Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl sılınıyor o gurban

Şu pedofili haberleri beni iyice paranoyaklaştırdı o yüzden böyle temkinliyim naapiim..

slm kızlar
günayydddıııııınnnnnn
sabah kkk yaptım
üzerine şekersiz türk kahvesi içtim ve şimdi form çayı içiyorum

bu arada melekte ayça kaya var izlemek isteyenlere duyrulur

Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim, birlikten kuvvet doğar derler.
hoşgeldin cnm. kaç kilosun nereden yazıyorsun bizi bilgilendirirsen seviniriz

ben salata kısır tarzı olanlardan alıyorum yeseydin diye ısrar edenlere de ben zamanında çok yedim yediklerime tutun diyorum

ayyy yavrum benim çok tatlı maşallah
benim kızım banyoyu çok sever küvetini görünce çığlık atıp tepinmeye başlar

Dün bir aylık tavuk pilav yedim. üzerine ev yapımı baklava,burma,vb.
kocam bu durumda sen kaçamak yapmamışsın katliam yapmışsın der

bu arada ben o resimlerin googleda çıktığını bilmiyordum eskiden benimde paylaştıklarım var

güaydın hasıbecım maşallah kullerınden yenıden doğdun ne güzel gıdıyorsun

Valla ben sildimdi ama nasıl ettiysem duruyo orda geçmiş olsun artık daha koymayalım hasibe :)

Hiç ayçayı diyneyecek halim yok valla çok dinledim onları ben dinlediklerime saysınlar.

I love Bonus

Kahvaltı

2 yımırta+ 14 zeytin+ 2 kk peynir+ domat+ biber+ roka

Az öncede 6 tane erik

I love Bonus

güaydın hasıbecım maşallah kullerınden yenıden doğdun ne güzel gıdıyorsun
ayyy teşekkür ederim cnm daim olur inşallah kendime verdiğim bir söz var kızımın doğum gününde 80 olmak istiyorum
13 hafta kaldı ve benim vermem gereken 9 kilom var
her şey kızım için

Valla ben sildimdi ama nasıl ettiysem duruyo orda geçmiş olsun artık daha koymayalım hasibe :)

Hiç ayçayı diyneyecek halim yok valla çok dinledim onları ben dinlediklerime saysınlar.

I love Bonus
ayyy yok bundan böyle koymam çok koyasım gelirse albüme koyar haber veririm bakın diye

bence bozmadan gidersen dahada aşşa inersin:34:

kızım uyurken azıcık ütü yapayım kızlar ben biriktiler yine

:))) seni taklit ediyorum patlıcan aldım közliycem onları bi arada domates çorbası yaparım hehehe

I love Bonus
ben bugün öğlende domates çorbası içcem
ne çorbaymış 3. günü iç iç bitmiyor
akşama kalmasa bari kocam yine mi der Allahtan güzel yapmışımda yeniliyor

Eriği biraz erken yidim daha dar zamanlar için beklemem lazımdı ama ossun :) sabah öğlen dengeliyorumda akşam çok fazla zorlanıyorm.

Kaçamak yazmak nasip olmasın inş

I love Bonus

amin arkadaşın amın cok güzel gıdıyorsun ben senın kıloları yakalayanakadar sen başarı topıgıne yazını yazacaksın

amin arkadaşın amın cok güzel gıdıyorsun ben senın kıloları yakalayanakadar sen başarı topıgıne yazını yazacaksın

Ayy ne kaa mıtlı oldum ya sağlam gaz verdin hayriye inş bi gün yazarım orayada senide anarım :) kalkim işime bakim sende gündeki bağyanlara selam söyle

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…