bu arada bu tibet olayinin videosu varmi?? nasil birsey neye yariyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
Gökçeciğim üstte verdiğim sitenin linki, düzenli yapanlar paylaşım da bulunuyor...
bir de google amcaya tibetin 5 hareketi diye yazarsan epey bilgilendirir seni...
Ne yiycen bakimm nasıl oldun bu arada
Bizimkide pek sevmez gezmeyi eskiden daha cok gezerdik ama yoruluyorum artik butun hafta milletle ugras kafa dinlemek istermis ama ole tv bagimliligi yoktur aksam yemekten sonra yapariz kahvemizi balkonda sohpet ederiz ben diyorum yeter iceri girelim
Guzell kaçamak ta yok ins yarin eksilerde olursun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğitici öğretici gördüm seni her zamanki halin gerçi :)
Bileğin nasıl oldu
I love Bonus
bizde uzun bir aradan sonra bu akşam balkonda kahve keyfi yaptık.bu kaçamak sayılır çünkü her türlü çayı şekersiz içeirm ama kahveyi şekersiz içemiyom malesef...2 küp şeker attım ama büyük fincandı...
afiyet olsun...
bak kocanın günahın aldın yerinden kalkmıyor diye
teferruat bilmiyon tabi iyi niyetli hatunn...
balkon kapısının dibinde tv yi görcek pozisyon elinde kumanda kucağında laptop....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
Gökçeciğim üstte verdiğim sitenin linki, düzenli yapanlar paylaşım da bulunuyor...
bir de google amcaya tibetin 5 hareketi diye yazarsan epey bilgilendirir seni...
ohh affiyet olsun kizlar kahveler icilmis :) bende sutlu kahve ictim :)
ne dukkani canim? yani ne uzerine :)
kotumu yani :S ne duzelteyim ?
insallah istedigin gibi bir kiyafet bulursun!
Ne yiycen bakimm nasıl oldun bu arada
hayır canım kotu degıl aksıne protein ağırlıklı buda güzel ama lıste ters donms gıbı akşamı sabah sabahı akşam yemişsin gibi
Hayırlı geceler kızlar
okuyup kaçacaktım ama yakalandım
laf yetiştireyim dedim
yenacım eşimle bizde kovayls akrebiz
yazmak çok zor
size hayırlı geceler
ne dukkani canim? yani ne uzerine :)
Süpersin
ben de bugün 45 dk. yürüyüşten sonra 3 le başladım yine...
2 hafta sonra 2 ekleyerek çoğaltıyorduk değilmi.?
İnşallah istediğin gibi kıyafet bulursun canım...giysi meselesi büyük sorun benim için de...
Karpuz çekirdeği yersen beni hatırla..Çocukluğumun gülümseyerek hatıladığım kısmı..Bir de yeşil nohut..
ohh affiyet olsun kizlar kahveler icilmis :) bende sutlu kahve ictim :)
insallah istedigin gibi bir kiyafet bulursun!
iyi geceler kızlar akşam haber veremedim..yiyeceklerle ilgili dedi drumuz yumurta dom çilek vermeyin 15 gün dedi
hakikattende sönmeye başladı sırtındaki kabarcıklar oda çok seviyordu yavrum anası gibi çikolatayı çileği.. artık göstermeden yiyoruz
benimde bacaklarımda karıncalanmalar vardı bn psikolojik olduğunu düşünüyordum meğerem huzursuz bacak sendromuymuş nş ii gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?