Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok zararlı bir kahvaltı sofrasındaydım...Bunlarla kurtulabildim sayıyorum

1simit +
2 yada 3 bol sucuklu yımırta+
6 tane incecik ızgara sivri biber+
domates+ 4-5 patates+
iki lokma ekmeğe sadece tadına bakmak için sürülmüş tereyağ ve çilek reçeli ( camış bınıs)

Hee aynen ole gecen simittt simittt dedim genede yimedim hani zeytin yememisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglen yemegim :
4 yemek kasigi yogurtlu semizotu salatasi (ara ogundeki sutu icmedim gec kalkinca onun yerine semizotu salata yaptim az yogurtlu yag tuz yok icinde saman gibi derler ya aynen oyle hehehe )
1 domates
2 yağsız tavada pismis kofte
1 dilim tam bugday ekmeği

Son düzenleme:
Hee aynen ole gecen simittt simittt dedim genede yimedim hani zeytin yememisin

Yımırta çok güzeldi zaten çok severim dedim simitte yiyorum bugün zeytin peynir yemiyeyim.

Kızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz

Ben olsam kesinlikle dukkani satmazdim. En kotu dukkan bile bi ekmek kapisi. Alma imkanim olsa evdense dukkan alirim ben o yuzden dukkni satmaniza sahsen karsiyim

nur1835

Ben olsam kesinlikle dukkani satmazdim. En kotu dukkan bile bi ekmek kapisi. Alma imkanim olsa evdense dukkan alirim ben o yuzden dukkni satmaniza sahsen karsiyim

nur1835

Esimde oyle diyor bakalım hayırlısı bi anlasabilirsek ev sahibiyle sagol kuzum

aman yaa misafirlerim bebişleri hastalandığı için gelemiyolarmışşş....neyseki tam yemek işine giriştiğim sırada haber geldide...çok bi hasarım yokk..yoksa yaptığım herşeyi oturup ben yicektim...

Herkese merhaba.sabah derslerim vardı kahvaltı etmeden evden çıktım az önce eve geldim..
Kahvaltı olarak salata yedim .arada muz az oncede bir dilimkizarmis ekmek ve yoğurtlu semizotu yedim..aksam daha bisey yesemmi karar veremedim..bugun Baskul 87.2 gosterdi :)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ________Burcu1983

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg_________ Dayko
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. _________ Derin
ellerine sağlık arkadasim ... Tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutlarım.. Ozellikle burcu dayko ve derini kutlarım
hayriyecim bende regli döneminden bugun kurtuluyorum ama iki gun uzadı bu sefer.. Cok da bas ve bogaz ağrım oldu nedense...
Dun gece nefes alamadım ve uyandım bu yüzden .bogazlarim şişmişti cok fena.gece üçte kalkıp yeşil cay ictim.dun aksam evi ilaçlamaya geldiler.bina yılda bir ilaçlaniyor sanirim. O mu etkiledi bilemedim.oksuruk nöbeti tuttu gece gece...
Cok guzel canim...sevindim senin adına...
Olsun kuzum esın güzellik uykusundan uyandırmak istememiş tır bekim...
tamam:)
dayko düğmeye basınca yapar içeriz hepimiz, beraberce olur:)))
yok mu arttıran kızlar??
beniz kahve mı....??
Cok guzel afiyet olsun demek icin alıntı yaptiydim ama afiyet olamamış sanirim... Gözümü kaldı diycemde ben okumada olmuş bitmiş olaylar :)

Sorma canim esim askerdeyken bizim doğalgaz sayacı bozulmuş dusmuyormus.ne anlarim ben doldurdu gitti 5 ay sonra geldi.ama bende evde doğru durust durmadım.annemde filan kaldım .bize 1.200 tl ceza odettiler.sorun bizden kaynaklanmıyormus.aleti acip bakmislar...Bizden kaynaklansa dava açacaklarımış ...
Kuzum ben yatırım ısinden anlamam ama gecen parayı işletmeyi iyi bilen bazı arkadaşlarla konuşuyorduk dedikleri en iyi yatırım dükkan alıp kıraya vermek.. Ben ev alıp kıraya vermeyi tercih ederim dedim.dukkan cok daha karliymis..

vardır bir hayır canim.. Sende bol bol salata yaparsın :)

