- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
kızı yine uyuttum
form çayımı içeyim ütüye kaldığım yerden devam hanım uyanıkken ütü yapamıyorum
oooooooo çok korktum
sorma şimdi kaldığım yerden devam
akşam yemeğinde dengelersın canım maşallah dedıkya bacımKim bana nazar etti len ben irademe
Türlü yaptıydım sadece bi kaşık tadına bakıcaktım bi tabak yemişim
I love Bonus
bizde iyiyiz hamdolsun ablacım
Nihahaha haaa
öğle yemeği
bir tabak şeriyeli tarhana çorbası ve salata
I love Bonus
hoşgeldın canımcöööööö
selam güzellerrrr
geçmiş olsunhastayım hiç halim yok
aleykum selam ablam umarım bıran once hallolur ozledık güzel sohbetınıve aleykumselam canim. eşim telefon şirketine kızıp kapatın telefonu demis. telefon kspaninca nette gitti. simdide düzelmiyor bir turlù . yılan hikayesine döndü. cumartesi actık dediler ama açılmamıs görünüyor.
burcucum benim telefonun ekranida cok buyük degil işkence gibi bisey
selamun aleykum güzeller.
Çok yaxamıyorum kusura bakmsyın
dayko cum bir nokta ( . ) koydum
aleykum selam canım emin ol bende hiç dinlelerek kalkmıyorum ben kılom verıyorumSelamün aleykümm...
nasılsınız bacılar....ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene çokk sayfa birikmiş bir iki tane anaca okudum idare edin garii...ya canım sıkıldı benimm cuma ne
güzel 80,6 gördüydüm bugün 81,4 niye böyle oldukii...dün ve bugün oruç tuttum...diyet yaptığım dönemde oruç bana yaramıyo yaa ondan
sanırsam....geçen senede böyle oluyodu....neyse inşallah cumaya eksi görürüm biraz....dün belim çok kötüydü bide hava alalım diye parka çıktık
duramadım kıvrandım resmen ağrıdan geri döndüm eve yattım saatlerce..Allahtan eşim bu hafta izinliydide ilgilendi kızlarla ben yattım...iftardan sonra
ilaçları alınca az bi rahatladım gece yatmadanda 15 dakikada olsa spor yaptım...sabah dayak yemiş gibi kalktım....niye hiç dinlenmiş kalkmıyom ben bu
yataktan anlamıyom arkadaş....neyse böyle işte...
hoşgeldin yasemin ablaa özledik be yaa..
afiyet olsun yenacım insanız canım uzunn aralıklarlada olsa arada bir lazım böyleside dert etme....amaa bugünn hiç bişey olmamış gibi diyete devammm....
ya bu arada bende istiyom o ev yapımı baklava ve burmadan...ben tatlı manyağıyım resmen...sırf oturur bi tepsiyi kendim yerim diye korkudan yapmıyom hee yoksa güzelde yaparım ama yapışıyolar totoşuma yoksaaa hiç affetmicemm...
Yataktan olabilirmi bende değiştirecem yakında
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offf bu ara herkes hasta benim kızda dün ateşlendi bi ateş düşürücüyle kendine geldi şükür sanada geçmiş olsun CNM
aleykum selam canım emin ol bende hiç dinlelerek kalkmıyorum ben kılom verıyorum
Ayyyyy cok guldumNasıl anlam yüklü bir mesaj olmuş :)
Yani ne anladığımı anlatsam anlatamam o derece :)
I love Bonus
Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin insofff offf ütü deme... benimde bir dunya ütüm varguya bugun yapicaktim... oda hastayim hemde berbat... offf offf....
bencede 13haftada verirsin istedigin kiloyu canim :) bende 11agustosa 75lerde olmak isterim ama sadece bir istek yapabilecegim bir hedef degil
maşallahselam kızçeler ben geldım ne konuşmuşsunuz geneaz hasarla atlattım sanırsam 1.5lahmacun ayran
akşam yemeğinde dengelersın canım maşallah dedıkya bacım
bizde iyiyiz hamdolsun ablacım
hoşgeldın canım
geçmiş olsun
aleykum selam ablam umarım bıran once hallolur ozledık güzel sohbetını
aleykum selam canım emin ol bende hiç dinlelerek kalkmıyorum ben kılom verıyorum
Ayyyyy cok guldum
Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin ins
Ohhh afferim sana amannnn spor yapiyorum bende acmisim türkçe remix costum anacim 5 dk moladayim haydee sizde katılın hep beraber spor yapalım hop hop hop
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pardon yataktan dinlenerek kalkmıyorum bunuda kılomma verıyorum eeee bu kılodakı bır kadın 8 saat bu belin ustunde ne olacakkısmını anlamadımmm....:44:
sanmıyom canım bizde yenilemiştik 3 4 sene anca oldu aldığımız...
çok geçmiş olsun kızına canım....
nurr gökçee sizede geçmiş olsun kızlarr....
Ayyyyy cok guldum
Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin ins
Ohhh afferim sana amannnn spor yapiyorum bende acmisim türkçe remix costum anacim 5 dk moladayim haydee sizde katılın hep beraber spor yapalım hop hop hop
pardon yataktan dinlenerek kalkmıyorum bunuda kılomma verıyorum eeee bu kılodakı bır kadın 8 saat bu belin ustunde ne olacak
Benim kız serbetli gibi masallah aksam atesi cikar hasta bi kremlerim terler sabaha masallah bisi kalmaz 4 yaşına kadar cok cektim bende bagdemcikten her 15 te bir hastanedeydik sonra bagdemcik geniz eti aldirdik 4 yasindaydi cok sukur simdi senede 1-2 hasta olur oda dr bile gitmeden hallediyoruz evde
Ayyy cok yazdim ben spora devam 7 ye kadar grss kizlar
kızlarr spor bitti yemek yiycem canım hiçbişi istemiyo kocaman bi domates doğradım 2 yemek kaşığı beyaz peynir 1 kase yoğurt pulbiber ve kuru naneli basında oturuyom öle çok su içtim ondan galiba
benim ütüler kaldı yineofff offf ütü deme... benimde bir dunya ütüm varguya bugun yapicaktim... oda hastayim hemde berbat... offf offf....
bencede 13haftada verirsin istedigin kiloyu canim :) bende 11agustosa 75lerde olmak isterim ama sadece bir istek yapabilecegim bir hedef degil
Aksam yemegim
1 kase mercimek corbasi
2 kasik bulgur pilavı
5-6 dilim fırında patates
(Patatesi esime yapmistim dayanamadim)
O kadar bişi değil zaten ekmekte yememişsin afiyet olsun😊
Şimdide bulaşık topluyorum radyo dinliyorum kafam dağılsın...
Radyo dejavu tavsiye ederim
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?