yok kuzum yamur falan yağmıyor onlar çalışıyor benım de elım sudan çıkmıyor burda makınam yok sabah kahvaltı çay yemek çay derken şiştim
Günaydın heyriye yağmur yokmu kız orda nasıl çalışıyo işçiler pek bi merak ettim
Selammmmmmm
Nasilsiniz minik kuslarr
Ben superim enercimi fulledim bomba bomba yaklasmayin heyyyyy
Ahhh ahhh eyiki evlenmisim yoksam evde kaldiydim (beceriksiz dayko) dur bide bahane bulim hemencik
Kuzumm sekersiz iciyom ya kahvesini az koyuyom ondan kopurmiyooo (nasi ama bahane hehehe) bidakine fazla fazla koyacam kahveyi
Simdi diycen cezvede kopurmus fincana dokerken kacirmisin de de onada bahane bulimaceleyle doktum ondan
Ben anlamam hallet interneti ozlerim ben seni ama kolay gelsin tatlim
Ozledinmi sekerim
Gecmis olsun cnm zencefilli bal iyi geliyo bide yatarken ayaklarinin altina vicks sur kesiyor gece oksurugunu
Hay cok yasa sen benim icimden gecenleride yazmisin efferim hecmi kek gormedin heeeee
Yaaaa depresyona girecektin nerdeyse bakkk nasil gidiyor ayyy cok sevindim kuzum yeminle cok uzdun bizi bidaha olmasin heeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba.sabah derslerim vardı kahvaltı etmeden evden çıktım az önce eve geldim..
Kahvaltı olarak salata yedim .arada muz az oncede bir dilimkizarmis ekmek ve yoğurtlu semizotu yedim..aksam daha bisey yesemmi karar veremedim..bugun Baskul 87.2 gosterdi :)
beniz kahve mı....??
( içinden geçenleri yazmak isteyen ve burayı günlük belleyen kendine lafını esirgemeyen bonus)
Sevgili günlüknaber lan? Sen heç yazma zaten bunca işin gücün arasında onuda ben yapim.
Zabahtan kalktım nasıl yorgunum lan yaşlı karılar gibi her yerim ağrıyo bi değnek olsa valla hayır demezdim. Cadı 6 buçukta kalktı ağladı zırladı en son yedirdim uyudu biraz kk ya baktım sonra didimki kendime kavın karpız yata yata büyür büyütme bi yerini kalk lesli yap.
Kalktım ağrıyan narin fücudumla zar zor ite kaka 3 mile yaptım hızlı bir videosuydu darlandım ha
Sonra kahvaltı yaptım pek istediğim gibi olmadı çok değil ama ekmek yedim. Akşamda kek yemiştim.Zıkkım ye emi hiç kek görmedin :125:
Nolucak lan benim halimne bu iradesizliğim
Yememem gereken şeyleri görünce dayanamıyorum diye napim kör mü olim nan
Ne güzel gaza geldiydim ben başladıydım niye geri dönemiyorum bi türlü :95:
Halbusi kilo verebilince nasıl mıtlı oluyodum beyle beyle oynamak geliyodu içimden
İşte böyle lan darlandım pes etmiycem ama mutlaka er ya da geç bunu başarıcam
Offff offff trt muzik dinliyorum cokkk seviyom ben bu kanali ruhuma isliyo (hassas dayko )
Herkese iyi pazarlar
Nasilsiniz? Ben cok yorgunum. Cocugu gece acile goturdum alerji olmus. 1bucukta geldm eve ve sabh 7de kaldrdi beni oglan. 11de kahvalti yaptk beraber simdi cay iciyom oglani salliyom.
Uyusunda kalkip lesli yapim az enerji gelsin
nur1835
kolay gelsın canımslm kızlar
sabah kocacığıma güzel bir kahvaltı hazırladım 10buçuktu sofradan kalktığımızda
hemen mutfağa girdim yemek yaptım
şimdi kızım kalktı birazdan süpürge tutup temizlik yapcam
kocamda bir yandan acıktım diye kendini acındırıyor
ben öğlen yememeyi düşünüyorum sabah geç yedim
şimdi diyeceksiniz bu hazırlıklar neden
akşama kayınpederim gelecek
işlerimi hallettikten sonra gelir geçmişe bakarım
Ayyy sorma kuzum iyileşemedim.10 gündür.savunma mekanizmam cortladi.
