Nihahaha haaa
öğle yemeği
bir tabak şeriyeli tarhana çorbası ve salata
I love Bonus
cöööööö
selam güzellerrrr
Dün bir aylık tavuk pilav yedim. üzerine ev yapımı baklava,burma,vb.
Kuzumgeçmiş olsun neyin var gripmi😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yataktan olabilirmi bende değiştirecem yakındaSelamün aleykümm...
nasılsınız bacılar....ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene çokk sayfa birikmiş bir iki tane anaca okudum idare edin garii...ya canım sıkıldı benimm cuma ne
güzel 80,6 gördüydüm bugün 81,4 niye böyle oldukii...dün ve bugün oruç tuttum...diyet yaptığım dönemde oruç bana yaramıyo yaa ondan
sanırsam....geçen senede böyle oluyodu....neyse inşallah cumaya eksi görürüm biraz....dün belim çok kötüydü bide hava alalım diye parka çıktık
duramadım kıvrandım resmen ağrıdan geri döndüm eve yattım saatlerce..Allahtan eşim bu hafta izinliydide ilgilendi kızlarla ben yattım...iftardan sonra
ilaçları alınca az bi rahatladım gece yatmadanda 15 dakikada olsa spor yaptım...sabah dayak yemiş gibi kalktım....niye hiç dinlenmiş kalkmıyom ben bu
yataktan anlamıyom arkadaş....neyse böyle işte...
hoşgeldin yasemin ablaa özledik be yaa..
afiyet olsun yenacım insanız canım uzunn aralıklarlada olsa arada bir lazım böyleside dert etme....amaa bugünn hiç bişey olmamış gibi diyete devammm....
ya bu arada bende istiyom o ev yapımı baklava ve burmadan...ben tatlı manyağıyım resmen...sırf oturur bi tepsiyi kendim yerim diye korkudan yapmıyom hee yoksa güzelde yaparım ama yapışıyolar totoşuma yoksaaa hiç affetmicemm...
evet boğazım falan çok kötü ve halsizim
akşam olsada eve gidip dinlensem diycem ama çocuk bırakmıycak evdede
Offf bu ara herkes hasta benim kızda dün ateşlendi bi ateş düşürücüyle kendine geldi şükür sanada geçmiş olsun CNM
Kim bana nazar etti len ben irademe
Türlü yaptıydım sadece bi kaşık tadına bakıcaktım bi tabak yemişim
I love Bonus
benimde oğlandan geçti sanırım. hastaydı. hastayken daha çok gelip sokuluyo o yüzden kaptım sanırım
Kim bana nazar etti len ben irademe
Türlü yaptıydım sadece bi kaşık tadına bakıcaktım bi tabak yemişim
I love Bonus
evet boğazım falan çok kötü ve halsizim
akşam olsada eve gidip dinlensem diycem ama çocuk bırakmıycak evdede
oooooooo çok korktumafferimm çok güzel bozmak yok aynen devam
13 haftada verirsin cnm yeterki iste verilecek o kilo 13 haftada yoksa çok pis madara ederim seni (heh vermede gör)
nur okuyup kaçıyonmu gene nerelerdesin
sorma şimdi kaldığım yerden devamnezaman bitiyorlarkı ufff sinir oluyorum yap yap hep aynı
aleykum selam canım senın benı anmana gerekyok ılk ben tebrik edicem senı ordakolay gelsın canım
ben ettim benlen heç ilgilenmiyon diye huh
Hadi ordan o kaa maşallah dedik sen boğazımı tutamadım desene
Hadi gene türlüymüş zarar yok😉😆
Tabi ta türlü yaptığımı sen biliyodun :)
İlgilenim hemen aşkolsun de bakim neyle ilgileniyodum :)
I love Bonus
gecmis olsun canim...
bendede ayni dert var bogazlarim berbat... yutkunamiyorum bile... fazla halsizlik yok ama yinede fenayim...
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?