iyi ki gelmişsin sen de buraya deyzeee
Teşekkürler kuzum hep beraber guzel sonuclara ulasalim inşallah
Oyleymis ozledim valla onla didismeyi hehehe
Inşallah cancazim bu arada esimide diyete soktumo da 100 kg dedim beraber yapacaz bide onla yarisiyorum evde kim daha cok verecek diye
Elimden kurtulamadi mecburrr yapiyo
Benim sasirdigim tek sey ben aşırı tatli duskunuydum yemek normalde de 2 ogun yerdim ama tatlisiz duramazdim ama artik tatli bile aramiyorum inanki meyvelerin tadini bile daha degisik aliyorum 2 aydır tatliyi çikolatayı birak toz seker bile tuketmedim bende mi bi tuhaflık var bilemicem valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de eşim diyete başladı. Ama canım erkekler hızlı kilo veriyo moralini bozma sakın:))
Afiyet olsun :) o kuşlara akıl sır erdirmek imkansız zaten beğenlemi alakalı ben telefondan beğenemiyorum ki zaten leptop da da istediğim mesajı beğenemiyorum ....
Aleykümselam canım yok annem dün bayaa bi yorulmuşum ondan bu sabah pek huysuzdum evdekilerde kaçar gibi gitti valla ����
Bonus kafa da yoktu bu sabah stres atamadım heheheh
Bonus nerelerdesin bak cam silmeye başlıyacam sıkıntıdan ��������
Daha evi süpürcem sabah beri naptın desene hiçççç ������ neyse canım bende öptüm iyi sohpetler size misafirlerinle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol kuzum bonusum napıyo özlemişmi beni
Hehehe bende cok guldumm sen simdi bebek kusuna iyi bak barinihahaha:))) dayko müjdemi isterim şimdi kuşum doğurduuu yine 3kuşlu oldum:)))
hiç güleceğim yoktu yafff:))))
Sabahtan okudum ama yazamadım işe başladık
Hehehe bende cok guldumm sen simdi bebek kusuna iyi bak bari
Hosgelmissin kuzum gecmis ola noldu tel ayricada ne isi ?
.
Kizlar aksama arkadasimin kinasi var yarinda dugunu var :)
bu aksam listeyi yaparim ama gec yaparim simdiden kusura bakmayin canlar ben kurtlari dökmeye gidecegim
zor oluyor ama cikiyor canim :)
ya benim sulale o kadarda zayif tipler degil aslindahepsi tombul
baska birsey tamir ediyormu bilmiyorumama suya dusmus telefonlara tablet lere birebir :)
ha tabi kullandigin pirinci malesef cöpe aticaksin sonra cunku iyi olmaz yani
a.s
tamam canim not aldim :)
Hehehe bende cok guldumm sen simdi bebek kusuna iyi bak bari
Hosgelmissin kuzum gecmis ola noldu tel ayricada ne isi ?
Dardayım eyyy aney aney telefonsuzum eyyy aney aney
daykoya laf yetiştiremiyom aney aneyy hayriyeye gaz veremiyom aney aney
sap kimin kaldım aneyy aneyy
Temizlik işi len
Telefoncuda şimdilik yarın arayıp diyecek bana "şunu yapmak lazım şu kadar yada bi bardak soğuk su için" diye
çatladınmııııı kızzz vallaha bedduada etmedim benden bilme baştan sölim
sen gördünmü hayriyeyle benim verdimiz kilolarıı
nerden girdin nete
gelemmi camlarını silmeye bak üstüme tanımam bu konuda şip şak 5 dk hehehe
Canim Nail oldu basının ağrısı ? Daha iyisindir insallah..esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım
inşallah canımevet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde
kuzum bugun leslie 3 mile yaptım insallah hergun yapabilirim .sibelcım sıkma canım canını çünkü sıktıkça gıtmıyor sakın şok dıyette yapma bızı o dıyetler mahvettı gıdecek canım ben emınım sporu falan arttır ıstersen bıraz ama pes etme canım sakın
Migdenin küçülmesi cok guzel hemen doyuyor insan.. Yeni listen hayırlı olsun canimm..Bugün akşam yemeğinden sebzeyi de kaldırdı sadece 2 köfte kadar et tavuk yada 2 yumurta yanında 1 s.b yoğurt yada 2 brd ayran 1 dilim ekmek 1 porsiyon söğüş salata yada yeşillik dedimki diyetisyene ölmem demi yok bişi olmaz dedi 😜😜😜
Şaka bir yana midem küçüldü hissediyorum artık 2 -3 gecedir akşam yemeği fazla geliyordu spor yaparken rahatsız oluyordum 1-2 gün zorlar sonra alışıyo bünye 😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de sen iyiki buraya gelmissin baksana insanlara pozitif enerji veriyorsun...Kızlar iyiki buraya gelmisim sizlerle bisiler paylaşmak beni cok mutlu ediyoo burdaki arkadaşlarıma bile diyorum(kilo vermek isteyen) sizde gelin forumda cok guzel motive oluyor insan diye diye biktirdim milleti
Kuzum telefon icin gecmis olsun.bizim arkadas herkesin girdiği bir wc ye düşürmüş tu.telefoncu olmaz dedi bir hafta sonra kendiliğinden çalıştı telefon :) ellerine saglik mis gibi olmuştur evin.. Gule gule kirlet..Temizlik işi len
Telefoncuda şimdilik yarın arayıp diyecek bana "şunu yapmak lazım şu kadar yada bi bardak soğuk su için" diye
inşallah cnmkizlar gecen cuma kilo bildirimi yapmayi unutmusum yogunluktanbugun hemen yazayim yine unutmayayim.