Sabah yenen ekmekten zarar gelmez.sonra yemezsin ekmegi. Bende öyle yapıyorum.
Haftalardır kilom gitmeyi diye hayiflaniyordum.
Perşembe 89 kilo
Cuma 88
Çetesi 87.2
Pazar 86.6 kilo
geldim.
Şaşkınım.
Dun aksam iki saat yürüdüm .hatta birde 300 e yakın basamak çıktım.
Bugun de yapsam keske ama kahvaltıyı zor hazırladım .
kısının kendını bılmesı ıyı bısı tabı sporun arkasına yapmayaydın barım neyse bunu yenden bır diriliş olarak görüyorum ben( içinden geçenleri yazmak isteyen ve burayı günlük belleyen kendine lafını esirgemeyen bonus)
Sevgili günlüknaber lan? Sen heç yazma zaten bunca işin gücün arasında onuda ben yapim.
Zabahtan kalktım nasıl yorgunum lan yaşlı karılar gibi her yerim ağrıyo bi değnek olsa valla hayır demezdim. Cadı 6 buçukta kalktı ağladı zırladı en son yedirdim uyudu biraz kk ya baktım sonra didimki kendime kavın karpız yata yata büyür büyütme bi yerini kalk lesli yap.
Kalktım ağrıyan narin fücudumla zar zor ite kaka 3 mile yaptım hızlı bir videosuydu darlandım ha
Sonra kahvaltı yaptım pek istediğim gibi olmadı çok değil ama ekmek yedim. Akşamda kek yemiştim.Zıkkım ye emi hiç kek görmedin :125:
Haldın busi kilo verebilince nasıl mıtlı oluyodum beyle beyle oynamak geliyodu içimden
meyram oturttun sistemi yeniden maşallah sanaselamün aleyküm.....
iyi pazarlar kızlar:)
nabersiniz bakıyım:)
bugün pazar olunca eşim evde, oyüzden nete daha yeni girebildim, birazda ben geç kalktım bugün baya.
dün gündüz ev işi yaptım baya, akşamada gezmeye gittik.
o kadar çok alıntım biriktiki kopyaladığım, vakit bulamadım dünden beri bi türlü cevap yazmaya onlara, neyse en kısa sürede hallederim inşaallah, ve yine geçmişte birikti biraz:) neyse okuruz bakalım.
daykocum yattığım yerde telden bir bakayım demiştim kkya bugün, derken senin bugünki meyra nerdesin kahve zamanı mesajını okudum, ve yüzümü gülümsettin bu mesajınla çok sağol canım benim:)
eşim hiç kahveci değildir biliyonmu:) seninki içiyomuş ama bak ne güzel.
ben eşime zorla yaparım, zorlada içer ite kaka:)
dün diyetim başarılı sonuçlandı çok şükür kızlar:)
ama bugün yapmicam, yarın yine devam ama.... bugün ver elini amerika yapıcam:))))
dünki yediklerimi gireyim şimdi birde.
biten cumartesi günüm(başarılı)
6433*40
6tahıl
4et
3süt
3meyve
*
4yağ
0sebze
meram oturttun sistemi yeniden maşallah sana
Kızlar gecen demistim depremden sonra mustakil ev istiyorum diye aslinda coktandir dusunuyordukta kismet derler ya aksam esim geldiginde dediki bi ev buldum bahceli 2 katli katlar ayriymis ama istersen dubleks de yapabirsiniz demisler arkadasinin komşusunun eviymis mahalle icinde simdi oturdugumuz ev ana cadde uzerinde 5. Kat bu evide 2 yillik evliyken beraber çalışıp ta almistik gecen seneye kadar tadilqt yaptik hersey istedigim gibi oldu simdi esim dediki burayi satalim bende dedim evi satma dukkani sat(onuda 2 ay oluyo alali sanayi de bi kac seneye cok degerlencek diyo) esimde dediki kiraya verecez evi herkes senin baktigin gibi temiz tutmaz dukkani kiraya ver 4 duvar dusunmezsin o da mantikli geliyor ama evimede kiyamiyorum iyi kotu bir suru anim var burdada kredi ceksek agir gelcek 200 bin istiyolarmis az bi birikim var ama 120 bin kredi cekmek lazim su an bizim burda yeni yapilan daireler 130 - 170 arasi mustakil ev uygun kaliyor bunlarin yaninda napalimmm zeki bayanlar siz olsaniz naparsiniz
meyra bence seninkide huzursuz bacak sendromu olabilir...çünki belirtilerinde kramp girme yanma karıncalanma....v.s.... gidiyor dediğin gibi ben bişeyi kafama takayım yada sinirleneyim aşırı derecede çoğalıyor karıncalanmalar yine sinir uçları ile lgili zaten drun bana verdiği hap....aman sen benm kadar uzatma bnim hamilelikti doğum girdi araya emzirmeydi 3 senedir çekiyorum baştada anlamadılar zaten...belirtilerini oku bak....
