Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın heyriye yağmur yokmu kız orda nasıl çalışıyo işçiler pek bi merak ettim
yok kuzum yamur falan yağmıyor onlar çalışıyor benım de elım sudan çıkmıyor burda makınam yok sabah kahvaltı çay yemek çay derken şiştim

ben sızlerı sımdıden ozledım ınankı doru duzgun okuyamıyorum harekertte yapamadım çok canım sıkıldı :84: inşallah bıran once duzelır

bir gün senlede içeriz canım benim kahveyi:)

hadi gözünaydın anladığım kadarıyla tartı güzel bir rakam göstermiş:)

az önce okudum hastaymışsın canım ya, çok geçmiş olsun, bol bol dinlen canım....
adaçayı genelde iyi gelir bana ama seni bilemicem ama, aklında olsun adaçayı canım, 10dk demlicen, gargara yapıcaksan 5dk.... demleme süresi çok önemli.
ama birde kalkıp bisiklete binmişsin, olmazkiiii... hastasın dinlenmen lazım canım.... bol bol dinlen lütfen iyi olana kadar

hı birde kuşumu sormuştun:)
yok gerçek hayattaki kuşum ölmedi çok şükür, onlar benim bitanelerim, onları rabbim korusun inşaallah hep......
ölen hani kalplerimizin altındaki mavi kuşlar varya onlar, öldüğü yokta benim o mavi kuşlar 3tü 2oldu bizde şakalaştık kuş öldü diye:)

nihahaha süpersin:)))))

Offff offff trt muzik dinliyorum cokkk seviyom ben bu kanali ruhuma isliyo (hassas dayko )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

trt müziği arada bende dinlerim, hep seviyeli değilmi.

çok geçmiş olsun canım benim.... hemencecik iyi olur inşaallah oğluşun.
neye alerji olmuşki? nasıl bir alerjiymiş yani?:44:

kolay gelsın canım
bak canım başladı şukur gıtmeye tebrık ederım
kısının kendını bılmesı ıyı bısı tabı sporun arkasına yapmayaydın barım neyse bunu yenden bır diriliş olarak görüyorum ben
meyram oturttun sistemi yeniden maşallah sana

Son düzenleme:

canım bu soruna bir cevap yazıcam sakin kafaylayken:)
aklımda yani....

aaa evet ayaklarımın altında yanmada oluyo ara ara sinirlendiğim zamanlar.....
evet belkide benimkide huzursuz bacak sendromu başlangıcıdır, bende bi araştırıyım bakıyım bunu.
sağol canım benim cevap için aydınlatman için, kendine iyi bak, görüşürüz öpüyorum

gideyim tezgahta beni bekleyen bulaşıklarımı halledeyim, sonrada arada atıştıran yağmurla acaba yağmur değdimi değmedimi diye kontrol edip durduğum balkondaki çamaşırlarım kuruduysa onları toplayım....
çok enteresan eşim bu vakte kadar hiç uyumazdı, bir ilk bu:)
sabah 7,5ta kalktı, sonra 11gibi bir yattı hala uyuyo, 2kere seslendim daha uyuyo, huyunu bilirim uyuyamaz böyle hiç, enteresan yani

Amanin ne yağmur yağdı burda hatta bi ara dolu yağdı istanbul size geliyo yağmur 😀 kahvemide içemedim yapmışken kaldı balkona su girmeye başladı halıyı topla bez getir derken buz gibi oldu yeniden yapacam 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Kolay gelsin CNM

Geçmiş olsun kuzucuğa 💋💋

Bizimkide içmezdi alıştırdım her akşam yapınca şimdi benden tiryaki bi de başlarda diyodum bak hergün 1 fincan içmek lazımmış kalbe çok yararlıymış kandırdımm öle 😀😀😀

teşekkür ederim kızlar
işlerimi hallettim geldim
yarına bir dünya çamaşır kaldı yıkanacak belki hava açarda dışarı sererim diye ümit ediyorum
e tabi bide onlar kuruyunca ütü faslı başlayacak yine üffffffff

kolay gelsin cnm

hep beraber başarıcaz tatlım benim

benimde senden bir farkım yok cnm
cuma:90.2
c.tesi:89.7
pazar 89
hadi hayırlısı bakalım cumaya ne olacak geçen çarşambada 89 çıkmıştım ama cumaya 90.2 oldu :18::18:

geçmiş olsun cnm

Daha ne hareketi zaten hic durmamissin baksana 1 ay bu hizla devam et 100 olursun valla
Evet bonus duymasin gene deyzee diyecek ama seviyorum halk muzigi sanat muzigi
sağol canım, inşaallah diyeyim:)
hep birlikte verelim şu kiloları artık canımıcm
Ben veriyorum hayde hep beraber bu sabah 101.8 ciktim haftasonuna inşallah 99 lari gorecem

Sagol kuzucum plan degisti esim evi gormus 20 yillik bina cok eski dedi ugrasamam tadilatla falan en az 100 bin harcamak lazim dedi de dedi
Simdi arsa alip uzerine celik evler var ya hazir onlardan yaptiralim diyor ayyy hayalimde solee kocaman terasli bi ev var o zaman hicbisi satmayada gerek kalmiyor

Son düzenleme:
Dafi ( . )
Yena ( . )

ahhh ah inşallah ama nerde canım geçen senede böyle kosturuyodum ama pek fayda etmıyordu

bonus yağmuru çağırdın çok güzel yağmur yağıyor maşallah

Son düzenleme:
Evett ben geldim yine (hic gitmiyosunmu dediniz hehehe) valla oyle oluyor ama hosuma gidiyor buraya bisiler yazmak
Dun tembellik gunumdu tv karsisinda kose yastigi modunda adimsayar bile 3000 leri goremedi dusunun yani ama bugun telafi ediliyor o tembellik
Oglen yemegine kadar 3 mil lesli az oncede 2 mil yapildi yemekten sonra 9 gibi de 60 dk yuruyus halim kalirsada dahada bisiler yapacam
Eeee sabah dediydim ama demi cok enerjigim bugun duramiyom yerimde

Son düzenleme:
ahhh ah inşallah ama nerde canım geçen senede böyle kosturuyodum ama pek fayda etmıyordu

bonus yağmuru çağırdın çok güzel yağmur yağıyor maşallah

Himmm peki yedigine dikkat ediyormuydun bu kadar

yok canım nerde

Tamamm iste bu sene daha dikkat ediyorsun bak kesin farkedecek bu hareket ben kac gundur bulasiklari bile makineye koymuyodum hareket olsun diye esim dediki yazik yahuu millet susuzluk cekiyo sen sakir sakir oyun oynuyosun suyla

enerjik arkadaşım umarım dedıgın gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…