kilo bildirimi 92.6
Dun daha az kilom vardi ama gec birseyler atistirdim dun gece, misafirlikteydik ve ben de sabaha kadar eritemedim.Neyse su 90 rakamlardan sabirsizlikla kurtulmayi bekliyorum insallah.
vaayyyyyyy 55 günde 12.4 kilo süpeeerrrrrrrrrOlsun haftaya cok cok eksi olur cnm
Teşekkür ederim cnm sıkı sıkı tuttum ipin ucunu dedigin gibi kactimi duzen bozuluyor inanki bende bilmiyorum yapim geregi inatciyimdir acayip simdi diyet yaptigimi herkese soyledim ya asla beceremedi tutamadi bogazini dedirtmem kendime derlerya beyinde bitiyor dogru ben diyetisyene gitmeden once karar verdim vericem bu kiloyu diye inan ilk zamanlar bile hic acikmadim sartladim kendimi eee bide o kadar spor yapiyorum bosami gitsin inan eve dondurmada giriyor pastada tatlida ama 2 aydir tatmadim bile simdiye kadar yedimde noldu
Simdi geldim diyetisyenden cok guzel dedi 4 nisandan beri 12,4 kg olmus coguda yagdan gitmis
Tebrikler canim şişkinlik vardir yoksa 2 kg olurdu kesin heyyyooooo
Deliii iyi olda dursun o kilolar yinede tebrik ederim
Haftaya 120 olacak ins
Olursun cnm dert etme
Amann ben temizledimde noldu dun cam sildim aksam şakır şakır yagmur yagdi halada yagiyor
Berhudar ol evladim hehehe cok uzuldum ya bak sen cimcimenin yaptigina sole o bonus kafaya hemencik yaptirsin telini bide sakin kacamak yapmasin
Sagol cnm sanada hayırlı cumalar olun
Misafir demi kolay gelsin cnm
yrn bakalım kaç çıkacam merak ediyorum bugün o iş tamamHerkese merhaba ;
kılo bildirimi yapayım
Kilom 88.0
Spor en fazla 120 dakika
Meyracim gokcecim şimdiden teşekkürler ..
canimm dun gördüm ama geç gördüm kusura bakma ,bu ara cok asabim bozuk , o kadar uğraşıyorum dun sabah 89 kilo geldim.gitmiyor da gitmiyor kilolar...1 aydır tık yok.iyice bunaldım. Eski yazılanlara bakıyordum ben yenilere gelene kadar baktım gitmişsin.. Onlarida tam bitirmedim ya neyse...sende uzme kendini öpüyorum cok...
Kuzum wc etkisi diyelim bu duruma... Uzme kendini...
Kilo veren tüm arkadaşları kutlarım. Bizlerede nasip olur insallah...
sporcularımızı tebrik ederim...[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavorer[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]605 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]330 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]350 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... Gokce_Iremim
Haftanın spor üçüncüsü...... OGULCUKLARIM:124::124:
ayy çok güldümnihahaha:))) dayko müjdemi isterim şimdi kuşum doğurduuu yine 3kuşlu oldum:)))
hiç güleceğim yoktu yafff:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?