Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar umarım herkez ıyıdır sunda çiftlikdeyım maalesef internette sorun var bu mesajı kaçıncı yazışım bılmıyorum tam yazıyorum gıdıyor umarım busefer yetısırım
burda ışler çok şimdide işçiler var onlara kahvaltı hazırladım yemeğe gırısıcem sımdılık hoşkalın gorusuruz canlarım

Günaydın heyriye yağmur yokmu kız orda nasıl çalışıyo işçiler pek bi merak ettim

Ayyy cok hastayim iyi olamadım bir türlü .. Basım cok ağrıyor burnum akıyor ..gece öksürükten uyandım ıhlamur yeşil cay limon karışımı yaptım ictim. Birde dayko ya demistimki aksam yatmadan 10 dakika bisiklete bincem .binememstim.saah ezanına kalktım bisiklete bindim

( içinden geçenleri yazmak isteyen ve burayı günlük belleyen kendine lafını esirgemeyen bonus)

Sevgili günlük naber lan? Sen heç yazma zaten bunca işin gücün arasında onuda ben yapim.

Zabahtan kalktım nasıl yorgunum lan yaşlı karılar gibi her yerim ağrıyo bi değnek olsa valla hayır demezdim. Cadı 6 buçukta kalktı ağladı zırladı en son yedirdim uyudu biraz kk ya baktım sonra didimki kendime kavın karpız yata yata büyür büyütme bi yerini kalk lesli yap.

Kalktım ağrıyan narin fücudumla zar zor ite kaka 3 mile yaptım hızlı bir videosuydu darlandım ha

Sonra kahvaltı yaptım pek istediğim gibi olmadı çok değil ama ekmek yedim. Akşamda kek yemiştim.Zıkkım ye emi hiç kek görmedin :125:
Nolucak lan benim halimne bu iradesizliğim

Yememem gereken şeyleri görünce dayanamıyorum diye napim kör mü olim nan

Ne güzel gaza geldiydim ben başladıydım niye geri dönemiyorum bi türlü :95:

Halbusi kilo verebilince nasıl mıtlı oluyodum beyle beyle oynamak geliyodu içimden

İşte böyle lan darlandım pes etmiycem ama mutlaka er ya da geç bunu başarıcam

Son düzenleme:

Amma hastalandın sende bacım ya her hafta bi hastayım yazıyon mutlaka allah beterinden korusunda iyileş artık

Amma hastalandın sende bacım ya her hafta bi hastayım yazıyon mutlaka allah beterinden korusunda iyileş artık

Ayyy sorma kuzum iyileşemedim.10 gündür.savunma mekanizmam cortladi.
Sabah yenen ekmekten zarar gelmez.sonra yemezsin ekmegi. Bende öyle yapıyorum.
Haftalardır kilom gitmeyi diye hayiflaniyordum.
Perşembe 89 kilo
Cuma 88
Çetesi 87.2
Pazar 86.6 kilo
geldim.
Şaşkınım.
Dun aksam iki saat yürüdüm .hatta birde 300 e yakın basamak çıktım.
Bugun de yapsam keske ama kahvaltıyı zor hazırladım .

Şöyle okkalı bi tükürim tü tü tüüü maşşallah günden güne eriyosun havadan öyle sanırım elim kolum kalkmıyo benimde hareketi artırınca yine daha bi enerjik oluyo insan kendimi zorlamaya çalışıyorum bende.

