kızım uyurken azıcık ütü yapayım kızlar ben biriktiler yine
Ayy ne kaa mıtlı oldum ya sağlam gaz verdin hayriye inş bi gün yazarım orayada senide anarım :) kalkim işime bakim sende gündeki bağyanlara selam söyle
I love Bonus
afferimm çok güzel bozmak yok aynen devamKahvaltı
2 yımırta+ 14 zeytin+ 2 kk peynir+ domat+ biber+ roka
Az öncede 6 tane erik
I love Bonus
ayyy teşekkür ederim cnm daim olur inşallah kendime verdiğim bir söz var kızımın doğum gününde 80 olmak istiyorum
13 hafta kaldı ve benim vermem gereken 9 kilom var
her şey kızım için
ayyy yok bundan böyle koymam çok koyasım gelirse albüme koyar haber veririm bakın diye
cöööööö
selam güzellerrrr
kızlar TIFFANY ROTHE videolarına bakın kalça göbek için güzel hemde 10dk.
aleykümselam hoşgeldin
Az baksan şu çocuğa ölürmüsün
I love Bonus
Saolasın en son girdiğimden sonra çokkkkkkkk sayfa birikmiş umarım bütün güzeller iyidir.
Bne sağlık sorunları soma v.s derken anca kendimi toparladım didyelim.artıııııııı lar ile dönüş yapıcm hayırlısı(
Olsun canım eksiltiriz hep beraber 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yasemincim sıkma canını Allah sağlık versin hallederiz inşallah
Ben de 90 sınırına dayandım ramazana kadar biraz hafifleyelim beraberce
afferimm çok güzel bozmak yok aynen devam
13 haftada verirsin cnm yeterki iste verilecek o kilo 13 haftada yoksa çok pis madara ederim seni (heh vermede gör)
nur okuyup kaçıyonmu gene nerelerdesin
büyük ihtimalle laparoskobik yaparlar herhalde
senin de öyle mi olmuştu
Deli gibi midem bulanıyor kızlar aksam yemegi yiyemicem sanirim
Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim, birlikten kuvvet doğar derler.
Dün bir aylık tavuk pilav yedim. üzerine ev yapımı baklava,burma,vb.
Şu pedofili haberleri beni iyice paranoyaklaştırdı o yüzden böyle temkinliyim naapiim..
cöööööö
selam güzellerrrr
ayyyy canim benim sonunda buldun yolunu
aldigin kilocuklari merak etme hep beraber veririz onlari :) sen yeterki bizi terk etme :) canim benim
dert ortagim :)
ve aleykumselam canim. eşim telefon şirketine kızıp kapatın telefonu demis. telefon kspaninca nette gitti. simdide düzelmiyor bir turlù . yılan hikayesine döndü. cumartesi actık dediler ama açılmamıs görünüyor.selamün aleyküm.....
sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....
depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.
kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.
sağolasın ablacım:)
internetine ne oldu ablacım?
bende seni çok özlemiştim canım, çokta merak ediyordum seni, 1günde olsa yazman rahatlattı beni, sağolasın....
yine gel hep, bizi beni unutma sakın........
allaha emanet olun ailecek, kocaman öpüyorum
burcucum benim telefonun ekranida cok buyük degil işkence gibi bisey105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
Gecmis olsun acil sifalar
ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakinda
Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio😄
Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben😔
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux
hastayım hiç halim yok
ve aleykumselam canim. eşim telefon şirketine kızıp kapatın telefonu demis. telefon kspaninca nette gitti. simdide düzelmiyor bir turlù . yılan hikayesine döndü. cumartesi actık dediler ama açılmamıs görünüyor.
burcucum benim telefonun ekranida cok buyük degil işkence gibi bisey
selamun aleykum güzeller.
Çok yaxamıyorum kusura bakmsyın
dayko cum bir nokta ( . ) koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?