maşallah cnm Allah bağışlasınben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.
slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik
bugün içimden bir ses 89küsur çıkacaksın demişti veeeee 89.7 çıktım
maşallah cnm Allah bağışlasın
bende 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 41 hafta 1 gün sonra doğurdum (sancı serumu taktılar sancım ve açıklığım yoktu zamanı geçiyor diye, normal yaptım) 3090gr seninki yine iyi erken gelmiş ama kilosu yerinde maşallah kuzuma
Masallah inşallah bidaha hicccc 90 lari gormezsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
kırklandık bugun, çok ama cok mutluyum-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.
kırklama ile sanki hafifledim.
ayrıca kandiliniz mubarek, tüm dualarınız kabul olsun, göğe acılan elleriniz boş kalmasın...
Herkese hayırlı mutlu pazarlar dilerim
Miraç kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin
kırklandık bugun, çok ama cok mutluyum-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.
ayrıca kandiliniz mubarek, tüm dualarınız kabul olsun, göğe acılan elleriniz boş kalmasın...
Selamün aleykümmm...
hayırlı kandiller....dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar nolurr çok ihtiyacım varr....
eşim evde parka çıkarıcaz çocukları kaçıyorum yani...akşama uğrarım inşallah..
büyük ihtimalle laparoskobik yaparlar herhaldebende 106ile sezeryana girdim canim :) aslinda normal dogum istiyordum ama benim kiz afacan elleri uzatmisacilma olmadi o yuzden sezeryan demislerdi...
gelelim safra kesesi ameliyatina.
hatirladigim buyuk bir agrim olmadi... ertesi gun ayaktaydim... 2gece kaldim hastanede ciktim... (normalde 1geceydi... ama benim kabizlik sorunum oldu)
ev isinide eve döndügüm gibi yavas yavas yaptim :) cocuk vardi birde benim daha 40i cikmamis... onunlada ilgilendim hersey tek basima :)
yani kolay bir ameliyatti... kac saat surdu hatirlamiyorum canim... ama ameliyathaneden odaya gidene kadar toplamda 4saat galiba... (ameliyattan sonra uyanma odasina aliyorlar ya o yuzden o kadar uzun surdu)
fiyatini bilemiycem cunku isvicre'de oldum canim...
Âmin Maşallah hayırlı evlat olsun inşallahkırklandık bugun, çok ama cok mutluyum-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.
Allah hakkında hayırlısını versin canımSelamün aleykümmm...
hayırlı kandiller....dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar nolurr çok ihtiyacım varr....
eşim evde parka çıkarıcaz çocukları kaçıyorum yani...akşama uğrarım inşallah..
Maşallah inş isteyen herkese versin Rabbim Aminn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin kandili mubarek olsun canlarim!!!
Dualariniz kabul olur insallah
sagol canim seninde kandilin mubarek olsun!
masallah :)
seninde kandilin mubarek olsun canim
kandilin mubarek olsun canim!!!
sagolun kızlarÂmin Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah
Allah hakkında hayırlısını versin canım
çok şükür kızımı uyuttum geldim
kocamda düğüne gitti öğretmen arkadaşları evleniyoruş arkadaşlarıyla toplaşıp gittiler 1 saat durur döneriz dedi ama hala ses seda yok
bugünkü menüm planladığımdan biraz farklı oldu ondan yeniden yazayım dedim
sabah:1 yuurtalı 1/2 muzlu kkk
öğle: 5 ceviz 1 kase erik
akşam: domates çorbası 1 kase(içinde kaşar rendesi de ar tabiki), ızgara köfte 4 tane, fırında kızartma(patateslerini seçtim ama küçük bir parçanın tadına baktım nasıl olmuş diye bundan sonra böyle yapmaya karar verdim kocişimde sevdi), salata yapmaya üşenmedim bolca salata yaptım ve küçük bir kase yoğurt yedim (ne yemişim beee oburiks olmuşum resmen) yazınca çok oldu ama bunların hepsini 1 servis tabağına koydum 1 tabak yani
meyra hoş geldim cnm
ellerine sağlık cnm bende çok severim çilek reçelini hele bir de dağ çileği olursa hııımmmmmm
ama artık onlar YASAK CISSSS EEEEEE
Ayyy kızlar Alıntılarım ikidir kaynıyor
Gokcecim Meyracim ellerinize saglik.. Listeler icin teşekkürler...
