Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.

nur1835

dun gunduz almanyaya alisverise gittim... geldik alisverisi yerlestirdim jet hiziyla sonra giyindim dugune gittim
bu sabah kalktim annemlere kahvaltiya gittik... ordan eve geldik utu yaptim... sonra saat 16:30da kizin cani sIKIldi hadi göl kenarina gidelim dedi... bizde hadi gidelim hem piknik gibi birsey yapalim dedik... oda sandvic yemek

ooo sevindim masallah devamini dilerim

benimde dükü wc krizinden sonra 500 gr gitmiş 89.7 çıktım bu sabah

super canim

Benim oglana bakin haliyi kendine battaniye yapmis hehe

nur1835

yerim ben onu afacan seni :)

canim benim yeni bir ev istiyorsan su anki oturdugun evi sat... dukkan elinizde kalsin cunki dukkani kiraya vermek daha iyi canim... evi kiraya vermek daha kafa agritir... neden dersen cunki o eve tasinacak olan kisiler senin gibi iyi bakmaz eve... her kiraci ciktiginda bir suru masraf yapman gerekicek... en mantiklisi dukkan kiraya vermek

ayyy supersin canim ya :)

coook gecmis olsun canim!!!

Merhaba arkadaşlar,

Herkes çok iyidir umarım..Uğrayamıyorum bu aralar, hatta bildirim yapmayı bile unutuyorum yahut önceliğini kaybetti hayatımda ki bir takım olumsuzluklar nedeniyle...
Bu ara izinler sebebiyle her gün işe gitmem gerekiyor onun yanın da sıkıntılı bir dönemdeyim Allah beterinden korusun...

Kİlo verenleri tebrik ediyorum..
Lİsteyi hazırlayanların emeğine sağlık...

Hayirdir canim

nur1835

nasılsın canım benim görüşmeyeli?:)
hapşurup öksürüyorsun hastamısın yoksa?
Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik verecek..
Tamamdir canim kahve sözümü aldım.insallah ilk fırsatta hopurdetiriz. Kuşlarının iyi olmasına sevindim.anlayamadim cunki :26:
Haklisin kendimi yormamaliymisim.esim zorla alisveris merkezine götürdü aslinda hep ben zorlarım.oralarda mindar olacaktım.. ayakta uyudum resmen eve gelince ilac içip yattım.yeni kalktım.
sagol canim.. İnsallah geri gelmezler o giden kilolar..
Bu arada hava baya yağmurlu tadilat isleri zor olur bu havada..cok kalcanmi orda daha...

Canim Ankara'da da cok yağdı o yağmurlarda istanbula gidiyor
Ordan buraya gelmesinde
Süpersin canim..harika insallah bidaha hiç yukarı rakamlara çıkmayız...
Bu arada ne cok ütün oluyor. Ben hiç sevmiyorum utu isini..kendime utu gerektirmeyecek kıyafetler alıyorum mümkünse..esimede arada gomlek pantolon utuluyorum.sana

Süpersin kızım sen yuruuuu kim tutar seni...ilham kaynağımsin walla...

Bende cok tembel bir gun geçirdim bugun... Bide hafif belim tutunca eyvah dedim tam çürüğe çıktım ..

Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.

nur1835
yumurtada vermezsen ufakliga peynir filan alıştırırsın zamanla... Cok gecmis olsun canim...

ne guzel hareketli bir gun olmuş gokcecim iyi yapmışsın ...

canim İyimisin. Yapilabilecek bisey varmi? Umarım hersey yoluna girer... Allah korktuğuna uğratmasın ..

canım özledik seni umarım hayatındaki tüm olumsuzluklar kısa sürede düzelir. kendinden habersiz bırakma bizleri şimdi daha çok merak eder olucam senii

Selamun aleykum.. Gunaydin kizlarrr :) gecmisi okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir..
diyetsiz ve sporsuz bi haftasonu gecirdim malesef.. esim kisa bi tatil surprizi yapti. Evde olmadigim icin duzgun beslenemedim pek. Ama bu sabah yine basladim. Kilomu da bilmiyorum artti mi cok

Bugunku kahvaltim
1 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 eti form kepekli kraker
1 fincan limonlu cay

Ogle
Coban salata
5 kepekli biskuvi
1 bardak ayran

Aksam da kozlenmis patlican salatasi yaparim 1 dilim ekmekle onu yerim..

bu haftasonu biraz abarttim cikolatayi.. o yuzden bu hafta az yiyip bol spor yapacagim insallah..

essekamun aleykum
günaydın canlarım internetı yakalamışken hemen bı sıze bakayım dedım burda hava guz gunu gıbı güya yaz geldı dıye buraya geldık ama oğlumu 2 ser kat gıydırdım inşallah hasta olmaz ama bır güzel tarafı var kı yamurdan sonra harıka yesıller daha parlak mısgıbı toprak kokusu
yaaa hayriye alemsin sende desene çok enerjiğim diye öyle olmasanda bi süre sonra oluyoo beynini kandırıyon
Su enercim gitmeden utuleride halledim gorusuruz kislar
ben çok enerjıgım çok enerjıgım :118:
gelmezler canım korkma bız sanırım kurban bayramına kadar burda oluruz canım

canım maşallah hafta sonunda alsan da çabuk gıder hemen toparlandın çünki

Selamunaleykum
Aleykumselam
Günaydın kizlarr
Bu ne hiz masallah haklısın cnm esimde oyle diyor
Amin canim inşallah her sey yoluna girer bir anonce arada bi yaz ama merak ediyoruz
Ohhh vallahi burnuma geldi sanki toprak kokusu
Enercikk hatunlariz bizz
Insallah bakalim :)

Ohhh guzel guzel tatil yapilmis sevindim devam kaldigin yerden
Açıkcası ben korkuyorum duzenimi bozarsam bi daha tempoyu tutturamam diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnnnn
dün görümcemler de babamla birlikte geldi sürpriz yaptılar bize
yemeklerim ucu ucuna yetti çok şükür
sabah kahvaltı ortalık toplama derken anca girebildim

ayy sorma çok sinir oluyorum dün 89.0dum bugün yine 90.0 çıktım
ne sinir bozucu bir durum bu böyle çok sıkılıyorum artık ama yılmıyorum devam

Ben devam ediyorum insallah :) bugune iyi basladim iki gunden sonra aksam da boyle devam ederse sıkıntı yok :) benim sorunum spor ya keske senin gibi yapabilsem..

Ben devam ediyorum insallah :) bugune iyi basladim iki gunden sonra aksam da boyle devam ederse sıkıntı yok :) benim sorunum spor ya keske senin gibi yapabilsem..

Canım siz çalışıyorsunuz ben evdeyim aklıma geldikce yapabiliyorum amac hareketsiz kalmamak sonucta ev isi monoton supur sil toz al hep ayni seyler ama sizin az yada cok bi hareketinz oluyor ben bunu telafi ediyorum iste hatta sizde tatile girince hep beraber bi spor plani yapariz olmazmi
Kizlarr ne dersiniz ??

Bonussss senin telefon noldu yoksun yine tamirdemi olmadimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…