Yarasın bazen yemekte iyidir kasmaktansa. Albüm demişsinde ben telden giriyorum telde ayrıntılı değil albüm falan gündüz pc yok evde akşamda uğraşamıyorum hiç binlerce sayfanın içinde kaybolur diye düşünüyorum. Bi daha eklemiycem ama :)
Ben sildim alıntı yapan hayriye ve dayko da bi zahmet linki silin gurban
I love Bonus
nasıl sılınıyor o gurban
MEsaj düzenleme panelinden girip siliyorsun...
hoşgeldin cnm. kaç kilosun nereden yazıyorsun bizi bilgilendirirsen sevinirizMerhabalar ben de aranıza katılmak isterim, birlikten kuvvet doğar derler.
ben salata kısır tarzı olanlardan alıyorum yeseydin diye ısrar edenlere de ben zamanında çok yedim yediklerime tutun diyorumKötü oluyo günler yemesen beğenmedi diyorlar yesen olmuyo ben açıkça diyorum diyet yapıyorum hiç gücenmeyin kızan da kızsın artık ne edim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy yavrum benim çok tatlı maşallahYaşına göre spor yap 5 mil senin neyine te allahım3 fast mile yap sen o yaşlı işi.
Bak ben size kahvaltı başında laf yetiştirrkene benim cadı kızım banyoya gitmiş kapıyı açmış sabah erkenden onu küvetinde yıkamıştım rahat vermez diyede kapıyı çektim bıraktım sonra kaldırırım diye girmiş içine oturmuş oynuyodu
I love Bonus
kocam bu durumda sen kaçamak yapmamışsın katliam yapmışsın derDün bir aylık tavuk pilav yedim. üzerine ev yapımı baklava,burma,vb.
slm kızlar
günayydddıııııınnnnnn
sabah kkk yaptım
üzerine şekersiz türk kahvesi içtim ve şimdi form çayı içiyorum
bu arada melekte ayça kaya var izlemek isteyenlere duyrulur
hoşgeldin cnm. kaç kilosun nereden yazıyorsun bizi bilgilendirirsen seviniriz
ben salata kısır tarzı olanlardan alıyorum yeseydin diye ısrar edenlere de ben zamanında çok yedim yediklerime tutun diyorum
ayyy yavrum benim çok tatlı maşallah
benim kızım banyoyu çok sever küvetini görünce çığlık atıp tepinmeye başlar
kocam bu durumda sen kaçamak yapmamışsın katliam yapmışsın der
bu arada ben o resimlerin googleda çıktığını bilmiyordum eskiden benimde paylaştıklarım var
Valla ben sildimdi ama nasıl ettiysem duruyo orda geçmiş olsun artık daha koymayalım hasibe :)
Hiç ayçayı diyneyecek halim yok valla çok dinledim onları ben dinlediklerime saysınlar.
I love Bonus
Kahvaltı
2 yımırta+ 14 zeytin+ 2 kk peynir+ domat+ biber+ roka
Az öncede 6 tane erik
I love Bonus
ayyy teşekkür ederim cnm daim olur inşallah kendime verdiğim bir söz var kızımın doğum gününde 80 olmak istiyorumgüaydın hasıbecım maşallah kullerınden yenıden doğdun ne güzel gıdıyorsun
ayyy yok bundan böyle koymam çok koyasım gelirse albüme koyar haber veririm bakın diyeValla ben sildimdi ama nasıl ettiysem duruyo orda geçmiş olsun artık daha koymayalım hasibe :)
Hiç ayçayı diyneyecek halim yok valla çok dinledim onları ben dinlediklerime saysınlar.
I love Bonus
karatayımsı yapıyorum diyorsun ama baya baya kkk yapıyorsun yaniKahvaltı
2 yımırta+ 14 zeytin+ 2 kk peynir+ domat+ biber+ roka
Az öncede 6 tane erik
I love Bonus
ayyy teşekkür ederim cnm daim olur inşallah kendime verdiğim bir söz var kızımın doğum gününde 80 olmak istiyorum
13 hafta kaldı ve benim vermem gereken 9 kilom var
her şey kızım için
ayyy yok bundan böyle koymam çok koyasım gelirse albüme koyar haber veririm bakın diye
bırava bırava
karatayımsı yapıyorum diyorsun ama baya baya kkk yapıyorsun yani
ayyy inşallah cnm ağzından bal damlıyorbence bozmadan gidersen dahada aşşa inersin:34:
amin inşallahEriği biraz erken yidim daha dar zamanlar için beklemem lazımdı ama ossun :) sabah öğlen dengeliyorumda akşam çok fazla zorlanıyorm.
Kaçamak yazmak nasip olmasın inş
I love Bonus
ben bugün öğlende domates çorbası içcem:))) seni taklit ediyorum patlıcan aldım közliycem onlarıbi arada domates çorbası yaparım hehehe
I love Bonus
Eriği biraz erken yidim daha dar zamanlar için beklemem lazımdı ama ossun :) sabah öğlen dengeliyorumda akşam çok fazla zorlanıyorm.
Kaçamak yazmak nasip olmasın inş
I love Bonus
amin arkadaşın amın cok güzel gıdıyorsun ben senın kıloları yakalayanakadar sen başarı topıgıne yazını yazacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?