Canim aksama ye bisiler gece acikirsin yoksa bakkk kilon eksilmeye basladi bosuna uzdun kendini ayyy bugun kahve kavonozuna dusecem 1 fincan ictim kesmedi hala kahve icesim var hade yapta icelim
Yatirim icin haklisin kesinlikle dukkan kirasi bile evin 2 kati oluyor ama kiyamiyorum evimede anlaşılırsa ev satilir buyuk ihtimal cunki baktigimiz yerde oyle kenar mahallede degil merkeze cok yakin bakalim aksama yarina belli olur

Hayırlısı olsun kuzum ev konusunda.. Bende evi yenilemeyi düşünüyorum ama tek benim düşünmem ise yaramıyor eşimde kolay karar veremez.. Düşünce aşamasından icraat aşamasına geçmemiz bir yil alır :))
Aksama acıkıp atistirmam ama yemediğim icin kilo gıtmıyorsa yesemmi diye düşünmekteyimm..
Bu Arda limonata iciyorum sekeriz... Tavsiye ederim...tadi guzel...

Ama senin icin yapıyorum. Söyle karşılıklı icelim arkadasim

vardır bir hayır canim.. Sende bol bol salata yaparsın :)

ay şuan çok yorgunum bide salatayla uğraşamıcam canım...domates çorbam ve fırında köfteli pattis yemeğim var accıkta yoğurt yerim olur biter...pilav ve bikaç bişey daha düşünüyodum gerek kalmadı....

banada yapsanaa...
Canim bidahaki sefere hep beraber iceriz insallah..
Yenisini yaparsam bidaha icerim azicik yürüycem diyordum ama cok şey ictim.. Yolda sıkışırım ben... :26::26::26:
Ne yacam yaaaa. Ufff .. Havada tam yurumelik..

Son düzenleme:
Afiyet olsun sekerim
Canim bidahaki sefere hep beraber iceriz insallah..
Yenisini yaparsam bidaha icerim azicik yürüycem diyordum ama cok şey ictim.. Yolda sıkışırım ben... :26::26::26:
Ne yacam yaaaa. Ufff .. Havada tam yurumelik..
Sozii sen eliptik bisikleti naptin :what:

slm kızlar
günde azıcık kaçırdım akşam yemeği yemedim dengelemek için şimdi form çayı içtim

bunun köpüğü accık az olmuş sankim

Kizlar nur`un topige girince dengem bozuldu bu sabah size bisi daniscaktim burayami yazim derdim var diye topikmi acim yanlis olurmu buraya yazmak akil verinn

bende gördüm ama okumadım ben çok etkilenir ağlarım diye

Köpürtememişsin deyze kilo verdin ya güçten düştün zaar ilk fırsatta yapıp resim ekliycem gör bakim kahve nasıl köpürtülür

Çok severim...
ehh bende bir ara ekleyeyim bari

Benim oglana bakin haliyi kendine battaniye yapmis hehe

nur1835
seninki yine iyi benimki açıp açıp altını kontrol ediyot temiz mi diye
bende diyorum kızım kaynanam bu kadar incelemiyor temizliğimi
annemde (kv) gülüyor ordan

Varya yaziyodum aslinda dedim bonus kafa simdi der bura dert topigimi sildim ayyyy nasi korkuttuysan artik tirsiyom bak

topik ağası bonus

bence dükkanı satma bak kendinde dedin değerlenecek diye dükkan her zaman getirisi olur benim kanımca

Afiyet olsun sekerim

Sozii sen eliptik bisikleti naptin :what:

Canim Hava güzelse disarda yürümeyi tercih ediyorum aslında..salona televizyonun karşısına çıkardım.odada ruhum darılıyordu binmiyordum.aciyorum muzik kanallarini klip teki hatunlara bbakip hirs yapiyorum.ama henuz 10 dakikayi gecmiyorum.biyerime bisey olcak diye korkuyorum.hemen hemen hergun biniyorum ama azar azar.. Dun 20 dakika filan bindim toplamda .bugun henüz binmedim ama gece yatmadan 10 dakika binerim diye düşünüyorum...

slm kızlar
günde azıcık kaçırdım akşam yemeği yemedim dengelemek için şimdi form çayı içtim

topik ağası bonus
:

efferin kız ben bi öğünde kaçırınca dengem ve moralim bozuluyo diğeride gidiyo

Kimseye gitmek istemiyorum kimsenin gelmesinide istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…