slm kızlar
sabah kocacığıma güzel bir kahvaltı hazırladım 10buçuktu sofradan kalktığımızda
hemen mutfağa girdim yemek yaptım
şimdi kızım kalktı birazdan süpürge tutup temizlik yapcam
kocamda bir yandan acıktım diye kendini acındırıyor
ben öğlen yememeyi düşünüyorum sabah geç yedim
şimdi diyeceksiniz bu hazırlıklar neden
akşama kayınpederim gelecek
işlerimi hallettikten sonra gelir geçmişe bakarım
Herkese iyi pazarlar
Nasilsiniz? Ben cok yorgunum. Cocugu gece acile goturdum alerji olmus. 1bucukta geldm eve ve sabh 7de kaldrdi beni oglan. 11de kahvalti yaptk beraber simdi cay iciyom oglani salliyom.
nur1835
selamün aleyküm.....
iyi pazarlar kızlar:)
nabersiniz bakıyım:)
bugün pazar olunca eşim evde, oyüzden nete daha yeni girebildim, birazda ben geç kalktım bugün baya.
dün gündüz ev işi yaptım baya, akşamada gezmeye gittik.
o kadar çok alıntım biriktiki kopyaladığım, vakit bulamadım dünden beri bi türlü cevap yazmaya onlara, neyse en kısa sürede hallederim inşaallah, ve yine geçmişte birikti biraz:) neyse okuruz bakalım.
daykocum yattığım yerde telden bir bakayım demiştim kkya bugün, derken senin bugünki meyra nerdesin kahve zamanı mesajını okudum, ve yüzümü gülümsettin bu mesajınla çok sağol canım benim:)
eşim hiç kahveci değildir biliyonmu:) seninki içiyomuş ama bak ne güzel.
ben eşime zorla yaparım, zorlada içer ite kaka:)
dün diyetim başarılı sonuçlandı çok şükür kızlar:)
ama bugün yapmicam, yarın yine devam ama.... bugün ver elini amerika yapıcam:))))
dünki yediklerimi gireyim şimdi birde.
biten cumartesi günüm(başarılı)
6433*40
6tahıl
4et
3süt
3meyve
*
4yağ
0sebze
kolay gelsin cnmselam kızlar umarım herkez ıyıdır sunda çiftlikdeyım maalesef internette sorun var bu mesajı kaçıncı yazışım bılmıyorum tam yazıyorum gıdıyor umarım busefer yetısırım
burda ışler çok şimdide işçiler var onlara kahvaltı hazırladım yemeğe gırısıcem sımdılık hoşkalın gorusuruz canlarım
hep beraber başarıcaz tatlım benim( içinden geçenleri yazmak isteyen ve burayı günlük belleyen kendine lafını esirgemeyen bonus)
Halbusi kilo verebilince nasıl mıtlı oluyodum beyle beyle oynamak geliyodu içimden
benimde senden bir farkım yok cnmAyyy sorma kuzum iyileşemedim.10 gündür.savunma mekanizmam cortladi.
Sabah yenen ekmekten zarar gelmez.sonra yemezsin ekmegi. Bende öyle yapıyorum.
Haftalardır kilom gitmeyi diye hayiflaniyordum.
Perşembe 89 kilo
Cuma 88
Çetesi 87.2
Pazar 86.6 kilo
geldim.
Şaşkınım.
Dun aksam iki saat yürüdüm .hatta birde 300 e yakın basamak çıktım.
