Çok zararlı bir kahvaltı sofrasındaydım...Bunlarla kurtulabildim sayıyorum
1simit +
2 yada 3 bol sucuklu yımırta+
6 tane incecik ızgara sivri biber+
domates+ 4-5 patates+
iki lokma ekmeğe sadece tadına bakmak için sürülmüş tereyağ ve çilek reçeli( camış bınıs)
Hee aynen ole gecen simittt simittt dedim genede yimedim hani zeytin yememisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz
Ağzını yerim onun duyguda çok yapıyo :) sen kahve yaptınmı
Ben olsam kesinlikle dukkani satmazdim. En kotu dukkan bile bi ekmek kapisi. Alma imkanim olsa evdense dukkan alirim ben o yuzden dukkni satmaniza sahsen karsiyim
nur1835
ellerine sağlık arkadasim ... Tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutlarım.. Ozellikle burcu dayko ve derini kutlarımHAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ________Burcu1983
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg_________ Dayko:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. _________ Derin
hayriyecim bende regli döneminden bugun kurtuluyorum ama iki gun uzadı bu sefer.. Cok da bas ve bogaz ağrım oldu nedense...esselamun aleykum
günaydın canlarım
bugun sişligim devam etsede düne gore eh bı parça daha iyiym şükürbugun son dısardakı yuruyusumu yaptım 1 saat sımdı çıftlıge gıdıyorum umarım ordakı ınternette sorun çıkmazda sızden ayrılmam şimdi çıkıcaz öpüyorum hepınızı
regli gelmış dun ondanmış canım migrenım bugun hala sersemlıgı var ve çok şişim buarada tebrıklerboyle devem arkadaşım gıdecek bu hain yağlar
sensiz ben gazı bıtmış murat 124 gıbı oldum
ellerine sağlık meyacım spor yapan hatunlar kutlarım
Cok guzel canim...sevindim senin adına...günaydın canım:)
bende sevinçliyim, neden dersen kilo vermişim en son tartılmamdan sonra, en son 1ay önce falandı tartıldığım işte:)
2kilo gitmiş, şuan 92.3kiloyum.
ama daha katetmem gereken çooook yolum var çok....
Olsun kuzum esın güzellik uykusundan uyandırmak istememiş tır bekim...Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydinmi desenm iyi oglenlermi desem saat 10.30 da kalktim (tembel uykucu dayko)
Sagol tatlim
Teşekkürler
Kizlarr tebrikler
Meyracim gokcecim ellerinize saglik listeler icin
Hehehe bende anadolesim gecen diyodu sana anadol alicam bi de falala korna annene giderken sokagin basinda bastimi kornaya butun mahalle anlar senin geldigini torpidoyoda kırmızı pelus hehehe
Ne guzell gitsin kilolar
Bakim hemen kuzum He valla kuzum hain adama o kadar dedim seni duymazsam kaldir benide kalktigini duydum o ara dalmisim yeniden seslenmemis daha kahvaltimi edecem kuslarr mucuksss
beniz kahve mı....??tamam:)
dayko düğmeye basınca yapar içeriz hepimiz, beraberce olur:)))
yok mu arttıran kızlar??
Cok guzel afiyet olsun demek icin alıntı yaptiydim ama afiyet olamamış sanirim... Gözümü kaldı diycemde ben okumada olmuş bitmiş olaylar :)
Sorma canim esim askerdeyken bizim doğalgaz sayacı bozulmuş dusmuyormus.ne anlarim ben doldurdu gitti 5 ay sonra geldi.ama bende evde doğru durust durmadım.annemde filan kaldım .bize 1.200 tl ceza odettiler.sorun bizden kaynaklanmıyormus.aleti acip bakmislar...Bizden kaynaklansa dava açacaklarımış ...Hehehe kahve keyfimin icine ettiler
Su saati bozulmustu bizim bozuk olunca kafasina gore yazmis eleman esimde kizdi bune sanki hamam isletiyozbu kadar su parasimi olur diyee gitmis kartli su sayaci almis onu takmaya gelmisler neyse gelen tanidik verdim saati geldim gene
Kuzum ben yatırım ısinden anlamam ama gecen parayı işletmeyi iyi bilen bazı arkadaşlarla konuşuyorduk dedikleri en iyi yatırım dükkan alıp kıraya vermek.. Ben ev alıp kıraya vermeyi tercih ederim dedim.dukkan cok daha karliymis..Kızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz
vardır bir hayır canim.. Sende bol bol salata yaparsın :)aman yaa misafirlerim bebişleri hastalandığı için gelemiyolarmışşş....neyseki tam yemek işine giriştiğim sırada haber geldide...çok bi hasarım yokk..yoksa yaptığım herşeyi oturup ben yicektim...
Herkese merhaba.sabah derslerim vardı kahvaltı etmeden evden çıktım az önce eve geldim..
Kahvaltı olarak salata yedim .arada muz az oncede bir dilimkizarmis ekmek ve yoğurtlu semizotu yedim..aksam daha bisey yesemmi karar veremedim..bugun Baskul 87.2 gosterdi :)
ellerine sağlık arkadasim ... Tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutlarım.. Ozellikle burcu dayko ve derini kutlarım
hayriyecim bende regli döneminden bugun kurtuluyorum ama iki gun uzadı bu sefer.. Cok da bas ve bogaz ağrım oldu nedense...
