Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlarr.. bugun nobetciyim okulda. Deli gibi yorulacagim yani. Hemen kahvaltimi bildireyim :)
1 haslanmis yumurta
Yarim domates
1 salatalik
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Iyice bi doydum sabah :)
Gunaydinlarr.. bugun nobetciyim okulda. Deli gibi yorulacagim yani. Hemen kahvaltimi bildireyim :)
1 haslanmis yumurta
Yarim domates
1 salatalik
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Iyice bi doydum sabah :)
He bi de kalkinca 2 gun kurusu ve 1 ceviz yemistim kahvaltidan once..
hayırlı sabahlar
ben birazdan arkadaşıma kahvaltıya gideceğim
bikaç gündür yürüyüşümü yapıyorum şükür,
dün de hiç fırsat bulamayacağımı düşünürken büyük kızıma ayakkabı almaya gittik giderken yürüdük çarşıda da dolaştık epeyce yoruldum hala da dinlenememişim
Ay bende yedimde unutuyorum 2 ufak kayısı kalkınca spordan sonrada badem yedim 10 tane yere yapışcaktım yoksa :)
I love Bonus
Saygılar hocam kahvaltı güzelmiş
I love Bonus
Bi de birsey sorayim firsat bulmusken :)
Simdi ben yuruyuse ciktigimda oyle kosu bandindaki gibi hizli yuruyemiyorum. Cok tempolu sayilmaz yani :) dun bi uygulamaya baktim ortalama hiz 4 diyodu disarda yururken :) kalbim deli gibi atmiyo ama terliyorum. Faydasini gorurum dimi :)
Nefes nefese kalıcak şekilde yürüyüş kalbi zorlarmış zaten önemli olan süresi uzun ve sürekli yürüyüşler. Karatay diyoki herkesin temposu
kendine göredir yürürken yanındakiyle konuşabilcek kadar olmalıymış tempo
Okula kaçta gidiyosun
I love Bonus
8de okulda oluyorum. 7bucukta evden cikiyoruz. Normalde de 3 bucuk gibi evde oluyorum. Nobet gunleri 5i buluyo eve gelmem
ne öğretmenisin (ilkkez bi öğretmenle senli benli konuşuyom he tuhaf geldi )
ne öğretmenisin (ilkkez bi öğretmenle senli benli konuşuyom he tuhaf geldi )
:) sinif öğretmeniyim mini mini birlerim var bu sene :)
ne kaa ayıp bak ben hocam diyorum
I love Bonus
ayy ne güzel. hep öğretmen olmak istemişimdir ama nasip olmadı. hem çok zordur onlarla uğraşmak hem de çok zevkli
8de okulda oluyorum. 7bucukta evden cikiyoruz. Normalde de 3 bucuk gibi evde oluyorum. Nobet gunleri 5i buluyo eve gelmem
kızım senin evinde bi öğretmen var sonuçta ben alışık değilim hep sizli bizli konuşuyodum napim
hem sen benim ne ka enerjik ne kaa güne güzel başladığımı farketmeyip benim ayıbımla ilgileniyon len
Şimdi hocam hazırlanma kahvaltı falan sabah yapman zor gibi zorlama bence sabah yapcan diye dönerken yürümeyi deneyebilirsin. Neyle gidiyosun okula spor ayakkabı değildir muhakkak yanında taşımakta sıkıntı olabilir.
Geldiğinde lesli yapmaya fırsatın olurmu evde pc varmı
I love Bonus