Bugun de yapsam keske ama kahvaltıyı zor hazırladım .
geçmiş olsun cnmHerkese iyi pazarlar
nur1835
Daha ne hareketi zaten hic durmamissin baksana 1 ay bu hizla devam et 100 olursun vallayok kuzum yamur falan yağmıyor onlar çalışıyor benım de elım sudan çıkmıyor burda makınam yok sabah kahvaltı çay yemek çay derken şiştim
ben sızlerı sımdıden ozledım ınankı doru duzgun okuyamıyorum harekertte yapamadım çok canım sıkıldı :84: inşallah bıran once duzelır
Evet bonus duymasin gene deyzee diyecek ama seviyorum halk muzigi sanat muzigibir gün senlede içeriz canım benim kahveyi:)
hadi gözünaydın anladığım kadarıyla tartı güzel bir rakam göstermiş:)
az önce okudum hastaymışsın canım ya, çok geçmiş olsun, bol bol dinlen canım....
adaçayı genelde iyi gelir bana ama seni bilemicem ama, aklında olsun adaçayı canım, 10dk demlicen, gargara yapıcaksan 5dk.... demleme süresi çok önemli.
ama birde kalkıp bisiklete binmişsin, olmazkiiii... hastasın dinlenmen lazım canım.... bol bol dinlen lütfen iyi olana kadar
hı birde kuşumu sormuştun:)
yok gerçek hayattaki kuşum ölmedi çok şükür, onlar benim bitanelerim, onları rabbim korusun inşaallah hep......
ölen hani kalplerimizin altındaki mavi kuşlar varya onlar, öldüğü yokta benim o mavi kuşlar 3tü 2oldu bizde şakalaştık kuş öldü diye:)
nihahaha süpersin:)))))
trt müziği arada bende dinlerim, hep seviyeli değilmi.
çok geçmiş olsun canım benim.... hemencecik iyi olur inşaallah oğluşun.
neye alerji olmuşki? nasıl bir alerjiymiş yani?:44:
Ben veriyorumsağol canım, inşaallah diyeyim:)
hep birlikte verelim şu kiloları artık canımıcm
canım bu soruna bir cevap yazıcam sakin kafaylayken:)
aklımda yani....
aaa evet ayaklarımın altında yanmada oluyo ara ara sinirlendiğim zamanlar.....
evet belkide benimkide huzursuz bacak sendromu başlangıcıdır, bende bi araştırıyım bakıyım bunu.
sağol canım benim cevap için aydınlatman için, kendine iyi bak, görüşürüz öpüyorum
Daha ne hareketi zaten hic durmamissin baksana 1 ay bu hizla devam et 100 olursun valla
Evet bonus duymasin gene deyzee diyecek ama seviyorum halk muzigi sanat muzigi
Ben veriyorumhayde hep beraber bu sabah 101.8 ciktim haftasonuna inşallah 99 lari gorecem
Sagol kuzucum plan degisti esim evi gormus 20 yillik bina cok eski dedi ugrasamam tadilatla falan en az 100 bin harcamak lazim dedi de dedi
Simdi arsa alip uzerine celik evler var ya hazir onlardan yaptiralim diyor ayyy hayalimde solee kocaman terasli bi ev varo zaman hicbisi satmayada gerek kalmiyor
ahhh ah inşallah ama nerde canım geçen senede böyle kosturuyodum ama pek fayda etmıyordu
bonus yağmuru çağırdın çok güzel yağmur yağıyor maşallah
yok canım nerdeHimmm peki yedigine dikkat ediyormuydun bu kadar
Evett ben geldim yine (hic gitmiyosunmu dediniz hehehe) valla oyle oluyor ama hosuma gidiyor buraya bisiler yazmak
Dun tembellik gunumdu tv karsisinda kose yastigi modunda adimsayar bile 3000 leri goremedi dusunun yani ama bugun telafi ediliyor o tembellik
Oglen yemegine kadar 3 mil lesli az oncede 2 mil yapildi yemekten sonra 9 gibi de 60 dk yuruyus halim kalirsada dahada bisiler yapacam
Eeee sabah dediydim ama demi cok enerjigim bugun duramiyom yerimde
yok canım nerde
Tamamm iste bu sene daha dikkat ediyorsun bak kesin farkedecek bu hareket ben kac gundur bulasiklari bile makineye koymuyodum hareket olsun diye esim dediki yazik yahuu millet susuzluk cekiyo sen sakir sakir oyun oynuyosun suyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?