Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızı yine uyuttum
form çayımı içeyim ütüye kaldığım yerden devam hanım uyanıkken ütü yapamıyorum

oooooooo çok korktum

sorma şimdi kaldığım yerden devam

offf offf ütü deme... benimde bir dunya ütüm var guya bugun yapicaktim... oda hastayim hemde berbat... offf offf....

bencede 13haftada verirsin istedigin kiloyu canim :) bende 11agustosa 75lerde olmak isterim ama sadece bir istek yapabilecegim bir hedef degil

maşallahselam kızçeler ben geldım ne konuşmuşsunuz gene az hasarla atlattım sanırsam 1.5lahmacun ayran

Kim bana nazar etti len ben irademe

Türlü yaptıydım sadece bi kaşık tadına bakıcaktım bi tabak yemişim

I love Bonus
akşam yemeğinde dengelersın canım maşallah dedıkya bacım
bizde iyiyiz hamdolsun ablacım
Nihahaha haaa

öğle yemeği

bir tabak şeriyeli tarhana çorbası ve salata

I love Bonus

cöööööö

selam güzellerrrr
hoşgeldın canım
hastayım hiç halim yok
geçmiş olsun
aleykum selam ablam umarım bıran once hallolur ozledık güzel sohbetını
aleykum selam canım emin ol bende hiç dinlelerek kalkmıyorum ben kılom verıyorum

Son düzenleme:
Yataktan olabilirmi bende değiştirecem yakında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanmıyom canım bizde yenilemiştik 3 4 sene anca oldu aldığımız...

Offf bu ara herkes hasta benim kızda dün ateşlendi bi ateş düşürücüyle kendine geldi şükür sanada geçmiş olsun CNM

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun kızına canım....

nurr gökçee sizede geçmiş olsun kızlarr....

Nasıl anlam yüklü bir mesaj olmuş :)
Yani ne anladığımı anlatsam anlatamam o derece :)

I love Bonus
Ayyyyy cok guldum
Geçmiş olsun kuzumm dökülüyor topik herkeste bi keyifsizlik Allah baska dert vermesin ins

Ohhh afferim sana amannnn spor yapiyorum bende acmisim türkçe remix costum anacim 5 dk moladayim haydee sizde katılın hep beraber spor yapalım hop hop hop

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

afferim sana bende sporumuda yaptım yemekleride koydum ocağa öyle geldim...

sanmıyom canım bizde yenilemiştik 3 4 sene anca oldu aldığımız...

çok geçmiş olsun kızına canım....

nurr gökçee sizede geçmiş olsun kızlarr....

Benim kız serbetli gibi masallah aksam atesi cikar hasta bi kremlerim terler sabaha masallah bisi kalmaz 4 yaşına kadar cok cektim bende bagdemcikten her 15 te bir hastanedeydik sonra bagdemcik geniz eti aldirdik 4 yasindaydi cok sukur simdi senede 1-2 hasta olur oda dr bile gitmeden hallediyoruz evde
Ayyy cok yazdim ben spora devam 7 ye kadar grss kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh nerde hareklet orada bereket bende yeşil çayımı içip lesliemi yapıcam:118:

Son düzenleme:
pardon yataktan dinlenerek kalkmıyorum bunuda kılomma verıyorum eeee bu kılodakı bır kadın 8 saat bu belin ustunde ne olacak

he bak şimdi anladımm...yorgunken kafam pek basmıyoda...

aman iyi olsunlarda ben başka bişey istemiyom....benim büyük kızda aynıydı 3,5 yaşına kadar ayda iki şişe antibiyotik bitiriyoduk genede hep hastaydı...doktor artık bademcikleri alabiliriz yaşı uygun deyince aldırdık hem bademcik hem geniz eti o gün bu gündür bir kere antiyobiyotik kullandık elhamdüliilah hiç hasta olmadı desem yeridir...bir kere hafif bir nezle oldu hepsi o...rahatladık yaniii....çok şükür...

kızlarr spor bitti yemek yiycem canım hiçbişi istemiyo kocaman bi domates doğradım 2 yemek kaşığı beyaz peynir 1 kase yoğurt pulbiber ve kuru naneli basında oturuyom öle çok su içtim ondan galiba

Aksam yemegim
1 kase mercimek corbasi
2 kasik bulgur pilavı
5-6 dilim fırında patates
(Patatesi esime yapmistim dayanamadim)

kızlarr spor bitti yemek yiycem canım hiçbişi istemiyo kocaman bi domates doğradım 2 yemek kaşığı beyaz peynir 1 kase yoğurt pulbiber ve kuru naneli basında oturuyom öle çok su içtim ondan galiba

Maşallah ne guzel ya :)) ben de okuldan gelince 1 saat yattim sonra yemegi yaptim esim niyetli aksam yemegi icin onu bekliyorum deli gibi acim :) haftasonu agridan bulantidan spor yapamadim. Bugun de yorgunum ama yapmam lazim..

benim ütüler kaldı yine
salatamı yaptım banyo tuvalet temizledim hoooppp kızçe uyandı artık geceye kaldı
yemeğimizi yedik azıcık kızımla oynaştım şimdi çay içiyorum
babası benden önce içti çayı şimdi o bakıyor ona

Evde spor yapmak istemedim. Simdi esimle yürüyüşe cikiyoruz disari :) biraz soguk ama olsun :)

Ne saçma oldu bugün ya 3 kere yemek yedim

Bir miktar gerginim ya ondan yada yemekten şiş hissediyorum çay içicem toparlayıp yazim

Sabah

Karatay biraz sonra 6 erik

Öğlen 2 de

1 tabak çorba + rokalı reyhalı salata

2 saat geçmeden 1 tabak türlü

Akşam bir kase patatesli sulu köfte ondan öncede baya bi peynirli çubuk yemiştim ondan şiştim sanırım

I love Bonus

Son düzenleme:
Şimdide bulaşık topluyorum radyo dinliyorum kafam dağılsın...

Radyo dejavu tavsiye ederim

I love Bonus

Şimdide bulaşık topluyorum radyo dinliyorum kafam dağılsın...

Radyo dejavu tavsiye ederim

I love Bonus

benim de minik bir radyom var dı mutfakta bozuldu sanırım çekmiyor artık hiç bir kanalı...
ne tür müzkler var dediğin kanal da..?

canını sıkan neyse salla gitsin..ben pek yapamıyorum onu ama sen başarırsın umarım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…