Hedef 600 dk
I love Bonus
Hedef 600 dk
I love Bonus
Offf iyi uçuş ama ben düzeliyorum insallah yapRim veeee hepünüzü gecerim
Offf iyi uçuş ama ben düzeliyorum insallah yapRim veeee hepünüzü gecerim
Bugün senden daha yaşlıyım hiç bi yanım tutmuyo
I love Bonus
Hain kadın teyze olmadan direk neneye geçirdi beniHehehe nene bonuss
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hain kadın teyze olmadan direk neneye geçirdi beni
I love Bonus
çorba çeşit farketmez yoğurt her öğün akşam 7 den sonra yemek yok bol salata zeytinyağı sirke limonlu sade nescafe zift gibi yani az meyve zeytinyağlı ana yemek ızgara et tavuk balık ama ekmek yok tok olmak adına kepekli 1 dilim ekmek süt canım çok isterse sütlü tatlı ama bir öğün boş geçerse daha isterseniz yazayımEvet bencede aç biraz az öz yemek ne demek :)
I love Bonus
çorba çeşit farketmez yoğurt her öğün akşam 7 den sonra yemek yok bol salata zeytinyağı sirke limonlu sade nescafe zift gibi yani az meyve zeytinyağlı ana yemek ızgara et tavuk balık ama ekmek yok tok olmak adına kepekli 1 dilim ekmek süt canım çok isterse sütlü tatlı ama bir öğün boş geçerse daha isterseniz yazayım
herkeze merhaba, hayirli cumalar.
kilo bildirimi: 92.5 takildim bu kiloya
Sabah 10 dakika bisiklet yaptım ..bide leslie patlatsammm oldu bitti .. Ama çıkmalıyım aksama dersim var cocukta sabah istifra etti cok iyi değil. Hiç gidesim yok bugun...Hee avucunu yala 😜😜😜
İnşallah canım geç tabi 😉😉😉
iyi fikir sabah yapınca metabolizma hızlanirmis..Sabah akşm yapınca oluyo günlük 100 dk diye düşün :)
I love Bonus
Sabah 10 dakika bisiklet yaptım ..bide leslie patlatsammm oldu bitti .. Ama çıkmalıyım aksama dersim var cocukta sabah istifra etti cok iyi değil. Hiç gidesim yok bugun...
iyi fikir sabah yapınca metabolizma hızlanirmis..
çorba çeşit farketmez yoğurt her öğün akşam 7 den sonra yemek yok bol salata zeytinyağı sirke limonlu sade nescafe zift gibi yani az meyve zeytinyağlı ana yemek ızgara et tavuk balık ama ekmek yok tok olmak adına kepekli 1 dilim ekmek süt canım çok isterse sütlü tatlı ama bir öğün boş geçerse daha isterseniz yazayım
Hayırlı cumalar canım tut elimden çekem kurtaram seni 😂😂😂
cek cek hem de hemen cek
Pisman olma sonratmm hemen bi lesli 2 mil patlat hehehe (koltugunda yastik modunda oturan dayko)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bence bir yanlışlık var bir kisi 10 günde 11 kilo verecek ve kas kaybetmeyecek ... İmkansız Her ikiside......
cunku kilolu insanin daha cok kası vardır kilo verdikce mutlaka kas kaybeder ama az ama cok...
ne lesliesi canim, ben su anda isyerindeyim, ondan sonra evde iki tane kucuk cocukla ugrasiyorum, ondan sonra da onlar uyuduktan sonra ben okadar yorgunum ki saat 9 da uyuyorum cok ayipanlayacagin leslie benim icin ne ki, leslie gelsin benim tempomu dayanacak mi gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?