Dur bende 10 dakika bisiklete binirim bari...burnumu tutabilirsem tabi

Selammmmmmm
Nasilsiniz minik kuslarr
Ben superim enercimi fulledim bomba bomba yaklasmayin heyyyyy
Ahhh ahhh eyiki evlenmisim yoksam evde kaldiydim (beceriksiz dayko) dur bide bahane bulim hemencik
Kuzumm sekersiz iciyom ya kahvesini az koyuyom ondan kopurmiyooo (nasi ama bahane hehehe) bidakine fazla fazla koyacam kahveyi
Simdi diycen cezvede kopurmus fincana dokerken kacirmisin de de onada bahane bulim aceleyle doktum ondan
Ben anlamam hallet interneti ozlerim ben seni ama kolay gelsin tatlim
Öğlen oldu be yaa nerde bu bağyanlar
Ozledinmi sekerim
Gecmis olsun cnm zencefilli bal iyi geliyo bide yatarken ayaklarinin altina vicks sur kesiyor gece oksurugunu
Hay cok yasa sen benim icimden gecenleride yazmisin efferim hecmi kek gormedin heeeee

Yaaaa depresyona girecektin nerdeyse bakkk nasil gidiyor ayyy cok sevindim kuzum yeminle cok uzdun bizi bidaha olmasin heeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offff offff trt muzik dinliyorum cokkk seviyom ben bu kanali ruhuma isliyo (hassas dayko )

Son düzenleme:
Meyra nerdesin kizz kahve zamani

slm kızlar
sabah kocacığıma güzel bir kahvaltı hazırladım 10buçuktu sofradan kalktığımızda
hemen mutfağa girdim yemek yaptım
şimdi kızım kalktı birazdan süpürge tutup temizlik yapcam
kocamda bir yandan acıktım diye kendini acındırıyor
ben öğlen yememeyi düşünüyorum sabah geç yedim
şimdi diyeceksiniz bu hazırlıklar neden
akşama kayınpederim gelecek
işlerimi hallettikten sonra gelir geçmişe bakarım

Sagol canim niye bu kadar gidiyor diye korktum bu seferde.. 1 aydır tık yoktu ...hayırlısı artik.insallah alıcı olur,hop diye geri gelmez...

Offff offff trt muzik dinliyorum cokkk seviyom ben bu kanali ruhuma isliyo (hassas dayko )

Müzik ruhun gıdası dir diye bosuna dememişler ..

Kolay gelsin canim..

Herkese iyi pazarlar

Nasilsiniz? Ben cok yorgunum. Cocugu gece acile goturdum alerji olmus. 1bucukta geldm eve ve sabh 7de kaldrdi beni oglan. 11de kahvalti yaptk beraber simdi cay iciyom oglani salliyom.

Uyusunda kalkip lesli yapim az enerji gelsin

nur1835

Canim cok gecmis olsun..Allah kolaylık versin..
Bende biraz disari cikip dolassam iyi olucak yoksa evde uyuya kalcam ...hapsuuu ..öhhööö ...

selamün aleyküm.....

iyi pazarlar kızlar:)
nabersiniz bakıyım:)

bugün pazar olunca eşim evde, oyüzden nete daha yeni girebildim, birazda ben geç kalktım bugün baya.
dün gündüz ev işi yaptım baya, akşamada gezmeye gittik.
o kadar çok alıntım biriktiki kopyaladığım, vakit bulamadım dünden beri bi türlü cevap yazmaya onlara, neyse en kısa sürede hallederim inşaallah, ve yine geçmişte birikti biraz:) neyse okuruz bakalım.
daykocum yattığım yerde telden bir bakayım demiştim kkya bugün, derken senin bugünki meyra nerdesin kahve zamanı mesajını okudum, ve yüzümü gülümsettin bu mesajınla çok sağol canım benim:)
eşim hiç kahveci değildir biliyonmu:) seninki içiyomuş ama bak ne güzel.
ben eşime zorla yaparım, zorlada içer ite kaka:)
dün diyetim başarılı sonuçlandı çok şükür kızlar:)
ama bugün yapmicam, yarın yine devam ama.... bugün ver elini amerika yapıcam:))))
dünki yediklerimi gireyim şimdi birde.

biten cumartesi günüm(başarılı)
6433*40
6tahıl
4et
3süt
3meyve
*
4yağ
0sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…