Dun gece nefes alamadım ve uyandım bu yüzden .bogazlarim şişmişti cok fena.gece üçte kalkıp yeşil cay ictim.dun aksam evi ilaçlamaya geldiler.bina yılda bir ilaçlaniyor sanirim. O mu etkiledi bilemedim.oksuruk nöbeti tuttu gece gece...
Cok guzel canim...sevindim senin adına...
Olsun kuzum esın güzellik uykusundan uyandırmak istememiş tır bekim...
beniz kahve mı....??
Cok guzel afiyet olsun demek icin alıntı yaptiydim ama afiyet olamamış sanirim... Gözümü kaldı diycemde ben okumada olmuş bitmiş olaylar :)
Sorma canim esim askerdeyken bizim doğalgaz sayacı bozulmuş dusmuyormus.ne anlarim ben doldurdu gitti 5 ay sonra geldi.ama bende evde doğru durust durmadım.annemde filan kaldım .bize 1.200 tl ceza odettiler.sorun bizden kaynaklanmıyormus.aleti acip bakmislar...Bizden kaynaklansa dava açacaklarımış ...
Kuzum ben yatırım ısinden anlamam ama gecen parayı işletmeyi iyi bilen bazı arkadaşlarla konuşuyorduk dedikleri en iyi yatırım dükkan alıp kıraya vermek.. Ben ev alıp kıraya vermeyi tercih ederim dedim.dukkan cok daha karliymis..
vardır bir hayır canim.. Sende bol bol salata yaparsın :)
Canim aksama ye bisiler gece acikirsin yoksa bakkk kilon eksilmeye basladi bosuna uzdun kendini ayyy bugun kahve kavonozuna dusecem 1 fincan ictim kesmedi hala kahve icesim var hade yapta icelim
Yatirim icin haklisin kesinlikle dukkan kirasi bile evin 2 kati oluyor ama kiyamiyorum evimedeanlaşılırsa ev satilir buyuk ihtimal cunki baktigimiz yerde oyle kenar mahallede degil merkeze cok yakin bakalim aksama yarina belli olur
Canim aksama ye bisiler gece acikirsin yoksa bakkk kilon eksilmeye basladi bosuna uzdun kendini ayyy bugun kahve kavonozuna dusecem 1 fincan ictim kesmedi hala kahve icesim var hade yapta icelim
Yatirim icin haklisin kesinlikle dukkan kirasi bile evin 2 kati oluyor ama kiyamiyorum evimedeanlaşılırsa ev satilir buyuk ihtimal cunki baktigimiz yerde oyle kenar mahallede degil merkeze cok yakin bakalim aksama yarina belli olur
vardır bir hayır canim.. Sende bol bol salata yaparsın :)
Ama senin icin yapıyorum. Söyle karşılıklı icelim arkadasim
Canim bidahaki sefere hep beraber iceriz insallah..banada yapsanaa...
Afiyet olsun sekerimay şuan çok yorgunum bide salatayla uğraşamıcam canım...domates çorbam ve fırında köfteli pattis yemeğim var accıkta yoğurt yerim olur biter...pilav ve bikaç bişey daha düşünüyodum gerek kalmadı....
Sozii sen eliptik bisikleti naptin :what:Canim bidahaki sefere hep beraber iceriz insallah..
Yenisini yaparsam bidaha icerim azicik yürüycem diyordum ama cok şey ictim.. Yolda sıkışırım ben... :26::26::26:
Ne yacam yaaaa. Ufff .. Havada tam yurumelik..
bunun köpüğü accık az olmuş sankim
bende gördüm ama okumadım ben çok etkilenir ağlarım diyeKizlar nur`un topige girince dengem bozuldu bu sabah size bisi daniscaktim burayami yazim derdim var diye topikmi acim yanlis olurmu buraya yazmak akil verinn
ehh bende bir ara ekleyeyim bari
Köpürtememişsin deyze kilo verdin ya güçten düştün zaarilk fırsatta yapıp resim ekliycem gör bakim kahve nasıl köpürtülür
Çok severim...
seninki yine iyi benimki açıp açıp altını kontrol ediyot temiz mi diyeBenim oglana bakin haliyi kendine battaniye yapmis hehe
nur1835
topik ağası bonusVarya yaziyodum aslinda dedim bonus kafa simdi der bura dert topigimi sildim ayyyy nasi korkuttuysan artik tirsiyom bak
bence dükkanı satma bak kendinde dedin değerlenecek diye dükkan her zaman getirisi olur benim kanımcaKızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz
Canim Hava güzelse disarda yürümeyi tercih ediyorum aslında..salona televizyonun karşısına çıkardım.odada ruhum darılıyordu binmiyordum.aciyorum muzik kanallarini klip teki hatunlara bbakip hirs yapiyorum.ama henuz 10 dakikayi gecmiyorum.biyerime bisey olcak diye korkuyorum.hemen hemen hergun biniyorum ama azar azar.. Dun 20 dakika filan bindim toplamda .bugun henüz binmedim ama gece yatmadan 10 dakika binerim diye düşünüyorum...Afiyet olsun sekerim
Sozii sen eliptik bisikleti naptin :what:
slm kızlar
günde azıcık kaçırdım akşam yemeği yemedim dengelemek için şimdi form çayı içtim
topik ağası bonus
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?