Daykocum supersin kuzum. Sen bitanesin.. Walla kendim o kiloları vermişim gibi sevindim...
Yetişebilirsen bende spor yapıcam :)
Burcucum hayriyecim sizlerde sürersiniz...Bende bir ayda iki kilo vermişim hepi topu....ben ne zaman diyetimi düzene sokcam desem daha cok tozutuyorum..spor yapıcam desem belim ağrıyor kilo vercem diyorum. O hafta +çıkıyorum... Anlamadım var bir sıkıntım...
Ercanimi gördüm bir ara cok özlettin kuzum kendini...seni cok seviyorummm..
Meyracim hosgeldin evine ..sensiz buralar yetim kaldı ...
Nilufercim sonunda geldin dimi ... Özlettin kendini..
Asuummm gördüm seni bisey diycemde diyemedim....:44::44:
Bonuscum Ayyy cok üzüldüm depreme Cokmu korktunuz...
Allah'tan kimseye bisey olmamış...
Deli gibi midem bulanıyor kızlar aksam yemegi yiyemicem sanirim
ben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.
bende 106ile sezeryana girdim canim :) aslinda normal dogum istiyordum ama benim kiz afacan elleri uzatmisacilma olmadi o yuzden sezeryan demislerdi...
gelelim safra kesesi ameliyatina.
hatirladigim buyuk bir agrim olmadi... ertesi gun ayaktaydim... 2gece kaldim hastanede ciktim... (normalde 1geceydi... ama benim kabizlik sorunum oldu)
ev isinide eve döndügüm gibi yavas yavas yaptim :) cocuk vardi birde benim daha 40i cikmamis... onunlada ilgilendim hersey tek basima :)
yani kolay bir ameliyatti... kac saat surdu hatirlamiyorum canim... ama ameliyathaneden odaya gidene kadar toplamda 4saat galiba... (ameliyattan sonra uyanma odasina aliyorlar ya o yuzden o kadar uzun surdu)
fiyatini bilemiycem cunku isvicre'de oldum canim...
büyük ihtimalle laparoskobik yaparlar herhalde
senin de öyle mi olmuştu
kayinvalide de yaptırdı o ameliyati 3 noktadan delmişler ama izler simdi belli belirsiz..105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
Gecmis olsun acil sifalar
ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakind
Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio😄
Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben😔
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux
Günaydın hayırlı kandiller...
Kalınca su 2 kayısı
Kahvaltı
2 yumutayla menemen+ 10 zeytin+ yarım salatalık+ 2-3 küp kaşar
I love Bonus
canim tebrikler cok sevindim seninadina birdaha hiç çıkmayalım yukarı hep ineriz insallah...slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik
bugün içimden bir ses 89küsur çıkacaksın demişti veeeee 89.7 çıktım
maşallah cnm Allah bağışlasın
bende 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 41 hafta 1 gün sonra doğurdum (sancı serumu taktılar sancım ve açıklığım yoktu zamanı geçiyor diye, normal yaptım) 3090gr seninki yine iyi erken gelmiş ama kilosu yerinde maşallah kuzuma
amin canim..masallah o halde artik daha guzel ele avuca gelir bebis .. Eskiler nede guzel biliyorlarmış ..bizim ufakliginda kırkı çıkınca nasıl algıları artmiş daha güçlenmiş ve hayata tutunmuştu ...kırklandık bugun, çok ama cok mutluyum-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.
gecmis olsun..geniz akintİsi cok fena mide bulantisi yapıyor malesef... Ondan olabilirmi?Deli gibi midem bulanıyor kızlar aksam yemegi yiyemicem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?