazla yapmışım dünden beri yiyoz) alabalık salata
dalokaysmom bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün sizlere hayırlı evlat olsun inşallah bundan sonra çabucak büyür gider anlamazsın bile
yazını okuyunca aklıma bir şey geldi sana diyim diye alıntı yaptım şimdi ne diyeceğimi unuttum iyi mi kocadım iyice yaaa
bende ilk 5 ay 6 kilo verdim sonra 7 kilo aldım cnm çok şükür doğum rahat ve kolay oldu benimki sadece içeriyi sevmiş dışarı çıkmak istemedi hanımı yerinden ettikherkesin bebeği uyurdu hastanede benimki meeee meeee diye ağlardı hamileyken kuzum diye severdim bi de öyle ağlayınca tam olmuştu
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk kızlar..sabaha çocuk druna götüreceğim kızımı..bakalım ne diyecek sırtındaki döküntüler geçmed çünki...çilek veya yumurtadan şüpheleniyorum ama bakalım artık...
esselamün aleykum
günaydın kızlar hepimize mutlu eksılı bır hafta olur inşallah :16huzurlu bol bol:
esselamün aleykum
günaydın kızlar hepimize mutlu eksılı bır hafta olur inşallah :16huzurlu bol bol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?