Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun böyle böyle düzelecek

ay ya çok fenayımm...oruçluydum bugün bi acıktımki sormayın kıtlıktan çıkmış gibi yedim iftardaa kalbim sıkışıyo resmenn...yatsam yatamıyom hareket etmeye mecalim yok...neyse menü yazamda gidip namaz kılcam.....

sahur:1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 domates 1 salatalık.....

iftar:ezanla 3 bardak su ve 2 kepçe kurufasulye,4 kaşık pilav,salata domates 2kaşıkta yoğurt....

yemek çok değil gibi ama sudan dolayımı bukadar şiştim kötü oldum anlamadım...he bide iftardan önce tartıldım 81,9 niye ben durduk yere kilo alıyom yaa...neyse vakit geçiyo kaçtım ben....

yedikleirn hiç fazla değil kuru fasulye şişirmiştir...
Önden çorba yeseydin daha iyi olurdu..
Allah kabul etsin cnaım...

Telefondan dinliyorum 80 ler 90 lar karışık türkçe pop :) kıza dur yapma etme derken yoruluyorum.

Sana gelsin bak niran ünsal diyoki her saat sesinde gitmelerin korkusu...

Başarısızlıklarımdan canım sıkkın oğlanla sorunlar var yıpranmışlık var yaşanmışlık yaşanamamışlık var

I love Bonus

Cumartesi kayınvaldemle kahvaltı sonrası çay içip sohbet ediyoruz...Anlattığı bir olaydan örnek veriyor ,kişileri tarif ediyor.. biri şöyleydi,diğeri de senin gibi şişman dedi..
Farkında değil ama hala anlatıyor bişeyler..ben o kadar kötü oldum ki..Tamam çok iyi farkındayım şişman olduuğumun ama direk yüzüme çarpılması yahut örnek olarak şişkoluğumun verilmesi canımı çok acıttı yaw.
nedir bu kendimi bildim bileli geniş olma sorunun ve bunu halledememe...

---

Bugün bileğim ilk günkü gibi çok ağrıyor..yine şişti ve uyuşukluk oluştu neden bilmiyorum..

bencede çok değil canım sudan şişmişsindirallah kabul etsin

Tipik zayıf düşüncesiz insan modeli kimse bir eksikliği yada fazlalığının yüzüne söylenmesini istemez.

Bende biri tarafından öyle bir kadına benzetilmişimdir ki hala aklıma gelir...

Bir gün gelicekte bu günler son kilolu günlerim olucakmı?

Ne soğuk bişey bedeninle saygı görmek...

Bileğindeki şişme niye oluyo hiç güzel gelmiyo kulağıma tekrar gitsen doktora

I love Bonus

Son düzenleme:

onlar gibi daha neler yolda elle gösterenmı dalga geçen çocuklermı işgüzar doktorlarmı bıde şey vardırya seni görünce herkez dıyetısyen uzman kesilir sende herşeye sabretmek zorunda kalırsın çünkü gerçekten şişkosundur

yenecım lufen şu bayağının düzgünce bı tedavısını yaptır canım ihmaletme zorladınmıkı yıne:26:

Evet çok soğuk,çok acımasız ve büyük haksızlık dış görünüşüne göre,bedenine göre değerlenmek..
geçer bu günler inanıyorum ben,inanalım hepimiz...

ayak bileğim için iki kez gittim doktora mr sonucu kas yırtılması dendi...İyileşmesi çok uzun sürermiş..
Bilmiyorum bugün bir tuhaf ayağım...eşim yine git doktora diyor, sıkıldım artık...Naapsın zavallı bilek.. bunca ağırlığı çekmek kolaymı..

Şimdi her hareketinde daha kolay zorlanır tabi geçene kadar daha farklı bir ayakkabı falan dedilermi bir de merak ettim kilo ver dedilermi :) genelde derler

I love Bonus

İyi akşamlar
Yenacım dün çok yoruldum demiştin ondandır belki bileğinin durumu bikaç gün dinlenmeye çalış kayınvaliden ayıp etmiş sana herhalde düşünmeden konuştu
Ben bugün de yürüdüm biraz beslenmeden pek kısmasam da yürümem tesellim
Bir de bugün maden bulmuş gibi oldum :) bir tanıdığımızın halı yıkama fabrikaları var yazın fabrika yakınında Bahçeli evleri var orda kalıyorlar ve inek almışlar :) sabah arayıp süt isteyip istemediğimi sordu isterim dedim hemen yarın gelecek
Tek bir ineğin gerçek sütü :)))

Çocukken sokakta dalga geçen çok olurdu onu hatırladım sen öyle deyince...

hariyeciğim valla anlamadım ben de ayağımı..Zorlamadım bugünler de iş gereği çok oturuyorum. sanki oturmakta çok ayakta durmak gibi ağrı yapıyor geldi bana...

neyse yarına daha iyi olur inşallah...

Şimdi her hareketinde daha kolay zorlanır tabi geçene kadar daha farklı bir ayakkabı falan dedilermi bir de merak ettim kilo ver dedilermi :) genelde derler

I love Bonus

ben de korkuyla gitmiştim her iki doktora şükür ikisi de kiloyla alakalı bir şey demedi...

Olabilir asucum dün hakikaten çok yoruldum...

Yürümene çok seviniyorum bilesin...
Hele inek olayına ayrı bi sevindim hayırlı olsun,bol bol süt olsun...KAynattıktan sonra kahve iç çok güzel oluyor

ayyyy burda olsan ben sana hiç eldegmeden sağılan mıs gıbı ınek sutu getırırdım (biraz reklam gibimi oldu ne)

yarında geçmezse ihmal etme canım git mutlka

Daficiğim netiniz çabuk hallolur inşş....

---

İyi geceler sevgili arkdaşlarım,öpüyorum sizi şap şup

Sağol canım ben de seviniyorum yürümeme ama dizim zorluyor kafam bozuluyor
Süt için çok mutlu oldum ben de sen aklıma geldin hemen :))
Kahve içerim mutlaka canım

ayyy ben hamileyken bizim bi personel vardı hastanede beni her göördümü hasibe tatlı yeme şerbetli tatlı yeme diyordu ayyy boğasım geliyordu zaten şerbetli tatlı sevmiyorum diyordum anlatamıyordum kadına hırrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…